Jo Malone Amber & Lavender - EDC
35 210 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Amber & Lavender egy keleti-fouger illat a nők és a férfiak számára, amely 1995-ben indult. A fej levendula, menta és bergamott. A szív a völgy liliomából, szegfűszegből és fahéjból áll. Borostyán, pacsuli és borostyán alakul ki a bázisban.


Jo Malone Lime Basil & Mandarin - EDC
21 250 Ft

A Lime Basil & Mandarin egy citrus-aromás szag a nők és férfiak számára 1999-ben. A tiszta citrusfej mész, lédús mandarin és bergamott. A szívek bazsalikomos, lila, írisz és kakukkfűvel keverednek. Az alap ezután kiegészíti a patchoulit és a vetiveret.


Jo Malone Mimosa & Cardamom - EDC
21 250 Ft

A Mimosa & Cardamom a keleti-virágos illat  nők és  férfiak számára  egyaránt. A fejillatban érezhető a kardamom, a szívillatban a  mimóza, és a tonka bab akotja  alapillatot. Az illat piac 2015-ben került a piacra.


Jo Malone Nectarine Blossom & Honey - EDC
26 570 Ft

A Nectarine Blossom & Honey virágos-gyümölcsös illat férfiak és nők számára egyaránt.  A fejillat zöld tónusokból, fekete ribizliből és narancssárga levélolajból áll. A nektarin és az akác  van elrejtve a szívillatban. A kompozíciót a vetiver, őszibarack és szilva kombinációja z8rja be.


Jo Malone Nutmeg & Ginger - EDC
26 570 Ft

A Nutmeg & Ginger  fás-fűszeres illat  férfiaknak, és nőknek egyaránt. Összetevői közé tartozik a  : szerecsendió, gyömbér, szantálfa és cédrusfa. Az illat 1990-ben került a piacra.


Jo Malone White Jasmine & Mint - EDC
26 570 Ft

A White Jasmine & Mint egy virágos-zöld illat férfiak és nők számára egyaránt.   A fejillatban érezhető a  koriander, fekete ribizli, menta, kamilla, bergamott és kardamom. A tiszta virágos szívillatban rejtőzik a narancsvirág, májusi rózsa, Ylang-ylang és a gyöngyvirág.