KIWI WALKER Úszó Zeppelin TPR habból narancssárga, 22 cm
3 990 Ft

játék ideális a kutyával való huzakodásra. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó Zeppelin TPR műanyagból narancssárga, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból kék, 18 cm
3 490 Ft

Karika egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból kék, 18 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból narancssárga, 18 cm
3 490 Ft

Karika egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból narancssárga, 18 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból rózsaszín, 18 cm
3 490 Ft

Karika egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból rózsaszín, 18 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból zöld, 18 cm
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karika egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Dobáló és úszó karika TPR műanyagból zöld, 18 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból kék, 22 cm
3 990 Ft

Frizbi egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amely egyszerűen nem megy tönkre. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból kék, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból narancssárga, 22 cm
3 990 Ft

Frizbi egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amely egyszerűen nem megy tönkre. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból narancssárga, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból rózsaszín, 22 cm
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Frizbi egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból rózsaszín, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból zöld, 22 cm
3 990 Ft

Frizbi egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amely egyszerűen nem megy tönkre. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER Repülő és úszó frizbi TPR műanyagból zöld, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó labda TPR habból narancssárga, 20 cm
3 990 Ft

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból narancssárga, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó labda TPR műanyagból kék, 9 cm
2 590 Ft

labda egy ideális játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó labda TPR műanyagból kék, 9 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó labda TPR műanyagból narancssárga, 9 cm
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

labda egy ideális játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó labda TPR műanyagból narancssárga, 9 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó labda TPR műanyagból rózsaszín, 9 cm
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

labda egy ideális játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó labda TPR műanyagból rózsaszín, 9 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó labda TPR műanyagból zöld 9 cm
2 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

labda egy ideális játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó labda TPR műanyagból zöld, 9 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó polip TPR habból kék, 20 cm
3 990 Ft

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból kék, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó polip TPR habból rózsaszín, 20 cm
3 990 Ft

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból rózsaszín, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó polip TPR habból zöld, 20 cm
3 990 Ft

polip egy ideális apport játék kutyáknak. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó polip TPR műanyagból zöld, 20 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó Zeppelin TPR habból kék, 22 cm
3 990 Ft

játék ideális a kutyával való huzakodásra. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó Zeppelin TPR műanyagból kék, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó Zeppelin TPR habból rózsaszín, 22 cm
3 990 Ft

játék ideális a kutyával való huzakodásra. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó Zeppelin TPR műanyagból rózsaszín, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.

KIWI WALKER Úszó Zeppelin TPR habból zöld, 22 cm
3 990 Ft

játék ideális a kutyával való huzakodásra. Könnyű és tartós TPR anyagból készül, amelyet nem olyan egyszerű tönkre tenni. Vízben is használható, mivel a felszínen úszik. KIWI WALKER úszó Zeppelin TPR műanyagból zöld, 22 cm feltűnő színű, amely megkönnyíti például a fűben való megtalálását.