Kis Jolly High Szekrény, Fehér/szürke
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kis Jolly High fehér/szürke szekrény jó választás lehet párás helyekre, ahol a fát, és a fémet tönkreteszi a rozsda. Nagy teherbírású akár 15 kg terhet is elbír polconként. 3 polc található benne, amiknek állítható a magasságuk.

Kis Plus Shelf 75/5 Polc

Kis Plus Shelf 75/5 Polc

Értékelés: 4,4
8 390 Ft

2 év garancia

Öt polccal rendelkező műanyag állvány, polconként 25 kg terhelhetőséggel. Az állvány teljes terhelhetősége 125 kg. A nagyobb biztonság érdekében a falhoz rögzíthető. Egyszerűen, 5 perc alatt összeszerelhető, akár szerszám nélkül is.

Kis Plus Shelf 60/4 Polc

Kis Plus Shelf 60/4 Polc

Értékelés: 4,7
5 690 Ft

2 év garancia

Négy polccal rendelkező műanyag állvány, polconként 20 kg terhelhetőséggel, az állvány teljes terhelhetősége 80 kg. A nagyobb biztonság érdekében a falhoz rögzíthető. Egyszerűen, 5 perc alatt összeszerelhető, akár szerszám nélkül is. TOVÁBB OLVASOM ->

Kis Plus Shelf 80/5 Polc

Kis Plus Shelf 80/5 Polc

Értékelés: 4,5
12 990 Ft

2 év garancia

Műanyag állvány 5 polccal, mely jól illek mind az otthoni környezetbe, úgy akár műhelyekbe, vagy akár az irodába is. Állítható magasságú, maximum 50 kg-al terhelhető polcokkal. A maximális terhelhetőség 250 kg.

Kis Műanyag Szemetes 50 l

Kis Műanyag Szemetes 50 l

Értékelés: 4,7
14 990 Ft 9 790 Ft

KIS Műanyag Szemetes 50 literes térfogatának köszönhetően nagy mennyiségű szemét tárolására alkalmas. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően ideális választás lehet kisgyermekes családok számára. A pedállal egyszerűen kinyílik és automatikusan záródik annak elengedésekor.

Kis EXCELLENCE HIGH szekrény

Kis EXCELLENCE HIGH szekrény

Értékelés: 4,4
36 490 Ft
+ ingyen szállítás

Műanyag szekrény az Excellence családból. Kitűnik kellemes dizájnjával, egyszerű összeszerelésével, széleskörű alakíthatóságával és kiváló tapadású fogantyúival.

Kis Funny 46 l-es tárolódoboz
2 790 Ft

KIS Funny tárolódoboz minden gyerekszoba praktikus kiegészítő eleme. A műanyag tárolódoboz szabadon felhasználható, 46 literes űrtartalma nagy helyet biztosít ruhák, játékok vagy egyéb hasznos dolgok tárolására. A dizájnos műanyag doboz könnyen mozgatható kerekeinek köszönhetően.

Kis W Box Toy Style Pirate 50 l
4 790 Ft

Kis márkájú nyitható fedelű tárolódoboz láda formájú, kiváló megoldás a játékok tárolására. Az 50 l-es nagy űrtartalom nagy helyet biztosít, sok minden elfér benne. Az alsó részen elhelyezett kerekekmegkönnyítik a kezelhetőséget.

Kis Szemetes 35 l

Kis Szemetes 35 l

Értékelés: 4,7
6 990 Ft 6 490 Ft

KIS Szemetes 35 literes térfogatának köszönhetően nagy mennyiségű szemét tárolására alkalmas. Kiváló minőségű anyagának köszönhetően ideális választás lehet bármilyen háztartásba. A pedállal egyszerűen kinyílik és automatikusan záródik annak elengedésekor, a kivehető tartály könnyű tisztítást és szemétürítést biztosít.

Kis Jolly Low Cabinet Szekrény
16 490 Ft

KIS Jolly Low Cabinet Szekrény 680 × 390 × 850 × 680 × 390 mm méretű, alacsony szekrény rendkívül praktikus segítséget nyújt a különféle dolgok rendezéséhez. Pincékbe, garázsokba is ideális, mivel úgy alakították ki, hogy egyenletlen talajon is megálljon. Az állítható polc *15 kg terhelhetőséggel** van ellátva, és a szekrény lakattal rögzíthető. Könnyű összeszerelni, Önnek nem kell egyéb szerszámokkal és kiegészítőkkel bajlódnia.

