Kinetic Sand Csillogó kék homok 454 g
4 690 Ft

csillogó kék kinetikus homokkal a gyerekeknek temérdek kreatív szórakozásban lehet részük. A Mágikus homok puha, lágy, kellemes tapintású, és beltérben is lehet vele játszani. Jól formázható és ha össze van nyomva, erősen tartja az alakját.


Kinetic Sand Csillogó lila homok 454 g
4 690 Ft

metál fényű kinetikus homokkal a gyerekeknek temérdek kreatív szórakozásban lehet részük. A Mágikus homok puha, lágy, kellemes tapintású, és beltérben is lehet vele játszani. Jól formázható és ha össze van nyomva, erősen tartja az alakját.


Kinetic Sand Kinetic rock henger figurával 141 g
5 527 Ft

5 190 Ft

Építsetek az építész barátoddal valamit a kinetikus kavicsból, bármit, ami az eszetekbe fog jutni. Alkossatok a hengerek és építőipari eszközök segítségével egyedi épületeket és építészeti ékességeket.


Kinetic Sand Mágikus homok metál fényű arany, 454 g
7 290 Ft

metál fényű arany kinetikus homokkal a gyerekeknek temérdek kreatív szórakozásban lehet részük. A Mágikus homok puha, lágy, kellemes tapintású, és beltérben is lehet vele játszani. Jól formázható és ha össze van nyomva, erősen tartja az alakját.


Kinetic Sand Neon színek- kék  680 g
5 514 Ft

5 190 Ft

neon kék színű kinetikus homokkal a gyerekek rengetek kreatív szórakozást élhetnek át. A mágikus homok sima, puha, kellemes tapintásra, és megfelelő a beltéri játszásra is. Nagyon jól formálható, és ha jól összedolgozod, szilárdan megtartja alakját.


Kinetic Sand Neon színek- rózsaszín 680 g
5 514 Ft

5 190 Ft

neon rózsaszín színű kinetikus homokkal a gyerekek rengetek kreatív szórakozást élhetnek át. A mágikus homok sima, puha, kellemes tapintásra, és megfelelő a beltéri játszásra is. Nagyon jól formálható, és ha jól összedolgozod, szilárdan megtartja alakját.


Kinetic Sand Neon színek- zöld 680 g
5 514 Ft

5 190 Ft

neon zöld színű kinetikus homokkal a gyerekek rengetek kreatív szórakozást élhetnek át. A mágikus homok sima, puha, kellemes tapintásra, és megfelelő a beltéri játszásra is. Nagyon jól formálható, és ha jól összedolgozod, szilárdan megtartja alakját.


Kinetic Sand Fagylaltos szett
4 298 Ft

4 050 Ft

Alakíts ki ezzel a jégkrém szettel egyedülálló fagylaltpoharakat és édesipari alkotásokat. A mágikus homok lágy, puha, kellemes tapintású, beltéri játékhoz alkalmas. Könnyen alakítható, megnyomást követően megtartja alakját.


Kinetic Sand Neon színek- lila 680 g
5 514 Ft

5 190 Ft

neon lila színű kinetikus homokkal a gyerekek rengetek kreatív szórakozást élhetnek át. A mágikus homok sima, puha, kellemes tapintásra, és megfelelő a beltéri játszásra is. Nagyon jól formálható, és ha jól összedolgozod, szilárdan megtartja alakját.