Jo Malone Amber & Lavender - EDC (doboz nélkül)
36 710 Ft 32 360 Ft

Az Amber & Lavender egy keleti-fougerer illat a nők és a férfiak számára egyaránt, amely 1995-ben került a piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a levendula, menta és bergamott. A szívillat gyöngyvirágból, szegfűszegből és fahéjból készül.

Jo Malone Basil & Neroli - EDC (doboz nélkül)
21 720 Ft 17 380 Ft

A Basil & Neroli egy virágos-zöls illat nőknek és férfiaknak egyaránt, amely 2016-ban került a piacra.  A fő összetevői közé tartozik a bazsalikom, amely az illat fejét képezi. A szív keserű narancs (neroli) virágok olajából áll. Az alapillat a vetiver és a fehér pézsma kombinációjával zárul.

Jo Malone Nectarine Blossom & Honey - EDC (doboz nélkül)
21 720 Ft 17 980 Ft

A Nectarine Blossom & Honey virágos-gyümölcsös illat férfiak és nők számára egyaránt.  A fejillat zöld tónusokból, fekete ribizliből és narancssárga levél olajból áll. A nektarin és az akác  van elrejtve a szívillatban. A kompozíciót a vetiver, őszibarack és szilva kombinációja zárja be.

Jo Malone - English Pear & Freesia EDC 30 ml + Grapefruit EDC 30 ml
37 460 Ft 29 970 Ft

Ajándékkészlet tartalmazza:English Pear & Freesia  (ciprusos-gyümölcsös női illat)Fejillat: dinnye, körteSzívillat: frézia, rózsaAlapillat: pézsma, patchuli, borostyán, rebarbaraA luxus  English Pear & Freesia illat a Jo Malone márkától egy ciprusos-gyümölcsös női illat.

Jo Malone Blackberry & Bay - EDC (doboz nélkül)
36 710 Ft 35 360 Ft

A Blackberry & Bay virágos-gyümölcsös női illat. A feltalálója Fabrice Pellegrin. A virágos akkordok, vetiver, cédrus, szeder, grepfruit és babérlevél kombinációjából áll össze. Az illat  2012-ben került a piacra.

Jo Malone Grapefruit - EDC (doboz nélkül)
36 710 Ft 34 460 Ft

A Grapefruit egy citrusos illat  nőknek és férfiak egyaránt, amely 1992-ben került a piacra. A fejillat grapefruitból és mandarinból készült, a szívillat össztevői közé tartozik az aromatikus rozmaring, bors, jázmin és menta.   Az alapillatot a vetiver, pacsuli és a tölgymoha kombinációja zárja. .

Jo Malone Bronze Wood & Leather - EDC INTENSE (doboz nélkül)
29 970 Ft 27 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Bronz Wood & Leather egy intenzív bőr illat férfiak és nők számára egyaránt. A friss fejillata keserű grepfruitot tartalmaz, a szívillatban rejtőzik a boróka és a füstös tónusok.   A kompozíciót bőr és vetiver kombinációja  zárja le. Az illat 2019-ben került a piacra.

Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily - EDC INTENSE (doboz nélkül)
29 970 Ft 26 970 Ft

A Dark Amber & Ginger Lily egy intenzív keleti-fás női illat. A fűszeres fejillat rózsaszín borsot, kardamomot és gyömbért tartalmaz. A tisztán virágos szívillat egyesíti a jázmint, a rózsát, az orchideát és a tavirózsát.

Jo Malone Earl Grey & Cucumber - EDC (doboz nélkül)
36 710 Ft 34 460 Ft

Earl Grey & Cucumber egy aromatikus illat férfiaknak és nőknek egyaránt, amelyet a leghíresebb angol tea márka ihletett. A fejillat összetevői közé tartozik a jázmin, bergamott, piros alma és a vízi tónusok. A szívillatban kibontakoznak a friss uborka és az angyalgyökér tónusai.