Kis Titan Low Cabinet szekrény
28 490 Ft 25 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Kis Titan Low Cabinet szekrény minőségi műanyagból készült, ellenáll a környezet viszontagságainak, így akár az udvaron is tárolhajuk benne a kisebb kerti szerszámokat. Összeállítása egyszerű, nem igényel egyéb szerszámokat. Polcai igyény szerint állíthatóak. Lakattal akár zárható is.

Kis W Box Toy Style Princess 50 l
4 690 Ft 4 490 Ft

A gyermek műanyag doboz felhajtható fedéllel rendelkezik. Kis márkájú, láda formájú, kiváló megoldás a játékok gyors tárolására. Az 50 l-es nagy űrtartalom nagy helyet biztosít, sok minden elfér benne. Az alsó részen elhelyezett kerekekmegkönnyítik a kezelhetőséget.

Kis Szemétkosár Chic Bin 50 l Coffee Menu
10 990 Ft

Nagy szemétkosár, amit kedvelni fogsz, mivel a szag kiáramlását gátló tömítésnek köszönhetően a konyhában is használhatod. További előnyei a gumírozott lábak, amik maximális stabilitást biztosítanak, így a szemétkosár nem mozdul el a helyéről.

Kis Logico Utility Cabinet XL Szekrény
49 990 Ft

2 év garancia

KIS Logico Utility Cabinet XL Szekrény egy 25 kg-os polc állvány 1820 × 890 × 540 mm kapacitással, és tökéletesen alkalmas műhelyekbe, öltözőkbe, tornácokra vagy garázsokba való illesztésére, és nagyon praktikus szekrény a különféle dolgok szervezéséhez és tárolására. Biztosan értékelni fogja a szekrény gyors és egyszerű összeszerelését. A szekrény tartós műanyagból készült, és erős lábak biztosítják a biztos állást. Ellenáll a szennyeződésnek, a nedvességnek és a kopásnak. Egyszerű kialakításának hála összeszerelése 15 percen belül megtörténhet. Az ajtónak nagy fogantyúja van a kényelmes és zökkenőmentes kinyitás és becsukás érdekében, és lakattal lehet rögzíteni őket. Ebből a célból rögzített hálószemek vannak az ajtón.

A szekrény négy állítható magasságú polccal van felszerelve a nagy tárolási kapacitás érdekében. Belül, három félpolccal és egy teljes polccal rendelkezik, amelyet változatosan állíthat be. A polcok nélküli második rész alkalmas seprűk, lapátok és hasonló jellegű tárgyak tárolására.

Kis Hulladék-szeparáló rendszer Basic, 2x 110 l
18 490 Ft
+ ingyen szállítás

A hulladék szeparálására alkalmas öko-újrahasznosító rendszer ajtós szekrény formájú, két darab 2× 110 l zsákra alkalmas. Minden zsák felnyitható fedéllel rendelkezik.

Kis Linear High cabinet

Kis Linear High cabinet

Értékelés: 3
24 990 Ft

A nagy, műanyag, polcos szekrény 680 × 1730 × 390 mm-es mérettel két külön kinyitható részből áll. Ideális műhelyekbe, ruhatárakba, verandákra vagy garázsokba. Nagyon praktikus segédeszköz különféle tárgyak rendszerezésére.

Kis Tárolódoboz Karisma 200 l
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tágas tárolódoboz 200 liter kapacitással. Számos dolog elfér benne. A doboz nyitható fedelű, oldalsó fogantyúkkal ellátott a könnyű kezelhetőség érdekében. Bárhol használható, a háztartásban, a műhelyben, vagy a padláson. A nem szükséges tárgyakat tárolhatod benne.

Kis C-Box Cute Animals Cube 27 l
3 690 Ft

A fedéllel ellátott tárolódoboz gyermek motívummal ellátott, játékok tárolására ideális. Műanyagból készült, 27 liter űrtartalmú. Az átlátszó anyagnak hála mindig látni fogod, mi rejtőzik a dobozban.

