JOHN Ugráló egyszarvú huzattal
9 220 Ft

Vidám ugráló egyszarvú alakkal, amivel a gyermek azonnal elugrik a fantázia világába. Az ugráló nem csak a szabadidő kiváló kihasználására alkalmas, hanem sportos és rehabilitációs tevékenységre is megfelelő.

JOHN Egyszarvú gyermek ugráló 55x50 cm
6 190 Ft

Boldog ugráló egy egyszarvú alakban. Az ugráló, nemcsak nagyszerű segítség a gyermek szabadidejének lekötéséhez, de sportos és rehabilitációs célokra is használható. Legfeljebb 50 kg terhelés.

JOHN Kisvakond ugráló labda 500mm
3 740 Ft 3 160 Ft

Ugráló labda Kisvakond és barátai mintával az aktív gyerekeknek. Az ugráló praktikus kapaszkodóval ellátott a nagyobb kényelem érdekében. Maximális terhelhetősége 50 kg.

JOHN Pop Up Paw Patrol sátor

JOHN Pop Up Paw Patrol sátor

Értékelés: 4,9
6 740 Ft

Gyerek szövet sátor a Paw Patrol lincenciójában. Kertbe vagy kunyhóba, mindenhová illik! A gyerekeknek is néha szükségük van elbújniuk saját rejtekheIyükre. Ennek a sátornak köszönhetően ez nem lesz probléma. Könnyen felállítható és minimális helyet foglal.

JOHN Gyerek Kerti Sátor, Jégvarázs 2
8 290 Ft

Vidám, színes John kerti sátor gyerekeknek. A sátor merevítő rudas szerkezetének köszönhetően pillanatok alatt felállítható és lebontható, stabil tartást biztosít. A sátor egyszemélyes, bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Mintája a jól ismert Jégvarázs rajzfilm szereplőit ábrázolja amelyért a gyerekek rajonganak. Anyaga egy nedves törlőkendővel könnyen tisztítható.

JOHN POP UP Verdák játszósátor
6 880 Ft

John POP Up Verdák játszósátor pár pillanat alatt felállítható a szobában vagy a kertben. Nélkülözhetetlen a családi nyaralások alkalmával. A sátor anyaga könnyen mosható. Felállítva a hálós tetőn keresztül könnyen szellőztethető.

JOHN Jégvarázs Pop Up Játszósátor
6 190 Ft

Vidám, színes POP UP játszósátor gyerekeknek. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor egyszemélyes, bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Mintája a jól ismert Jégvarázs rajzfilm karaktereit ábrázolja amelyért a gyerekek rajonganak. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.

JOHN Nagy plüss ló, álló

JOHN Nagy plüss ló, álló

Értékelés: 4,5
20 790 Ft 19 960 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy plüss ló kantárral és gyeplővel, amely minden gyermeket megörvendeztet. Olyan társaság, akit sohasem akarsz nélkülözni! A ló stabil konstrukcióval rendelkezik, akár játékra, akár lovaglásra. Készíts neki megfelelő helyet és törődj vele, ahogy kell. 3 különböző hangot ad ki.

JOHN Bábszínház
16 590 Ft 13 760 Ft

Minden gyermeket lenyűgöz a fából készült, színes bábszínház. A mesék eljátszásakor a gyerekek javítják képzeletüket és szociális készségeiket. A gyerekek játék közben rengeteg élménnyel gazdagodnak.

JOHN Panda ugrálóka

JOHN Panda ugrálóka

Értékelés: 5
6 390 Ft

Vidám ugrálóka panda formával gyermekek részére, nem csak a szabadidő eltöltésére alkalmas, de sport és rehabilitációs célokat is jól szolgálja.

JOHN Fa építőkockák betűkkel
3 900 Ft 3 430 Ft

Természetes színű fa építőkockák színes betűkkel. Funkcionalitásuknak hála nem csupán az első szavad tanulásához megfelelőek, hanem ház vagy vár építésére is használhatóak. Kiváló minőségű fából készült.

JOHN Fa építőkockák számokkal
3 360 Ft 3 020 Ft

Fa építőkockák természetes színben, színes számokkal. Funkcionalitásának köszönhetően nemcsak tanulásra, hanem várak és tornyok építésére is alkalmas. Kiváló minőségű fából készült.

