KIDDY Phoenixfix 3 2018

KIDDY Phoenixfix 3 2018

Értékelés: 4
92 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiddy Phoenixfix 3 gyerekeknek 9–18 kg új fokozatú kényelmet és biztonságot nyújt. A teszt győzelmek hosszú sorát követi. Új isofix platform, forgatható csatlakozókkal, széles beállítási tartományokkal. A berendezést teljesen áttervezték és védőelemet is kapott Kiddy Shock Absorber.


KIDDY Evolution Pro 2 2018
79 945 Ft
78 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kiddy Evolution pro 2 az első ortopéd autós gyerekülés a 0,0+ kategóriában (a születéstől 13 kg-ig) fekvő helyzetben. Tökéletesített váll és fej védelem, az érzékeny fejecske számára. Belső rugózó rostrendszerrel


KIDDY Becool Evolution 2 vagy Evoluna számára
12 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiddy Becool nyári bélés Evolution 2 vagy Evoluna i-Size autósülések számára. Magas belső hőmérséklet esetében megakadályozza az autósülésben a hőmérséklet koncentrációját, és nagyon kellemes a bőr számára. Természetes Tencel szálból készült, és megakadályozza, hogy az ülésen nedves filmréteg és baktériumok alakuljanak ki.


KIDDY Becool Guardianfix 3 vagy Cruiserfix 3 számára
12 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiddy Becool nyári bélés Guardianfix 3 és Cruiserfix 3 autósülések számára. Magas belső hőmérséklet esetében megakadályozza az autósülésben a hőmérséklet koncentrációját, és nagyon kellemes a bőr számára. Természetes Tencel szálból készült, és megakadályozza, hogy az ülésen nedves filmréteg és baktériumok alakuljanak ki.


KIDDY Cruiserfix 3 2018 autósülés
95 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez biztosítja a gyermekek körülbelül 4 év és 12 év közötti maximális kényelmet és védelmet a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Nem csak egyedi autósülés gyerekeknek 15– től 36 kg- ig (3–12 év) kivételesen magas szintű biztonsággal és kényelemmel, hanem olyan termék is, mely feldíszíti járműd belterét.


KIDDY Evoluna i-Size 2 2018
163 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiddy Evoluna i-Size 2 beleértve az isofix alapokat, mint az egyetlen fekvő funkcióval vezetés közben és abszolút győztes a 2016-os biztonságtechnikai teszten, ami egész európára kiterjedt volt. Autóülés Csoport 0 + a születéstől körülbelül 15 hónapos korig.


KIDDY Evoluna i-Size 2 Grey Melange 2018
150 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Autóülés 0+ csoport | születéstől-83 cm | születéstől körülbelül 15 hónapos korig, mint az egyetlen rendelkezik fekvő pozícióval vezetés közben is, tökéletesített és még mindig veretlen győztese az Európai biztonsági tesztekben 2016-ban és 2018-ban. Jóváhagyva a legújabb ECE R 129 ( „i-Size“) szabvány szerint, a bázis mellékelve.


KIDDY Evoluna i-Size 2017, 097 Lime Green
174 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kiddy Evoluna i-Size az Isofix bázistalppal együtt, egyedüliként rendelkezik fekvőpozícióval utazás során is, és az összeurópai biztonsági tesztelés 2016 abszolút győztese. A legújabb ECE R 129 („i-Size") szabvány szerint jóváhagyott, Isofix bázistalppal együtt szállítva.


KIDDY Phoenixfix 3 2017 Autós gyerekülés
92 990 Ft

Kiddy Phoenixfix 3 autós gyerekülés tökéletes védelmet nyújt gyermeke számára 9 hónapostól egészen 4 éves korig. Egyedülálló megoldása a Kiddy Impact Shield, mely a Kiddy ütközéscsillapító technológiával együtt frontális ütközés vagy hirtelen fékezés során csökkenti a testre ható erőhatásokat. Oldalirányú ütközés esetén a fej és váll területeinek maximális védelmét kétoldali párnázás szolgálja. Az ülés magassága a gyermek növekedésével párhuzamosan állítható mindig a kívánt méretre.


KIDDY Urban Star 1 babakocsi
71 390 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kiddy Urban Star 1 kompakt sportkocsi, mely születéstől fogva 3 éves korig megfelelő. Könnyen kezelhető, kiváló vezetési kényelemmel rendelkezik, így a legkisebbek is kellemesen fogják magukat érezni. Természetesen állítható, ennek köszönhetően kényelmesen használható vízszintes helyzetben is.


KIDDY Evolution 77 Napernyő
8 990 Ft

Kiddy Evolution 77 Napernyő tűző napon és szürkületben is remek szolgálatot tesz. Megvédi a gyermekét a káros napsugaraktól és a napégéstől. Az UV sugárzásnak esélye sem lesz a magas, +80 UV faktoros védelmet biztosító napernyő ellen. Az Evolution Pro babakocsin kívül sok más babakocsira egyaránt könnyen rögzíthető.


KIDDY Becool pro Phoenixfix 3
12 180 Ft

Kiddy Becool egy nyári betét a Phoenixfix 3 gyerekülésbe. Magas hőmérséklet esetén megakadályozza a hő gyerekülésben való koncentrálódását és emellett kíméletes a bőrrel. Természetes Tencel szövetből készült, mely gátolja a gyerekülésen a nedves réteg és a baktériumok képződését.


