Johnson's Baby Baby Powder babahintőpor 100 g
560 Ft

A bébi bőr könnyen irritálhatja a kopást vagy a karcolásokat. A JOHNSON´S® Baby Powder súrlódásgátló réteget hoz létre, amely segít megőrizni a baba bőrét egészséges és sima.

Johnson's Baby Gyengéd gyermek mosó gél (Soft Wash) 500 ml
1 860 Ft

A szelíd csecsemőmosó gél hatékonyan tisztítja a baba bőrt anélkül, hogy szárítaná. Kiegyensúlyozott pH-ja van, gyermekorvosok és bőrgyógyászok vizsgálják, és hipoalergiásak. Csak jó minőségű, gyermekbarát összetevőkből készül. A bőr tiszta és puha tapintású.

Johnson's Baby Gyengéd sampon gyermekeknek Shiny Drops (Shampoo) 500 ml
1 720 Ft

Ahogy a gyermek nő, a hajának szükséglete megváltozik. A fényes cseppeket kifejezetten gyengéden tervezték, miközben a hagyományos felnőtt termékekkel ellentétben fejlett ellátást kínál. A sampon egy csepp arganolajat és selyemfehérjét tartalmaz, így a haj selymesen puha, puha és egészséges. .

Johnson's Baby Gyermek sampon kamillával (Baby Shampoo) 500 ml
1 860 Ft

A gyermek kamilla sampont csak jó minőségű, gyermekbarát összetevőkből állítják elő. A szem ugyanolyan gyengéd, mint a tiszta víz. Alaposan mossa meg a haját, tisztán és puha. Ez megkönnyíti a fésülést. Gyermekorvosok és bőrgyógyászok tesztelték, kiegyensúlyozott pH-val allergiás.

Johnson's Baby Mosó gél tstre és hajra  (Top-to-Toe Wash) 500 ml
1 860 Ft

A test és a hajmosó gél egy hipoallergén hatású termék a kiegyensúlyozott pH-értékű gyermekek számára, amelyek kiváló minőségű, gyermekbarát összetevőkből készülnek. Óvatosan mossa le a szőrszálakat és a fejbőrt, az élet első napjától kezdve alkalmas. Gyermekorvosok és bőrgyógyászok tesztelik.

Johnson's Baby Sampon jó alváshoz  Bedtime (Shampoo) 200 ml
1 000 Ft

Az alvó sampon a jó alvásért segíti az esti rituálékot, a levelek haját puha és fényes. Gazdag habot hoz létre, amely könnyen öblíthető. Gyermekbarát minőségű alapanyagokból készül. Ő hipoallergén, dermatológusok által tesztelt.

Johnson's Baby Tělo fenti gyermekek Cottontouch olaj (Oil) 200 ml
1 720 Ft

Tělo Cottontouch babaolaj Tělo alkalmas újszülöttek számára – klinikailag bizonyított. Ő hipoallergén, gyermekorvosok által tesztelték. Valódi pamutot tartalmaz, ideális a teljes testmasszázshoz, valamint a fej gyengéd masszázsához, a seborrhea pelyhek felszabadításához.