30 220 Ft

G-Ki II a legfontosabb, hogy a G-pont! G-Ki II jött létre az öröm a nők és párok. Legfőbb előnye állítható szilárd alakú annak stimuláció G-pont, vagy a jelenlegi stimulálása a G-pont és a csikló.


19 850 Ft

17 860 Ft

Akció

Meet Mimi – az ideális első erotikus játék. Mimi egy kicsi, erőteljes, elegáns és diszkrét egyidejűleg. Mimi tökéletesen alkalmas, hogy kiegészítse a partnere vagy maga a játék. Mimi is teljesen így, amikor először kapcsolatba vele, selymes és finom test anyaga 100% orvosi szilikonból.


20 140 Ft

Meet MiMi Soft – az ideális első erotikus játék. Ellentétben Mimi nagyon puha tapintású, mivel a kétrétegű orvosi szilikonból, amelyre. Mimi Soft egy kicsi, erőteljes, elegáns és diszkrét egyidejűleg. Tökéletesen alkalmas arra, hogy kiegészítse a partnere vagy maga a játék.


-20%
19 790 Ft

15 830 Ft

Akció

A szervezetben tojásbrikett rejt egy erős motor, amellyel meg lehet tapasztalni hihetetlen orgazmus! Glide sima rendezi a test bármely kívánt. Embrace füle tojásbrikett klitorisz és áthajtani a csúcs után a szervezet tojásbrikett még több izgalom.