-8%
Kelsey Berwin Midnight Oud - EDP 100 ml

Kelsey Berwin Midnight Oud - EDP

9 050 Ft
8 310 Ft

A Midnight Oud egy fás férfi illat, amely 2015-ben került a picra. A fejillat összetevői közé tartozik a friss bergamott, zsálya és copaiba balzsam. A szívillatban érezhető a rózsa és a kasmírfa. A kompozíciót az ámbra, tölgymoha, dohány, agar és szantálfa kombinációja zárja. .

Partnerünktől: Vivantis
Kelsey Berwin Zeus - EDP 100 ml

Kelsey Berwin Zeus - EDP

8 160 Ft

Zeus a Kelsey Berwin  márkától egy fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a kardamom és lédús zöld alma. A tiszta virágos szívillatban rejtőzik a levendula a gyöngyvirággal együtt. A kompozíciót a vetiver, pacsuli, cédrusfa kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Kelsey Berwin White Narcisse - EDP 100 ml

Kelsey Berwin White Narcisse - EDP

8 630 Ft

A White Narcisse egy keleti-gyümölcsös illat  nőknek és  férfiak számára egyaránt. A fejillat friss bergamott és lédús málnát tartalmaz. A jázmin tónusai, a heliotróp virágok és a nyírfa kompozíciója keveredik a szívillatban. A kompozíciót bőr és cédrus illatjegyei zárják.

Partnerünktől: Vivantis
Kelsey Berwin Huberta - EDP 100 ml

Kelsey Berwin Huberta - EDP

8 090 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Huberta virágos-fás férfi illat, amely 2014-ben került a piacra. A fej és szívillata tisztán virágos. Összetevői közé tartozik a frézia, levendula, rózsa, gyöngyvirág és más virágos akkordok.  A fás alapillat agárfát, cédrusfát, szantálfát és gujakac fűt tartalmaz, amelyet pacsuli egészít ki.

Partnerünktől: Vivantis
Kelsey Berwin Al Jawhara - EDP 100 ml

Kelsey Berwin Al Jawhara - EDP

8 630 Ft

Al Jawhara egy keleti-fás illat férfiaknak és nőknek egyaránt. A virágos fejillata levendulát és mimózát tartalmaz, a szívillatban rejtőzik az agárfa,  és végül az alapillatban kibontakozik a szantálfa, cédrusfa és az ámbra. Az illat 2015-ben került a piacra. .

Partnerünktől: Vivantis
-13%
Kelsey Berwin Avalanche - EDP 100 ml

Kelsey Berwin Avalanche - EDP

12 070 Ft
10 500 Ft

Az Avalanche egy szokatlan illat a férfiak számára.  Az illat egy magabiztos és ambiciózus személyiség kifejezője. Egy adag férfiasság és érzékiség, modern stílusban, fekete színben. Ez egy időtlen parfüm a férfiak számára. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Partnerünktől: Vivantis
Kelsey Berwin Dinar - EDP 100 ml

Kelsey Berwin Dinar - EDP

7 780 Ft
7 400 Ft

A Kelsey Berwin Dinar gyümölcsös fás aromája férfiaknak. Friss bergamott és ananász tónusokkal nyílik. Ezután átjut a cédrus, a pacsuli és a jázmin fás szívébe. A kompozíciót pézsma és borostyánzár zárja le. 2015-ben indították. .

Partnerünktől: Vivantis
-36%
Kelsey Berwin Dione - EDP 100 ml

Kelsey Berwin Dione - EDP

12 070 Ft
7 700 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Tanulja meg viselni nőiességét, és a lehető legjobban kihangsúlyozni a jól ismert Kelsey Berwin márka Dione parfümmel. Az illat az elegancia, az önbizalom és az érzékiség lényege, amely közvetlenül mágnesként hat a férfiak számára.

Partnerünktől: Vivantis
-9%
Kelsey Berwin Forge - EDP 100 ml

Kelsey Berwin Forge - EDP

11 470 Ft
10 390 Ft

A Kelsey Berwin Forge férfi parfümös illatát olyan fiatal, modern férfiaknak szánják, akiknek megvan a maguk egyedi stílusa, és ezt egy ugyanolyan egyedi illattal akarják kiegészíteni. A mindennapi viseletre és különleges alkalmakra alkalmas illat egyetlen nőt sem hagy hidegen.

Partnerünktől: Vivantis
Kelsey Berwin True Man - EDP 100 ml

Kelsey Berwin True Man - EDP

9 100 Ft

A True Man virágos illat a férfiaknak. A fejillata és a szívillata tiszta virágos tónusokat tartalmaznak  rózsa, jázmin és mimóza formájában. A kompozíciót a borostyán és pézsma kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis