Jesus Del Pozo Ambar - EDT
3 320 Ft

Ambar Jesus Del Pozo egy keleties virágos illat nőknek. Az első fázisban rozvoní mandarin kombinált kardamom és a bergamott. A szív a virágillat formájában íriszek, bazsarózsa és tea. Az utolsó szakaszban bontakozik borostyán jegyzetek, üröm és Virginia cédrus. Azt 2010-ben indult. .


Jesus Del Pozo Halloween - EDT
4 580 Ft

Csábító és varázslatos illat olyan, mint a Halloween szagló bájital, amelynek fő összetevői között nem illó, mint a megszokott szag, de a fantázia lőni nyilak a szívét az áldozatok.


Jesus Del Pozo Halloween Fleur - EDT
5 310 Ft

2013-ban a márka bemutatta Jesus Del Pozo Eau de Toilette a lányok és nők Halloween Fleur. Ez az érzéki illat tele van rendkívüli hangokat, amelyek a mesterien együtt, hogy ez az illat áll ki a legjobban. Hagyja magát bevonni a hangja. .


Jesus Del Pozo Halloween Kiss - EDT-44%
5 240 Ft

2 900 Ft

Akció

A House Jesus Del Pozo számos érdekes Halloween illatú parfümöt mutat be. 2008-ban a Halloween Kiss romantikus és érzékenyebb változata került bevezetésre. A Halloween Kiss a szerencsétlenség és vitalitás tükröződése, és a sikeres Halloween illatra épül.


Jesus Del Pozo Halloween Man - EDT
4 370 Ft

Halloween Man egy keleti fás parfüm olyan férfiaknak, akik nem félnek semmitől. Jellemzői erősek, frissek, édesek, melegek és bájosak. Ajánlott különösen őszi és téli hónapokban használni. Először 2012-ben indult. .


Jesus Del Pozo Halloween Tattoo Man - EDT
3 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Halloween Tattoo Man egy aromás fouger illat a férfiak számára. A fejillat  az alma, a martini, a kardamom, a bambusz levél és a mandarin szokatlan kombinációját tartalmazza. A fűszeres szívillatban rejtőzik a  bors, a gyömbér, a tárkony és a tengeri só.


Jesus Del Pozo Halloween Tattoo Woman - EDT
4 460 Ft

A Halloween Tattoo Woman egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára, amelye 2015-ben került a piacra. A fejillata  körte, piros bors, szűrt ananász  szokatlan kombinációját tartalmazza. A szívillatban rejtőzik a gardénia, jázmin és fekete rózsa, amelyet tengeri só egészít ki.