KiBi EVO Design babahordozó
38 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A KiBi EVO babahordozó az EVO Design kollekcióba tartozik. Egy Csehországban készült ergonomikus babahordozóról van szó, amely babáknál 4 hónapos kortól egészen 3 éves korig használható. Három hordozási módot biztosít: hason, háton és oldalon. Szilár derékövvel, fejtámlával és állítható szélességű háttámlával ellátott.

KiBi EVO Flora

KiBi EVO Flora

Értékelés: 4
41 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A KiBi EVO Flora hordozó a anyagos kollekcióba tartozik. A Lenire cseh márka által gyártott babahordozó Csehországban készült, 4 hónapostól egészen 3 éves gyermekek hordozására alkalmas. Három hordozási módot biztosít: hason, háton és oldalon.

KiBi EVO

KiBi EVO

Értékelés: 4,9
36 490 Ft

KiBi EVO hordozó egy növekvő ergonómiai hordozó cseh gyártmány, ajánlott gyermekek hordozására 4 hónapos kortól 3 éves korig. Három hordozási módot kínál fel: a hason, háton és oldalt. Erős, ágyéki övvel, fejtámlával rendelkezik a nagyobb gyerekek nyugodt alvására, és még sok egyéb más.

KiBi Babahordozó

KiBi Babahordozó

Értékelés: 4,8
35 490 Ft

2 év garancia

A KiBi egy ergonomikus, Csehországban gyártott babahordozó, amely a gyermekkel nő. Négy hónapos és hároméves kor közötti gyermekek hordására alkalmas. A hordozó erős derékövvel és kényelmes, bélelt vállpánttal, 100% pamutból készült háttámlával és kiegészítő fejtámlával van ellátva, amely nyugodt alvást tesz lehetővé a nagyobb gyermekek számára is.

KiBi 3 az 1-ben táska
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

KiBi 3in1 táska az ideális táska ahhoz, hogy mindent eltárolj, amire a babának szüksége van. Segítség, ha ki kell mennie a gyermekével, és szükséged van a szabad kezedre. Hordhatod klasszikusan egy vállon át vagy keresztbe, de nagyon praktikus megoldás a deréknál való rögzítés és úgy hordva, mint egy hastáska.

KiBi 3 az 1-ben táska Flora
15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

KiBi 3in1 Flora Bag a tökéletes asszisztens, amikor ki kell menned a gyermekeddel, és el kell helyezned néhány fontosabb dolgot egy táskában. Hordhatod klasszikusan egy vállon át vagy keresztbe, de nagyon praktikus megoldás a deréknál való rögzítés és úgy hordva, mint egy hastáska.

KiBi Derékövvédő
3 290 Ft 2 390 Ft

Ezek a védők lefedik a szétkapcsolt szegecseket egészen az utolsó darabig és ezáltal védik az egész övet. Hogy a védők ne essenek le a hordozott baba lábának mozgásától, vagy a szétkapcsolt övről, a védők egyszerűen rögzíthetők.

KiBi Vállpánt védők
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vállpánt védők, amelyek kiegészítik a KiBi hordozót. A hordozóban hordott babák szeretik figyelni a körülöttük lévő világot rágcsálják a vállpántokat, amelyek rögtön a fejük mellett van. Ezekkel a borításokkal megakadályozhatod a teljes hordozó mosását.

KiBi Vállpánt védők Flóra
6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vállpánt védők, amelyek kiegészítik a KiBi EVO Flora hordozót. A hordozóban hordott babák szeretik figyelni a körülöttük lévő világot rágcsálják a vállpántokat, amelyek rögtön a fejük mellett van. Ezekkel a borításokkal megakadályozhatod a teljes hordozó mosását.

KiBi Vállpántvédő

KiBi Vállpántvédő

Értékelés: 5
4 490 Ft

A babák a hordozókban a körülöttük lévő világ megfigyelése alatt előszeretettel rágcsálják a hordozó vállpántjait. Hogy ne kellejen a hordozót a beszennyezett vállpántok miatt szüntelenül mosnia, húzza fel a vállpántokra ezeket a vállpántvédőket.