Klein Bosch Háromszintes parkológarázs
13 200 Ft

6 640 Ft

Legyen kisautóidnak saját parkolója! Ezzel a parkológarázzsal most te is le tudod parkoltatni a kisautóidat, és lesz hol feltankolni őket. Vidd fel őket az emeletre a lifttel, és engedd le onnan a 2 sávos lehajtón keresztül. Így nem tudnak összeütközni, és beragadni a kanyarban. Ha leértek a földszintre, küldd be őket a mosóba, vagy engedd ki a forgalomba!


Klein Schleich gyűjtői koffer - állatok
6 240 Ft

Bádog gyűjtői koffer a Schleich Farm licencével. Ebbe a praktikus kofferbe 10 állat fér. A koffert egy füllel szerelték fel a könnyű szállításért. 3 éves kortól alkalmas.


Klein Vileda 4 részes takarító szett
3 580 Ft

Klein Vileda 4 részes takarító szett felszerelése pontosan olyan, mint amilyet a takarítónők használnak. A méretarányos szett tartalma egy partvis, egy felmosó és egy kis seprű lapáttal. Segítségével a takarítás többé nem feladat vagy munka, hanem játék, élmény és fejlődés is egyben a gyerekek számára.


Klein Braun Hajszárító kefével
4 190 Ft

3 980 Ft

szürke-rózsaszín színkombinációjú Klein Braun hajszárító két cserélhető fejjel rendelkezik, valamint hajkefét is kapsz hozzá. Használatával babáid haját ápolttá és széppé varázsolhatod. A játék 1 db R6-os elemmel működik.


Klein Fűnyíró

Klein Fűnyíró

Értékelés: 4,5
5 110 Ft

Bosch Klein fűnyíró ideális játék kisgyermekek számára. Remek minőségű műanyagból készült, így tartós kialakítása garantált. Játék, szórakozás, Klein!


Klein Bosch Vasaló

Klein Bosch Vasaló

Értékelés: 5
4 240 Ft

Mindig azok a tárgyak a legizgalmasabbak, amiket a felnőttek használnak, így a Klein Bosch vasaló ideális játék gyermeke számára. A játék vasalóba víz is tölthető, így a vasalás élménye még teljesebb lesz. A játék használata 3 éves kortól ajánlott.


Klein Bosch garázs - 6 emelet
29 990 Ft

19 940 Ft
+ ingyen szállítás

A Bosch licence alapján szuper parkológarázs. Hatemeletes garázs összeszerelés után 100 cm magas. A tetejéről az autók versenyezhetnek, ki ér hamarabb le. A garázs része szintén egy pálya lopinggel és ugrással. A garázs fel van szerelve egy lifttel, és autómosóval. A csomagolás része két kisautó.


Klein Bosch Lámpa

Klein Bosch Lámpa

Értékelés: 4,5
5 840 Ft

Az elemlápák a kisfiúk és kislányok kedvenc játékai közé tartoznak, így a Bosch Klein ideális választás gyermeke számára. A lámpa fejének dőlésszöge több fokozatban állítható, valamint több színben világít. Működtetéséhez 3 db AA ceruzaelem szükséges. Gyermeke számára kiváló társ lesz a felfedezésekben.


Klein Bosch szegélynyíró

Klein Bosch szegélynyíró

Értékelés: 4
2 970 Ft

Ez a Klein Bosch játék szegélynyíró mechanikus hangeffektusokkal is rendelkezik. A játék az eredeti bosch szegélynyíró kicsinyített mása, mely tökéletesen a kisgyermekek magasságához lett kialakítva. Segítségével a legkisebbek sem maradnak ki a kert vagy a ház szépítéséből, és apával-anyával együtt tehetik azt még szebbé. Praktikus kialakításának köszönhetően minden háztartásban elfér.


Klein Bosch Fejlámpa gyerekeknek
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klein Bosch fejlámpával gyermekünk bárhol el tud igazodni a sötétben.Állítható, rugalmas pántja gyorsan felhelyezhető és erősen tart. Ideális választás éjszakai túrázáshoz, barlangászáshoz, sátrazáshoz vagy éppen otthoni használatra.


