KokoNoko fiú póló - szafari
4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fiú póló A KokoNoko márkától, ami a kiváló minőségű elasztán tartalmú pamut anyagból készült. Sötétkék színű hosszú ujjú póló, amit egyedi kép díszít, ami a szafari állatait ábrázolja.

KokoNoko kockás lány melegítőnadrág csíkkal az oldalán
7 390 Ft

Kockás lány melegítőnadrág a KokoNoko márkától, amit a kislányod nemcsak otthon, hanem a városba is felvehet az elegáns, kockás stílusnak és az oldalán található díszcsíknak köszönhetően Szürke nadrág, rugalmas fekete szegéllyel a derékrészen, ami húzózsinórral állítható be megfelelő méretűre.

KokoNoko fiú melegítőnadrág
6 290 Ft

Fiú melegítőnadrág a KokoNoko márkától, ami lenyűgöz a fekete cipzáros kialakításával és szép mintájával. A fiúk nemcsak otthon, hanem a hideg hónapokban kirándulásokra és sétákra is felvehetik a nadrágot.

KokoNoko fiú póló banánokkal-25%
4 390 Ft 3 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csinos fiú pólót a KokoNoko márkától különösen a gyümölcs szerelmesei fogják megkedvelni. Egyszínű dizájn stílusos felirattal majdnem mindenhez illeni fog. A póló kellemes pamut és elasztán anyagból készült, tehát a kisfiad kényelmesen fogja magát érezni a ruha viselése során.

KokoNoko fiú póló - medve
4 690 Ft

Fiú póló A KokoNoko márkától, ami a kiváló minőségű elasztán tartalmú pamut anyagból készült. Sárga színű hosszú ujjú póló, amit egyedi kép díszít, ami egy medvét ábrázol a hegyek között.

KokoNoko fiú póló zsebbel-25%
4 390 Ft 3 260 Ft

Akció

A stílusos fiú pólót a KokoNoko márkától minden bizonnyal kedvelni fog minden fiú, köszönhetően a kicsi zsebének az apróságok számára. A póló csíkos dizájnnal majdnem mindenhez illeni fog. A póló kellemes pamut és elasztán anyagból készült, tehát a kisfiad kényelmesen fogja magát érezni a ruha viselése során.

KokoNoko lány csíkos rövidnadrág-25%
5 890 Ft 4 380 Ft

Akció

Lány stílusos rövidnadrág a KokoNoko márkától, amely minden kislánynak csodásan fog illeni. A zebrára emlékeztető csíkos dizájn biztosan minden lánynak kedvence lesz.. A rövidnadrág pamut, poliészter és elasztán keverékéből készült, ennek köszönhetően a lányok kényelmes viseletévé válnak.

KokoNoko lány melegítőnadrág-25%
4 990 Ft 3 730 Ft

Akció

Csinos lány melegítőnadrág a KokoNoko márkától elkíséri a kis hercegnődet az úton a kalandok után. Akár sétálsz, akár játszótérre mész, a kislányod stílusosan fog kinézni, és mindig kényelmesen fogja magát érezni. A melegítő pamut és elasztán keverékéből készült.

KokoNoko Lány póló Life a song-25%
4 390 Ft 3 260 Ft

Akció

A csinos lány pólót a KokoNoko márkától minden kislány kedvelni fogja. Egyszínű dizájn stílusos felirattal majdnem mindenhez illeni fog. A póló kellemes pamut és elasztán anyagból készült, tehát a kislányod kényelmesen fogja magát érezni a ruha viselése során.

KokoNoko lány póló rojtokkal-25%
4 390 Ft 3 260 Ft

Akció

A stílusos lány póló a KokoNoko márkától minden kislány tetszését elnyeri elsősorban a rojtjaival. Póló nyomtatott mintával a mellkasán pamut és elasztán keverékéből készült. Ideális választás a forró nyári napokra szoknyához, rövidnadrághoz és fürdőruhához is.

KokoNoko lány ruha-25%
4 990 Ft 3 730 Ft

Akció

Csodás lány ruha a KokoNoko márkától, amely biztosan illeni fog lányodnak. Akár sétára, akár a vársoba indul, lányod stílusosan fog kinézni és az egész idő alatt kényelmesen fogja magát érezni. A ruha pamut elasztán keverékéből készült.

KokoNoko lány szoknya-29%
4 190 Ft 2 970 Ft

Akció

Trendi lány szoknya a KokoNoko márkától, amely biztosan illeni fog lányodnak. Akár sétára, akár a játszótérre indul, lányod stílusosan fog kinézni és az egész idő alatt kényelmesen fogja magát érezni. A szoknya pamut és elasztán keverékéből készült.