Jo Malone 154 Cologne - EDC (doboz nélkül)
34 350 Ft 23 830 Ft

A 154 Cologne egy fás-aromatikus illat férfiaknak és nőknek egyaránt, amely 2001-ben került a piacra. A citrusos fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, grepfruit és a bergamott. A szívillatban rejtőzik a levendula, bazsalikom és a szerecsendió.

Jo Malone Amber & Lavender - EDC (doboz nélkül)
34 350 Ft 23 620 Ft

Az Amber & Lavender egy keleti-fougerer illat a nők és a férfiak számára egyaránt, amely 1995-ben került a piacra. A fejillat összetevői közé tartozik a levendula, menta és bergamott. A szívillat gyöngyvirágból, szegfűszegből és fahéjból készül.

Jo Malone Basil & Neroli - EDC (doboz nélkül)
34 350 Ft 28 040 Ft

A Basil & Neroli egy virágos-zöls illat nőknek és férfiaknak egyaránt, amely 2016-ban került a piacra.  A fő összetevői közé tartozik a bazsalikom, amely az illat fejét képezi. A szív keserű narancs (neroli) virágok olajából áll. Az alapillat a vetiver és a fehér pézsma kombinációjával zárul.

Jo Malone Bronze Wood & Leather - EDC INTENSE (doboz nélkül)
28 040 Ft 26 070 Ft

A Bronz Wood & Leather egy intenzív bőr illat férfiak és nők számára egyaránt. A friss fejillata keserű grepfruitot tartalmaz, a szívillatban rejtőzik a boróka és a füstös tónusok.   A kompozíciót bőr és vetiver kombinációja  zárja le. Az illat 2019-ben került a piacra.

Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily - EDC INTENSE (doboz nélkül)
28 040 Ft 22 430 Ft

A Dark Amber & Ginger Lily egy intenzív keleti-fás női illat. A fűszeres fejillat rózsaszín borsot, kardamomot és gyömbért tartalmaz. A tisztán virágos szívillat egyesíti a jázmint, a rózsát, az orchideát és a tavirózsát.

Jo Malone English Oak & Hazelnut - EDC (doboz nélkül)
20 320 Ft 15 420 Ft

Az English Oak & Hazelnut egy  luxus fás-fűszeres illat férfiak és nők számára egyaránt. Mogyoró hangokkal nyílik meg, majd egy cédrus illatú szívillatba kerül át és tölgyes fás akkordokkal fejeződik be. Az illat 2017-ben került a piacra.

Jo Malone English Oak & Redcurrant - EDC (doboz nélkül)
20 320 Ft 15 420 Ft

Az English Oak & Redcurrant egy virágos-gyümölcs illat nőknek és férfiaknak egyaránt. Az  illat elején érezni fogja a piros ribizli gyümölcsös árnyalatát, amely ezután átkerül egy rózsás szívillatba. A tölgy fa akkordjai zárják be a kompozíciót. Az illat 2017-ben került a piacra.

Jo Malone - English Pear & Freesia EDC 30 ml + Grapefruit EDC 30 ml
35 050 Ft 32 240 Ft

Ajándékkészlet tartalmazza:English Pear & Freesia  (ciprusos-gyümölcsös női illat)Fejillat: dinnye, körteSzívillat: frézia, rózsaAlapillat: pézsma, patchuli, borostyán, rebarbaraA luxus  English Pear & Freesia illat a Jo Malone márkától egy ciprusos-gyümölcsös női illat.

Jo Malone Grapefruit - EDC (doboz nélkül)
34 350 Ft 26 910 Ft

A Grapefruit egy citrusos illat  nőknek és férfiak egyaránt, amely 1992-ben került a piacra. A fejillat grapefruitból és mandarinból készült, a szívillat össztevői közé tartozik az aromatikus rozmaring, bors, jázmin és menta.   Az alapillatot a vetiver, pacsuli és a tölgymoha kombinációja zárja. .