Jo Malone English Pear & Freesia - EDC (doboz nélkül)
19 470 Ft 17 980 Ft

A luxus  English Pear & Freesia illat a Jo Malone márkától egy ciprusos-gyümölcsös női illat.  A gyümölcsös fejillata körtét és dinnyét tartalmaz, a virágos szívillatban a rózsa és frézia illatjegyei bontakoznak ki. A kompozíciót pézsma, pacsuli, ámbra és rebarbara kombinációja zárja.

Jo Malone Honeysuckle & Davana - EDC (doboz nélkül)
21 720 Ft 18 720 Ft

A Honeysuckle & Davana egy luxus virágos illat a nők számára, amely elvarázsolja Önt szokatlan összetételével.  A fejillat   halvány üröm növényt tartalmaz, a szívillatban rejtőznek a  rózsa és a lonc illatjegyei. Végül az alapillatot  a moha tónusai zárják. Az illat 2018-ban került a piacra.

Jo Malone Jasmine Sambac & Marigold - EDC INTENSE (doboz nélkül)
44 350 Ft 42 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Jasmine Sambac & Marigold egy intenzív virágos illat a nők számára. A körömvirág hangjaival nyílik meg, majd átjutnak egy virágos-édes szívillatba, amelyet jázmin, méz és ylang-ylang képvisel. A készítmény benzoin gyantával zárul. Az illat 2018-ban került a piacra.

Jo Malone Lime Basil & Mandarin - EDC (doboz nélkül)
26 970 Ft 23 970 Ft

A Lime Basil & Mandarin egy citrus-aromatikus illat  nőknek és férfiak számára egyaránt, amely 1999-ben került a piacra.  A tiszta citrusos fejillat összetevőihez tartozik a lime, lédús mandarin és bergamott. A szíveben bazsalikom, ibolya, írisz és kakukkfű keveredik.

Jo Malone Orange Blossom - EDC (doboz nélkül)
36 710 Ft 33 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Orange Blossom egy luxus virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat citrus-citrátot, mandarin-kementint és zöld akkordokat tartalmaz. Az afrikai narancsvirág és a lótusz érezhető a szívillatban, az alapillatban elvarázsolja Önt az orgona illatjegyei.

Jo Malone Peony & Blush Suede - EDC (doboz nélkül)
36 710 Ft 35 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Peony & Blush Suede egy luxus virágos illat a nők számára. A gyümölcsös fejillatban a piros alma illatjegyeit fogja érezni, a tisztán virágos szívben a pünkösdi rózsa, a jázmin, a rózsa és a szegfű kombinációja bontakozik ki. A kompozíciót a nem hagyományos velúr tónusai zárják le.

Jo Malone Pomegranate Noir - EDC (doboz nélkül)
36 710 Ft 33 860 Ft

A Pomegranate Noir egy fényűző aromás-gyümölcsös illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik a málna, gránátalma, szilva, görögdinnye és rebarbara. Virágokat, fűszereket, gyantát és fás akkordokat fog érezni a szívillatban.

Jo Malone Red Roses - EDC (doboz nélkül)
21 720 Ft 19 170 Ft

A Red Roses egy luxus virágos-zöld illat a nők számára. A friss fejillat citromot és mentafélét tartalmaz, a virágos szívillatban rejtőzik a  bolgár rózsa és ibolya levelek. A kompozíciót méhviasz tónusai zárják. Az illat 2001-ben került a piacra.

Jo Malone Tuberose Angelica - EDC INTENSE (doboz nélkül)
29 970 Ft 26 970 Ft

A Tuberose Angelica intenzív virágos illat nők számára; a Cologne Intense gyűjteményből származik. Angyalgyökér tónusaival nyílik meg, majd az aromás tuberóz akkordjaiba kerül,  a kompozíciót fás hangok, az ámbra és fás tónusok  kombinációja zárja be. Az illat 2014-ben került a piacra.

Jo Malone Velvet Rose & Oud - EDC INTENSE (doboz nélkül)
41 960 Ft

Velvet Rose & Oud  egy keleti illat férfiaknak és nőknek egyaránt, amely a  Cologne Intense kiadásából. Ezt  parfümöt a Közel-Kelet  ihlette. Az  összetevői közé tartozik a rózsa, agarfa (oud), praliné, szegfűszeg. Az illat 2012-ben került a piacra.