Klimatex Bella
3 890 Ft

Újdonság

Női bugyi mikroszálas poliészterből Klimatex Bella Lycrával. Az izzadság, amely elpárolog a szálak felületén gyorsabban elvezethető, mert a mikroszálaknak köszönhetően a kötött anyagban több felület és szálak közötti hely van az izzadság elvezetésére.

Klimatex Levi
2 290 Ft

Újdonság

Unisex térdzokni Klimatex Levi funkcionális anyagból, aminek köszönhetően a zokni gyorsan szárad, könnyű, kellemes hordani és jó hőszabályozást biztosít. Az enyhe kompressziód hatás megtámasztja a lábfejet megterhelés közben és gyorsabb regenerációt biztosít.

Klimatex Compress Eli
5 990 Ft

Újdonság

Unisex térdzokni Klimatex Compress Eli funkcionális anyagból, aminek köszönhetően a zokni gyorsan szárad, könnyű, kellemes hordani és jó hőszabályozást biztosít. A frottír rögzítés javítja a légáramlást és védelmet nyújt az összenyomással szemben.

Klimatex Compress2
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Női térdzokni Klimatex Compress2 funkcionális anyagból, aminek köszönhetően a zokni gyorsan szárad, könnyű, kellemes hordani és jó hőszabályozást biztosít. A térdzokni speciális tölcsér alakú kompressziós kialakítása, ami elosztja a kompressziós erőt a zokni különböző részein.

Klimatex Lite Short Zoe
1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Unisex funkcionális zokni Klimatex Lite Short Zoe lekicsinyített szegéllyel és speciális légáteresztő struktúrájú anyaggal a lábfej felső részén. A magas polipropilén tartalom könnyű és gyors izzadságlevezetést tesz lehetővé és segít a láb optimális hőmérsékletének megtartását. Vékony zokni sokoldalú használatra.

Klimatex Sara
3 290 Ft

Újdonság

Női bugyi mikroszálas poliészterből Klimatex Sara Lycrával. Az izzadság, amely elpárolog a szálak felületén, gyorsabban elvezethető, mert a mikroszálaknak köszönhetően a kötött anyagban több felület és szálak közötti hely van az izzadság elvezetésére.

Klimatex Silk Touch Bax
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi boxeralsó mikroszálas poliészterből Klimatex Silk Touch Bax Lycra-val. Az izzadság, amely elpárolog a szálak felületén, gyorsabban elvezethető, mert a mikroszálaknak köszönhetően a kötött anyagban több felület és szálak közötti hely van az izzadság elvezetésére.

Klimatex Silk Touch BaxL Long
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi boxeralsó mikroszálas poliészterből Klimatex Silk Touch BaxL Long Lycra-val. Az izzadság, amely elpárolog a szálak felületén, gyorsabban elvezethető, mert a mikroszálaknak köszönhetően a kötött anyagban több felület és szálak közötti hely van az izzadság elvezetésére.

Klimatex Titia
5 990 Ft

Újdonság

Női anatómiailag formázott Klimatex Titia melltartó. Az elülső részen az anyag meg van duplázva a nagyobb szilárdság érdekében. A hátsó rész és a pántok könnyített anyagból készülnek (hasonlóan a hálóhoz), ez garantálja a maximális kényelmet forró napokon.

Klimatex Viky
3 990 Ft

Újdonság

Női boxeralsó mikroszálas poliészterből Klimatex Viky lycrával. Az izzadság, amely elpárolog a szálak felületén, gyorsabban elvezethető, mert a mikroszálaknak köszönhetően a kötött anyagban több felület és szálak közötti hely van az izzadság elvezetésére.

Klimatex Compress Toan
5 290 Ft

Újdonság

Női térdzokni Klimatex Compress Toan funkcionális anyagból, aminek köszönhetően a zokni gyorsan szárad, könnyű, kellemes hordani és jó hőszabályozást biztosít. A térdzokni speciális tölcsér alakú kompressziós kialakítása, ami elosztja a kompressziós erőt a zokni különböző részein.

Klimatex Trek
3 490 Ft

Újdonság

Funkcionális unisex túrazokni Klimatex Trek. A magas polipropiléntartalom biztosítja az izzadtság gyors elvezetését és segít fenntartani a láb optimális hőmérsékletét, speciális csatornákkal az izzadtság elvezetésének felgyorsításához, légáteresztő rögzítés a lábfejen, az egyedi kialakítása megakadályozza a cipőben való elmozdulását. Erős zokni főként turisztikához más megterhelő tevékenységekhez.