Klein Leifheit Felmosó szett

Klein Leifheit Felmosó szett

Értékelés: 3,5
3 660 Ft

Ez a gyermekeknek készült Klein türkizkék takarító felszerelés pontosan olyan, mint amilyet a takarítónők használnak! A méretarányos szett tartalma egy felmosórongy és egy felmosóvödör, melyek a kis takarítók segítségére válnak. Anya igazán boldog lesz, amikor meglátja kislányát ezzel a Klein játékkal takarítani. Ez nem feladat vagy munka, hanem játék, élmény és fejlődés is egyben a gyerekek számára.


Klein Fésülhető babafej kiegészítőkkel
10 090 Ft

9 360 Ft

Nagy, fésülhető babafej sok kiegészítővel. A babát megfésülheted, hogy szép legyen. A csomagban fésűket, hajcsipeszeket és még sok mást is találsz. Tanulj meg hajat fonni, vagy egyszerű lófarkat készíteni. Hívd meg barátnőidet, és egy csomó szórakozásban lesz részetek!


Klein Nagy tűzoltó készlet
13 990 Ft

12 890 Ft

A nagy tűzoltó készlet minden jövőbeni tűzoltónak kiváló ajándék. A készlet tartalmaz mindent, amire a tűzoltónak a szakmájában szüksége van. A csomag tartalma egy funkcionális tűzoltó eszköz hátra és egy bukósisak.


Klein Bosch összecsukható szerszámpad + Akkus csavarhúzó
19 790 Ft

17 190 Ft
+ ingyen szállítás

Klein Bosch összecsukható szerszámpad kitűnő lehetőség arra, hogy gyermeke úgy biztonságosan és szórakozva tanuljon meg szerelni-barkácsolni, és hogy ne apu igazi szerszámaival játsszon. A szett tartalmazza az összes szerszámot és kiegészítőt, amire a kis szerelőknek szükségük lehet. Ezen kívül a csomag található még egy akkumulátoros csavarhúzó is, így a gyermek egy igazi ezermesternek érezheti magát. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.


Klein Bosch szerszámkészlet
4 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klein Bosch Szerszámlészlet. Amikor dolgozunk, nem árt ha magunkkal tudjuk vinni az összes szerszámunkat. Ezzel a kitűnő szerszámosládával most minden szükséges szerszámunkat magunknál tarthatjuk, és a nyitott tetőnek köszönhetően könnyen hozzájuk is férhetünk. Van benne kalapács, fűrész, fogó, melyek elengedhetetlenek minden ezermester számára.


Klein Bosch Fúrógép

Klein Bosch Fúrógép

Értékelés: 5
5 600 Ft

Egy fiúgyerek játék készletéből sem hiányozhat egy ilyen alapszerszám! A Klein Bosch játék fúrógép használatával igazi ezermester válhat belőle. A fúrógép fúrófeje forog, hangot ad és fényjelzéssel imitálja a valóságos működést, amihez az energiát kettő ceruzaelemből nyeri.


Klein WMF Konyhai eszközök készlet
4 400 Ft

A készlet olyan elengedhetetlen konyhai eszközöket tartalmaz, mint az edények, mérőkanál, spatula, melyek nélkülözhetelenek főzésnél. Színe idézi a rendes konyhai eszközök fém anyagát, így még valóságosabbá teszi a játékot a gyermekek számára. A Klein készlete tökéletes alapdarabja lehet bármeliyk gyermek játszókonyhájának.


Klein Baba kád kiegészítőkkel
6 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klein babakád tökéletes választás a kisgyermekek számára. Lefekvés előtt használhatják akár a tartozékokat is. Kiváló minőségű műanyagból készült. 3 éves kortól ajánlott a használata.


Klein Bosch 5 emeletes garázs - világító
21 290 Ft

19 940 Ft
+ ingyen szállítás

A Bosch engedélyével gyártott gyermek parkolóház elengedhetetlen része minden fiúszobának. Ez az öt emeletes garázs lifttel van ellátva, valamint két kisautó is a részét képezi. Ha a garázs fényen van, sötétben világítanak a pályái.


