K´s Kids Rózsaszín Csoda Dínó
19 560 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

K's Kids Rózsaszín csoda dínó rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a gyerekeknek. Ez a különlegesen hasznos játék interaktív, és remekül fejleszti a kicsik képeségeit. A 60 db színes golyó, mely a dínó pocakjában található, fejleszti a gyermek koordinációs képességét. A dínó háta végig cipzáras, így ha kinyitjuk, akár bele is kuporodhat gyermekünk, oldalán olyan lyukak találhatóak, melyek széle gumis, könnyen táguló anyagból készült, így át tudja rajta dugni a labdákat, ezzel fejlesztve logikai és finom motorikus képességeit.


K´s Kids Ryan óriás zebra foglalkoztató
22 580 Ft

A Ryan óriás zebra 2010 óta létező nagyszerű foglalkoztató játék gyerekeknek. Szép, élénk színekkel tarkított, amely segítségével a gyermek megtanulja érzékelni a körülötte lévő világot. A 28 különböző funkció segít fejleszteni a kicsik érzékeit, gondolkodását. A játék célja, hogy felkeltse a gyermekek érdeklődését és a vágyat a körülöttük lévő világ felfedezésére ami rendkívül fontos ebben a korban. 6 hónapos kortól ajánlott.


K´s Kids Építs és tanulj játékkocka, 20 db
9 180 Ft

Ks Kids Építs és tanulj játékkockákkal gyermekeinek határtalan szórakozásban lesz része. A puha kockákból különféle építmények készülhetnek. A kockák oldalain találhatók figurák, minták kirakása során logikai képességüket fejlesztik. Játék közben a számokkal, geometriai formákkal is megismerkednek. Gyermeke növekedésével egyre bonyolultabb feladatokat oldhat meg a játékon keresztül.


K´s Kids Éhes pelikán Babajáték
9 750 Ft

K's Kids Éhes pelikán rendkívül barátságos készségfejlesztő játék a legkisebbeknek. Az aranyos, puha pelikán már alig várja a finom tengeri herkentyűket, melyek a csőréből a pocakjába kerülnek, ahonnan könnyű kivenni. Praktikus kialakításának köszönhetően egyszerűen felakasztható. A játék tartósan leköti gyermeke figyelmét, fejleszti a koncentrációt.


K´s Kids Fellógatható Játék
3 040 Ft

K's Kids fellógatható játék egy változatos színű és mintájú, kedves játék a legkisebbek részére is. A kis csörgő, rágóka tartozék igen hasznos a fogzás időszakában a kicsik számára. A játék könnyedén fellógatható babakocsira, kiságyra, hordozóra is.


K´s Kids Kék Csoda Dínó 60 labdával
23 240 Ft
+ ingyen szállítás

K's Kids egy rendkívül kreatív termékeket forgalmazó cég, akik a legkisebbeket helyezik előtérbe. Most egy olyan varázslatos dínót készítettek, mely rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a gyerekeknek. Ez a különlegesen hasznos játék interaktívan és remekül fejleszti a kicsik koordinációs, logikai és finom motorikus képességeit egyszerre. 60 db golyó található a dínó pocakjában, melyek gyönyörű színesek. Ültesse gyermekét a dinó hasába és garantált az órákig tartó önfeledt szórakozás!


K´s Kids "Go Go" Elektronikus interaktív játékautó
27 320 Ft

K's Kids nagy elektronikus „Go Go“ interaktív játékautó garantáltan hosszú ideig szórakoztató a baba számára, már csak elektronikus funkciói miatt is. Puha anyagból készült, így a gyermek kényelmben játszhat. A játékautó használata 3 hónapos kortól ajánlott.


K´s Kids 3 fejlesztő játék szett - fokozat 1
8 490 Ft

7 220 Ft

Szett 3 fejlesztő játék olyan játékot tartalmaz, amely felkelti a gyermek érdeklődését. Puha piros kutyus a könnyebb elalvásért (38 × 38 × 6,5 cm), pillangó a látás, tapintás, hallás fejlesztésére, fogzáskor (13,5 × 14 cm), valamint egy könyvecske az első pár szó elsajátítására.


