Katy Perry Indi - EDP
3 170 Ft

Illata Katy Perry Indi egy virágos-fás illat nőknek. Ez jelenti tisztaság és elegancia párosul megkülönböztető aromákkal mindannyian. A parfüm áll a fehér tea, a szilva és a bergamott. A szívet talált ciklámen, gyöngyvirág és a fehér cédrus kivonattal.


Katy Perry Indi Visible - EDP
7 290 Ft

Az Indi Visible - Katy Perry márkától egy  keleti női illat. A fejillat rózsaszín borsból, rumból és szilvából készült. A szívillat összetevői közé tartozik a kókusz, gardenia és tonkabab. Az alapillatban  a szantálfa és a pézsma illatjegyei bontakoznak ki.


Katy Perry Indi Visible - szórófejes dezodor
2 650 Ft

Az Indi Visible - Katy Perry márkától egy  keleti női illat. A fejillat rózsaszín borsból, rumból és szilvából készült. A szívillat összetevői közé tartozik a kókusz, gardenia és tonkabab. Az alapillatban  a szantálfa és a pézsma illatjegyei bontakoznak ki.


Katy Perry Katy Perry´s Mad Love - EDP
2 650 Ft

Miután egy sikeres illat Katy Perry Mad főzet jön egyaránt csábító és szexi őrült szerelem. Hozzávalók nyit vegyesen almabor sorbet, eper és rózsaszín grapefruit. Középpontjában egyesíti a mámorító illata a jázmin, bazsarózsa és egyéb virágos tónusok.


Katy Perry Katy Perry´s Mad Potion - EDP
2 460 Ft

Katy Perry Mad főzet egy csábító, egzotikus és csábító illat nőknek. Összetevők nyit keveréke lédús alma, orchideák és bazsarózsa. Középpontjában egyesíti a mámorító illata vanília, jázmin, pézsma és ámbra. Úgy indult 2015-ben. .


Katy Perry Katy Perry´s Mad Potion - natural spray
1 530 Ft

Katy Perry Mad főzet egy csábító, egzotikus és csábító illat nőknek. Összetevők nyit keveréke lédús alma, orchideák és bazsarózsa. Középpontjában egyesíti a mámorító illata vanília, jázmin, pézsma és ámbra. TR-ben indult 2015-ben.


Katy Perry Killer Queen - EDP
3 580 Ft

Víz Parfüm Killer királyné Katy Perry márka egy virágos-gyümölcsös illat a lányok és asszonyok. Az illat jött létre együttműködve Coty, és ez a sorrendben harmadik parfüm, hogy a popsztár teremtett. Neve a parfüm egy dal Mercury Freddie Ive elment. Úgy indult 2013-ban. .


Katy Perry Killer Queen - natural spray
1 310 Ft

Víz Parfüm Killer királyné Katy Perry márka egy virágos-gyümölcsös illat a lányok és asszonyok. Az illat jött létre együttműködve Coty, és ez a sorrendben harmadik parfüm, hogy a popsztár teremtett. Neve a parfüm egy dal Mercury Freddie Ive elment. Úgy indult 2013-ban.


Katy Perry Purr - EDP
5 050 Ft

Katy Perry nem csak egy nagy énekes, de 2010 óta, továbbá a szerző élete első illat, Purr. Ez virágos-gyümölcsös illat célja az összes lányok és nők, akik szeretik édesebb és hosszantartó illatot biztosít. Hagyja magát ragadtatva a romantikus illat a környezetet, és meg fog lepődni!.


Katy Perry Royal Revolution - EDP
3 050 Ft

A Katy Perry Royal Revolution Katy Perry a harmadik illat, amelyet a Coty vel közösen alakítottak ki. A Royal Revolution egy kék palackban jön a piacra. Ez egy ellenállhatatlan virágos illat, amelyet a kék gyémánt szépsége ihlette. A kompozíció virágos és enyhén gyümölcsös.