JJ Cole Caprice Pelenkázótáska
19 590 Ft 17 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

JJ Cole Caprice divatos pelenkázótáska, dizájnos külseje mellett számos előnnyel bír. Belül és kívül is számos zsebbel rendelkezik, melynek köszönhetőn lehetővé teszi a praktikus pakolást. A levehető vállpánttal a babakocsira tehető, ugyanakkor vállpánt nélkül egy vállon hordható, így csinos megjelenést kölcsönöz.

JJ Cole 2in1 Autós tükör

JJ Cole 2in1 Autós tükör

Értékelés: 4
8 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

JJ Cole 2in1 autós tükör praktikus kiegészítő gépkocsijába. Tablettartóként is funkcionál, így érdekessé teheti az utazást a hátsó ülésen utazó gyermekének. Az univerzális rögzíthetőségéneknak köszönhetően könnyedén erősítheti bármilyen típusú fejtámlához, hogy gyermekét biztonságsan tarthassa szemmel vezetés közben. Nedves ruhával és langyos vízzel egyszerűen tisztítható.

JJ Cole Termoobal Thermo cumisüveg tartó
6 490 Ft

JJ Cole Thermo cumisüveg tartó illeszkedik a legtöbb szabványos cumisüveghez. Kiváló hőtároló képessége akár 4 órán át melegen vagy hidegen tartja a kisbaba számára elkészített tápszert, teát vagy bármilyen innivalót, így utazás közben is nagy segítségünkre lehet, emellett egy zsebes jégakkuval megkönnyíti a hidegen tartó kezelését. Praktikus füllel van ellátva, kézben kényelmesen vihető.