K´s Kids 3 fejlesztő játék szett - fokozat 2
7 290 Ft

5 690 Ft

Szett 3 fejlesztő játék olyan játékot tartalmaz, amely felkelti a gyermek érdeklődését. A halak megtanítják a gyereknek fizikai ellenállás leküzdésének köszönhetően a fizikai alkalmasságot (17.5 × 7 × 5,5 cm). A bálna a formák oktatására (10 × 7.5 × 14 cm), és gyermek tükör az arckifejezések és érzelmek (14 × 11 cm) oktatására.


K´s Kids 3 fejlődési játék készlet - 3. fokozat
6 390 Ft

5 430 Ft

A 3 fejlődési játék készlet olyan játékokat tartalmaz, amelyek könnyen felkeltik a gyerekek érdeklődését. Letörölhető tábla minden kis művésznek (15,5 × 15 cm). Madár a jobb légzésért és a beszéd fejlesztésére (13 × 12 cm). Kis hintaló, amely fejleszti a finom motorikát (16 × 14 cm).


K´s Kids Doboz 3 db- hátrafelé húzással meginduló, szövet autók
6 225 Ft

5 690 Ft

Hátrafelé húzással meginduló autócskák kisgyermekeknek. Nagyon aranyos játék minden kis kezdő sofőr számára. A kis autók hátrafelé húzva és ütésre elindulnak. Az alváz tépőzárral eltávolítható. A csomagban három különböző kis autó található.


K´s Kids Kapocs a kocsira - Patrick kutya
3 090 Ft

Akció

Nyomkodható és sípoló kutyus nagyszerű plüss játék praktikus kapoccsal például babakocsira. A kutyus lefoglalja a csecsemőt a babakocsiban, vagy a kiságyban. A fogantyú rágókaként szolgál az első fogak átvágására.


K´s Kids Szórakoztató textil kockák – Állatok
5 740 Ft

A gyerekek imádják ezeket a fantasztikus, törhetetlen kockákat! Építhetnek és játszhatnak velük. Közben élvezhetik a különféle alakokat, számokat, állathangokat, összeköthetik őket és egy hosszú vonatot építhetnek. A kockák stimulálják a gyermekek érzékeit.


K´s Kids Szórakoztató textil kockák – Autók
5 750 Ft

A gyerekek imádják ezeket a fantasztikus kockákat, amik törhetetlenek. Építhetnek és játszhatnak velük. Közben élvezhetik a különféle alakokat, számokat, közlekedési eszközök hangját, összeköthetik őket és egy hosszú vonatot építhetnek. A kockák stimulálják a gyermekek érzékeit.


K´s Kids Arena játszószőnyeg
28 299 Ft

25 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ks Kids Arena játszószőnyeg bébitornázóval egy olyan játék, ami már újszülött kortól is alkalmas lehet a kisbabák számára. Puha anyagán az állatvilág motívumai találhatóak, amelyek élénk színeikkel könnyen felkeltik a gyermek érdeklődését, a különböző alakzatok és minták hozzájárulnak a finom motoros készségek fejlesztéséhez. A levehető állatok mellett egy kis tükör is található az állványon, amely segítségével fejlődnek a babák vizuális képességei.


K´s Kids Baby építőkocka, 6 db
6 290 Ft

5 770 Ft

K's Kids Baby építőkocka rendkívül sokoldalú játék gyermeke számára már 6 hónapos kortól. A 6 kocka oldalain különféle új információkkal ismerkedhetnek meg a kicsik: a figurák kirakásával foglalkozások, a vonat összeállításával a számok, az állatkák segítségével formák ismerhetők meg, de természetesen a járművek sem maradhatnak el. A puha, plüss kockák izgalmas szórakozást nyújtanak, segítik a gyermek kreativitásának és megfigyelőképességének fejlődését.


K´s Kids Vidám felakasztható baba babakocsihoz
3 200 Ft

Az aranyos K's Kids felakasztható Júlia baba puha anyagból készült, amely nyomkodásra sípoló, zörgő és csörgő hangokat ad ki. Elbűvölően színes és kedves játék, amely lefoglalja a kicsiket például utazás közben. Fogantyújával babakocsira vagy kiságyra akasztható.