Klein Bosch akkumulátoros csavarhúzó II.
4 240 Ft

Akkumulátoros csavarhúzó a kis segítségek számára a műhelyben Bosch licencben. A csavarhúzó hangokat produkál, világít és úgy néz ki, mint a valódi. Segítsék az apának a bútorok, polcok, szekrények csavarozására, és mindenre, amire otthon szükség van. Hadd, hogy tanácsot adjon, hogyan kell. Az apukák tudják.


Klein BOSCH akkumulátoros fúró
6 290 Ft

Akkumulátoros fúró a kis segítőknek Bosch licencben. A fúró hangokat produkál, világít és úgy néz ki, mint a valódi. Segítség apának a lyukak fúrásánál a háztartási igények szerint. Hadd, hogy tanácsot adjon, hogyan kell. Az apukák tudják.


Klein BOSCH Botmixer mérőpohárral
4 550 Ft

Klein BOSCH Botmixer lehetővé teszi, hogy gyermeke besegítsen a konyhában, és játék közben megtanulja az egyik legalapvetőbb konyhai eszköz működését. A mérőpohár segítségével megtanulhatja a mértékegységeket is. A játék használata 3 éves kor felett ajánlott.


Klein Bosch garázs, 4 emeletes
16 290 Ft
15 550 Ft

Klein Bosch garázs nélkülözhetetlen kelléke minden autókkal játszó gyerkőcnek. 4 szintjén kényelmesen tudnak parkolni az autók. Vidd fel őket a lifttel, vagy hagyd, hogy lehajtsanak a kétsávos lehajtón. Amint leértek a földszintre, választhatsz. Lemosod az autót, megtankolod vagy egyből nekivágsz a városnak.


Klein BOSCH játék vízforraló kanna
3 510 Ft

Klein BOSCH játék vízforraló kanna nélkülözhetlen eszköze minden játékkonyhának. Segítségével a gyermekek megtanulhatják a vízforralás folyamatát, mindezt teljesen biztonságosan, így később igazi kis profiként készíthetik el barátaiknak a finom teát.


Klein Bosch Junior munkapad kiegészítőkkel-25%
13 990 Ft

10 490 Ft

Akció

Klein Bosch Junior munkapad kiegészítőkkel a legkisebb ezermesterek részére kínál nagyszerű barkácsolási lehetőséget. A munkaasztal magassága a két éves korosztály számára lett optimalizálva, a stabil kialakítása végett pedig a kicsik bátran ügyködhetnek rajta. A kis szerelőasztal a terhelést is nagyszerűen bírja a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően. Az asztalhoz számtalan kiegészítő is tartozik, többek között olyan szerszámok is, mint a kalapács, villáskulcs, reszelő és fűrész. Az asztalra szerelhető satu pedig nagyszerű barkácsolásra ad lehetőséget. A szerszámok mellett munkaanyagokat is találsz, amelyeket csavarok vagy szögek segítségével tudsz egymáshoz rögzíteni, amelyek szintén részét képezik a készletnek.


Klein Bosch Kézi mixer

Klein Bosch Kézi mixer

Értékelés: 5
3 580 Ft

Klein Bosch kézi mixer kiváló segítőtárs lehet gyermeke kis konyhájában. A kis szakácsok ezzel a játékkal összekeverhetik a tésztát és habot készíthetnek. A játék használata 3 éves kortól ajánlott.


Klein BOSCH szerszámos hátizsák
6 480 Ft

A Bosch engedélyével készült gyermek hátizsák, amely praktikus szerszámokkal van teli, minden belevaló kismester számára. A hátizsáknak van egy nagy cipzáras főzsebe, valamint két nagyobb oldalsó zsebe és pár kisebb elülső zsebe a szükséges segédeszközök elhelyezésére.


