KETER Playhouse Játszóház

KETER Playhouse Játszóház

Értékelés: 4,8
41 460 Ft

Keter Play house remek szórakozás gyermekek számára, hiszen a műanyagból készült színes kisház életszerű játékoknak ad otthont. Könnyű telepíteni, súlyának köszönhetően nem okoz nehézséget szállítása, átrakása. Külső és belső alkalmazásra egyaránt megfelel.

KETER Factor 6x6 kerti ház

KETER Factor 6x6 kerti ház

Értékelés: 5
224 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tágas KETER FACTOR 6×6 kerti házban nem csak a kerti tartozékok, de a további szabadidős eszközök és a kertes házban nélkülözhetetlen szerszámok és tárgyak is helyet találnak maguknak. A termék magas minőségű műanyagból készült, ezért karbantartást nem igényel, nem korrodálódik, nem hámlik le a bevonat vagy rothad meg az anyag. Az acéllal speciálisan megerősített szerkezet stabilitást és biztonságos használatot garantál. A természetes fára emlékeztető felület, a modern dizájn és a stílusos ablak további esztétikai előnyei a terméknek.

KETER DECO Komposztáló, 340 l
14 490 Ft

KETER DECO komposztáló elegáns megjelenésének köszönhetően minden kert hangulatát feldobja és barátságosabbá teszi. A komposztáló kiválóan alkalmas a háztartási biohulladék tárolására és újrahasznosításása. Különleges kialakítása lehetővé teszi a levegő gyors keringését, így felgyorsítja a komposztálási folyamatot. Használata rendkívül egyszerű és problémamentes, szerszámok nélkül összeszerelhető, az elkészült komposzt pedig az alsó nyíláson keresztül könnyedén kiszedhető.

KETER Szerszámos kocsi

KETER Szerszámos kocsi

Értékelés: 4
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szerszámos kocsi Hordozható konstrukciójával megkönnyíti a nehéz szerszámok szállítását, ugyanígy hasznos lehet az autószerelési munkáknál, oldalrekeszekkel is fel van szerelve a kis szerszámok számára.

KETER MOOREA

KETER MOOREA

Értékelés: 4,4
187 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A készlet fő előnyei a kényelem, az eredetiség, az elegancia és az egyedi kialakítás. A KETER MOOREA 3 ülőpadból, székből, univerzális zsámolyból és asztalból áll. Ideális a kertben vagy a teraszon található kényelmes szabadtéri pihenéshez. A bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak.

KETER Manor 6x8 DD

KETER Manor 6x8 DD

Értékelés: 4,1
198 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karbantartást nem igénylő műanyag ház a Keter márkától. Intelligens megoldás tárhely szempontjából a kertdebne. A Keter házak minőséggel, designnal és extrém stabilitással büszkélkedhetnek a fém megerősítésnek hála.

KETER EMMA 3 seater sofa szett, grafit
76 990 Ft

2 év garancia

Univerzális készlet, tartalmaz 2 széket, fotelt három személy számára és egy asztalt, amely dobozként is szolgál. A szett öntött, ellenálló műanyagból készült természetes rattan imitálásával. Az anyagot nem károsítja az UV sugárzás sem a kedvezőtlenül rossz időjárás. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas A csomagolásban két kényelmes párna található.

KETER E-Komposztáló alap nélkül, 450 l
11 490 Ft

2 év garancia

Keter E-Komposztáló egy kiváló minőségű, praktikus eszköz a háztartási biohulladék tárolására és újrahasznosítására. Tartós anyaga magába szívja a napfényt, speciális kialakításának köszönhetően pedig lehetővé teszi a levegő gyors keringését, így felgyorsítja a komposztálási folyamatot. Használata rendkívül egyszerű és problémamentes, szerszámok nélkül összeszerelhető, az elkészült komposzt pedig az alsó nyíláson keresztül könnyedén kiszedhető.