Jo Malone Honeysuckle & Davana - EDC (doboz nélkül)
34 350 Ft

A Honeysuckle & Davana egy luxus virágos illat a nők számára, amely elvarázsolja Önt szokatlan összetételével.  A fejillat   halvány üröm növényt tartalmaz, a szívillatban rejtőznek a  rózsa és a lonc illatjegyei. Végül az alapillatot  a moha tónusai zárják. Az illat 2018-ban került a piacra.

Jo Malone London Rain Black Cedarwood & Juniper - EDC (doboz nélkül)
20 320 Ft 13 450 Ft

A Black Cedarwood & Juniper egy fűszeres-fás illat nőknek és férfiaknak, amelyet 2014-ben dobtak a piacra, és az esős londoni időjárás ihlette London Rain edíció része. A fejjegyeket a kömény és a chili paprika alkotja, a szívben a boróka dominál, az alaphangot pedig a cédrus szolgáltatja.

Jo Malone Nectarine Blossom & Honey - EDC (doboz nélkül)
20 320 Ft 14 010 Ft

A Nectarine Blossom & Honey virágos-gyümölcsös illat férfiak és nők számára egyaránt.  A fejillat zöld tónusokból, fekete ribizliből és narancssárga levél olajból áll. A nektarin és az akác  van elrejtve a szívillatban. A kompozíciót a vetiver, őszibarack és szilva kombinációja zárja be.

Jo Malone Orange Blossom - EDC (doboz nélkül)
17 520 Ft 15 420 Ft

A Orange Blossom egy luxus virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat citrus-citrátot, mandarin-kementint és zöld akkordokat tartalmaz. Az afrikai narancsvirág és a lótusz érezhető a szívillatban, az alapillatban elvarázsolja Önt az orgona illatjegyei.

Jo Malone Peony & Blush Suede - EDC (doboz nélkül)
34 350 Ft 31 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Peony & Blush Suede egy luxus virágos illat a nők számára. A gyümölcsös fejillatban a piros alma illatjegyeit fogja érezni, a tisztán virágos szívben a pünkösdi rózsa, a jázmin, a rózsa és a szegfű kombinációja bontakozik ki. A kompozíciót a nem hagyományos velúr tónusai zárják le.

Jo Malone Pomegranate Noir - EDC (doboz nélkül)
34 350 Ft 30 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Pomegranate Noir egy fényűző aromás-gyümölcsös illat nőknek és férfiaknak egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik a málna, gránátalma, szilva, görögdinnye és rebarbara. Virágokat, fűszereket, gyantát és fás akkordokat fog érezni a szívillatban.

Jo Malone Red Roses - EDC (doboz nélkül)
20 320 Ft 16 820 Ft

A Red Roses egy luxus virágos-zöld illat a nők számára. A friss fejillat citromot és mentafélét tartalmaz, a virágos szívillatban rejtőzik a  bolgár rózsa és ibolya levelek. A kompozíciót méhviasz tónusai zárják. Az illat 2001-ben került a piacra.

Jo Malone Tuberose Angelica - EDC INTENSE (doboz nélkül)
28 040 Ft 25 230 Ft

A Tuberose Angelica intenzív virágos illat nők számára; a Cologne Intense gyűjteményből származik. Angyalgyökér tónusaival nyílik meg, majd az aromás tuberóz akkordjaiba kerül,  a kompozíciót fás hangok, az ámbra és fás tónusok  kombinációja zárja be. Az illat 2014-ben került a piacra.

Jo Malone Wild Bluebell - EDC (doboz nélkül)
34 350 Ft 30 840 Ft

A Wild Bluebell egy luxus virágos-zöld illat a nők számára. A fejillat harangvirágot és aromás szegfűszeget tartalmaz, a szívillatban  jázmin, gyöngyvirág és csipkebogyó érezhető. A kompozíciót pézsma-borostyán alapillat zárja le. Az illat 2011-ben került a piacra.