K´s Kids 3 fejlesztő játék szett - fokozat 1-55%
8 490 Ft 3 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szett 3 fejlesztő játék olyan játékot tartalmaz, amely felkelti a gyermek érdeklődését. Puha piros kutyus a könnyebb elalvásért (38 × 38 × 6,5 cm), pillangó a látás, tapintás, hallás fejlesztésére, fogzáskor (13,5 × 14 cm), valamint egy könyvecske az első pár szó elsajátítására.

K´s Kids 3 fejlesztő játék szett - fokozat 2-59%
7 290 Ft 2 940 Ft

Kiárusítás

Szett 3 fejlesztő játék olyan játékot tartalmaz, amely felkelti a gyermek érdeklődését. A halak megtanítják a gyereknek fizikai ellenállás leküzdésének köszönhetően a fizikai alkalmasságot (17.5 × 7 × 5,5 cm). A bálna a formák oktatására (10 × 7.5 × 14 cm), és gyermek tükör az arckifejezések és érzelmek (14 × 11 cm) oktatására.

K´s Kids Százlábú figura tükörrel és rágókával, Rózsaszín
7 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

K's Kids százlábú figurát kifejezetten a legkisebbeknek tervezték. Rágókával is ellátták az épp növő fogak erősítésére. Szín- és anyagkombinációja, valamint a hátulján lévő tükör stimulálják és fejlesztik gyermeke érzékszerveit, míg puhasága ölelnivaló játszórtárssá teszik.

K´s Kids Építs és tanulj játékkocka, 20 db
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ks Kids Építs és tanulj játékkockákkal gyermekeinek határtalan szórakozásban lesz része. A puha kockákból különféle építmények készülhetnek. A kockák oldalain találhatók figurák, minták kirakása során logikai képességüket fejlesztik. Játék közben a számokkal, geometriai formákkal is megismerkednek. Gyermeke növekedésével egyre bonyolultabb feladatokat oldhat meg a játékon keresztül.

K´s Kids Fellógatható Játék
2 760 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

K's Kids fellógatható játék egy változatos színű és mintájú, kedves játék a legkisebbek részére is. A kis csörgő, rágóka tartozék igen hasznos a fogzás időszakában a kicsik számára. A játék könnyedén fellógatható babakocsira, kiságyra, hordozóra is.

K´s Kids Színes százlábú

K´s Kids Színes százlábú

Értékelés: 4,9
6 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidám, élénk színű és puha anyagból készült százlábú állatfigura. Műanyag rágókával, amely segít a kicsinek a fogzási nehézségeken átesni.

K´s Kids 3 fejlődési játék készlet - 3. fokozat
6 390 Ft 5 890 Ft

Kiárusítás

A 3 fejlődési játék készlet olyan játékokat tartalmaz, amelyek könnyen felkeltik a gyerekek érdeklődését. Letörölhető tábla minden kis művésznek (15,5 × 15 cm). Madár a jobb légzésért és a beszéd fejlesztésére (13 × 12 cm). Kis hintaló, amely fejleszti a finom motorikát (16 × 14 cm).

K´s Kids Babakocsira akasztható vidám százlábú
3 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A vidám százlábú babakocsira akasztható, szórakoztatni fogja gyermekedet az utazások során. Minden eleme különböző anyagból készült, sípol, zizeg vagy ropog.

K´s Kids Éhes pelikán a vízbe
7 846 Ft 7 360 Ft

pelikán biztos, hogy a gyerekekkel elválaszthatatlan barátjává válik a vízben való játszáskor. A mindig éhes hasát tengeri állatokkal kell megtölteni, amit aki kicsi e csőr segítségével tud kihalászni.

K´s Kids Kapocs a kocsira - Patrick kutya
3 740 Ft

Kiárusítás

Nyomkodható és sípoló kutyus nagyszerű plüss játék praktikus kapoccsal például babakocsira. A kutyus lefoglalja a csecsemőt a babakocsiban, vagy a kiságyban. A fogantyú rágókaként szolgál az első fogak átvágására.

K´s Kids Popbo Blocks - Hernyó
5 057 Ft 4 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

hernyót készségfejlesztő gyöngyök sora alkotja. A gyerekek összekombinálják gyöngyöket, ezzel különböző hosszúságú és színű testet alkotva a hernyónak. A játék fejleszti a gyerekek kreativitását és esztétikai érzékét.

K´s Kids Szórakoztató textil kockák – Állatok
5 691 Ft 5 620 Ft

Kiárusítás

A gyerekek imádják ezeket a fantasztikus, törhetetlen kockákat! Építhetnek és játszhatnak velük. Közben élvezhetik a különféle alakokat, számokat, állathangokat, összeköthetik őket és egy hosszú vonatot építhetnek. A kockák stimulálják a gyermekek érzékeit.

