keeeper Micimackós WC szűkítő
2 290 Ft

Az OKT Micimackós WC szűkítő magasított hátsó részének és anatómiai kialakításának köszönhetően kényelmes használatot biztosít a kisgyermekeknek. A csúszásmentes alsó része garantálja a megfelelő stabilitást. Műanyag felületének köszönhetően könnyen tisztítható.

keeeper Babakád 84 cm Hippo leeresztő dugóval
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

OKT Hippo Babakád leeresztő dugóval 84 cm méretben örömet okoz a legkisebbek számára a mindennapos fürdés során. Ajánlott gyerekek számára születéstől körülbelül egy éves korig.

keeeper Hippo Fellépő

keeeper Hippo Fellépő

Értékelés: 4,8
2 290 Ft

Az OKT Hippo fellépő segítségével gyermeke könnyedén feléri a mosdókagylót és a WC-t. Csúszásgátló felülete megelőzheti a fürdőszobai baleseteket. Alja is ilyen anyaggal van bevonva, ami tovább növeli a biztonságot, és kíméli a járólapot. Aranyos vizilovas mintája bármelyik gyermeket felvidítja.

keeeper Állatmintás Fellépő
3 499 Ft

Az OKT Állatmintás Fellépő lépcsős kialakításának köszönhetően ülésként és fellépőként is egyaránt használható. Csúszásgátló felülete és talpai maximális biztonságot és kényelmet nyújtanak, sőt még a járólaphoz is kíméletes. Segítségével egyszerűen és könnyedén elvégezheti gyermekünk a mindennapos higiéniai szokásokat, mint például a WC használatot, fogmosást stb.

keeeper Micimackó Fellépő

keeeper Micimackó Fellépő

Értékelés: 4,8
3 000 Ft

Az OKT Micimackó Fellépő segít gyermekének felérni a mosdókagylót, így már nem lehet akadály a kéz- vagy fogmosás. Csúszásgátló felületének köszönhetően biztonságos a használata mezítláb vagy zokniban is. Az alján lévő csúszásgátlók, pedig nagyobb stabilitást eredményeznek és nekik köszönhetően a padlót sem sérti fel a fellépő.

keeeper Hippo Babafürdető szék
2 490 Ft

Az aranyos víziló mintás OKT Hippo babafürdető szék speciális, praktikus formája megkönnyíti a kisbaba fürdetését. Csúszásmentes talpa és fogantyúja biztonságossá teszi a fürdőzést, és anatómiailag formált alakjának hála kényelmes is.

keeeper Hippo Babakád, 84 cm

keeeper Hippo Babakád, 84 cm

Értékelés: 4,6
3 190 Ft

Az OKT Hippo Babakádban igazi szórakozás lesz a fürdés gyermeke számára. Lekerekített formájának és beépített szappantartójának köszönhetően nagyon biztonságos. 1 éves korig ajánlott.

keeeper Univerzális Fürdető Állvány
10 200 Ft

Az OKT univerzális fürdetőállvány segítségével minden fürdetést gyorsan elvégezhet. Az egyedi design biztosítja a babák maximális kényelmét. Az állvány minőségi anyagának köszönhetően rendkívül ellenálló és könnyedén összezárható. Univerzális, ezért egyaránt alkalmas az OKT 84 cm-es és 100 cm-es babakádjához is.

keeeper Vízilovas Bili

keeeper Vízilovas Bili

Értékelés: 4,7
2 490 Ft

Az Okt Vízilovas mintájú bilije magas hátsó részének és anatómiai kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes a kisgyerekek számára. Speciális tervezésének köszönhetően megakadályozza az esetleges fröccsenéseket. Széles talpai gondoskodnak a stabilitásáról, sima felülete pedig könnyen tisztíthatóvá teszi

keeeper Műanyag mosdótál ovális 40 l, zöld
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Keeper márkájú zöld színű műanyag ovális mosdótál sokoldalúan felhasználható. A rend szerelmesei biztosan értékelni fogják. Alkalmas ruha kosárként tiszta ruhákra vagy nagyobb mennyiségű zöldség keveréséhez. Térfogata 40 l

keeeper Vízilovas WC Ülőke

keeeper Vízilovas WC Ülőke

Értékelés: 4,8
2 190 Ft

Az Okt Vízilovas WC Ülőke magas hátsó részének és anatómiai kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes a kisgyerekek számára. Csúszásmentes alsó részének köszönhetően stabilan rátapad a WC-re. Sima műanyag felülete **könnyen tisztítható.