Jupio Akkumulátor, Olympus Li-40B
7 490 Ft

6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jupio Li-40B akkumulátor Nikon fényképezőgépekhez készült. Tartelék vagy csere akkumulátornak is tökéletes, így utazások, családi programok során nem fog lemerülni a készülék. Nincs memória effektusa, így bármikor tölthetjük a megfelelő töltő segítségével.


Jupio BLS-5 pro Olympus Fényképezőgép akkumulátor
6 990 Ft

A jupio BLS-5 pro Olympus Fényképezőgép akkumulátor, kifejezetten Olympus fényképezőgépekhez készült, hogy megörökíthessen minden fontos pillanatot, nem tartva attól hogy lemerül a gép. Utazások alkalmával jól jön egy pótakku. Kiváló minőség, megbízható teljesítmény és hosszú akkumulátor-élettartam jellemzi.


Jupio Canon NB-10L fényképezőgép akkumulátor
10 690 Ft

9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jupio Canon NB-10L utángyártott fényképezőgép akkumulátor chippel ellátott, ezért kompatibilis a Canon fényképezőgépekkel és töltőkkel. Alacsony önkisülésű akkumulátor, ami használaton kívül tovább marad feltöltött állapotban. Kiváló minőségű cellákból készült, így hosszú az élettartama, és védett a túlmelegedés és a rövidzárlat ellen.


Jupio EN-EL12 Nikon Fényképezőgép akkumulátor
8 490 Ft

Kiárusítás

Jupio EN-EL12 utángyártott akkumulátor chippel ellátott, így kompatibilis a Nikon eredeti töltőjével és Nikon fényképezőgépekkel. Alacsony önkisülésének köszönhetően, használaton kívül tovább marad töltött állapotban. Túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelmet biztosít.


Jupio NB-12L Akkumulátor, Canon
12 690 Ft

11 990 Ft

Jupio NB-12L utángyártott akkumulátor Canon fényképezőgépekhez, mely alacsony önkisülése miatt használatlanul tovább marad töltött állapotban, mint más akkumulátorok. Kiváló minőségű cellái garantálják a hosszú élettartamot. Túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel ellátva.


Jupio Nikon EN-EL19 Akkumulátor
7 490 Ft

6 790 Ft

Jupio EN-EL19 utángyártott akkumulátor Nikon fényképezőgépekhez, mely alacsony önkisülése miatt használatlanul tovább marad töltött állapotban, mint más akkumulátorok. Kiváló minőségű cellái garantálják a hosszú élettartamot. Túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel ellátva.


Jupio NP-BX1 Sony Akkumulátor
7 490 Ft

6 790 Ft

Jupio NP-BX1 utángyártott akkumulátor Sony fényképezőgépekhez, mely alacsony önkisülése miatt használatlanul tovább marad töltött állapotban, mint más akkumulátorok. Kiváló minőségű cellái garantálják a hosszú élettartamot. Túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelemmel ellátva.


Jupio Olympus Li-50B Akkumulátor
8 590 Ft

7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jupio Olympus Li-50B akkumulátor chippel ellátott, ezért kompatibilis az Olympus fényképezőgépekkel és töltőkkel. Alacsony önkisülésű akkumulátor, ami használaton kívül tovább marad feltöltött állapotban. Kiváló minőségű cellákból készült, így hosszú az élettartama, és védett a túlmelegedés és a rövidzárlat ellen.


Jupio Akkumulátor, Nikon EN-EL15
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Jupio EN-EL15 akkumulátor Nikon fényképezőgépekhez készült. Tartelék vagy csere akkumulátornak is tökéletes, így utazások, családi programok során nem fog lemerülni a készülék. 3–5 feltöltés és kisütés után éri el maximális teljesítményét. Nincs memória effektusa, így bármikor tölthetjük a megfelelő töltő segítségével.


Jupio BLS-5
18 179 Ft
17 990 Ft

Akkumulátor Jupio BLS-5 az Olympus fényképezőgépekbe. Az akkumulátor nem rendelkezik tárhellyel és túltöltés, pólusváltás és túlhevülés elleni védelemmel rendelkezik. A BLS-5 és BLS-50 jelzéssel ellátott akkumulátorok helyettesítésére szolgál.


Jupio Compact Charger + 4 ks AA 2700 mAh Akkumulátor töltő
6 690 Ft

Jupio Compact Charger + 4 ks AA 2700 mAh Akkumulátor töltő minden modern háztartásban fontos kiegészítő lehet. A töltő legfőbb előnye, hogy 8 óra alatt feltölti a vele kompatibilis akkumulátorokat. Mindemellett kompakt kialakítása egyszerű tárolást és szállítást biztosít. A töltő alkalmazható egyszerre kettő vagy négy, AA és AAA akkumulátorok töltésére. A telepek feltöltöttségét led indikátorok mutatják.