K´s Kids Happy Trio játék szett
6 540 Ft

K's Kids Happy Trio játék szett babakocsira. Kedves, színes játékok, a kicsik örömére. A tépőzáras kialakításnak köszönhetően könnyedén feltehető. A kormánykereket forgathatják, a kutyus orrával pedig dudálhatnak a gyermekek. A pillangó farkinácáját kihúza rezegve fog visszamenni a helyére. A telefont akár a kezükre is feltépőzárazhatják.


K´s Kids Plüss Pelikán

K´s Kids Plüss Pelikán

Értékelés: 5
3 450 Ft

3 080 Ft

K's Kids plüss pelikán mindig a kicsi mellett lehet, hiszen könnyedén fellógatható kiságyra, babakocsira, hordozóra is, de még az autóba is magunkkal tudjuk vinni. Vidám, élénk színeivel hamar a legkisebbek kedvence lesz. Tapintásra zizeg, csörög, különböző hangokat ad ki, attól függően, hol érinti meg a pici, így válik a szórakozás egyben fejlesztő játékká is.


K´s Kids Százlábú figura tükörrel és rágókával, Rózsaszín
5 860 Ft

K's Kids százlábú figurát kifejezetten a legkisebbeknek tervezték. Rágókával is ellátták az épp növő fogak erősítésére. Szín- és anyagkombinációja, valamint a hátulján lévő tükör stimulálják és fejlesztik gyermeke érzékszerveit, míg puhasága ölelnivaló játszórtárssá teszik.


K´s Kids Fürdethető Julia baba
3 680 Ft

K's Kids Fürdethető Julia baba nagyszerű játékélményt nyújt kislánya számára. A vízálló poliészterből készült baba különlegessége abban áll, hogy meleg vízben való fürdetéskor a baba rózsaszín foltjai eltűnnek, de amint hideg víz éri, akkor újra megjelennek a foltok. 9 hónapos kortól ajánlott.


K´s Kids Happy Trio

K´s Kids Happy Trio

Értékelés: 5
6 540 Ft

K'S Kids Happy Trio egy kifejezetten kisbabáknak tervezett foglalkoztató játék. A vidám kis figurákat tépőzár segítségével tudjuk rögzíteni. A rögzítés történhet számos helyre, babakocsira, biztonsági övre, babaágyra vagy akár gyermekünk csuklójára is, így mindig vele lehetnek kedvenc játékai. Rendkívüli módon képes lekötni a kicsik figyelmét, így soha egy pillanatra sem fognak unatkozni.


K´s Kids Csörgő 4 dallammal - Elefánt
2 620 Ft

Ez az elefánt csodálatos játék a legkisebbeknek. Az elefántnak mozgó ormánya van, melyet lehet mozgatni és figyelni a golyókat a belsejében. Ha megnyomod a hasát, elindul a 4 vidám dallam. Az elefánt fülei rágókaként szolgálnak.


K´s Kids Színes kacsák a vízbe, 10 db
4 423 Ft

3 470 Ft

Még sosem volt ilyen szórakoztató a fürdés a vízi játékokkal! A csomag 10 db klasszikus, különféle színű kacsát tartalmaz. Gyermeke társai lehetnek fürdés közben. A gyerekek szívesen áthelyezik a játékokat és versenyeznek velük.


K´s Kids Színes puha labda
3 310 Ft

Kellemes és csodaszép színes labda, mely a mozgásnál csörög ösztönzi a gyereket, hogy mozogjon és stimulálja a tapintását. A labda átmérője megközelítőleg 10 cm és gyermekek számára 3 hónapos kortól ajánlott.


K´s Kids Teknőc a kádba

K´s Kids Teknőc a kádba

Értékelés: 5
1 670 Ft

Csodálatos teknősbéka a kádba, melynek 3 egymásba rakható pohara van – páncélja, támogatja a gyerekeket a motorikus készségek, kezek és szemek koordinációja fejlesztésében. A legkisebb teknősbéka páncéljában forgó malom van beépítve. A születéstől fogva alkalmas.