KETER Szekrény WOOD GRAIN HIGH
35 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tárolószekrény műanyag kialakításban, minőségi fém pántokkal. Összesen 3 polc, teherbírása akár 15 kg az aktuális preferenciáknak megfelelően beállítható polcok. Magassága 182 cm, vele maximális kihasználható az adott tér. Szürke színkombinációban elérhető. Összsúlya 14 kg.

KETER EASY GO 55 l kerti talicska
7 290 Ft

Műanyag kerti talicska 55 liter űrtartalommal kerti hulladékra, levelekre, tűzifára szállítására vagy gyermekjátékokhoz.

KETER E-Komposztáló alappal, 450 l
13 490 Ft

2 év garancia

Keter E-Komposztáló egy kiváló minőségű, praktikus eszköz a háztartási biohulladék tárolására és újrahasznosítására. Tartós anyaga magába szívja a napfényt, speciális kialakításának köszönhetően pedig lehetővé teszi a levegő gyors keringését, így felgyorsítja a komposztálási folyamatot. Használata rendkívül egyszerű és problémamentes, szerszámok nélkül összeszerelhető, az elkészült komposzt pedig az alsó nyíláson keresztül könnyedén kiszedhető.

KETER ECO Composter 320 literes komposztáló
8 690 Ft

2 év garancia

A Keter ECO Composter 320 literes komposztáló kiváló megoldást jelent a háztartási és kerti hulladékok trágyává alakításához. A komposztáló újrafeldolgozásból származó, újrahasznosítható műanyagokból készült.

KETER Cozies M Barna

KETER Cozies M Barna

Értékelés: 5
7 490 Ft

A COZIES M virágcserép a modern forma és az abszolút eredeti, horgolási mintákra emlékeztető felületszerkezet ötvözete. A virágcserép szerkezete 2 elemből áll: belső virágcserépből és elegáns védőburkolóból, ami megkönnyíti a növények és virágok átültetésével járó munkálatokat. A virágcserép anyagának magas minősége ellenállást biztosít az időjárás káros tényezőivel és az UV sugárzással szemben. A divatos színek kiemeli a termék elragadó formáját.

KETER Virágcserép COZIES S - szürke
4 790 Ft

Felakasztható rendszerű virágcserép, amiben egy második ültetésre szolgáló virágcserép van elrejtve. A Keter COZIES S minőségi műanyagból készült, könnyen karbantartható, jól ellenáll az időjárás viszontagságainak, esőnek és a napnak. A fonott mintás dizájn és a minimalisztikus szürke szín egyedivé teszi a a beltereket és a kültereket egyaránt.

KETER FACTOR 8x11 Kerti ház

KETER FACTOR 8x11 Kerti ház

Értékelés: 3,7
430 990 Ft

2 év garancia

A tágas Keter FACTOR 8×11 a praktikus és stílusos megoldásokat kereső felhasználók igényeire jelent megoldást. A nyeregtető és a magas minőségű anyagokból készült falak ellenállnak a kedvezőtlen légköri feltételeknek, a nedvességnek és a mechanikus sérüléseknek. A nagy belső tér különböző típusú tartozékok és készülékek tárolására alkalmas. A tér belseje tovább alakítható polcok, kampók és akasztók rögzítésével. A magas minőségű anyag hosszú élettartamot, a szolid és tartós szerkezet biztonságos használatos és stabilitást garantál.

KETER Manor 6x5 DD Kerti ház

KETER Manor 6x5 DD Kerti ház

Értékelés: 4,8
148 990 Ft

2 év garancia

A MANOR 4×6 kerti ház egy optimális megoldás, ha helyet kell keríteni különböző kerti tárgyak és tartozékok tárolására. A kedvezőtlen légköri feltételeknek ellenálló, kiváló minőségű anyag, a dupla falak és a szerkezet további megerősítéséért felelő fém pántok garanciát jelentenek a termék hosszú élettartamára. A beépített szellőzőrendszer állandó friss levegőt biztosít és megvédi a belteret a nedvességtől. Karbantartást nem igényel, nem korrodálódik, nem hámlik le a bevonat vagy rothad meg az anyag. 10 év gyártói garanciával!

