Jimmy Choo - EDP 40 ml
4x

Jimmy Choo - EDP

9 830 Ft

A Jimmy Choo  egy ciprusos-gyümölcsös illat a nők és a lányok számára, amely  a friss mandarin, zöld tónusok és a körte illatjegyeivel nyílik meg. A szív magába rejti  orchidea mámorító illatát,  és végül a kompozíciót a pacsuli és a karamell kombinációja zárja. Az illat  2011-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Jimmy Choo Jimmy Choo - EDT 40 ml

Jimmy Choo - EDT

8 520 Ft

A Jimmy Choo  EDT egy virágos-gyümölcsös illat a nők és a lányok számára, amely  a friss gyömbér, zöld tónusok és a körte illatjegyeivel nyílik meg. A szív magába rejti az orchidea és a rózsa mámorító illatát,  és végül a kompozíciót a fás illatjegyek zárják. Az illat  2012-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Man - EDT 100 ml

Jimmy Choo Man - EDT

13 950 Ft

Jimmy Choo híres, magas színvonalú Jimmy Choo tervezője egy új „Man“ illattal lép piacra. Ez az illat a kifinomult,stílusos ízlésű férfiak számára készült,Az illat arca a híres színész Kit Harington lett, amely az „Man“ illat igazi arcát testesíti meg.

Partnerünktől: Vivantis
-13%
Fever - EDP 100 ml

Jimmy Choo Fever - EDP

18 070 Ft
15 660 Ft

A Jimmy Choo Fever EDP egy keleti-vaníliás női illat. A tiszta gyümölcsös fejillat összetevői között megtalálható a szilva, a licsi és a grapefruit. A virágos szívillatban a jázmin, a vanília-orchidea, a narancsvirág és a heliotróp tónusait érvényesülnek.

Partnerünktől: Vivantis
-8%
L`Eau - EDT 40 ml

Jimmy Choo L`Eau - EDT

9 630 Ft
8 770 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Jimmy Choo L´Eau EDT  egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej hibiszkuszot és friss bergamotot tartalmaz.   A kompozíciót a pézsma és a cédrusfa kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Jimmy Choo Illicit - EDP 100 ml
1x

Jimmy Choo Illicit - EDP

17 070 Ft

Modern, virágos, édes méz illat nőknek – ez tiltott a márka Jimmy Choo mind a lányok és nők, akik benne, tudja, hogy mit akarnak és a maga módján. Az illat nők számára készítették, akik csábító, mint a kockázat, és élni az életet a legteljesebb. Az illat indult 2015-ben. .

Partnerünktől: Vivantis
Blossom - EDP 100 ml

Jimmy Choo Blossom - EDP

14 970 Ft

A Blossom Jimmy Choo 2015-ös lédús, friss és csillogó női illata.   A gyümölcsös-virágos keverék friss ribizli, citrusfélék és szeder tónusaival nyílik meg. A kompozíciót a rózsa, a pézsma és a szantálfa  illatjegyei gazdagítja.

Partnerünktől: Vivantis
Floral - EDT 40 ml

Jimmy Choo Floral - EDT

8 890 Ft

Jimmy Choo Floral Eau de Toilette virágos-gyümölcsös aromája nőknek mandarin, bergamott és édes nektarinnal. Az illat középpontjában a zavaró magnólia, az édes borsó és a sárgabarackvirág. A végén fás hangok, ambroxan és pézsma lesz. 2019-ben indították.

Partnerünktől: Vivantis
-22%
Jimmy Choo Illicit Flower - EDT 100 ml

Jimmy Choo Illicit Flower - EDT

15 360 Ft
11 880 Ft

A Jimmy Choo Illicit Flower egy virágos-fás női illat , amelynek a fejillatát friss narancs és sárgabarack illatai nyitják meg.   Ez lassan átváltozik szívillatba, amelyben   rózsa, jázmin és grapefruit rejtőzik, és a végül pedig elbűvöli Önt a fák és a pézsma keveréke.

Partnerünktől: Vivantis
Jimmy Choo Man Blue - EDT 50 ml

Jimmy Choo Man Blue - EDT

11 380 Ft

A Man Blue egy fás-aromatikus illat férfiaknak, amely 2018-ban került a piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a fekete bors, zsálya, levendula és friss bergamott.   A szívillatban kibontakoznak a bőr tónusai, ciprus és borostyán, alma- és ananász gyümölcsös tónusai.

Partnerünktől: Vivantis