JAYS a-Seven Wireless
34 990 Ft

svéd profizmust a design terén bizonyítja a szép JAYS a Seven Wireless Bluetooth 4.1 fejhallgató is minimalista kialakításával, laposra elforgatható hangsugárzókkal, mikrofonnal és különlegesen pontos hangzással. A zeneforráshoz vezeték nélkül és audiokábellel is csatlakoztatható. Egy feltöltéssel akár 25 ó üzemidőt biztosít.

JAYS m-Seven True Wireless
45 990 Ft

Kitűnő sportoláshoz, de tökéletes mindennapos zenehallgatáshoz is – a JAYS m-Seven True Wireless vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fülhallgató kitűnő, felerősített basszusokkal rendelkező hangzással büszkélkedhet, amellett mikrofonnal handsfee telefonáláshoz és IPX5 víz- és izzadtság elleni védelemmel rendelkezik. Egy töltésre akár 9 óra zenelejátszásra is képes, további 38 óra működésről pedig a töltőtok gondoskodik.

JAYS m-Six Wireless
36 490 Ft

Minden sport és jó zene rajongója elégedett lesz a kiváló minőségű hang reprodukcióval a JAYS m-Six Wireless vezeték nélküli Bluetooth 5.0 fejhallgatóból, amelyek dinamikus 6 mm-es meghajtókkal, handsfree mikrofonokkal és könnyű kialakítással rendelkezik. A fejhallgató alkalmas használathoz sportolás közben, mivel megnövekedett verejtékállósággal rendelkezik, és 5 órán keresztül működőképes egy feltöltődésre.