JOICO Color Endure (Conditioner For Long-Lasting Color) 1000 ml
9 680 Ft

8 710 Ft

Akció

Joico Color Endure minden típusú festett hajra alkalmas. A színek hosszú élettartamát biztosítja a haj színének, intenzitásának és minőségének megváltoztatása nélkül. Ideális briliáns piros és réz árnyalatokhoz. Kiváló utazási asszisztens, amelyben a színes haj a nap és a tengervíz hatása alá kerül.


JOICO ( Curl Nourished Conditioner)
5 960 Ft

Curl tápláló egy minden időjárási klímaberendezés, amely mindenfajta hullámosságra alkalmas – a finom és törékeny hajtól erős és terjedelmes. Tápláló hajja helyreállítja a károsodott hámokat, és hozzáteszi, hogy azok alakulnak. Ugyanakkor a haj hidratálja és bezárja a nedvességet.


JOICO Joigel (Joigel Firm Styling Gel) 250 ml
2 110 Ft

Formázó gél stílusa és Finish Joigel Firm Styling gél erős rögzítő hatással. Az alak és erős megerősítésének támogatására. Rugalmasságot, mennyiséget és ragyogást biztosít. Gyorsan kiszárad, pelyheket nem alkot.


JOICO Keskeny hosszúságú K-Pak (Thermal Design Foam) 300 ml
7 150 Ft

A K-Pak Thermal Design Foam egy nem zsíros, elegáns hab, amely a hajadnak minden frizurát (keménység vagy pelyhesség nélkül) tartalmaz. Védi a hajszálakat a szárítás, a feszítés és a szakadás okozta hőstílus miatt. A hajad fényesebb és egészségesebb lesz, rendkívül rugalmas alakkal és hangerővel. .


JOICO Kondicionáló a vörös Color Infuse (Red Conditioner) 300 ml
3 050 Ft

Color Infuse Red Hair Color Infuse balzsamot úgy tervezték, hogy megvédje színét. Az élénkvörös szín első pillantásra rögzítheti, de ugyanakkor a lehető leggyorsabban elveszíti intenzitását. Ez a kondicionáló tökéletes választás minden árnyalatú vörös – természetes vagy színes hajra.


JOICO Orange Balance ( Blue Conditioner)
5 960 Ft

Kondicionáló kék színű pigmentekkel a sötét hajápolás és a semlegesítés érdekében (természetesen barna haj, melange vagy slimy lightening). Neutral formák a nem kívánt meleg árnyalatokat. 8 hétig tartja a színárnyalatot.


JOICO Perfect (Heat Set Blow Dry Styling Creme) krém 150 ml
4 770 Ft

Heat Set Blow Dry Styling Creme Heat-Set krém, amely megfelel a legigényesebb felhasználóknak is. Minden frizurát hoz létre, de az eredmény természetes. Különösen azok, akik a szalonban való meglátogatás után még mindig szeretnek nézni.


JOICO (Tint Shot Root Concealer) korrektor 50 ml
4 180 Ft

A Tint Shot Root Concealer ideális megoldás a színes vagy ritkuló haj növekedéséhez. A korrektor alkalmas a festékek közötti hibák eltakarására. A hajhoz kötődő egyedi mikro-pigmenteknek köszönhetően vizuális hatása a finom haj kifinomulása.


JOICO (Whipped Cleansing Conditioner) Co & Wash 250 ml
7 690 Ft

Moisture Co & Wash Puha Cleansing Moisture Co & Wash Puha Cleansing tisztítja és tisztítja a hajad. A krémes konzisztenciának köszönhetően nagyon könnyű alkalmazni a hajra. Emellett a haj védett a nedvességtől és természetesen fényes, selymes puha és lágy. .