K´s Kids Szórakoztató textil kockák – Autók
5 690 Ft 2 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyerekek imádják ezeket a fantasztikus kockákat, amik törhetetlenek. Építhetnek és játszhatnak velük. Közben élvezhetik a különféle alakokat, számokat, közlekedési eszközök hangját, összeköthetik őket és egy hosszú vonatot építhetnek. A kockák stimulálják a gyermekek érzékeit.

K´s Kids Arena játszószőnyeg
28 299 Ft 27 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ks Kids Arena játszószőnyeg bébitornázóval egy olyan játék, ami már újszülött kortól is alkalmas lehet a kisbabák számára. Puha anyagán az állatvilág motívumai találhatóak, amelyek élénk színeikkel könnyen felkeltik a gyermek érdeklődését, a különböző alakzatok és minták hozzájárulnak a finom motoros készségek fejlesztéséhez. A levehető állatok mellett egy kis tükör is található az állványon, amely segítségével fejlődnek a babák vizuális képességei.

K´s Kids Baby építőkocka, 6 db
6 290 Ft 5 730 Ft

K's Kids Baby építőkocka rendkívül sokoldalú játék gyermeke számára már 6 hónapos kortól. A 6 kocka oldalain különféle új információkkal ismerkedhetnek meg a kicsik: a figurák kirakásával foglalkozások, a vonat összeállításával a számok, az állatkák segítségével formák ismerhetők meg, de természetesen a járművek sem maradhatnak el. A puha, plüss kockák izgalmas szórakozást nyújtanak, segítik a gyermek kreativitásának és megfigyelőképességének fejlődését.

K´s Kids Vidám felakasztható baba babakocsihoz
3 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az aranyos K's Kids felakasztható Júlia baba puha anyagból készült, amely nyomkodásra sípoló, zörgő és csörgő hangokat ad ki. Elbűvölően színes és kedves játék, amely lefoglalja a kicsiket például utazás közben. Fogantyújával babakocsira vagy kiságyra akasztható.

K´s Kids Happy Trio játék szett
6 560 Ft

K's Kids Happy Trio játék szett babakocsira. Kedves, színes játékok, a kicsik örömére. A tépőzáras kialakításnak köszönhetően könnyedén feltehető. A kormánykereket forgathatják, a kutyus orrával pedig dudálhatnak a gyermekek. A pillangó farkinácáját kihúza rezegve fog visszamenni a helyére. A telefont akár a kezükre is feltépőzárazhatják.

K´s Kids Patrick Játszóház, Készségfejlesztő
9 190 Ft 5 750 Ft

A Patrick játszóház rengeteg élményt tartogat a kicsik számára. Élénk színeivel nem csak a kert/lakás dísze lehet, az apróságok figyelmét is azonnal felkelti. Kiegészítőinek köszönhetően önfeledt szórakozást biztosít fiúknak, lányoknak egyaránt. Játék közben remekül fejleszti gyermekünk képességeit, segítve ezzel megismerkedésüket a geometriai formákkal.

K´s Kids Rózsaszín Csoda Dínó
25 470 Ft

K's Kids Rózsaszín csoda dínó rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a gyerekeknek. Ez a különlegesen hasznos játék interaktív, és remekül fejleszti a kicsik képeségeit. A 60 db színes golyó, mely a dínó pocakjában található, fejleszti a gyermek koordinációs képességét. A dínó háta végig cipzáras, így ha kinyitjuk, akár bele is kuporodhat gyermekünk, oldalán olyan lyukak találhatóak, melyek széle gumis, könnyen táguló anyagból készült, így át tudja rajta dugni a labdákat, ezzel fejlesztve logikai és finom motorikus képességeit.

K´s Kids Ryan óriás zebra foglalkoztató
27 990 Ft 22 790 Ft

A Ryan óriás zebra 2010 óta létező nagyszerű foglalkoztató játék gyerekeknek. Szép, élénk színekkel tarkított, amely segítségével a gyermek megtanulja érzékelni a körülötte lévő világot. A 28 különböző funkció segít fejleszteni a kicsik érzékeit, gondolkodását. A játék célja, hogy felkeltse a gyermekek érdeklődését és a vágyat a körülöttük lévő világ felfedezésére ami rendkívül fontos ebben a korban. 6 hónapos kortól ajánlott.

K´s Kids Flippo ponty

K´s Kids Flippo ponty

Értékelés: 5
6 410 Ft

Flippo ponty színes teste pikkelyekből áll, amik különböző textúrájú anyagokból készültek. A kicsi minden pikkely alatt más képet talál. A hal farkán két rágóka található.