Klein Braun Fodrász szalon

Klein Braun Fodrász szalon

Értékelés: 4
9 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns fodrászkészlet, ami minden kis hercegnő álma. Ezzel berendezhető egy teljes szalon, ráadásul minőségi játékeszközök vannak a szettben, így már gyermekkorban, megismerkedhetnek a picik a prémium termékekkel. A készlethez jár egy praktikus kis hordtáska, ezzel bárhol „fodrász néni“ válhat gyermekéből . A csomag tartalmaz tükröt, fésűt, hajszárítót, hajcsattokat, azaz mindent amitől professzionális fodrásznak érezheti magát gyermeke. TOVÁBB OLVASOM->


Klein Kád kiegészítőkkel III
3 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Babakád 7 darab kiegészítővel, amelyre egy anyukának szüksége van kisbabája gondozása során. Tanuld meg, hogyan kell megfürdetni, pelenkázni és gondoskodni a babádról. A tágas kád egy csomó munkát könnyebbé tesz.


Klein Közlekedési Lámpa 72 cm
9 860 Ft

Klein Közlekedési Lámpával gyerekjáték a közlekedési szabályok elsajátítása! A lámpa automatikusan vált a jelzések között. Segítségével a** gyalogos és az autós közlekedés jelzéseit** könnyen megtanulhatják játék közben a gyerekek!


Klein Közlekedési táblák 73 cm
9 700 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klein Közlekedési Táblákkal gyerekjáték a közlekedési szabályok elsajátítása! Segítségével a az autós közlekedés jelzéseit könnyen megtanulhatják játék közben a gyerekek! Stabil tartószerkezetének köszönhetően biztonságos.


Klein Állatorvos készlet Kiskutyával
7 190 Ft
7 040 Ft

Állatorvos készlet Kiskutyával Állatorvos készlet az állabarátoknak ,több kiegészítővel ,és egy kiskutyát is lehet ápolgatni


Klein Leifheit Gyermek takarítókocsi
10 249 Ft
10 120 Ft

Klein Leifheit Gyermek takarítókocsi hasznos játékszer a kis gondnokoknak. Nagyon jól felszerelt. Található rajta seprű, kefe, felmosórongy, vödör, szivacs, tisztítószerek, stb. 3 éves kortól ajánlott.


Klein Leifheit takarítókészlet
2 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Leifheit takarítókészlet az eredeti pontos mása. Segítségével a kisgyermekek utánozhatják anyukájukat és ugyanolyan eszközökkel segíthetnek neki a takarításban, mint amilyen neki is van.


Klein Gyerekkonyha tartozék

Klein Gyerekkonyha tartozék

Értékelés: 4,5
5 280 Ft

Klein Scale Food gyerekkonyha tartozék a kis háziasszonyok kedvelt játéka. A lányok barátnőikkel játszva megismerhetik a vásárlás örömét és megtanulhatják a különböző ételfajtákat. ** A tartozék **az igazi étel valósághű másolata, a szett összesen 20 különböző élelemiszert tartalmaz. A tartozék konzerveket, tejet, cukrot, rizst, lisztet és még számos terméket tartalmaz.


Klein Schleich gyűjtői koffer - állatok
3 790 Ft

3 580 Ft

Bádog gyűjtői koffer a Schleich Farm licencével. Ebbe a praktikus kofferbe 18 állat fér. A koffert egy füllel szerelték fel a könnyű szállításért. 3 éves kortól alkalmas.


Klein Tűzoltó készlet-50%
13 335 Ft

6 590 Ft

Akció

A tűzoltó készlet minden jövőbeni tűzoltónak kiváló ajándék. A készlet tartalmaz mindent, amire csak egy tűzoltónak akció közben szüksége lehet – sisak, tűzoltókészülék, kesztyű, elemlámpa, feszítővas és hangszóró. Fényeffektusok.


Klein Tűzoltó mentő olló
3 580 Ft

Praktikus segítség a kis tűzoltóknak. Olló, melynek köszönhetően mindenkit megmenthetsz az érintett területen. Szerezd be a teljes tűzoltó felszerelést, és te legyél az, aki a legnehezebb helyzetben is segít.


