Kelsey Berwin Zeus Pour Femme - EDP
7 720 Ft

A Zeus Pour Femme egy keleti illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a  körte, bors és narancsfa virág. A szívillatban érezhető a jázmin és a kávé kombinációja. A kompozíciót az édes vanília, pacsuli és cédrusfa zárjaAz illat 2018-ban került a piacra.

Kelsey Berwin Zeus - EDP
7 870 Ft

Zeus a Kelsey Berwin  márkától egy fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a kardamom és lédús zöld alma. A tiszta virágos szívillatban rejtőzik a levendula a gyöngyvirággal együtt. A kompozíciót a vetiver, pacsuli, cédrusfa kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.

Kelsey Berwin Osmond De Noir - EDP
8 010 Ft

Az Osmond De Noir egy keleti-édes női illat. A citrusos fejillatot kiegészíti a virágos- narancsos szívillat. Az alapillat a pézsma és ámbra kombinációjával zárul. Az illat 2014-ben került a piacra.

Kelsey Berwin White Narcisse - EDP
7 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A White Narcisse egy keleti-gyümölcsös illat  nőknek és  férfiak számára egyaránt. A fejillat friss bergamott és lédús málnát tartalmaz. A jázmin tónusai, a heliotróp virágok és a nyírfa kompozíciója keveredik a szívillatban. A kompozíciót bőr és cédrus illatjegyei zárják.

Kelsey Berwin Midnight Oud - EDP
8 910 Ft 8 310 Ft

A Midnight Oud egy fás férfi illat, amely 2015-ben került a picra. A fejillat összetevői közé tartozik a friss bergamott, zsálya és copaiba balzsam. A szívillatban érezhető a rózsa és a kasmírfa. A kompozíciót az ámbra, tölgymoha, dohány, agar és szantálfa kombinációja zárja. .