John Frieda Dúsító hatású, regeneráló sampon (Volume Core Restore) 250 ml
2 690 Ft

Volume Core Restore regeneráló sampon vékonyszálú hajra – megfelelő ápolást biztosít a hajnak. Luxus minőségű sampon dúsító hatással, tökéletes megjelenést kölcsönöz. A fehérje regenerációs komplexének köszönhetően intenzíven táplálja a hajszálakatm dúsító hatással bír.

John Frieda (Luxurious 7 Day Volume Conditioner) 250 ml
2 480 Ft 2 180 Ft

Kiárusítás

A kondicionáló finom hajat táplál és az elveszett hangerőt biztosítja. Ez biztosítja a szükséges hidratálást és megkönnyíti a fésülést. A hajad egészségesebb lesz és gyönyörűbb lesz!.

John Frieda (Nourishing Oil Elixir) Frizz Ease 100 ml
4 390 Ft

A hajra szánt Elixir gyönyörűen hidratálja a haját, és megadja a szükséges ápolást és táplálékot. Megkönnyíti a fésülést. Vlasy sima és fényes lesz az alkalmazás után. Optimális ápolás a göndör hajra.

John Frieda Puszta Blonde (Flawless Recovery) 150 ml-16%
2 730 Ft 2 290 Ft

Kiárusítás

Mélyen tápláló és revitalizáló kondicionáló szőke és kiemeli a hajat. Mélyen korrigálja a hajrostot, amely hosszú ideig hidratálja és táplálja. Megkönnyíti a fésülést és a befejezést. Arany fényt ad a hajának.

John Frieda Sheer Blonde ( Ultra Illuminating Shampoo) 250 ml
2 490 Ft

A sampon kiemeli a szőke haj aranyszínét, miközben elképesztő gyöngy ragyog. A tiszta szőke hatású hidratáló sampon valóban észrevehető eredményt nyújt, különösen, ha ugyanazon tartományba tartozó kondicionálóval kombinálják.

John Frieda Sheer Blonde (Vibrancy Restoring Shampoo) 250 ml
2 490 Ft

Intenzív regeneráló sampon erősen sérült szőke hajra. Visszaállítja a hajszerkezetet, az egészséges megjelenést és a tiszta árnyalatot. Fiatalítja és helyreállítja a sérült haj és árnyék vékony területeit.

John Frieda ( Strength en and Restore Shampoo) 250 ml-16%
2 510 Ft 2 100 Ft

Kiárusítás

A regeneratív sampon a kémikusan kezelt hajhoz a haj első osztályú ápolását és védelmét biztosítja! A haj elveszti erejét, egészségét és szépségét. Ezenkívül gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt.