Jesus Del Pozo

-11%
Jesus Del Pozo Halloween - EDT 50 ml
2x

Jesus Del Pozo Halloween - EDT

7 050 Ft
6 240 Ft

Csábító és varázslatos illat olyan, mint a Halloween szagló bájital, amelynek fő összetevői között nem illó, mint a megszokott szag, de a fantázia lőni nyilak a szívét az áldozatok.

Partnerünktől: Vivantis
Jesus Del Pozo Ambar - EDT 50 ml

Jesus Del Pozo Ambar - EDT

5 190 Ft

Ambar Jesus Del Pozo egy keleties virágos illat nőknek. Az első fázisban rozvoní mandarin kombinált kardamom és a bergamott. A szív a virágillat formájában íriszek, bazsarózsa és tea. Az utolsó szakaszban bontakozik borostyán jegyzetek, üröm és Virginia cédrus. Azt 2010-ben indult.

Partnerünktől: Vivantis
Jesus Del Pozo Halloween Fleur - EDT 50 ml

Jesus Del Pozo Halloween Fleur - EDT

7 800 Ft

2013-ban a márka bemutatta Jesus Del Pozo Eau de Toilette a lányok és nők Halloween Fleur. Ez az érzéki illat tele van rendkívüli hangokat, amelyek a mesterien együtt, hogy ez az illat áll ki a legjobban. Hagyja magát bevonni a hangja. .

Partnerünktől: Vivantis
-29%
Jesus Del Pozo Halloween Kiss - EDT 100 ml

Jesus Del Pozo Halloween Kiss - EDT

9 100 Ft
6 460 Ft

Jesus Del Pozo ház a halloveen illat sorozatában új parfümöt mutat be. A romantikus és érzéki változata Halloween Kiss nevet viseli és 2008-ban került a piacra. A Halloween Kiss tükrözi a spontánságot és vadságot és követi a sikeres Halloween illatát.

Partnerünktől: Vivantis
-7%
Jesus Del Pozo Halloween Man Shot - EDT 125 ml

Jesus Del Pozo Halloween Man Shot - EDT

13 510 Ft
12 490 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Halloween Man Shot egy illat a bátor férfiaknak. Szeretné, ha mindenki megfordulna Ön után? Tehát akkor ez az illat megfelelő lesz az Ön számára. A fekete bors, a kardámom, a daiquiri és a citrom gyűrűzi meg először ezt az illatot.

Partnerünktől: Vivantis