JOHN Ugráló egyszarvú 450 mm
5 990 Ft 4 680 Ft

Vidám ugráló egyszarvú alakkal, amivel a gyermek azonnal elugrik a fantázia világába. Az ugráló nem csak a szabadidő kiváló kihasználására alkalmas, hanem sportos és rehabilitációs tevékenységre is megfelelő.

JOHN Ugráló szörnyecske 450 mm
6 020 Ft

Vidám ugráló szörnyecskés motívummal, amitől a gyermeknek biztosan nem kell félni. Az ugráló nem csak a szabadidő kiváló kihasználására alkalmas, hanem sportos és rehabilitációs tevékenységre is megfelelő.

JOHN Ugráló egyszarvú huzattal
10 690 Ft 8 970 Ft

Vidám ugráló egyszarvú alakkal, amivel a gyermek azonnal elugrik a fantázia világába. Az ugráló nem csak a szabadidő kiváló kihasználására alkalmas, hanem sportos és rehabilitációs tevékenységre is megfelelő.

JOHN Egyszarvú mintázatú sátor
6 290 Ft 6 160 Ft

Gyerek szövet sátor egyszarvú mintával. Kertbe vagy kunyhóba, mindenhová illik! A gyerekeknek is néha szükségük van elbújniuk saját rejtekheIyükre. Ennek a sátornak köszönhetően ez nem lesz probléma. Könnyen felállítható és minimális helyet foglal.

JOHN POP UP Verdák játszósátor
5 890 Ft

John POP Up Verdák játszósátor pár pillanat alatt felállítható a szobában vagy a kertben. Nélkülözhetetlen a családi nyaralások alkalmával. A sátor anyaga könnyen mosható. Felállítva a hálós tetőn keresztül könnyen szellőztethető.

JOHN Kisvakond ugráló labda 500mm
4 010 Ft

Ugráló labda Kisvakond és barátai mintával az aktív gyerekeknek. Az ugráló praktikus kapaszkodóval ellátott a nagyobb kényelem érdekében. Maximális terhelhetősége 50 kg.

JOHN Egyszarvú gyermek ugráló 55x50 cm
6 190 Ft 5 750 Ft

Boldog ugráló egy egyszarvú alakban. Az ugráló, nemcsak nagyszerű segítség a gyermek szabadidejének lekötéséhez, de sportos és rehabilitációs célokra is használható. Legfeljebb 50 kg terhelés.

JOHN Pony Ugrálólabda

JOHN Pony Ugrálólabda

Értékelés: 4,6
6 020 Ft

John póni ugráló gyerekeknek, 3 éves kortól. Kiváló minőségű, nagyszerű gyerekjáték. A póni fülébe kapaszkodva a gyerekek stabilan, és biztonságosan ülnek a pónin. TOVÁBB OLVASOM->

JOHN Jégvarázs Pop Up Játszósátor
6 020 Ft

Vidám, színes POP UP játszósátor gyerekeknek. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor egyszemélyes, bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Mintája a jól ismert Jégvarázs rajzfilm karaktereit ábrázolja amelyért a gyerekek rajonganak. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.

JOHN Pop Up Paw Patrol sátor

JOHN Pop Up Paw Patrol sátor

Értékelés: 4,7
6 160 Ft

Gyerek szövet sátor a Paw Patrol lincenciójában. Kertbe vagy kunyhóba, mindenhová illik! A gyerekeknek is néha szükségük van elbújniuk saját rejtekheIyükre. Ennek a sátornak köszönhetően ez nem lesz probléma. Könnyen felállítható és minimális helyet foglal.

JOHN POP UP sátor Hupikék Törpikék
6 390 Ft 6 290 Ft

Hupikék Törpikék mintájú gyermek sátor nélkülözhetetlen tartozék a kertbe vagy a szobába. A gyermekek nyaralás során, vagy a nagyszülőknél töltött vakáción egyaránt kihasználják. A sátor összeállítása és összecsukása néhány másodpercen belül történik.

JOHN Ugráló póni huzattal

JOHN Ugráló póni huzattal

Értékelés: 4,8
9 990 Ft 7 360 Ft

Vidám póni alakú ugráló, csak arra vár, hogy egy gyermek felnyergelje. Az ugráló nem csak a szabadidő kiváló kihasználására alkalmas, hanem sportos és rehabilitációs tevékenységre is megfelelő.

JOHN Ugráló sárkány 55x50 cm
6 565 Ft 5 350 Ft

Vidám sárkány ugráló zöld színben. Az ugráló nem csak a szabadidő kiváló kihasználására alkalmas, hanem sportos és rehabilitációs tevékenységre is megfelelő. Maximális teherbírása 50 kg.

JOHN Ugráló zsiráf 55 x 50 cm
6 565 Ft 5 350 Ft

Vidám zsiráf ugráló narancssárga színben. Az ugráló nem csak a szabadidő kiváló kihasználására alkalmas, hanem sportos és rehabilitációs tevékenységre is megfelelő. Maximális teherbírása 50 kg.

JOHN Verdás Ugrálólabda

JOHN Verdás Ugrálólabda

Értékelés: 4,8
2 670 Ft

John Verdás ugráló gyerekeknek, 3 éves kortól. Kiváló minőségű anyagból, kapaszkodóval, vidám piros színben. Átmérője: 45–50 cm.