Kis Stilo Low Cabinet Szerkény
15 990 Ft

KIS Stilo Low Cabinet Szerkény 15 kg-os teherbírásával 900 × 680 × 390 mm-es kapacitással tökéletesen alkalmas műhelyekbe, öltözőkbe, tornácokra vagy garázsokba való illesztésére, és nagyon praktikus szekrény a különféle dolgok szervezéséhez és tárolására. Biztosan értékelni fogja a szekrény gyors és egyszerű összeszerelését. A szekrény tartós műanyagból készült, és erős lábak biztosítják a biztos állást. Ellenáll a szennyeződésnek, a nedvességnek és a kopásnak. Egyszerű kialakításának hála összeszerelése 15 percen belül megtörténhet. Az ajtónak nagy fogantyúja van a kényelmes és zökkenőmentes kinyitás és becsukás érdekében, és lakattal lehet rögzíteni őket. Ebből a célból rögzített hálószemek vannak az ajtón. A szekrény állítható magasságú polccal van felszerelve a nagy tárolási kapacitás érdekében.

Kis Műanyag doboz Star Wars, 23 l
5 590 Ft 5 090 Ft

Tágas műanyag doboz a kedvenc Star Wars motívummal, mely térfogata 23 l és ideális megoldás játékok, könyvek vagy olyan dolgok tárolására, melyekre éppen nincs szükséged. A praktikus kapcsok biztosítják a fedelet, így nem nyitódik ki magától és védi a benne tárolt tárgyakat.

Kis Chic Szemetes 35 l Coffee Menü
8 690 Ft

Chic Szemetes 35 l Coffee Menü dekorációval van ellátva, ami kifejezetten megszünteti a „szemetes“ hatást és beleillik bárki konyhájába. Megjelenése feldobja a konyha hangulatát. A gumírozott talpnak köszönhetően a kuka stabilan a helyén marad használat során.

Kis Kosár Dual Swing Bin Steel 50 l
5 090 Ft 4 790 Ft

A nagy, 50 l kapacitású szemeteskosár kivitelezésének hála bármely helyiségbe megfelelő. Tartós műanyagból készült, rozsdamentes acél imitáció. Felnyitható fedelű, amely levehető, így a szemeteszsák könnyebben behelyezhető.

Kis Chic Szemetes, 10 l

Kis Chic Szemetes, 10 l

Értékelés: 5
4 790 Ft

Kis Chic Szemetes 10 literes kapacitásának köszönhetően különösen jó választás a fürdőszobába vagy a toalettbe. A csúszásmentes talpnak köszönhetően a kuka stabilan a helyén marad használat során. A kivehető tartály könnyű tisztítást és szemétürítést biztosít, ennek köszönhetően kiváló választás lehet bármilyen háztartásba. A pedállal egyszerűen kinyílik és automatikusan záródik annak elengedésekor.

Kis Kosár Dual Swing Bin Coffee menu 25 l
5 190 Ft 4 090 Ft

A fekete színű, 25 liter űrtartalmú szemeteskosár tökéletesen megfelel a ház vagy a lakás bármely szobájába, azonban irodádban is kiváló társként szolgálhat. A kosár minőségi műanyagból készült, levehető, felnyitható fedelű.

Kis C-Box Cute Animals XL 50 l

Kis C-Box Cute Animals XL 50 l

Értékelés: 3,6
5 590 Ft

A játékok tárolására alkalmas doboz gyermek motívummal ellátott, műanyagból készült, 50 l kapacitásának hála számos dolog elfér benne. A fedél védi a tartalmat a porral szemben, az átlátszó anyag segít a keresett tárgy megtalálásában.

Kis Műanyag doboz Star Wars, 13 l
3 690 Ft 3 390 Ft

Tároló doboz a közkedvelt Star Wars motívummal, mely térfogata 13 l és jtökéletes megoldás kisebb játékok, építőkockák vagy más tárgyak tárolására . A doboz műanyagból készült, és a kapcsos zárás biztosítja, hogy a fedél magától ne nyíljon fel.

Kis Összecsukható szállítódoboz 32 L
2 290 Ft

A Kis összecsukható szállítódoboz minden háztartásba praktikus segítő. Összecsukva minimum helyet foglal el, szétnyitott állapotában akár 20 kiló súlyt is belepakolhatsz. A szállítódoboz kiváló minőségű ellenálló műanyagból készült.

