Kilig Woman Double Moisturizing (Face Cream) 50 ml
1 720 Ft

Woman Double Moisturizing hidratáló krém hosszú távú intenzív hidratálást biztosít a bőr számára. A krém elősegíti a természetes kollagén termelést és serkenti a bőrsejtek vitalitását. Könnyű, nem zsíros textúra, amely könnyen terjed, és gyorsan felszívódik a bőrbe. Dermatológiailag tesztelt.

Kilig Éjszakai krém Woman Age Preventing (Firming Night Cream) 50 ml
1 930 Ft

A Woman Age Preventing éjszakai krém alvás közben segít feszesíteni a bőrt. Ezenkívül elősegíti a rugalmasság növelését és a ráncok és a finom vonalak lágyításának enyhítését. Ennek a krémnek köszönhetően a bőre láthatóan fiatalos és friss lesz, így pihent benyomást kelt.

Kilig Nappali krém Woman Age Preventing(FirmingDay Cream) 50 ml
1 840 Ft 1 780 Ft

A Woman Age Preventing nappali krém elősegíti az érett bőr erősítését, rugalmasságának növelését és a ráncok és a finom vonalak lágyításának megkönnyítését. Ennek a krémnek köszönhetően a bőre láthatóan fiatalos és friss lesz, így pihent benyomást kelt.

Kilig Nő (Gentle & Nourishing Hand Cream) 75 ml
1 720 Ft 1 450 Ft

Nő kézkrém A gondoskodást és táplálkozást megérdemli a kezed számára. A krém könnyen terjed, és nagyon gyorsan elnyeli a bőrt, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna. Imádni fogja a krémhez mellékelt mandarin finom illatát.

Kilig Sampon a sérült haj Woman ( Repair Shampoo) 500 ml
1 780 Ft

Sérült haj sampon A Woman mélyen regenerálja a sérült hajat és helyreállítja az elvesztett vitalitást és ragyogást. A sampon javítja a haj rugalmasságát és simítja a hajat. A megjelenés selymes, puha és fényes lesz, tele egészséggel.

Kilig Sampon festett haj Woman (Shampoo For Coloured Hair ) 500 ml
1 930 Ft

Woman haj sampon Tökéletesen megtisztítja a hajat és megtisztítja a fejbőrt, védi a színét, és mindenekelőtt kitartja az állóképességét. Ezen túlmenően ez a sampon erősíti a gyengített hajszálakat, hidratálja őket és megvédi a haj végét a kopástól. Ez is elősegíti a haj fésülését.

Kilig Woman Double Moisturizing (Face Cream) 50ml
1 720 Ft

Woman Double Moisturizing hidratáló krém Hosszú távú intenzív hidratálást biztosít kétféle hialuronsavval. A krém elősegíti a természetes kollagén termelést és serkenti a bőrsejtek vitalitását. Könnyű, nem zsíros textúra, amely könnyen terjed, és gyorsan felszívódik a bőrbe.

Kilig Woman (Moisturizing Conditioner) 250 ml
1 270 Ft 1 210 Ft

Woman Hydrating Conditioner a száraz hajra biztosítja a száraz haja számára a szükséges regenerálódást, és mindenekelőtt a mély hidratálást. A kondicionáló megkönnyíti a haj fésülését, ezáltal puha, természetes fényt biztosít.

Kilig Woman (Moisturizing Shampoo) 500 ml
2 020 Ft

Woman Dry Hair hidratáló sampon biztosítja a szükséges hajápolást és különösen a szükséges mélyhidrátot. Ez a sampon táplálja a sérült hajszálakat a gyökérektől a tippekig, és egészséges, erős és hidratált.