KETER Wide Toolbox 16" Szerszámosláda
6 590 Ft 5 990 Ft

Akció

Praktikus, tágas szerszámosláda. Belseje és a felnyitása után a szerszámokat felfedő tálca jelentősen megkönnyíti a munkavégzést. A szerszámosláda hordozást megkönnyítő kényelmes fogantyúval rendelkezik. Tartósságot garantáló magas minőségű anyagokból készült.

KETER Gurulós Szerszámosláda Connect + rendszerező 239996
35 890 Ft 35 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Szerszámosláda rendszerezővel a KETER márkától. Lehetővé teszi az egyes tartozékok adott rekeszekbe történő elosztását. Oldalsó reteszek a dobozok átrendezéséért. Kerekek is tartoznak hozzá, amik megkönnyítik a mozgatását. Ellenálló műanyagból készült. Súlya 6,15 kg.

KETER RATTAN tároló 270L grafit
15 990 Ft

Tárolódoboz 270 l űrtartalommal kemény műanyagból. Anyaga részben rattan imitáció. Párnák vagy kerti szerszámok tárolására. Praktikus kerekek a folyamatos helyváltoztatásra. Időtálló kialakítás. -UV sugárzás elleni védelem. Összeszerelése nem igényel szerszámokat. Hozzáférhető antracit színkialakításban, súlya 8 kg.

KETER Virágcserép SMALL CYLINDER barna
4 790 Ft

Henger alakú virágcserép S méretben és barna színben. A Keter Small Cylinder egy figyelemfelkeltő kiegészítő az otthonodba vagy a ki a kertbe. Ellenálló műanyagból készült és drénező rendszerrel is el van látva a felesleges víz elvezetéséért. A robusztus szerkezete stabilitást biztosít.

KETER SHERWOOD tároló box 270 L
13 490 Ft

Műanyag box a legkülönbözőbb tárgyak elhelyezésére, mint párnák vagy kerti szerszámok. Ellenáll az időjárásnak és az UV sugárzásnak.

KETER Montero (WLF) Kerti bútor szett, Sötét szürke - Barna
89 490 Ft 76 990 Ft

Akció

Kényelmes ülés és háttámla, kontúros karfa, és modern, minimalista design. A WLF készlet a kényelem, a modern stílus és a kiváló minőségű anyagok kombinációja. Két kényelmes székből, egy kétszemélyes, praktikus padból és egy optimális méretű asztalból áll. Ennek a bútorzatnak egyedülálló előnye az egyedi természetes fát utánzó felület. Ezek a bútorok ellenállnak a kedvezőtlen természeti jelenségek ellen. Könnyen tisztán tartható, egyszerűen összeszerelhető

KETER Virágcserép S + M +L CYLINDER barna
22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

3 részes virágcserép készlet különböző méretű cserepekkel barna színben. A Keter Cylinder egy figyelemfelkeltő kiegészítő az otthonodba vagy a ki a kertbe. A virágcserepek ellenálló műanyagból készültek és drénező rendszerrel is el vannak látva a felesleges víz elvezetéséért. A robusztus szerkezetük stabilitást biztosít.

KETER Cube Planter M Barna

KETER Cube Planter M Barna

Értékelés: 5
6 990 Ft

A CUBE PLANTER M virágcserép egy stílusos megoldás a teraszodra vagy az otthonodba. Az eredeti forma és a kivételes mintázat ötvözete a termék felülete természetes faszerkezetre hasonlít, kiemeli a klasszikus és modern térberendezést és a növények szépségét. A felhasznált anyagnak köszönhetően, amelyet magas tartósság és kivitelezési minőség jellemez, a virágcserép kivételesen ellenálló a sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben.

KETER Cozies M Homok

KETER Cozies M Homok

Értékelés: 5
7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A COZIES M virágcserép a modern forma és az abszolút eredeti, horgolási mintákra emlékeztető felületszerkezet ötvözete. A virágcserép szerkezete 2 elemből áll: belső virágcserépből és elegáns védőburkolóból, ami megkönnyíti a növények és virágok átültetésével járó munkálatokat. A virágcserép anyagának magas minősége ellenállást biztosít az időjárás káros tényezőivel és az UV sugárzással szemben. A divatos színek kiemeli a termék elragadó formáját.