JOHN Disney Frozen ugrálólabda 50 cm
4 690 Ft

Ugrálólabda a Jégvarázs két főszereplőjével, Annával és Elzával, az aktív kislányoknak. Az ugráló praktikus kapaszkodóval ellátott a nagyobb kényelem érdekében. Maximális terhelhetősége 50 kg.

JOHN Ugráló póni huzattal

JOHN Ugráló póni huzattal

Értékelés: 4,6
8 800 Ft 8 120 Ft

Vidám póni alakú ugráló, csak arra vár, hogy egy gyermek felnyergelje. Az ugráló nem csak a szabadidő kiváló kihasználására alkalmas, hanem sportos és rehabilitációs tevékenységre is megfelelő.

JOHN Fa kockák a Jégvarázs 2 témájával
2 960 Ft 2 890 Ft

A fakockák képeit a Jégvarázs II. mese ihlette. A csomag 9 darab kockát és képet tartalmaz, amelyek szerint a gyerekek összerakhatják a kockákat. Mindez egy stílusos kartondobozba van csomagolva.

JOHN Teepee Frozen 2 - fa

JOHN Teepee Frozen 2 - fa

Értékelés: 2
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

A színes Teepee sátor Frozen 2 mintával ideális menedékhely a kis indiánok vagy plüss barátaik számára. A kertben való kaland után a gyerekek elbújhatnak a sátorban, pihenhetnek vagy meghívhatják barátaikat. Az ajtaja rögzíthető a rudakhoz, hogy állandóan nyitva maradjon.

JOHN Teepee eredeti padlóval és színes párnákkal
22 590 Ft
+ ingyen szállítás

A színes Teepee sátor ideális menedékhely a kis indiánok vagy plüss barátaik számára. A kertben való kaland után a gyerekek elbújhatnak a sátorban, pihenhetnek vagy meghívhatják barátaikat. Az ajtaja rögzíthető a rudakhoz, hogy állandóan nyitva maradjon.

JOHN Bolt fából

JOHN Bolt fából

Értékelés: 5
47 590 Ft
+ ingyen szállítás

A természetes fából készült gyermekbolt összecsukható pulttal van ellátva. Nem hiányozhat a polc és a fiókok sem, amelyekbe elhelyezheted a kínált termékeket. Az eladóra játszás nagyon szórakoztató a gyermekek számára, nagyon jól fogják érezni magukat és társas készségeket is tanulnak.

JOHN Fa pénztárgép
8 090 Ft 6 690 Ft

A Gyerek pénztárgép kiváló minőségű fából készült, nem hiányozhat egyetlen üzletből sem. A kis eladók jól fognak mulatni, ezzel a színes pénztárgéppel. A játéknak köszönhetően a gyerekek edzik a kommunikációs képességeiket és manuális készségeiket, továbbá a számolás alapjait is gyakorolják.

JOHN Fa pexeszó, Jégvarázs 2 motívummal
3 790 Ft

A pexeszó, amely a világhírű Jégvarázs nevét viseli, 28 darabot tartalmaz, tele filmbéli képekkel a Jégvarázs 2 filmből. A gyerekek akár a szüleikkel is játszhatják ezt a közkedvelt játékot. A játék fejleszti a memóriát és a gyerekek gondolkodását.

JOHN Fa dominó a Jégvarázs 2 témájával
3 630 Ft 3 490 Ft

Egy népszerű gyermekjáték, amelyet gyermekek és szüleik számára terveztek a világhírű Frozen licenszdíjjal. A dominó szórakoztató módon fejleszti a logikus gondolkodást. Ez egy klasszikus dominójáték, fa lapokkal, amelyeket vidám képek díszítenek a Jégvarázs 2 filmből.

JOHN Mérleg fából
8 190 Ft

Játékmérleg fából különböző nagyságú súlyokkal. A mérleg minden jó játékbolt elengedhetetlen része. A gyerekek megtanulják játék közben és méréskor, hogy minden ételnek más és más súlya lehet.

JOHN Giraffenaffen hangszerszett
9 160 Ft 7 990 Ft

A kis zenészek el lesznek ragadtatva! Rázhatnak, kopoghatnak, dobolhatnak vagy fújhatják a harmonikát. A játék fejleszti a gyerek fantáziáját, ritmusérzékét, kéz- és szemkoordináló készségeit.