Kelsey Berwin Al Jawhara - EDP
6 640 Ft

Újdonság

Al Jawhara egy keleti-fás illat férfiaknak és nőknek egyaránt. A virágos fejillata levendulát és mimózát tartalmaz, a szívillatban rejtőzik az agárfa,  és végül az alapillatban kibontakozik a szantálfa, cédrusfa és az ámbra. Az illat 2015-ben került a piacra. .


Kelsey Berwin Huberta - EDP
6 640 Ft

Újdonság

Huberta virágos-fás férfi illat, amely 2014-ben került a piacra. A fej és szívillata tisztán virágos. Összetevői közé tartozik a frézia, levendula, rózsa, gyöngyvirág és más virágos akkordok.  A fás alapillat agárfát, cédrusfát, szantálfát és gujakac fűt tartalmaz, amelyet pacsuli egészít ki.


Kelsey Berwin Midnight Oud - EDP
6 640 Ft

Újdonság

A Midnight Oud egy fás férfi illat, amely 2015-ben került a picra. A fejillat összetevői közé tartozik a friss bergamott, zsálya és copaiba balzsam. A szívillatban érezhető a rózsa és a kasmírfa. A kompozíciót az ámbra, tölgymoha, dohány, agar és szantálfa kombinációja zárja. .


Kelsey Berwin Osmond De Noir - EDP
6 640 Ft

Újdonság

Az Osmond De Noir egy keleti-édes női illat. A citrusos fejillatot kiegészíti a virágos- narancsos szívillat. Az alapillat a pézsma és ámbra kombinációjával zárul. Az illat 2014-ben került a piacra.


Kelsey Berwin Trudie Sport - EDP
6 640 Ft

Újdonság

A Trudie Sport egy citrusos illat a férfiaknak, amely 2014-ben került a piacra.  A fejillat összetevői közé tartozik a  lime, bergamott és citromfű. A szívillatban érezni fogja a jázmin és édes narancs kombinációját. A kompozíciót a muskus és ambergris zárja.


Kelsey Berwin True Man - EDP
6 640 Ft

Újdonság

A True Man virágos illat a férfiaknak. A fejillata és a szívillata tiszta virágos tónusokat tartalmaznak  rózsa, jázmin és mimóza formájában. A kompozíciót a borostyán és pézsma kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.


Kelsey Berwin White Narcisse - EDP
6 640 Ft

Újdonság

A White Narcisse egy keleti-gyümölcsös illat  nőknek és  férfiak számára egyaránt. A fejillat friss bergamott és lédús málnát tartalmaz. A jázmin tónusai, a heliotróp virágok és a nyírfa kompozíciója keveredik a szívillatban. A kompozíciót bőr és cédrus illatjegyei zárják.


Kelsey Berwin Zelimir - EDP
6 640 Ft

Újdonság

Zelimir keleti-virágos illat a nők számára. A fejillat almából és más gyümölcs tónusokból áll. A málna, őszibarack, rózsa és jázmin kombinációja érezhető a szívillatban. A kompozíciót az  agarfa és pézsma zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.


Kelsey Berwin Zeus - EDP
6 640 Ft

Újdonság

Zeus a Kelsey Berwin  márkától egy fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a kardamom és lédús zöld alma. A tiszta virágos szívillatban rejtőzik a levendula a gyöngyvirággal együtt. A kompozíciót a vetiver, pacsuli, cédrusfa kombinációja zárja. Az illat 2014-ben került a piacra.


Kelsey Berwin Zeus Pour Femme - EDP
6 640 Ft

Újdonság

A Zeus Pour Femme egy keleti illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a  körte, bors és narancsfa virág. A szívillatban érezhető a jázmin és a kávé kombinációja. A kompozíciót az édes vanília, pacsuli és cédrusfa zárjaAz illat 2018-ban került a piacra.