K´s Kids Éhes pelikán Babajáték
9 780 Ft

K's Kids Éhes pelikán rendkívül barátságos készségfejlesztő játék a legkisebbeknek. Az aranyos, puha pelikán már alig várja a finom tengeri herkentyűket, melyek a csőréből a pocakjába kerülnek, ahonnan könnyű kivenni. Praktikus kialakításának köszönhetően egyszerűen felakasztható. A játék tartósan leköti gyermeke figyelmét, fejleszti a koncentrációt.

K´s Kids Fürdethető Julia baba
4 680 Ft

K's Kids Fürdethető Julia baba nagyszerű játékélményt nyújt kislánya számára. A vízálló poliészterből készült baba különlegessége abban áll, hogy meleg vízben való fürdetéskor a baba rózsaszín foltjai eltűnnek, de amint hideg víz éri, akkor újra megjelennek a foltok. 9 hónapos kortól ajánlott.

K´s Kids Bagoly ülőzsák

K´s Kids Bagoly ülőzsák

Értékelés: 5
18 760 Ft

Játék ülőzsák bagoly formával, ami a kicsiket hosszú időre elszórakoztatja. Használhatod játékhoz, amikor a kicsi addig fut körülötte, amíg a bagoly énekel, és amikor abbahagyja az éneklést az veszít, aki utolsónak ül le – de a kicsik akár nyugodtan ülhetnek rajta és zenét is hallgathatnak. Hogy miként fogod használni, az csak rajtad múlik.

K´s Kids Happy Trio

K´s Kids Happy Trio

Értékelés: 5
6 560 Ft

K'S Kids Happy Trio egy kifejezetten kisbabáknak tervezett foglalkoztató játék. A vidám kis figurákat tépőzár segítségével tudjuk rögzíteni. A rögzítés történhet számos helyre, babakocsira, biztonsági övre, babaágyra vagy akár gyermekünk csuklójára is, így mindig vele lehetnek kedvenc játékai. Rendkívüli módon képes lekötni a kicsik figyelmét, így soha egy pillanatra sem fognak unatkozni.

K´s Kids Kék Csoda Dínó 60 labdával
21 890 Ft 21 450 Ft

K's Kids egy rendkívül kreatív termékeket forgalmazó cég, akik a legkisebbeket helyezik előtérbe. Most egy olyan varázslatos dínót készítettek, mely rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a gyerekeknek. Ez a különlegesen hasznos játék interaktívan és remekül fejleszti a kicsik koordinációs, logikai és finom motorikus képességeit egyszerre. 60 db golyó található a dínó pocakjában, melyek gyönyörű színesek. Ültesse gyermekét a dinó hasába és garantált az órákig tartó önfeledt szórakozás!

K´s Kids "Go Go" Elektronikus interaktív játékautó
23 790 Ft

K's Kids nagy elektronikus „Go Go“ interaktív játékautó garantáltan hosszú ideig szórakoztató a baba számára, már csak elektronikus funkciói miatt is. Puha anyagból készült, így a gyermek kényelmben játszhat. A játékautó használata 3 hónapos kortól ajánlott.

K´s Kids Az első órám
3 060 Ft

Színes textilből és műanyagból készült gyerekóra. A kicsik tépőzár segítségével rögzíthetik a csuklójukon. Az óra mutatói mozognak és forgás közben lágy hangot hallatnak.

K´s Kids Színes kacsák a vízbe, 10 db
4 410 Ft

Még sosem volt ilyen szórakoztató a fürdés a vízi játékokkal! A csomag 10 db klasszikus, különféle színű kacsát tartalmaz. Gyermeke társai lehetnek fürdés közben. A gyerekek szívesen áthelyezik a játékokat és versenyeznek velük.

K´s Kids Színes puha labda
2 130 Ft

Kellemes és csodaszép színes labda, mely a mozgásnál csörög ösztönzi a gyereket, hogy mozogjon és stimulálja a tapintását. A labda átmérője megközelítőleg 10 cm és gyermekek számára 3 hónapos kortól ajánlott.

K´s Kids Teknőc a kádba

K´s Kids Teknőc a kádba

Értékelés: 5
2 270 Ft

Csodálatos teknősbéka a kádba, melynek 3 egymásba rakható pohara van – páncélja, támogatja a gyerekeket a motorikus készségek, kezek és szemek koordinációja fejlesztésében. A legkisebb teknősbéka páncéljában forgó malom van beépítve. A születéstől fogva alkalmas.

K´s Kids Plüss Pelikán

K´s Kids Plüss Pelikán

Értékelés: 5
3 430 Ft

K's Kids plüss pelikán mindig a kicsi mellett lehet, hiszen könnyedén fellógatható kiságyra, babakocsira, hordozóra is, de még az autóba is magunkkal tudjuk vinni. Vidám, élénk színeivel hamar a legkisebbek kedvence lesz. Tapintásra zizeg, csörög, különböző hangokat ad ki, attól függően, hol érinti meg a pici, így válik a szórakozás egyben fejlesztő játékká is.