KETER CORFU RELAX antracit

KETER CORFU RELAX antracit

Értékelés: 4,2
117 990 Ft
+ ingyen szállítás

Modern sarokszófa, amely beltérben és kültéren is egyaránt jól mutat. Az antracit színű KETER CORFU RELAX szófa tartós műanyagból készül természetes rattan imitációjában. Ez a termék ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak. A csomagolásban szürke színű kényelmes párnák is találhatók.

KETER EMMA BALCONY szett, grafit
56 490 Ft

2 év garancia

Univerzális készlet, tartalmaz 2 széket és egy asztalt, amely dobozként is szolgál. Az EMMA BALCONY KETER grafit színű mind belső, mind külső használatra. A szett öntött, ellenálló műanyagból készült természetes rattan imitálásával. Az anyagot nem károsítja az UV sugárzás sem a kedvezőtlenül rossz időjárás. A csomagolásban két kényelmes párna található.

KETER BLENHEIM HALF BARREL virágcserép 22 l ón
8 390 Ft

Műanyag virágcserép fa és ónvasalás imitációval, mely minden kertet és teraszt különlegessé tesz. A virágcserép kiváló minőségű anyagból készül, ami szép külsőt kölcsönöz ennek a terméknek. Stewart BLENHEIM HALF BARREL 22 l ón virágcserép nagyon könnyű, mégis rendkívül strapabíró.

KETER ORLANDO + LYON grafit asztal
106 990 Ft

2 év garancia

Univerzális 2 fotel szett, kanapé 2 fő részére és LYON állítható magasságú asztal. A KETER ORLANDO sem kültéren sem beltéren nem veszíti el tartósságát, ugyanis tartós műanyagból készül, természetes rattan utánzattal. Az anyagot nem károsítja az UV sugárzás sem a kedvezőtlenül rossz időjárás. A csomagolásban két kényelmes párna található.

KETER ROCKFORD szemetes 125L

KETER ROCKFORD szemetes 125L

Értékelés: 4,8
20 990 Ft

Praktikus és szépen megtervezett szemetes. KETER BALTIMORE fekete 125 l térfogatú, időjárásellenálló és UV ellenálló műanyagból készült. A dupla fedél lehetővé teszi a szemeteszsák szoros lezárását és az applikálást. A speciálisan kialakított visszahúzható tálca megkönnyíti a tisztítást.

KETER Virágcserép COZIES TRIO mix
3 490 Ft 3 290 Ft

Három részes virágcserép készlet pasztell színekben, ami nem csak az ablakpárkányt teszi vidámabbá. A Keter COZIES TRIO minőségi műanyagból készült és könnyedén karbantartható. A finom fonott mintájú dizájn a praktikus segítségből a virágtartáshoz egy igazi stílusos kiegészítőt varázsol.

KETER CUBE PLANTER M Virágtartó
6 790 Ft

Curver Cube Planter M virágtartó tökéletes választás lehet teraszára vagy akár az otthonába is. A tartós anyagfelhasználásnak köszönhetően a virágtartó ellenáll a sérüléseknek és az időjárás viszontagságainak. A hagyományos színvilág és az eredeti forma jóvoltából, minden kertbe tökéletesen passzol.

KETER Cylinder Planter M Virágtartó, Antracit
9 990 Ft 9 090 Ft

Curver Cylinder Planter M Virágtartó természetes rattan fonást imitáló felülete minden kertbe tökéletesen passzol. A tartós anyagfelhasználásnak köszönhetően a virágtartó ellenáll a sérüléseknek és az időjárás viszontagságainak. A kialakításának hála elvezeti a felesleges vizet, mely csak még praktikusabbá teszi a terméket.