Kis Kosár Dual Swing Bin Steel 10 l
2 490 Ft 2 090 Ft

A kis méretű szemeteskosár 10 l szemétre alkalmas, kis méreteinek hála tökéletesen megfelelő fürdőszobába vagy a toalettre. Tartós műanyagból készült, rozsdamentes acél imitáció. Felnyitható fedelű, amely levehető, így a szemeteszsák könnyebben behelyezhető.

Kis Szemetes, 10 l

Kis Szemetes, 10 l

Értékelés: 4,9
4 690 Ft 3 590 Ft

KIS Szemetes 10 literes térfogatának köszönhetően kiváló tárolást biztosít nagy mennyiségű szemét számára. A kivehető tartály könnyű tisztítást és szemétürítést biztosít, ennek köszönhetően kiváló választás lehet bármilyen háztartásba. A pedállal egyszerűen kinyílik és automatikusan záródik annak elengedésekor.

Kis EXCELLENCE LOW szekrény

Kis EXCELLENCE LOW szekrény

Értékelés: 4,3
22 990 Ft

2 év garancia

Műanyag szekrény az Excellence családból. Kitűnik kellemes dizájnjával, egyszerű összeszerelésével, széleskörű alakíthatóságával és kiváló tapadású fogantyúival.

Kis C-Box Cute Animals L 27 l
4 190 Ft

Játékok tárolására alkalmas vidám gyerek doboz, mely tartós műanyagból készült, 27 liter űrtartalmú. A fedél megvédi a tárgyakat a portól, az átlátszó anyag segít az orientációban, hogy mi is található a dobozban.

Kis Dual Swing Bin, szemeteskuka L, fekete
4 390 Ft 4 090 Ft

Hulladéktartály tartós műanyagból készült zsanéros fedéllel. Az 50 literes kapacitással rendelkező KIS Dual Swing Bin elsősorban az otthonunkban lesz felhasználható, de műhelyben vagy garázsban is használható. Ennek a terméknek az előnye az alacsony súly és könnyű karbantartás.

Kis Omni 60 l-es tárolódoboz

Kis Omni 60 l-es tárolódoboz

Értékelés: 3,9
4 990 Ft

KIS Omni tárolódoboz minden háztartás praktikus kiegészítő eleme. A műanyag tárolódoboz szabadon felhasználható, 60 literes űrtartalma nagy helyet biztosít ruhák, játékok vagy egyéb hasznos dolgok tárolására. Az átlátszó és színes műanyag doboz könnyen mozgatható görgőinek köszönhetően.

Kis Stilo High Cabinet Szekrény
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

KIS Stilo High Cabinet Szerkény 15 kg-os teherbírásával 1730 × 680 × 390 mm-es kapacitással tökéletesen alkalmas műhelyekbe, öltözőkbe, tornácokra vagy garázsokba való illesztésére, és nagyon praktikus szekrény a különféle dolgok szervezéséhez és tárolására. Biztosan értékelni fogja a szekrény gyors és egyszerű összeszerelését. A szekrény tartós műanyagból készült, és erős lábak biztosítják a biztos állást. Ellenáll a szennyeződésnek, a nedvességnek és a kopásnak. Egyszerű kialakításának hála összeszerelése 10 percen belül megtörténhet. Az ajtónak nagy fogantyúja van a kényelmes és zökkenőmentes kinyitás és becsukás érdekében, és lakattal lehet rögzíteni őket. Ebből a célból rögzített hálószemek vannak az ajtón. A szekrény három állítható magasságú polccal van felszerelve a nagy tárolási kapacitás érdekében.

Kis Kosár Dual Swing Bin Steel 25 l
5 990 Ft 4 090 Ft

A közepes méretű, 25 l űrtartalmú szemeteskosár kivitelezésének hála bármely helyiségbe megfelelő. Tartós műanyagból készült, rozsdamentes acél imitáció. Felnyitható fedelű, amely levehető, így a szemeteszsák könnyebben behelyezhető.

Kis Logico Alacsony Szekrény XL
28 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kis Logico Alacsony Szekrény XL jó választás lehet a párás, víz áztatta helyekre, ahol a fából, és fémből készült bútorok tönkremennének. Nagy mérete mérete, és alacsony profilja miatt sok helyre ideális lehet. 2 polcos kialakítású, polconként 25kg-os terhelhetőséggel.

