JOICO Dúsító hab közepesen hosszú hajra K-Pak (Thermal Design Foam) 300 ml
7 660 Ft 5 950 Ft

A K-Pak Thermal Design Foam egy nem zsíros, elegáns hab, amely a hajadnak minden frizurát (keménység vagy pelyhesség nélkül) tartalmaz. Védi a hajszálakat a szárítás, a feszítés és a szakadás okozta hőstílus miatt. A hajad fényesebb és egészségesebb lesz, rendkívül rugalmas alakkal és hangerővel. .

JOICO Joifix közepes hajlakk ( Styling & Finishing Spray) 300 ml
4 820 Ft

Style & Finish A Joifix Medium Styling & Finishing Spray egy sörmentes, közepesen keményedő lakk, amely tökéletes formát és természetes megjelenést kölcsönöz a hajának. Finom hajformázást és hajszabályozást biztosít a nap folyamán!.

JOICO Kondicionáló vörös árnyalatú hajra Color Infuse (Red Conditioner) 300 ml
3 260 Ft 2 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Color Infuse Red Hair Color Infuse balzsamot úgy tervezték, hogy megvédje színét. Az élénkvörös szín első pillantásra rögzítheti, de ugyanakkor a lehető leggyorsabban elveszíti intenzitását. Ez a kondicionáló tökéletes választás minden árnyalatú vörös – természetes vagy színes hajra.

JOICO Orange Balance ( Blue Conditioner)
6 380 Ft 4 440 Ft

Kondicionáló kék színű pigmentekkel a sötét hajápolás és a semlegesítés érdekében (természetesen barna haj, melange vagy slimy lightening). Neutral formák a nem kívánt meleg árnyalatokat. 8 hétig tartja a színárnyalatot.

JOICO Perfect (Heat Set Blow Dry Styling Creme) krém 150 ml
5 100 Ft 3 770 Ft

Heat Set Blow Dry Styling Creme Heat-Set krém, amely megfelel a legigényesebb felhasználóknak is. Minden frizurát hoz létre, de az eredmény természetes. Különösen azok, akik a szalonban való meglátogatás után még mindig szeretnek nézni.

JOICO Tápláló kondicionáló göndör hajra ( Curl Nourished Conditioner)
6 380 Ft 4 950 Ft

Curl tápláló egy minden időjárási klímaberendezés, amely mindenfajta hullámosságra alkalmas – a finom és törékeny hajtól erős és terjedelmes. Tápláló hajja helyreállítja a károsodott hámokat, és hozzáteszi, hogy azok alakulnak. Ugyanakkor a haj hidratálja és bezárja a nedvességet.

JOICO (Tint Shot Root Concealer) korrektor 50 ml
4 460 Ft 3 310 Ft

A Tint Shot Root Concealer ideális megoldás a színes vagy ritkuló haj növekedéséhez. A korrektor alkalmas a festékek közötti hibák eltakarására. A hajhoz kötődő egyedi mikro-pigmenteknek köszönhetően vizuális hatása a finom haj kifinomulása.