Juicy Couture - EDP
10 420 Ft

2006-ben elindította a márka Juicy Couture az első női illat, amit elnevezett azonos – Juicy Couture. Ez illat a kezdet kombájn gyümölcsös jegyek a bejelentés sárgabarack, sárgadinnye, alma, és megjegyzi, jácint és a szenvedély.

Juicy Couture Viva La Juicy - EDP
13 920 Ft

Parfüm spray Viva La Juicy Couture származó Juicy márka egy virágos-gyümölcsös illat, a lányok és nők, akik szeretik a merész és szexi illat. Először látta a fényt 2008-ban, és azóta is népszerű és nagyra! Hagyja magát a kísértés is!.

Juicy Couture Viva La Juicy Noir - EDP
14 530 Ft 12 800 Ft

Tovább limitált illat a márka Juicy Couture Viva La Juicy nevű Noir. Ez illat feltárja a csábító arc eredeti illatanyag Viva La Juicy. Fejillat lepni készítmények unió lédús bogyók erdei gyümölcsök és a mandarint. A szív, megtalálja a virágos keverék lonc, a gardénia és a jázmin.

Juicy Couture Rock The Rainbow Oh So Orange EDT-20%
5 950 Ft 4 720 Ft

Akció

Női EDT a Rock The Rainbow gyűjteményéből. Bevezető illatjegyei közé tartozik a zamatos mandarin, kumquat és piros bogyós gyümölcsök. Ez a gyümölcsös női illat 2019-ben került a piacra. .

Juicy Couture Royal Rose - EDP
16 080 Ft 14 720 Ft

A Juicy Couture Royal Rose parfüm egy keleti és virágillat érzéki keveréke, amely elegáns, nőies akkordokat kölcsönöz, amelyeket a rózsa hangjai hangsúlyoznak ki, kiegészítve a tömjén és a pézsma finom tónusaival.