Kesper Kerek virágalátét, világos fenyő
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A praktikus virágalátét világos fenyőfából készült. A 35 cm átmérőjű Kesper alátét teherbírása 100 kg és ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Kesper Pala tálaló tálca, 56 x 18 cm
3 990 Ft

Pala tálaló tálca a Kesper márkától, ami ideális előételek, sajt specialitások vagy hagyományos ételek felszolgálására. A fekete tálca alsó oldala csúszásmentes, így az asztallap nem sérül.

Kesper Bambusz fedő- és vágódeszka, 54 × 28 cm
7 190 Ft

Kesper bambusz fedő- és vágódeszka, 54 × 28 cm praktikus háztartási eszköz. A vágódeszka fedőként is használható, amely növeli a konyha munkafelületét. A deszka mérete 28 × 4,3 cm.

Kesper Utazó kávéspohár 400 ml, coffee
2 290 Ft

Az utazó kávéspohár a Kesper márkától kitűnik vonzó dizájnjával és biztosan hű társaddá válik a munkába és iskolába menet, illetve utazás közben. Szeretni fogod a pohár csúszását gátló szilikon csíkot és a csavaros tetejét.

Kesper Húsklopfoló fém fejjel
2 290 Ft

2 év garancia

Húsklopfoló a Kesper márkától bükkfából és fémből készült. Kétféleképpen is klopfolhatod vele a húst a különböző vastagságú részeinek köszönhetően.

Kesper Fa polc fűszerekkel
14 490 Ft
+ ingyen szállítás

Fa polc fűszerekkel a Kesper márkától kiváló minőségű fenyőfából. Az állványhoz 12 fűszerrel teli fűszertartó is tartozik. Ez megkönnyíti az ételek ízesítését, és így mindig kéznél lesznek a fűszerek.

Kesper Utazó kávéspohár 400 ml, flowers
2 290 Ft

Az utazó kávéspohár a Kesper márkától kitűnik vonzó dizájnjával és biztosan hű társaddá válik a munkába és iskolába menet, illetve utazás közben. Szeretni fogod a pohár csúszását gátló szilikon csíkot és a csavaros tetejét.

Kesper Asztali tartó bors- és sószóróval
6 990 Ft

Asztali tartó bors- és sószóróval a Kesper márkától rozsdamentes acélból és a kaucsukfából. Az elegáns fa tartó fém füllel rendelkezik, és tökéletesen illik minden asztalra. A készlet borsörlőt és sószórót is tartalmaz.

Kesper Bambusz só- és borsörlő készlet
9 890 Ft

Bambusz só- és borsörlő készlet a Kesper márkától. Ennek a kézi készletnek köszönhetően mindig tökéletesen megőrölt borssal és sóval ízesítheted meg az ételeket.

Kesper Bambusz vágódeszka vájattal, 58,5 × 38,5 cm
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kesper bambusz vágódeszka vájattal 58,5 × 38,5 cm praktikus konyhai eszköz. A vájat a munkafelületen fekszik, amely által a vágódeszka biztonságosan rögzül bármilyen élelmiszer feldarabolása során.

Kesper Dupla bambusz vágódeszka, 42 × 28 cm
7 190 Ft

Kesper dupla bambusz vágódeszka 42 × 28 cm praktikus konyhai eszköz. Ideális vágódeszka kenyérszeleteléshez, miközben a morzsák a rácson keresztül a deszka alsó részébe esnek, és nincs belőle rendetlenség. A vágódeszka külön is használható.

Kesper Fém teásdoboz 6 rekesszel, fekete
2 990 Ft

Fém teásdoboz a Kesper márkától fekete-fehér mintával. Hat rekeszes doboz teafilterekre. Ennek a doboznak a segítségével mindig áttekintésed lehet a teáid felett.

Kesper Fémdoboz készlet, szögletes, 3 db, karácsonyi minta
4 890 Ft

Fémdoboz készlet a Kesper márkától, minden háztartásba remekül illik. Három doboz, amely remekül megőrzi a keksz vagy más tartós élelmiszer frissességét. Karácsonyi motívum különösség varázsolja a karácsonyi dekorációt.

Kesper Fóliavágó, 39,5 × 13 cm
6 390 Ft

Fóliavágó a Kesper márkától két rekesszel, amikben alufólia, élelmiszeripari fólia vagy sütőpapír tárolható. A bambusz fóliavágó éles szélei a papír könnyű letépését szolgálják.

