Klimatex Compress2-32%

Klimatex Compress2

Értékelés: 4,5
5 290 Ft 3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női térdzokni Klimatex Compress2 funkcionális anyagból, aminek köszönhetően a zokni gyorsan szárad, könnyű, kellemes hordani és jó hőszabályozást biztosít. A térdzokni speciális tölcsér alakú kompressziós kialakítása, ami elosztja a kompressziós erőt a zokni különböző részein.

Klimatex Bella-33%
3 890 Ft 2 600 Ft

Akció

Női bugyi mikroszálas poliészterből Klimatex Bella Lycrával. Az izzadság, amely elpárolog a szálak felületén gyorsabban elvezethető, mert a mikroszálaknak köszönhetően a kötött anyagban több felület és szálak közötti hely van az izzadság elvezetésére.

Klimatex Compress Eli-32%

Klimatex Compress Eli

Értékelés: 4,9
5 990 Ft 4 050 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Unisex térdzokni Klimatex Compress Eli funkcionális anyagból, aminek köszönhetően a zokni gyorsan szárad, könnyű, kellemes hordani és jó hőszabályozást biztosít. A frottír rögzítés javítja a légáramlást és védelmet nyújt az összenyomással szemben.

Klimatex Compress Toan-32%

Klimatex Compress Toan

Értékelés: 5
5 290 Ft 3 590 Ft

Akció

Női térdzokni Klimatex Compress Toan funkcionális anyagból, aminek köszönhetően a zokni gyorsan szárad, könnyű, kellemes hordani és jó hőszabályozást biztosít. A térdzokni speciális tölcsér alakú kompressziós kialakítása, ami elosztja a kompressziós erőt a zokni különböző részein.