JOHN Egyszarvú mintázatú sátor
6 360 Ft

Gyerek szövet sátor egyszarvú mintával. Kertbe vagy kunyhóba, mindenhová illik! A gyerekeknek is néha szükségük van elbújniuk saját rejtekheIyükre. Ennek a sátornak köszönhetően ez nem lesz probléma. Könnyen felállítható és minimális helyet foglal.


JOHN Sátor Szett Alagúttal
12 740 Ft

10 350 Ft

Vidám, színes John játszósátrak alagúttal gyerekeknek. A két sátor és az alagút együtt, valamint külön-külön is használható. A sátrak merevítőrudas szerkezete pillanatok alatt felállítható és lebontható. Bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmasak, egyszerre több gyerek is használhatja. A sátrak és az alagút anyaga egy nedves törlőkendővel könnyen tisztítható.


JOHN POP UP Játszósátor, Minyonok
5 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám, színes POP UP játszósátor gyerekeknek. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor egyszemélyes, bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Mintája a jól ismert Minyonok rajzfilm karaktereit ábrázolja amelyért a gyerekek rajonganak. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


JOHN Pop Up Paw Patrol sátor
4 990 Ft
4 900 Ft

Gyerek szövet sátor a Paw Patrol lincenciójában. Kertbe vagy kunyhóba, mindenhová illik! A gyerekeknek is néha szükségük van elbújniuk saját rejtekheIyükre. Ennek a sátornak köszönhetően ez nem lesz probléma. Könnyen felállítható és minimális helyet foglal.


JOHN POP UP sátor Hupikék Törpikék
6 390 Ft
6 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hupikék Törpikék mintájú gyermek sátor nélkülözhetetlen tartozék a kertbe vagy a szobába. A gyermekek nyaralás során, vagy a nagyszülőknél töltött vakáción egyaránt kihasználják. A sátor összeállítása és összecsukása néhány másodpercen belül történik.


JOHN POP UP Verdák játszósátor
5 590 Ft
5 450 Ft

John POP Up Verdák játszósátor pár pillanat alatt felállítható a szobában vagy a kertben. Nélkülözhetetlen a családi nyaralások alkalmával. A sátor anyaga könnyen mosható. Felállítva a hálós tetőn keresztül könnyen szellőztethető.


JOHN Ugráló sárkány 55x50 cm
6 565 Ft

5 590 Ft

Vidám sárkány ugráló zöld színben. Az ugráló nem csak a szabadidő kiváló kihasználására alkalmas, hanem sportos és rehabilitációs tevékenységre is megfelelő. Maximális teherbírása 50 kg.


JOHN Egyszarvú gyermek ugráló 55x50 cm
6 190 Ft

5 590 Ft

Boldog ugráló egy egyszarvú alakban. Az ugráló, nemcsak nagyszerű segítség a gyermek szabadidejének lekötéséhez, de sportos és rehabilitációs célokra is használható. Legfeljebb 50 kg terhelés.


JOHN Jégvarázs Pop Up Játszósátor
5 300 Ft

Vidám, színes POP UP játszósátor gyerekeknek. A drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A sátor egyszemélyes, bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Mintája a jól ismert Jégvarázs rajzfilm karaktereit ábrázolja amelyért a gyerekek rajonganak. A sátor könnyen tisztán tartható, hordozható.


JOHN Ugráló zsiráf 55 x 50 cm
6 565 Ft

5 590 Ft

Vidám zsiráf ugráló narancssárga színben. Az ugráló nem csak a szabadidő kiváló kihasználására alkalmas, hanem sportos és rehabilitációs tevékenységre is megfelelő. Maximális teherbírása 50 kg.


JOHN Pony Ugrálólabda

JOHN Pony Ugrálólabda

Értékelés: 4,5
5 990 Ft

John póni ugráló gyerekeknek, 3 éves kortól. Kiváló minőségű, nagyszerű gyerekjáték. A póni fülébe kapaszkodva a gyerekek stabilan, és biztonságosan ülnek a pónin. TOVÁBB OLVASOM->


JOHN POP UP sátor Trollok

JOHN POP UP sátor Trollok

Értékelés: 5
5 847 Ft

4 530 Ft

Trollok mintájú gyermek sátor nélkülözhetetlen tartozék a kertbe vagy a szobába. A gyermekek nyaralás során, vagy a nagyszülőknél töltött vakáción egyaránt kihasználják. A sátor összeállítása és összecsukása néhány másodpercen belül történik.


JOHN Verdák mászóalagút

JOHN Verdák mászóalagút

Értékelés: 4,5
4 690 Ft

3 710 Ft

JOHN Verdák mászóalagút gyerekek számára. Hasznos kiegészítő a szobába vagy a kertbe. Segít gyermekének leküzdeni az ismeretlentől való félelmét, fokozza fizikai állóképességét.


JOHN Verdák NEON 2016 Játszósátor
6 820 Ft

Most még élénkebb John játszósátor gyerekeknek, mely a drótvázas szerkezetnek köszönhetően pillanatok alatt felállítható és összehajtható. A ponyva gyorsan és egyszerűen tisztítható. A sátor bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas, a szobában való játékhoz és kempingezéshez is kiváló. Mintája a jól ismert Verdák rajzfilm karaktereit ábrázolja amelyért a gyerekek rajonganak.


JOHN Verdás Ugrálólabda

JOHN Verdás Ugrálólabda

Értékelés: 5
2 490 Ft

John Verdás ugráló gyerekeknek, 3 éves kortól. Kiváló minőségű anyagból, kapaszkodóval, vidám piros színben. Átmérője: 45–50 cm.