Jimmy Choo - EDP

Jimmy Choo - EDP

Értékelés: 4,5
15 280 Ft 14 090 Ft

A Jimmy Choo  egy ciprusos-gyümölcsös illat a nők és a lányok számára, amely  a friss mandarin, zöld tónusok és a körte illatjegyeivel nyílik meg. A szív magába rejti  orchidea mámorító illatát,  és végül a kompozíciót a pacsuli és a karamell kombinációja zárja. Az illat  2011-ben került a piacra.

Jimmy Choo Flash - EDP
15 430 Ft

Jimmy Choo Flash parfüm víz egy virágos, édesebb és jellegzetesebb illat. Kezdetben a gyümölcshangok rejtve vannak, de lassan átjutnak a virágos szívbe, és végül az illat rögzíti a rotor és a fa alkatrészeit. A piac 2013-ban indult. .

Jimmy Choo Man Ice - EDT

Jimmy Choo Man Ice - EDT

Értékelés: 5
14 230 Ft 11 910 Ft

A Men Ice egy fás-aromás illat férfiaknak, amelyet 2017-ben mutattak be. A citrusos fejjegyekben a mandarin, a citrom és a bergamot uralkodik. A szívet a vetiver, a pacsuli, a cédrus és az alma dobogtatja. És végezetül a pézsma, a moha és az ambroxán egyedi kombinációja fejti ki hatását.

Jimmy Choo Man - EDT
7 330 Ft 6 880 Ft

Jimmy Choo híres, magas színvonalú Jimmy Choo tervezője egy új „Man“ illattal lép piacra. Ez az illat a kifinomult,stílusos ízlésű férfiak számára készült,Az illat arca a híres színész Kit Harington lett, amely az „Man“ illat igazi arcát testesíti meg.

Jimmy Choo Blossom - EDP
8 680 Ft 8 490 Ft

A Blossom Jimmy Choo 2015-ös lédús, friss és csillogó női illata.   A gyümölcsös-virágos keverék friss ribizli, citrusfélék és szeder tónusaival nyílik meg. A kompozíciót a rózsa, a pézsma és a szantálfa  illatjegyei gazdagítja.

Jimmy Choo - EDT
10 720 Ft 10 020 Ft

A Jimmy Choo  EDT egy virágos-gyümölcsös illat a nők és a lányok számára, amely  a friss gyömbér, zöld tónusok és a körte illatjegyeivel nyílik meg. A szív magába rejti az orchidea és a rózsa mámorító illatát,  és végül a kompozíciót a fás illatjegyek zárják. Az illat  2012-ben került a piacra.

Jimmy Choo Fever - EDP
10 110 Ft

A Jimmy Choo Fever EDP egy keleti-vaníliás női illat. A tiszta gyümölcsös fejillat összetevői között megtalálható a szilva, a licsi és a grapefruit. A virágos szívillatban a jázmin, a vanília-orchidea, a narancsvirág és a heliotróp tónusait érvényesülnek.

Jimmy Choo Fever - testápoló
5 240 Ft

A Jimmy Choo Fever EDT egy keleti-vanília illat a nők számára. A tiszta gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik a szilva, grapefruit és a licsi. A virágos szívillat ötvözi a jázmin, vanília orchidea, narancsvirág és a napraforgó illatjegyeit.

Jimmy Choo Floral - EDT
11 980 Ft 10 480 Ft

Jimmy Choo Floral Eau de Toilette virágos-gyümölcsös aromája nőknek mandarin, bergamott és édes nektarinnal. Az illat középpontjában a zavaró magnólia, az édes borsó és a sárgabarackvirág. A végén fás hangok, ambroxan és pézsma lesz. 2019-ben indították.

Jimmy Choo Illicit - EDP
8 980 Ft 7 870 Ft

Modern, virágos, édes méz illat nőknek – ez tiltott a márka Jimmy Choo mind a lányok és nők, akik benne, tudja, hogy mit akarnak és a maga módján. Az illat nők számára készítették, akik csábító, mint a kockázat, és élni az életet a legteljesebb. Az illat indult 2015-ben. .

Jimmy Choo Illicit Flower - EDT
8 470 Ft 8 080 Ft

A Jimmy Choo Illicit Flower egy virágos-fás női illat , amelynek a fejillatát friss narancs és sárgabarack illatai nyitják meg.   Ez lassan átváltozik szívillatba, amelyben   rózsa, jázmin és grapefruit rejtőzik, és a végül pedig elbűvöli Önt a fák és a pézsma keveréke.

Jimmy Choo L`Eau - EDT
9 580 Ft 7 170 Ft

A Jimmy Choo L´Eau EDT  egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fej hibiszkuszot és friss bergamotot tartalmaz.   A kompozíciót a pézsma és a cédrusfa kombinációja zárja. Az illat 2017-ben került a piacra.

Jimmy Choo Man Blue - deo stift
5 690 Ft

Man Blue egy fás-aromatikus férfi illat, amely 2018-ban került a piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a fekete bors, zsálya, levendula és a friss bergamott. A szívillatban kibontakozik a bőr, ciprus, szürke borostyán az ananász és alma gyümölcsös tónusaival együtt.

Jimmy Choo Man Blue - EDP 50 ml + tusfürdő 100 ml
14 980 Ft 14 380 Ft

A Man Blue egy fás – aromatikus illat férfiaknak, amely 2018-ban került a piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a fekete bors, zsálya, levendula és friss bergamott. A szívillatban kibontakoznak a bőr tónusai, ciprus és borostyán, alma- és ananász gyümölcsös tónusai.

Jimmy Choo Man Blue - EDT
10 110 Ft

A Man Blue egy fás-aromatikus illat férfiaknak, amely 2018-ban került a piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a fekete bors, zsálya, levendula és friss bergamott.   A szívillatban kibontakoznak a bőr tónusai, ciprus és borostyán, alma- és ananász gyümölcsös tónusai.

Jimmy Choo Man - deo stift
5 540 Ft 4 790 Ft

Jimmy Choo híres, magas színvonalú Jimmy Choo tervezője egy új „Man“ illattal lép piacra. Ez az illat a kifinomult,stílusos ízlésű férfiak számára készült, Az illat arca a híres színész Kit Harington lett, amely az „Man“ illat igazi arcát testesíti meg.

Jimmy Choo Urban Hero - dezodor stift
4 790 Ft 4 340 Ft

Az Urban Hero egy fás-fűszeres illat férfiaknak. Fejjegyét a feketebors és a pitypang illatú ausztrál citrom alkotják. Szívjegyében a rózsafát és vetiverfüvet lehet érezni. A kompozíciót a bőr és a szürkeámbra zárják. Az illat 2019-ben került a piacra.

Jimmy Choo Urban Hero - EDP
16 480 Ft 14 180 Ft

A Urban Hero egy fás-fűszeres illat a férfiak számára. A fejillata fekete borsból és kaviár-citrusból áll(finger lime); ausztrál gyümölcs, amely olyan illatú, minta a pitypang. A szívben rózsafa (palisandr) és vetiver érezhető.   A kompozíciót bőr és szürke borostyán zárja le.

Jimmy Choo Urban Hero - tusfürdő
6 020 Ft 5 240 Ft

Az Urban Hero egy fás-fűszeres illat férfiaknak. Fejjegyét a feketebors és a pitypang illatú ausztrál citrom alkotják. Szívjegyében a rózsafát és vetiverfüvet lehet érezni. A kompozíciót a bőr és a szürkeámbra zárják. Az illat 2019-ben került a piacra.