KETER CORFU RELAX barna

KETER CORFU RELAX barna

Értékelés: 3
111 990 Ft

2 év garancia

Modern sarokszófa, amely beltérben és kültéren is egyaránt jól mutat. A barna színű KETER CORFU RELAX szófa tartós műanyagból készül természetes rattan imitációjában. Ez a termék ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak. A csomagolásban szürkésbarna színű kényelmes párnák is találhatók.

KETER EMMA 2 seater sofa szett, grafit
66 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Univerzális készlet, tartalmaz 2 széket, fotelt két személy számára és egy asztalt, amely dobozként is szolgál. A szett öntött, ellenálló műanyagból készült természetes rattan imitálásával. Az anyagot nem károsítja az UV sugárzás sem a kedvezőtlenül rossz időjárás. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas A csomagolásban két kényelmes párna található.

KETER Polcállvány Plus XL/5

KETER Polcállvány Plus XL/5

Értékelés: 4,8
23 990 Ft

A KETER Plus XL/5 polcállványok a falhoz és egymáshoz rögzíthetők, és így egy erős polcállvány rendszer jöhet létre. Az 5 polc mindegyike 80 kg teherbírással rendelkezik. Ideális a nehéz szerszámok, festékes vödrök stb. tárolásához. Egyszerű és gyors összeszerelés szerszámok használata nélkül. A méreteinek köszönhetően alkalmas a garázsokba és raktár helységekbe.

KETER SALEMO DUO grafit

KETER SALEMO DUO grafit

Értékelés: 5
51 490 Ft

Modern fotel szett rattan imitációval teljesen újdonság a piacon. A felhasznált anyag egyaránt kiemelkedik a modern és a retro berendezésű háztartásokban is. A KETER SALEMO DUO illeszkedik belső és külső térbe egyaránt, a fotelok ellenállnak az UV sugárzásnak és az időjárásnak is. Többféle színváltozatban kapható.

KETER Easy Grow Virágláda, Barna
29 490 Ft

Curver Easy Grow Virágláda természetes rattan fonást imitáló felülete minden kertbe tökéletesen passzol. A tartós anyagfelhasználásnak köszönhetően a virágláda ellenáll a sérüléseknek és az időjárás viszontagságainak. A vízszintjelző lehetővé teszi a megfelelő öntözés ellenőrzését, megvédve ezzel a növényeket a túlöntözéstől.

KETER Asztal GIRONA

KETER Asztal GIRONA

Értékelés: 5
46 490 Ft

Az asztal eleganciával és praktikussággal hat, tökéletesen illeszkedik modern otthonba, de teraszhoz és kerthez is kitűnő A KETER GIRONA 74 × 90 × 160 cm-es méretet kínál maximum 6 fő részére. A formázott műanyag felületi szerkezete természetes rattant és fa anyagokat imitál, de ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak.

KETER CORFU RELAX cappuccino
111 990 Ft

2 év garancia

Modern sarokszófa, amely beltérben és kültéren is egyaránt jól mutat. A cappuccinoszínű KETER CORFU RELAX szófa tartós műanyagból készül természetes rattan imitációjában. Ez a termék ellenáll az UV sugárzásnak és a kedvezőtlen időjárásnak. A csomagolásban homokszínű kényelmes párnák is találhatók.

KETER Cozies M Virágtartó, Szürke
7 790 Ft

Keter Cozies M Virágtartó tökéletes választás lehet mindenki számára. A lágy horgolással díszített időtálló stílusa minden kertbe kiválóan passzol. A tartós anyagfelhasználásnak köszönhetően a virágláda ellenáll a sérüléseknek és az időjárás viszontagságainak. A virágtartó 2 részből áll, a belső virágcserépből valamint az elegáns védőburkolatból, ami megkönnyíti a növények és virágok átültetését.

KETER KNIT SINGLE TABLE (COZIES) asztal - szürke
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Asztal minőséges és szilárd anyagból kötésmintázat ihlette dizájnban. KETER KNIT SINGLE TABLE (COZIES) szürke színben 41 × 41 × 41 cm (ma × sz × h) méretekkel és 20 kg teherbírással alkalmas beltérbe és kültérbe egyaránt. Meg fog lepni a modern megjelenésével és ellenáll a kedvezőtlen időjárással, valamint az UV sugárzással szemben.