Kis Spinning Latch Box M 30 l

Kis Spinning Latch Box M 30 l

Értékelés: 4,3
3 490 Ft

30 liter kapacitású tárolódoboz, amely alacsony magasságának köszönhetően az ágy alá helyezhető, így hely takarítható meg a szekrényben. A doboz átlátszó műanyagból készült, így könnyen megláthatod, mi található a dobozban. A kerekekkel ellátott alj megkönnyíti a kezelhetőséget.

Kis Titan High Műanyag szekrény
39 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Kis Titan High Műanyag szekrény jó választás lehet párás helyekre, ahol a fát, és a fémet tönkreteszi a rozsda. Nagy teherbírású akár 15 kg terhet is elbír polconként. 3 polc található benne, amiknek állítható a magasságuk. Összeállítása egyszerű, nem igényel egyéb szerszámokat.

Kis Dual Swing Bin szemeteskuka S fekete
2 290 Ft

A KIS Dual Swing Bin szemeteskuka praktikus segítség lesz nemcsak otthon, de az irodában és a műhelyben is. A kuka erős műanyagból készült, mely hosszú élettartamot biztosít.

Kis C Box Colours Arty XL, 50 l
5 490 Ft

Kis márkájú nagy tárolódoboz fedővel ellátott, rajzeszközök tárolására szolgál. Egy kis művész van otthonodban? Ezt az 50 l űrtartalmú műanyag dobozt biztosan értékelni fogja. Játékok, könyvek vagy ruhák tárolására is alkalmas.

Kis C-Box Cute Animals M 18 l

Kis C-Box Cute Animals M 18 l

Értékelés: 4,2
2 590 Ft

Játékok tárolására alkalmas vidám gyerek doboz, mely tartós műanyagból készült, 18 liter űrtartalmú. A fedél megvédi a tárgyakat a portól, az átlátszó anyag segít az orientációban, hogy mi is található a dobozban.

Kis Chic Konténer Home Service 9 l
2 690 Ft

műanyag tárolókonténer praktikus fogantyújának hála kiváló segítő a különböző tárgyak tárolására. Kivitelezésének hála például por kiszerelésű mosószerre alkalmas. Elég az idétlen papírdobozokból!

Kis Clipper 32,5 l-es tárolódoboz
4 090 Ft

KIS Clipper tárolódoboz minden háztartás praktikus kiegészítő eleme. A műanyag tárolódoboz szabadon felhasználható, 32,5 literes űrtartalma elegendő helyet biztosít ruhák és egyéb hasznos holmik tárolására. A csatos tetővel ellátott műanyag doboz könnyen átlátható átlátszó oldalainak köszönhetően.

Kis Dual Swing Bin szemeteskuka S szürke
2 490 Ft 2 290 Ft

Nagy segítség nemcsak otthon, de az irodában és a műhelyben is, ez a KIS Dual Swing Bin szemeteskuka. A kuka erős műanyagból készült, mely hosszú élettartamot biztosít.

Kis Moby (300 l) tároló doboz
22 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kis Moby 300 literes tároló doboz ideális választás lehet a párás nyírkos helyekre, ahol a fa, és egyéb fémből készült berendezések nem bírnák ki. Műanyag kialakítása miatt nem rozsdásodik, nem korrodálódik, nem megy szét. 300 literes kialakítása miatt sok dolgot bele lehet pakolni. Fekete színű.

Kis TOOLS ORGANIZER

Kis TOOLS ORGANIZER

Értékelés: 3,7
3 890 Ft

Nagyon praktikus és stílusos szervező a szerszámokra fokozottan ellenálló műanyagból. Kis TOOLS ORGANIZER egyszerűen a falra rögzíthető, ideális minden eszköz számára, melyet kéznél szeretnél tudni. Horizontálisan és vertikálisan is beállítható.

Kis All In Box Tároló, 40 l
3 390 Ft

KIS All in Box Tároló kiválóan alkalmas a hulladék szelektív gyűjtésére, gyerekjátékok és egyéb csecsebecsék tárolására. A dobozok egymásra építhetők de kialakításuknak köszönhetően ettől még kényelmesen nyithatóak. Időtállóságát kiváló minőségű műanyag felépítése biztosítja.

Kis Chic Konténer Laundry Bag 9 l
2 690 Ft

műanyag tárolókonténer praktikus fogantyújának hála kiváló segítő a különböző tárgyak tárolására. Kivitelezésének hála például por kiszerelésű mosószerre alkalmas. Elég az idétlen papírdobozokból!