KIDDY Cruiserfix 3 2019
79 850 Ft

Cruiserfix 3 bármikor könnyen alkalmazkodik a gyermek méretéhez úgy magasságban, mint szélességben. Ez biztosítja, hogy a gyermek 4 és 12 éves kora között mindig biztonságosan és kényelmesen ülhessen. Ezzel egy időben minden járműhöz csatlakoztatható, melyek szabványos ISOFIX rögzítéssel vagy biztonsági övvel vannak felszerelve.


KIDDY Evoluna i-size 2 2018 GT
163 490 Ft

Autóülés 0+ csoport | születéstől-83 cm | születéstől körülbelül 15 hónapos korig, mint az egyetlen rendelkezik fekvő pozícióval vezetés közben is, tökéletesített és még mindig veretlen győztese az Európai biztonsági tesztekben 2016-ban és 2018-ban. Jóváhagyva a legújabb ECE R 129 ( „i-Size“) szabvány szerint, a bázis mellékelve.


KIDDY Evoluna i-size 2 2019
146 090 Ft

Autósülés I-size 83 cm-ig, 0 – 15 hónapos korig, születési súlytól 13 kg-ig. Ez a szabadalmaztatott KFL-technológia évenkénti korszerűsítésének eredménye, amely a gyermekeknek nagyobb kényelmet és biztonságot nyújt. A legújabb autósülés teszten az Evoluna i-Size 2 1,6-os értékelést kapott a biztonságért és 1,7-es értékelést összességében. A Kiddy isophix 2 bázissal az Evoluna i-Size 2 a Kiddytől utazás közben az autóban egészséges fekvő pozícióba lehet állítani.


KIDDY Evoluna pro 2 2019
74 860 Ft

Ki az autóból, egyenesen az élet forgatagába: Az új Kiddy evolution pro2 újszülött autóülés a friss szülőknek soha nem látott lehetőségeket kínál. Az ülés belsejében rejlő újítások lehetővé teszik a fogantyú egy kézzel történő beállítását, megkönnyítve a fekvő helyzet feloldását.


KIDDY Guardianfix 3 2018
115 990 Ft

A limitált példányszámú luxus gyerekülés kombinálja a sikeres Guardian gyártási széria előnyeit (azaz a kifogástalan biztonságot és tökéletes kényelmet) a divatos dizájnnal. ISOFIX rendszerrel is rögzíthető az autóba. Eredeti üléspárnával ellátva.


KIDDY Guardianfix 3 2019
99 850 Ft

Kiddy Guardianfix 3 autósülés egy újdonság. Bár a megnevezésével utal az elődjeire, de mégis egy teljesen új, tökéletesen felszerelt autósülésről van szó. Új isofix platformot kínál, forgatható csatlakozókkal, amelyek széles körű beállításokkal rendelkeznek. A felszerelésébe egy teljesen átdolgozott védőpult, valamint Kiddy Shock Abszorber és feljavított biztonsági öv vezeték került. Ez megfelel az ECE 44/04 biztonsági szabvány 10 kiegészítésének legújabb verziójának.


KIDDY Guardianfix 3 2019
99 850 Ft

Újdonság a Kiddy Guardianfix 3 autósülés. Bár a megnevezésével utal az elődjeire, de mégis egy teljesen új, tökéletesen felszerelt autósülésről van szó. Új isofix platformot kínál, forgatható csatlakozókkal, amelyek széles körű beállításokkal rendelkeznek. A felszerelésébe egy teljesen átdolgozott védőpult, valamint Kiddy Shock Abszorber és feljavított biztonsági öv vezeték került. Ez megfelel az ECE 44/04 biztonsági szabvány 10 kiegészítésének legújabb verziójának.


KIDDY Gyermek autósülés Cruiserfix 3 2018, Grey Melange
87 990 Ft

2 év garancia

Kiddy Cruiserfix 3 Grey Melange egy limitált kiadású egyedi gyermek autósülés 15-től 36 kg-ig (3–12 éves korig) rendkívüli biztonsággal és kényelemmel. Az új, csökkentett magasságú ISOFIX platform biztosítja az alacsonyabb súlypontot, ezáltal a kisebb billenőnyomatékot. Az épp nagyon divatosnak számító és emellett praktikus szürke színű Melange huzatból készült, lágy színes steppeléssel.


KIDDY Gyermek autósülés Guardianfix 3 2018 Grey Melange
113 501 Ft

111 990 Ft

2 év garancia

Kiddy Guardianfix 3 Grey Melange egy limitált kiadású gyermek autósülés, mely 9–36kg súlykategóriás, új biztonsági elemekkel. Biztonságosabb és kényelmesebb. A legkisebb gyermekek számára szóló biztonság alapeleme a védőpult. Az övek ISOFIX rendszerrel rögzíthetőek. Egyedi ülésmagasítóval felszerelve.


KIDDY Phoenixfix 3 2019
81 100 Ft

Kiddy Phoenixfix 3 még biztonságosabb és még kényelmesebb autósülést mutat be a 9–18kg-os kategóriában! Ez az újdonság hosszú éves tapasztalat és a Kiddy autóülések innovatív fejlődésének eredménye. Az új szintű biztonságot a teljesen új isofix platform és egy továbbfejlesztett védőpult biztosítja, amely nem csak a frontális ütközéstől véd a híred Kiddy védőpult segítségével, hanem megfelel a 7 ECE 44/04 számú függelékben szereplő tanúsítványnak is. Első alkalommal van ebben a kategóriában alkalmazva a Kiddy Ütéscsillapító. Az új isofix platform lehetővé teszi a háttámla dőlésszögének növelését, valamint az autósülés beállítását, így a hátsó ülés helye jobban kihasználható.