K2R Intenzív fehér 10 db

K2R Intenzív fehér 10 db

Értékelés: 3
990 Ft

Akció

Forradalmi kendők, amelyek megőrzik a fehér ragyogását és ellenállnak a szürkülésnek. Kíméletes gondoskodás, amely mindennapi használatra alkalmas. Egyedi összetétel, amely megsemmisíti a vízben lévő szennyeződéseket, így minden egyes mosásnál védi a szálakat az elszíneződéstől. A csomagolás 10 kendőt tartalmaz.


K2R Intenzív fehér + folteltávolító 5 db
990 Ft

Akció

„Intensive white“ forradalmi kendők és a 2az1ben "Folteltávolító“, amelyek megőrzid ruháid ragyogó fehérségét és védik azokat a szürküléssel szemben. Kíméletes gondoskodás, amely mindennapi használatra alkalmas. A csomagolás 5 kendőt tartalmaz.


K2R Stop a színeződésnek 40 db-24%
2 493 Ft

1 890 Ft

Akció

Emberek milliói bíznak a Colour Catcher termékben – a legelső forradalmi színfogó kendő, amely megakadályozza a ruhák színezését. Colour Catcher – védi a ruháidat, megtakarítsa idődet és a pénzedet , köszönhetően annak, hogy nem kell válogatnod a mosnivaló ruhákat. A csomagolás tartalma: 40 darab színfogó kendő.


K2R Színfogó 10 db
1 090 Ft

Emberek milliói bíznak a Colour Catcher termékben – a legelső forradalmi színfogó kendő, amely megakadályozza a ruhák színezését. Colour Catcher – védi a ruháidat, megtakarítsa idődet és a pénzedet , köszönhetően annak, hogy nem kell válogatnod a mosnivaló ruhákat. A csomagolás 10 kendőt tartalmaz.


K2R Színfogó 20 db
1 190 Ft

Emberek milliói bíznak a Colour Catcher termékben – a legelső forradalmi színfogó kendő, amely megakadályozza a ruhák színezését. Colour Catcher – védi a ruháidat, megtakarítsa idődet és a pénzedet , köszönhetően annak, hogy nem kell válogatnod a mosnivaló ruhákat. A csomagolás 20 db kendőt tartalmaz.


K2R Színfogó + folteltávolító 5 db
1 090 Ft

A zacskók maximális védelmet biztosítanak a nem kívánt elszíneződésekkel szemben a mosás során, miközben megőrzik ruháid színeinek ragyogását. Erős összetétel, amely mágnesként működik, felfogja a nem kívánt színeket és szennyeződéseket a mosási ciklus folyamán.