KiBi 3 az 1-ben táska
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

KiBi 3in1 táska az ideális táska ahhoz, hogy mindent eltárolj, amire a babának szüksége van. Segítség, ha ki kell mennie a gyermekével, és szükséged van a szabad kezedre. Hordhatod klasszikusan egy vállon át vagy keresztbe, de nagyon praktikus megoldás a deréknál való rögzítés és úgy hordva, mint egy hastáska.


KiBi 3 az 1-ben táska Flora
15 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

KiBi 3in1 Flora Bag a tökéletes asszisztens, amikor ki kell menned a gyermekeddel, és el kell helyezned néhány fontosabb dolgot egy táskában. Hordhatod klasszikusan egy vállon át vagy keresztbe, de nagyon praktikus megoldás a deréknál való rögzítés és úgy hordva, mint egy hastáska.


KiBi EVO
36 590 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

KiBi EVO hordozó egy növekvő ergonómiai hordozó cseh gyártmány, ajánlott gyermekek hordozására 4 hónapos kortól 3 éves korig. Három hordozási módot kínál fel: a hason, háton és oldalt. Erős, ágyéki övvel, fejtámlával rendelkezik a nagyobb gyerekek nyugodt alvására, és még sok egyéb más.


KiBi EVO Design babahordozó
39 190 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A KiBi EVO babahordozó az EVO Design kollekcióba tartozik. Egy Csehországban készült ergonomikus babahordozóról van szó, amely babáknál 4 hónapos kortól egészen 3 éves korig használható. Három hordozási módot biztosít: hason, háton és oldalon. Szilár derékövvel, fejtámlával és állítható szélességű háttámlával ellátott.


KiBi EVO Flora
41 890 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A KiBi EVO Flora hordozó a anyagos kollekcióba tartozik. A Lenire cseh márka által gyártott babahordozó Csehországban készült, 4 hónapostól egészen 3 éves gyermekek hordozására alkalmas. Három hordozási módot biztosít: hason, háton és oldalon.


KiBi Vállpánt védők
4 590 Ft

Újdonság

Vállpánt védők, amelyek kiegészítik a KiBi hordozót. A hordozóban hordott babák szeretik figyelni a körülöttük lévő világot rágcsálják a vállpántokat, amelyek rögtön a fejük mellett van. Ezekkel a borításokkal megakadályozhatod a teljes hordozó mosását.


KiBi Vállpánt védők Flóra
6 190 Ft

Újdonság

Vállpánt védők, amelyek kiegészítik a KiBi EVO Flora hordozót. A hordozóban hordott babák szeretik figyelni a körülöttük lévő világot rágcsálják a vállpántokat, amelyek rögtön a fejük mellett van. Ezekkel a borításokkal megakadályozhatod a teljes hordozó mosását.