John Frieda ( Strength en and Restore Shampoo) 250 ml
2 770 Ft 2 030 Ft

A regeneratív sampon a kémikusan kezelt hajhoz a haj első osztályú ápolását és védelmét biztosítja! A haj elveszti erejét, egészségét és szépségét. Ezenkívül gyengéden tisztítja a hajat és a fejbőrt.

John Frieda Dúsító hatású, regeneráló sampon (Volume Core Restore) 250 ml
2 850 Ft 2 190 Ft

Volume Core Restore regeneráló sampon vékonyszálú hajra – megfelelő ápolást biztosít a hajnak. Luxus minőségű sampon dúsító hatással, tökéletes megjelenést kölcsönöz. A fehérje regenerációs komplexének köszönhetően intenzíven táplálja a hajszálakatm dúsító hatással bír.

John Frieda (Luxurious 7 Day Volume Conditioner) 250 ml
2 700 Ft 2 010 Ft

A kondicionáló finom hajat táplál és az elveszett hangerőt biztosítja. Ez biztosítja a szükséges hidratálást és megkönnyíti a fésülést. A hajad egészségesebb lesz és gyönyörűbb lesz!.

John Frieda Sheer Blonde ( Ultra Illuminating Shampoo) 250 ml
2 650 Ft 2 000 Ft

A sampon kiemeli a szőke haj aranyszínét, miközben elképesztő gyöngy ragyog. A tiszta szőke hatású hidratáló sampon valóban észrevehető eredményt nyújt, különösen, ha ugyanazon tartományba tartozó kondicionálóval kombinálják.

John Frieda Sheer Blonde (Vibrancy Restoring Shampoo) 250 ml
2 720 Ft 2 190 Ft

Intenzív regeneráló sampon erősen sérült szőke hajra. Visszaállítja a hajszerkezetet, az egészséges megjelenést és a tiszta árnyalatot. Fiatalítja és helyreállítja a sérült haj és árnyék vékony területeit.