Klein Tűzoltó sisak

Klein Tűzoltó sisak

Értékelés: 5
6 690 Ft
6 450 Ft

Klein Tűzoltó sisak Minden kis tűzoltónak szüksége van egy tűzoltó sisakra, mint a nagyoknak. MSA licence alapján. A sisak rostélya nem lehúzható. 3 éves kortól ajánlott.


Klein Tűzoltó sisak

Klein Tűzoltó sisak

Értékelés: 5
6 330 Ft

A tűzoltósdi játék közben, Klein tűzoltó sisakkal a fejeden mindig biztonságban érezheted magad. Kiváló minőségű műanyagból készült mely megvédi a fejedet, valamint lehajtható védőrétege távol tartja a füstöt. Világító anyagának köszönhetően még a sötétben is láthatják, ahogy életeket mentessz.


Klein Victorinox Játék Svájci bicska
2 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klein Victorinox Svájci bicskával a gyerekek egy igazi ezermesternek képzelhetik magukat. Realisztikus mása egy valódi svájci bicskának mivel meg van benne minden ami ehhez kell (kés, villa, fűrész stb). Erős műanyagból készült így nem kell attól félni, hogy a gyerekek megsérülnek játék közben.


Klein Vileda Felmosó szett

Klein Vileda Felmosó szett

Értékelés: 5
8 190 Ft
7 970 Ft

A Klein Vileda takarító szett, olyan akárcsak az igazi. Minden megtalálható benne, amire egy kis háziasszonynak szüksége lehet. A 60 cm magas, húzható kiskocsihoz, számos kiegészítő tartozik, pl.: felmosóvödör, felmosó, seprű, lapát, egyszóval minden, ami a nagytakarításhoz elengedhetetlen. 3 éves kortól ajánlott. Műanyagból készült.


Klein Vileda lapos felmosó
2 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Segítségre van szükséged otthonod kitakarításában? Kis gazdasszonyod számára ez nem lesz probléma, a Vileda lapos felmosóval játszva segíthet! A felmosó bevizezhető és valóban lehet vele felmosni.


Klein Vileda Takarítókocsi

Klein Vileda Takarítókocsi

Értékelés: 4,5
11 560 Ft

A Klein Vileda takarítókocsival gyermeke teljesen beleélheti magát a játékba. Gyermeke játék közben megszeretheti a takarítást, a szülőket utánozva. A kocsi tartozékai között minden megvan, ami a takarításhoz szükséges lehet a seprűtől a tisztítószerekig.


Klein Bosch Kenyérpirító
4 362 Ft
4 280 Ft

Klein Bosch kenyérpirító az eredeti eszköz kicsinyített, élethű mása. Kihagyhatatlan kellék, ha gyermeke játékkonyháját szeretné berendezni. A nagyobb élmény érdekében hangot is kiad.


Klein Bosch kerti szerszám készlet
3 980 Ft

Kerti szerszámokat tartalmazó Bosch készlet. A kerti kis segítők kiváló társa. A játék az eredeti BOSCH szerszámokra hasonlít.


Klein Electrolux vákuumos porszívó
11 690 Ft
11 430 Ft

gyerekek szeretnek anyukájuk körül sertepertélni, amikor takarítanak, és érdeklődve figyelik, mit hogyan kell csinálni. A Klein Toys Electrolux vákuumos porszívó segítségével szórakoztatva vezetheti be a kicsiket a házimunka fortélyaiba. Az Electrolux porszívó úgy működik, akárcsak a felnőtteké, hangot ad, és valódi vákuumos szívó funkcióval rendelkezik, így a gyerekek feltakaríthatják a koszt szobájukban, majd ki is üríthetik belőle az összegyűlt port.


Klein Tűzoltó készülék

Klein Tűzoltó készülék

Értékelés: 4,5
6 780 Ft

A Klein tűzoltó készülék kellemes nyári kikapcsolódást biztosít gyermeke számára a strandon vagy a kertben. A hátra vehető tartályba kb. 2 liter víz elfér, amiből a pisztoly segítségével messzire elspriccelhet. Használata 3 éves kortól ajánlott.