Johnson's Baby Arc és testápoló tej Cottontouch (Face & Body Lotion) 300 ml
1 600 Ft

Újdonság

A Cottontouch test- és arctejéből csak jó minőségű, gyermekbarát összetevőkből készül. Alkalmas újszülöttek számára – klinikailag bizonyított. Ez hipoallergén, kiegyensúlyozott pH-val. Nem hagyja a bőrön nemkívánatos jeleket, vízbázisú – valódi pamutot tartalmaz.


Johnson's Baby Baby Powder babahintőpor 100 g
510 Ft

A bébi bőr könnyen irritálhatja a kopást vagy a karcolásokat. A JOHNSON´S® Baby Powder súrlódásgátló réteget hoz létre, amely segít megőrizni a baba bőrét egészséges és sima.


Johnson's Baby Baby Pure Protect habfürdő és tusfürdő 500 ml
1 740 Ft

Fürdő és tisztító gél speciálisan kifejlesztett, hogy hatékonyan mosni a szennyeződéseket és a baktériumokat, miközben gyengéd a baba érzékeny bőrét. Az egyedülálló No More Tears (én nem is szakadás), a fürdő adagolja egy könnycsepp. .


Johnson's Baby Fényes csepp (Shampoo) 500 ml-15%
1 600 Ft

1 360 Ft

Akció

Ahogy a gyermek nő, a hajának szükséglete megváltozik. A fényes cseppeket kifejezetten gyengéden tervezték, miközben a hagyományos felnőtt termékekkel ellentétben fejlett ellátást kínál. A sampon egy csepp arganolajat és selyemfehérjét tartalmaz, így a haj selymesen puha, puha és egészséges. .


Johnson's Baby Gyengéd gyermek mosó gél (Soft Wash) 500 ml
1 730 Ft

Újdonság

A szelíd csecsemőmosó gél hatékonyan tisztítja a baba bőrt anélkül, hogy szárítaná. Kiegyensúlyozott pH-ja van, gyermekorvosok és bőrgyógyászok vizsgálják, és hipoalergiásak. Csak jó minőségű, gyermekbarát összetevőkből készül. A bőr tiszta és puha tapintású.


Johnson's Baby Gyermek sampon kamillával (Baby Shampoo) 500 ml
1 730 Ft

Újdonság

A gyermek kamilla sampont csak jó minőségű, gyermekbarát összetevőkből állítják elő. A szem ugyanolyan gyengéd, mint a tiszta víz. Alaposan mossa meg a haját, tisztán és puha. Ez megkönnyíti a fésülést. Gyermekorvosok és bőrgyógyászok tesztelték, kiegyensúlyozott pH-val allergiás.


Johnson's Baby Sampon jó alváshoz  Bedtime (Shampoo) 200 ml
930 Ft

Újdonság

Az alvó sampon a jó alvásért segíti az esti rituálékot, a levelek haját puha és fényes. Gazdag habot hoz létre, amely könnyen öblíthető. Gyermekbarát minőségű alapanyagokból készül. Ő hipoallergén, dermatológusok által tesztelt.


Johnson's Baby Tělo fenti gyermekek Cottontouch olaj (Oil) 200 ml
1 600 Ft

Újdonság

Tělo Cottontouch babaolaj Tělo alkalmas újszülöttek számára – klinikailag bizonyított. Ő hipoallergén, gyermekorvosok által tesztelték. Valódi pamutot tartalmaz, ideális a teljes testmasszázshoz, valamint a fej gyengéd masszázsához, a seborrhea pelyhek felszabadításához.