Karesuando 09KA004 Stoera Aksu Natur
78 694 Ft

A Storea Aksu vadászati fejszét (a „nagy fejszét“) a nehezebb munkákhoz tervezték. A fogantyú természetes szemű nyír- és rénszarvas-szarvakból készül, a fejsze rozsdamentes. Bőr tokkal és ollóval szállítva.

Karesuando 09KA002 Stoera Aksu Brun
78 694 Ft

A Storea Aksu vadászati fejszét (a „nagy fejszét“) a nehezebb munkákhoz tervezték. A fogantyú sötét nyír- és rénszarvas-szarvakból készül, a fejfej rozsdamentes. Bőr tokkal és ollóval szállítva.

Karesuando 09KA001 Unna Aksu Brun
70 877 Ft

Vadászati fejsze Unna Aksú („kicsi fejsz“) sokoldalú eszköz vadászatra és kempingre, amely kis késként is használható. A pengefej rozsdamentes acélból készült, a fogantyú pedig sötét szemű nyírfa. Tartalmaz bőrdobozt és fejszemcsét.

Karesuando 09KA002 Unna Aksu Natur
70 877 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vadászati fejsze Unna Aksú („kicsi fejsz“) sokoldalú eszköz vadászatra és kempingre, amely kis késként is használható. A pengefej rozsdamentes acélból, a fogantyú pedig természetes nyírfa-ból készül. Tartalmaz bőrdobozt és fejszemcsét.

Karesuando 09KA014 Unna Aksu Walnusswurzel
70 877 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Unna Aksu kis fejszék vadászok számára is alkalmasak, ám a gyűjtők ezt értékelni fogják. Az új verzió egy dió gyökér fogantyúval rendelkezik, és a rénszarvas szarvából és a jávorszarvasból berakott karakterrel rendelkezik. Bőr tokkal, csiszolóval és díszdobozban szállítva.