Kimbo Espresso Classico szemes kávé 1kg
5 790 Ft

Espresso Classico , intenzív aromájú, legfinomabb kávészemekből készült Dél- és Közép-Amerikából, kiemelkedik, mint a legjobb espresso és cappuccino. Tartalmaz 40% Arabika és 60% Robusta keverékét.


Kimbo Extreme szemes kávé 1kg
5 670 Ft

Finom és bársonyos kávé Kimbo Extreme intenzív ízével gazdag és fűszeres ízeket kölcsönözz. 100% Arabica kiváló a hagyományos eszpresszóban, de alkalmas cappuccino és latte készítésére is. A nagyobb koffeintartalmának köszönhetően, ébren tart.


Kimbo Extra Cream szemes kávé 1kg
5 190 Ft

A legkiforotabb ízvilággal rendelkező kávé, a Coffé Kimbo termékcsaládból 50% Arabica és 50% Robusta kávészemek keveréke és tökéletesen megfelel eszpresszó készítéséhez. Az édes finom íze a csokoládé tónusaival, mind capuccinóban, mint lattéban megállják a helyüket. A savasság nélküli kiegyensúlyozott ízű sűrű krém és a koffein nagyobb aránya jellemzi ezt a kávékülönlegeséget.


Kimbo Superior szemes kávé 1kg
5 430 Ft

Kávé Kimbo Superior Blend egy közepesen erős kávé, finom íz savas tónusok nélkül és meglepően édes, gyümölcsös íz. A Superior 70% Arabika és 30% Robusta összetételű szemekből áll, Dél-és Közép-Amerikából. A koffein nagyobb arányban van jelen a kávéban, mint társainál.


Kimbo 100% Arabica 4x18 légmentes tasakban, 500 g
6 280 Ft

A légmentesen zárt tasakok a legfinomabb kávét tartalmazzák a Caffé Kimbo termékcsaládból. Gyengéd és finom kávé pörkölve a legjobb brazil Arabikból közepes testtel. Erősebb savasság és mogyoró tónus jellemzi.


Kimbo Espressso Napoletano 4x18 légmentes tasakban, 500g
6 280 Ft

Légmentesen zárt csomagok magukban rejtik az eszpresszót, amely az észak-olasz hagyomány szerint készült. A sötét színű pörkölt kávébab a kávé ízéhez csokoládé tónusokat ad és így a pörkölést elnyomja a savasság érzését. Kávészem keverék 80% Arabika és 20% Robusta gyönyörű aromával és teljes ízzel alkalmas az eszpresszó elkészítésére. A kávé nagyobb arányban tartalmaz koffeint.