Jennifer Lopez

-27%
Jennifer Lopez Glow By JLo - EDT 100 ml

Jennifer Lopez Glow By JLo - EDT

10 490 Ft
7 630 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Illat, amely emlékeztet, hányszor, mikor jön a zuhany. Illata, mint tiszta és sima, mint a friss fehér rózsát. És olyan szexi, mint Jennifer Lopez. A palack is ugyanolyan szexi meztelen női test ragyog, mint a színe csupasz bőrt. Ékszer az üveg által inspirált jellegzetes stílusa JLO. Limitált!.

Partnerünktől: Vivantis
-17%
Jennifer Lopez Glow After Dark - EDT 30 ml
1x

Jennifer Lopez Glow After Dark - EDT

5 390 Ft
4 470 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Glow After Dark illat érzéki, friss és szexi, mint Jennifer maga. Annak használatát közvetlenül nem hallja a zenét, ahogy áramlik az erekben. Ihlette egyfajta hol van a klubban, barátok, ünnepelni és élvezni az éjszakai élet. Limitált! Az illat 2006-ban indult. .

Partnerünktől: Vivantis
-5%
Jennifer Lopez Live Luxe - EDP 100 ml
1x

Jennifer Lopez Live Luxe - EDP

7 340 Ft
6 900 Ft

Szerelem a ritmus, a mozgás és az abszolút luxus volt az inspiráció létrehozásának ezt az illatot. „Live Luxe”, mondja Jenifer „ragadja pillanatok, amikor úgy érzem, teljesen felszívódik a szenvedély a tánc, ez a pillanat abszolút eufória és tökéletes, gátlástalan öröm.

Partnerünktől: Vivantis
-23%
Jennifer Lopez Still - EDP 100 ml
1x

Jennifer Lopez Still - EDP

10 190 Ft
7 760 Ft

Még Jennifer Lopez egy illat, amely rögzíti az érzéseit egy nő, aki megpróbálja megtalálni a saját énje. Meglepő és rezgő hangot kedvéért komplement fűszeres fehér bors, mandarin pezsgő és természetes aroma Earl Grey tea. Ez kiemeli egy csokor virágot a frézia, rózsa, a jázmin és a narancsvirág.

Partnerünktől: Vivantis