Karl Lagerfeld Bois De Vetivér - deo stift
5 160 Ft

A Bois De Vetiver egy  fás-aromás illat férfiaknak. Fejillatot vérnarancs, grapefruit és menta kombinációja alkotja. A virágos szívillatban vetiver, muskátli és rózsa fejti ki hatását. Az ambroxán, a pacsuli és a pézsma varázslatos alapillatot biztosít. Az illat 2017-ben került a piacra.


Karl Lagerfeld Bois De Vétiver - EDT
5 280 Ft

Bois De Vetiver fás-aromás illat férfiaknak. Fejillatot vérnarancs, grapefruit és menta kombinációja alkotja. A virágos szívben vetiver, muskátli és rózsa fejti ki hatását. Az ambroxán, a pacsuli és a pézsma varázslatos alapot biztosít. Az illat 2017-ben került a piacra.


Karl Lagerfeld Bois De Vétiver - EDT TESZTER
6 210 Ft

A Bois De Vetiver egy fás-aromás illat a férfiaknak. A fejillat vörös narancsot, rózsaszín grepfruitet és mentát tartalmaz. A szívillat összetevői közé tartozik a  vetiver, geránium és rózsa. Az alapillatban a pézsma, a pacsuli és az ambroxán bontakozik ki Az illat 2017-ben került a piacra.


Karl Lagerfeld Bois De Yuzu - EDT
6 600 Ft

A Bois De Yuzu egy aromatikus – fűszeres férfi illat. A fejillatában érezhető a gyömbér, bergamott, rozmaring, menta, mandarin és yuzu gyümölcs. A szívillatban a szerecsendió és az alapillatban a moha  és a  papirusz rejtőzik. Az illat 2018-ban került a piacra.


Karl Lagerfeld Classic - EDT
5 280 Ft

Karl Lagerfeld Classic je klasický parfém v pravém smyslu slova – první pánská vůně Karla Lagerfelda z roku 1978. Lagerfeld jí předal své jméno, formu a své vnitřní charizma. Je to orientálně-dřevitá vůně s tabákovým nádechem.


Karl Lagerfeld Classic - EDT TESTER
5 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld Classic egy klasszikus parfüm a szó valódi értelemében – Karel Lagerfeld első férfi illata, amely 1978-ban került a piacra.  Lagerfeld átadta neki saját nevét, formáját és belső karizmáját. Ez egy keleti-fás illat, egy kis dohány árnyalattal.


Karl Lagerfeld Fleur De Murier - EDP TESZTER
7 270 Ft

A Fleur De Murier egy virágos-gyümölcsös női illat.  A gyümölcsös fejillatot málna, piros ribizli és narancs kombinációja alkotja. A virágos szívillatban érezhető az ibolya, szeder és narancs virága. Az illatot a szantálfa, muskus, borostyán és édes vanília árnyalatai zárják.


Karl Lagerfeld Fleur De Pecher - EDP
9 120 Ft

A Fleur De Pecher egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára, amely 2017-ben került a piacra. A gyümölcsös fejillat körtét és yuzu-t tartalmaz, a szívillatban rejtőzik a jázmin tea és barackvirág. A kompozíciót pézsma és fás árnyalatok kombinációja zárja.


Karl Lagerfeld For Her - EDP
3 700 Ft

A Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her bájos illat 2014-ben került a piacra.  A gyümölcsök és virágok keveréke szépséget és gyengédséget sugároz.  A frissítő citrom és őszibarack tökéletesen illeszkedik a magnólia  és a rózsa illatához.


Karl Lagerfeld For Her - mini EDP 4,5 ml
1 000 Ft

Elbűvölő női illat Lagerfeld Karl Lagerfeld For Her-ben indult 2014-ben. A keveréket a gyümölcsök és virágok, sugárzik a szépség és a gyengédség. Frissítő Citrom és őszibarack tökéletesen illeszkedik az illata magnóliák és rózsák.


Karl Lagerfeld For Him - EDT
5 680 Ft

Karl Lagerfeld For Him egy friss, fougere illat minden olyan férfi számára, akik szeretik a kalandot és a szabadságot. Az illat elején érezhető a levendula és mandarin, a szívillatban kibontakozik az  ibolya és a zöld alma aromái és az alapillatban a szantálfa és pézsma.


Karl Lagerfeld For Him - mini EDT 4,5 ml 
780 Ft

Karl Lagerfeld For Him egy friss, fougere illat minden olyan férfi számára, akik szeretik a kalandot és a szabadságot. Az illat elején érezhető a levendula és mandarin, a szívillatban kibontakozik az  ibolya és a zöld alma aromái és az alapillatban a szantálfa és pézsma.


