Jetboil Flash Java Geo
41 790 Ft

40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Jetboil Flash Java Geo ultrakönnyű főzőkészlet kitolja az utazás közbeni főzés határait. Előnye, hogy fele annyi gázt használ, mint egy átlagos gázfőző a hatékony égőknek és a speciális hőcserélőnek köszönhetően. 0,5 l vizet képes felforralni 100 másodperc alatt bármilyen körülmények között


Jetboil Zip Gázfőző
31 990 Ft

23 390 Ft

2 év garancia

Jetboil Zip Gázfőző a túrák, kempingek elhagyhatatlan kelléke. A három részes gázfőzővel gyorsan és hatékonyan forralthatunk vizet, melegíthetjük meg italunk, levesünk. Zárható fedelének köszönhetően a reggel megmelegített kávét, teát később, akár menet közben is elfogyaszhatjuk. Egyszerű a kezelése, könnyen beüzemlehtő. A tartály oldalán kialakított fül megkönnyíti fogását.


Jetboil MiniMo Adventure
56 490 Ft

53 690 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

tűzhely piezo-gyújtással és 1 l űrtartalmú főzőedénnyel van ellátva, amely neoprén borítású, így nem égeted meg magad, ha megérinted. Hőjelzővel szintén el van látva, amely figyelmeztet a forrásban lévő vízre. A Jetboil MiniMo Adventure könnyen szállítható.


Jetboil Coffee press kávédugattyú
3 990 Ft

3 290 Ft

A Jetboil Coffee press kávédugattyú segítségével akár út közben, akár egy kirándulás alkalmával könnyen elkészítheti kávéját. Az ital egy szűrőn elválasztva kerül a tartályba, ahonnan kényelmesen megihatja. Nagy előnye, hogy kicsi súlyának és méretének köszönhetően könnyen tárolható. Összeállítása és szétszedése is egyszerű, ezzel is könnyebbé téve a tárolást és a szállítást.


Jetboil Flash Matrix
41 790 Ft

40 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Jetboil Flash Matrix ultrakönnyű főzőkészlet kitolja az utazás közbeni főzés határait. Előnye, hogy fele annyi gázt használ, mint egy átlagos gázfőző a hatékony égőknek és a speciális hőcserélőnek köszönhetően.


Jetboil Flash Wilderness
41 790 Ft

40 490 Ft

Újdonság

A Jetboil Flash Wilderness ultrakönnyű főzőkészlet kitolja az utazás közbeni főzés határait. Előnye, hogy fele annyi gázt használ, mint egy átlagos gázfőző a hatékony égőknek és a speciális hőcserélőnek köszönhetően. 0,5 l vizet képes felforralni bármilyen körülmények között.


Jetboil Jetpower Fuel 450 g Kemping gázpalack
2 990 Ft

2 190 Ft

A Jetboil Jetpower Fuel kemping gázpalack nélkülözhetetlen eszköz kempingezés és nyaralás alkalmával. Kis, kompakt mérete miatt nagyon könnyen tárolható. Csavaros menete illeszkedik majdnem minden tűzhelyhez, kivéve a Campingaz termékeket.


Jetboil MiniMo Sunset
56 690 Ft

53 890 Ft
+ ingyen szállítás

tűzhely piezo-gyújtással és 1 l űrtartalmú főzőedénnyel ellátott, amely neoprén borítású, így nem égeted meg magad, ha megérinted. Hőjelzővel szintén ellátott, amely figyelmeztet a forrásban lévő vízre. A Jetboil MiniMo Sunset könnyen szállítható.