Kesper Konyhai papírtötlő tartó
5 490 Ft

Robosztus bükkfából készült konyhai papírtötlő tartó a Kesper márkától. Minden átlagos konyhai papírtörlőre vagy csomagolópapírra használható adagolóként. Könnyen és gyorsan összeállítható és a falra rögzíthető.

Kesper Utazó kávéspohár 400 ml, tropical
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az utazó kávéspohár a Kesper márkától kitűnik vonzó dizájnjával és biztosan hű társaddá válik a munkába és iskolába menet, illetve utazás közben. Szeretni fogod a pohár csúszását gátló szilikon csíkot és a csavaros tetejét.

Kesper Akácfa vágódeszka, 35 × 22 cm
4 790 Ft

Akácfa vágódeszka, 35 × 22 cm praktikus és ízléses háztartási eszköz. A vágódeszka egyedülálló megjelenésének köszönhetően tálalóként is használható. Vágódeszka mérete 35 × 22 × 1,8 cm.

Kesper Alátét 4 db, egyszarvú
1 790 Ft

Kesper 4 db-os alátét készlet, egyszarvú motívummal aranyos alátét tányér, üveg vagy bögre alá. A elasztikus felület biztosítja a magas tapadást. Az alátét méretei 43,5 cm × 28,2 cm × 0,07 cm. Az alátét méretei 23,5 cm × 14 cm × 0,4 cm.

Kesper Alátét, Home motívum
590 Ft

Kesper alátét készlet, Home motívummal ízléses alátét tányér, üveg vagy bögre alá. Az elasztikus felület biztosítja a magas tapadást. Az asztalterítő melaminból készült, és mosogatógépben mosható. Az alátét méretei 43,5 cm × 28,2 cm × 0,07 cm.

Kesper Állvány 6 vágódeszkával bambusz, 22 × 14 cm
6 390 Ft

Kesper állvány 6 vágódeszkával bambusz, 22 × 14 cm ügyes bambusz eszköz, amely minden konyhában remek szolgálatot tesz. A deszkáknak köszönhetően minden szükségeset felvagdoshatsz, ételekbe a sok nyersanyagok közül. Vállfa méretei 29,5 × 14 × 7,5 cm.

Kesper Bevásárlókosár textil betéttel
11 490 Ft

Bevásárlókosár textil betéttel a Kesper márkától, ami kényelmesen vihető a két fülének köszönhetően. Minden bizonnyal értékelni fogod a kivehető textil betétet, ami mosógépben mosható. A kosár szép kialakítású, mivel fonott fűzfavesszőkből készült.

Kesper Fa vállfa 3 db
1 890 Ft

Kesper Vállfa 3 db, praktikus segítő minden szekrényben, ahol rendet és több helyet biztosít. Kiváló minőségű anyagból készült. Vállfa méretei 44,5 × 23,5 × 1,2 cm.

Kesper Fóliavágó, 42 × 19 cm
8 290 Ft

Fóliavágó a Kesper márkától három rekesszel, amikben alufólia, élelmiszeripari fólia vagy sütőpapír tárolható. A bambusz fóliavágó éles szélei a papír könnyű letépését szolgálják.

Kesper Pohárlalátét 6 db, bambusz
4 290 Ft 715,00 Ft/darab

Kesper 6 darab bambusz poháralátét praktikus állvánnyal a csomagolásban. A hat darabos bambusz poháralátétet pohár, üveg vagy akár csésze alá helyezhető. A bútort kiválóan védi a pohár nyomai ellen.

Kesper Teríték 1 db, BBQ motívum
590 Ft

Kesper márkájú teríték gyönyörű BBQ motívummal, minden tálalásnál hasznát veszed. A szett tartalma négy darab teríték, amely a mosogatógépben mosható. Rugalmas felülete tökéletes illeszkedést garantál az asztalon.

Kesper Teríték 4 db, marhahús részeinek megjelölésével
590 Ft

Kesper márkájú teríték, marhahús részeinek leírásával, nemcsak grillezésnél, hanem a mindennapos tálalásnál is hasznát veszed. A szett tartalma négy darab teríték, amely a mosogatógépben mosható. Rugalmas felülete tökéletes illeszkedést garantál az asztalon.

Kesper Utazó kávéspohár 400 ml, leaves
2 290 Ft

Az utazó kávéspohár a Kesper márkától kitűnik vonzó dizájnjával és biztosan hű társaddá válik a munkába és iskolába menet, illetve utazás közben. Szeretni fogod a pohár csúszását gátló szilikon csíkot és a csavaros tetejét.