Karl Lagerfeld Private Klub For Men - EDT TESZTER
7 930 Ft

A Private Klub For Men egy fás-fűszeres illat a férfiaknak, melyet 2015-ben indítottak el. Ananász és bors, fahéj és szegfűszeg kombinálódik a szívben. A kompozíciót cédrus, vetiver és kumarin zárja le.


Karl Lagerfeld Private Klub For Women - EDP
6 210 Ft

2015-ben a Lagerfeld  márka bemutatta az úgynevezett Private Klub illatot, amely alkalmas  nőknek és férfiaknak egyránt. Private Club egy  keleti-virágos női illat, amelyet a friss citrom, bergamot, rózsaszín bors egyvelege nyit meg.


Karl Lagerfeld Choupette Sunglass TPU Tok Gold pro iPhone X / XS KLHCPXCHPEEGO
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

iPhone X / XS hátlap telefonhoz KLHCPXCHPEEGO Karl Lagerfeld által tervezett, védi telefonodat a karcolások és a szennyeződésekkel ellen. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Fun Choupette Glasses Hard Case pro iPhone XR KLHCI61CFNRCPI
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCI61CFNRCPI telefontok iPhone XS Max-ra megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Fun Choupette No Rope Hard Case az iPhone XR KLHCI61CFNRC számára
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCI61CFNRC telefontok iPhone XR-re megvédi a telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Fun Eaten Apple Black Hard Case az iPhone 8 Plus KLHCI8LCFHE számára
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCI8LCFHE telefontok iPhone 8 Plus-ra megvédi a telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Fun Eaten Apple Black Hard Case pro iPhone XR KLHCI61CFHE
5 090 Ft

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCPXTRKSIGPI telefontok iPhone XR-re megvédi telefonodat a karcolásoktól és a szennyeződésektől. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Fun Eaten Apple Black kemény tok pro iPhone XR KLHCPXCFHE
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

TelefontokiPhone X-re KLHCPXCFHE tervezett Karlem Lagerfeldem védi a telefonodat a karolásoktól és a szennyeződésektől. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Fun Eaten Apple No Rope Hard Case pro iPhone X KLHCPXCFA
5 090 Ft

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCPXCFA telefontok iPhone X-re megvédi telefonodat a karcolásoktól és a szennyeződésektől. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Fun Eaten Apple No Rope Hard Case pro iPhone XS Max KLHCI65CFA
5 990 Ft

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCI65CFA telefontok iPhone XS Max-ra megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Gold Logo Silicone Case Fuchsia az iPhone XS Max-ra KLHCI65SLROG
5 390 Ft

Karl Lagerfeld által tervezett szilikon védőtok az iPhone XS Max-ra KLHCI65SLROG megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Gold Logo Silicone Case Pink az iPhone 7/8 KLHCI8SLLPG számára
7 390 Ft

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCI8SLLPG telefontok iPhone 7 / iPhone 8 számára megvédi a telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Gold Logo Silicone Case Pink iPhone X / XS telefonra KLHCPXSLLPG
7 390 Ft

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCPXSLLPG telefontok iPhone X / XS-re megvédi a telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Gold Logo Silicone Case Pink pro iPhone XR telefonra KLHCI61SLLPG
8 190 Ft

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCI61SLLPG védőtok az iPhone XR telefonra megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Gold Logo Silicone Case Violet az iPhone XR-re KLHCI61SLVOG
5 390 Ft

Karl Lagerfeld által tervezett szilikon védőtok az iPhone XR-re KLHCI61SLVOG megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Gold Logo Silicone Case Violet tok iPhone X telefonra KLHCPXSLVOG
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCPXSLVOG telefontok iPhone X-re megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Ikonik Book Case Black az iPhone XR-re KLFLBI61IKPUBK
5 590 Ft

Karl Lagerfeld által tervezett könyv típusú védőtok az iPhone XR-re megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben mindkét oldalról. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Ikonik Book Case Black az iPhone XS Max-ra KLFLBI65IKPUBK
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által az iPhone XS Max-ra tervezett KLFLBI65IKPUBK flip telefontok megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.


Karl Lagerfeld Ikonik Book Case Black tok iPhone X telefonra KLFLBKPXIKPUBK
5 190 Ft

Karl Lagerfeld által tervezett KLFLBKPXIKPUBK flip telefontok iPhone X-re megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.