Juvena Elixir Beauty (Miracle kiemelés lényege) 125 ml
33 040 Ft 25 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiemelés lényege a tökéletes elixírje szépség, a bőrnek fiatalos megjelenés és egy új dimenziót kényeztető a bőrt. Kombinált SkinNova SC HighTech peptid technológia és az AGP hozza szinergikus hatást és maximális hidratálást a bőr mély. Alkalmas minden bőrtípusra. .

Juvena Bőrerősítő éjszakai krém (R&C Delining Night Cream) 50 ml
23 340 Ft 20 370 Ft

Meg kell erősíteni éjszakai krém normál és száraz bőrre. Nők számára tervezték, akik szeretnének egy progresszív, magas színvonalú ránctalanító készítmények javítja a bőr minőségét és megszünteti a megjelenése és mélysége a finom vonalak és ráncok.

Juvena Bőrfeszesítő koncentrátum kaviárral Master Caviar (Concentrate) 30 ml
58 020 Ft 52 790 Ft

Fiatalító koncentrátum mélyen behatoló CaviarSilkComplex-el, amely kisimítja a bőrt, segít csökkenteni a bőr öregedésének jeleit. Kisimítja a ráncokat és a bőr hibáit, megakadályozza a feszesség elvesztését, növeli a bőr feszességét és ellenállását a külső hatások ellen.

Juvena Kaviár testvaj Master Caviar (Caviar Body Butter) 200 ml
47 360 Ft 43 060 Ft

Luxus feszesítő testvaj, biztosítja a bőr hosszú távú hidratálását, javítja a rugalmasságát, vitalitást és energiát kölcsönöz. Az egyedülálló SkinNova SC technológia mélyen behatol a bőrbe, és minden egyes sejtet aktivál. Az eredmény rugalmas, sima és feszes bőr.

Juvena Krémdezodor (Daily Performance) 40 ml
4 170 Ft

Izzadásgátló dezodor krém praktikus tárolóval. Minden reggel test tisztító szertartás végén a terméket. A hosszú és intenzív nap kezdődik egy érzés tökéletes bőr kezelés, amely egész nap tart. Dezodor krém gyengéd, nagyon szép bőr és gyorsan szárad. Anélkül, az alkohol és a parfüm.

Juvena Phyto De-Tox méregtelenítő illóolaj (Detoxifying Essence Oil) 50ml    
14 530 Ft 12 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hosszú távú hatást biztosító finom olaj, amely intenzíven hidratálja, revitalizálja és erősíti a bőrt. Egyesíti a luxusolajok és az aktív sejtvédelmet a növényi kivonatok méregtelenítő hatásával, ezzel segítve az arcbőr az elveszített frissességének visszaszerzését.