KETER MELODY Asztal

KETER MELODY Asztal

Értékelés: 4,2
41 490 Ft

2 év garancia

Keter Melody egy stílusos asztal, amely ideális választás kis- és nagycsaládok számára egyaránt. Egyszerű, letisztult megjelenése, kis súlya ámde nagy felülete csak még vonzóbá teszi. Ha kert, akkor Melody!

KETER Polcállvány OPEN BASE MIDI
18 490 Ft

A OPEN BASE polcállványokat az elmozdítható polcoknak köszönhetően az igényeidnek megfelelően rakhatod össze. A KETER MIDI mind az 5 polca egyenként 50 kg teherbírással rendelkezik és az állványokat egymáshoz lehet csatolni és létrehozni egy szilárd polcállvány rendszert. A megemelt lábai lehetővé teszik a nagyobb tárgyak, készülékek stb. tárolását.

KETER QUARTET 95 Asztal

KETER QUARTET 95 Asztal

Értékelés: 4,1
20 490 Ft

2 év garancia

Keter QUARTET 95 Asztal egy kiváló választás bármilyen kertbe és környezetbe. Minőségi kialakítása garantálja a hosszú élettartamat, de nem csak tartós, hanem jól is néz ki.

KETER SALEMO 3 SEATER

KETER SALEMO 3 SEATER

Értékelés: 4,6
139 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elegáns szett, amely mind a modern, mind a retro lakásban. KETER SALEMO 3 SEATER 3 ülőpadból, 2 székből és egy asztalból áll. Ideális a kertben vagy a teraszon található kényelmes szabadtéri pihenéshez. A bútorok ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak.

KETER SALEMO BALCONY

KETER SALEMO BALCONY

Értékelés: 5
71 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns szett, amely mind a modern, mind a retro lakásban egyaránt kiemelkedik, beltéren és kültéren egyaránt KETER SALEMO BALCONY 2 kényelmes fotelt és egy praktikus íróasztalt kínál Minden a természetes ratant utánozza, amely ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak és az UV sugárzásnak. Elegáns színű kényelmes párnákkal ellátott

Keter Plastic Ltd. a világ egyik vezető gyártója az otthoni és kerti műanyag áruk területén. Kiterjedt termékportfólióval rendelkezik tárolás, barkács, bútor és gyerekjátékok területén. A Keter hisz abban, hogy termékeivel megkönnyíti és javítja az emberek mindennapi életét.

Keter Holdings Ltd. büszke tagja a Keter, mely már több mint 60 éve működik. A termékek széles skáláját mutatja be, több mint 90 országban világszerte.

Keter Plastik termékei nemzetközileg elismertek, melyet több elismerés, díj erősít:

  • Red Dot Design Award (2010, 2011 és 2013)
  • ID Annual Design Review (2010)
  • DIY Product of the Year (2010)

A Keter hajtóereje az innováció, hogy vezető termékeket hozzanak létre és értéket teremtsenek az ügyfeleiknek.

Keter Plastic Ltd. a világ egyik vezető gyártója az otthoni és kerti műanyag áruk területén. Kiterjedt termékportfólióval rendelkezik tárolás, barkács, bútor és gyerekjátékok területén. A Keter hisz abban, hogy termékeivel megkönnyíti és javítja az emberek mindennapi életét.

Keter Holdings Ltd. büszke tagja a Keter, mely már több mint 60 éve működik. A termékek széles skáláját mutatja be, több mint 90 országban világszerte.

Keter Plastik termékei nemzetközileg elismertek, melyet több elismerés, díj erősít:

  • Red Dot Design Award (2010, 2011 és 2013)
  • ID Annual Design Review (2010)
  • DIY Product of the Year (2010)

A Keter hajtóereje az innováció, hogy vezető termékeket hozzanak létre és értéket teremtsenek az ügyfeleiknek.