K´s Kids Arena játszószőnyeg
27 490 Ft

Ks Kids Arena játszószőnyeg bébitornázóval egy olyan játék, ami már újszülött kortól is alkalmas lehet a kisbabák számára. Puha anyagán az állatvilág motívumai találhatóak, amelyek élénk színeikkel könnyen felkeltik a gyermek érdeklődését, a különböző alakzatok és minták hozzájárulnak a finom motoros készségek fejlesztéséhez. A levehető állatok mellett egy kis tükör is található az állványon, amely segítségével fejlődnek a babák vizuális képességei.

K´s Kids Százlábú figura tükörrel és rágókával, Rózsaszín
6 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

K's Kids százlábú figurát kifejezetten a legkisebbeknek tervezték. Rágókával is ellátták az épp növő fogak erősítésére. Szín- és anyagkombinációja, valamint a hátulján lévő tükör stimulálják és fejlesztik gyermeke érzékszerveit, míg puhasága ölelnivaló játszórtárssá teszik.

K´s Kids Fellógatható Játék
3 590 Ft

K's Kids fellógatható játék egy változatos színű és mintájú, kedves játék a legkisebbek részére is. A kis csörgő, rágóka tartozék igen hasznos a fogzás időszakában a kicsik számára. A játék könnyedén fellógatható babakocsira, kiságyra, hordozóra is.

K´s Kids Vidám felakasztható baba babakocsihoz
3 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az aranyos K's Kids felakasztható Júlia baba puha anyagból készült, amely nyomkodásra sípoló, zörgő és csörgő hangokat ad ki. Elbűvölően színes és kedves játék, amely lefoglalja a kicsiket például utazás közben. Fogantyújával babakocsira vagy kiságyra akasztható.

K´s Kids Popbo Blocks - Hernyó
4 390 Ft

hernyót készségfejlesztő gyöngyök sora alkotja. A gyerekek összekombinálják gyöngyöket, ezzel különböző hosszúságú és színű testet alkotva a hernyónak. A játék fejleszti a gyerekek kreativitását és esztétikai érzékét.

K´s Kids Éhes pelikán a vízbe
7 360 Ft 5 760 Ft

pelikán biztos, hogy a gyerekekkel elválaszthatatlan barátjává válik a vízben való játszáskor. A mindig éhes hasát tengeri állatokkal kell megtölteni, amit aki kicsi e csőr segítségével tud kihalászni.

K´s Kids Színes százlábú

K´s Kids Színes százlábú

Értékelés: 4,9
6 310 Ft

Vidám, élénk színű és puha anyagból készült százlábú állatfigura. Műanyag rágókával, amely segít a kicsinek a fogzási nehézségeken átesni.

K´s Kids Szórakoztató textil kockák – Állatok
5 610 Ft 5 290 Ft

A gyerekek imádják ezeket a fantasztikus, törhetetlen kockákat! Építhetnek és játszhatnak velük. Közben élvezhetik a különféle alakokat, számokat, állathangokat, összeköthetik őket és egy hosszú vonatot építhetnek. A kockák stimulálják a gyermekek érzékeit.

K´s Kids Happy Trio játék szett
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

K's Kids Happy Trio játék szett babakocsira. Kedves, színes játékok, a kicsik örömére. A tépőzáras kialakításnak köszönhetően könnyedén feltehető. A kormánykereket forgathatják, a kutyus orrával pedig dudálhatnak a gyermekek. A pillangó farkinácáját kihúza rezegve fog visszamenni a helyére. A telefont akár a kezükre is feltépőzárazhatják.