Kesper Kenyértartó Landhaus vágódeszkával, fehér
5 990 Ft

Kenyértartó Landhous vágódeszkával a Kesper márkától, ami fémből és tanúsítvánnyal rendelkező bambuszból készült. A fehér-barna kenyértartó doboz hatását kelti, és biztosan értékelni fogod a praktikusságát is – a fedele vágódeszkaként is használható péktermékekhez.

Kesper Bambusz vágódeszka fogantyúval, 38 × 28 cm
5 490 Ft

Kesper bambusz vágódeszka fogantyúval 38 × 28 cm praktikus konyhai eszköz rozsdamentes acél elemekkel. A vágódeszka segítségével minden szükségeset összevághatsz még a sok alapanyagból készülő ételeidhez is. Vágódeszka mérete 38 × 28 × 1,8 cm.

Kesper Fa teásdoboz 6 rekesszel, természetes
5 190 Ft

Fa teásdoboz a Kesper márkától természetes mintával. Hat rekeszes doboz teafilterekre átlátszó tetővel. Ennek a doboznak a segítségével mindig áttekintésed lehet a teáid felett.

Kesper Fa vállfa 3 db
2 190 Ft

Kesper fa válfa 3 db minden háztartásban praktikus segítő, amely garantálja a rendet a szekrényben, vagy az öltözőben, sőt további helyet teremt. A válfa minőségi fából készült és a méretei 44,5 × 23,5 × 1,2 cm.

Kesper Kerek fémdoboz készlet, 3 db, arany csillag minta
4 490 Ft

Fémdoboz készlet a Kesper márkától, ami tökéletes minden háztartásba. A három kerek doboz kiválóan alkalmas száraz kekszek és más élelmiszerek frissen tartására hosszabb időn át. A csillag minta különlegessé teszi a konyhád.

Kesper Konyhai papírtötlő tartó
3 890 Ft

Konyhai papírtötlő tartó a Kesper márkától, ami praktikus segítőtárs lesz a konyhádban. A tartó bambuszból és rozsdamentes acélból készült, ami minden konyhába és fürdőszobába illik.

Kesper Vállfa 3 db, kék

Kesper Vállfa 3 db, kék

Értékelés: 5
1 490 Ft

Kesper Vállfa 3 db, kék praktikus segítő minden szekrényben, ahol rendet és több helyet biztosít. Kiváló minőségű anyagokból készült, műanyag csúszásgátló csapokkal, amelyek rögzítik a ruházatot. Karok méretei 30 × 14 × 2,5 cm.

Kesper Állvány virágokra, fa
9 390 Ft

A Kesper fa virágállvány 4 olyan virágra ideális, amelyek legfeljebb 20 cm átmérőjű virágcserépben vannak. A kerek polcok FSC tanúsított MDF lemezekből készültek. A fém szerkezet alumínium színű, stabilitást biztosít az állványnak.

Kesper Mozsár törővel, gránit
8 090 Ft

Mozsár törővel a Kesper márkától hideg sötét gránitból fűszerek és gyógynövények összemorzsolására. A durva belsejének köszönhetően finomra őröli még a kemény fűszereket is, mint a bors.

Kesper Fa tartó 6 rekesszel
4 190 Ft

Fa tartó hat rekesszel a Kesper márkából, amit evőeszköztartóként vagy fűszerek és szósz tárolóként is használhatsz. Praktikus tartó fülekkel, ami könnyedén áthelyezhető.

Kesper Fa teásdoboz 6 rekesszel, fehér
5 190 Ft

Fa teásdoboz a Kesper márkától fehér-barna mintával. Hat rekeszes doboz teafilterekre átlátszó tetővel. Ennek a doboznak a segítségével mindig áttekintésed lehet a teáid felett.

Kesper Kenyértartó doboz vágódeszkával, matt fekete
10 490 Ft

Kenyértartó doboz vágódeszkával a Kesper márkától, ami melaminból és tanúsítvánnyal rendelkező bambuszból készült. A matt kenyértartó doboz hatását kelti, és biztosan értékelni fogod a praktikusságát is – a fedele speciális vágódeszkaként használható péktermékekhez.

Kesper Elsősegély doboz

Kesper Elsősegély doboz

Értékelés: 4,9
11 990 Ft

A Kasper márkájú elsősegély doboz három polccal ellátott. Ajtajai matt üvegből készültek, mágneses mechanizmussal működnek.