Komono Estelle KOM-W2812-41%
29 400 Ft 17 200 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Estelle nézni a műhelyben fiatalos márka Komono ideális hölgyek rajong a divatos kiegészítők. Az hófehér számlap egy nagyon tiszta benyomást – ez csak díszíteni a keskeny kéz és az indexek. Az eset aranyozott vörös arany is, amely egy egész szelíd megjelenést.

Komono Estelle KOM-W2813-41%
29 400 Ft 17 200 Ft

Kiárusítás

Estelle nézni a műhelyben fiatalos márka Komono ideális hölgyek rajong a divatos kiegészítők. Az hófehér számlap egy nagyon tiszta benyomást – ez csak díszíteni a keskeny kéz és az indexek. Az ügy bevonatú sárga arany, ami hozzáad egy teljesen szelíd megjelenést.

Komono Harlow KOM-W4110-41%
54 720 Ft 32 020 Ft

Kiárusítás

Arany kiegészítők sosem okoz csalódást. Ők csak hozzá bármilyen ruhában egy kis luxus. Különösen akkor, ha egyre népszerűbb rózsaszín arany változat. Ne felejtsük el őket, vagy lehet csatolni egy karóra által tervezett Harlow fiatalos márka Komono.

Komono Harlow Misty Rose KOM-W4107-37%
53 310 Ft 33 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos karórák Komono romantikus lelkek egy bőrszíj puha rózsaszín és telefonos ezüst színű. Dial megvédi az acél burkolat ezüst, valamint a kéz és az indexek. Egy tipikus megvalósítási módja a kézirat címke hozzáadja nézni érdeklődés és az eredetiség.

Komono Orson Cognac KOM-W4152-41%
82 850 Ft 48 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Komono órák mindig eredeti és az aláírás márka félreismerhetetlen. Ez tökéletesen bizonyítja az a modellek a tartományban Orson, amelyek különböznek az alakja a tárcsát, ami ihlette jellegű, és tett alakú sedmihranu.

Komono Walther Mesh Black KOM-W4021-36%
75 820 Ft 48 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A belga márka, a Komono híres divatos darabjairól, amely elbűvöli a hagyomány és a modernség szerelmeseit. Fedezze fel a varázsait, és a Walther kollekcióból Komono a Komono karóráját. Teljesen fekete kivitelüknek köszönhetően hihetetlenül időtlenek és szinte minden ruhát kiegészítenek.

Komono Estelle LOTUS KOM-W2455
29 400 Ft 17 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Divatos női karóra Komono nők számára, akik szeretik a saját stílusát. Az óra barnás-vörös bőr szíjjal és arany arc, amely létrehoz egy érdekes design karóra. Órák alkalmas a mindennapi viselet.

Komono Estelle Patent Taupe KOM-W2857
29 400 Ft 20 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns női karóra Komono tisztes színek, még akkor nyugszanak sok szempontból. Brown öv és egy magasfényű burkolat ezüst együtt fehér arc létrehoz egy szimpatikus design.

Komono Estelle Royal Gold KOM-W2861
31 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedi Komono női karóra ezüst kivitelben olyan hölgyek számára, akik  tökéletes összhagban szeretnék tudni ruházatukat. A karóra alkalmas kiegészítő a mindennapi viselethez. .

Komono Harlow Cloud KOM-W4105
53 310 Ft 39 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Komono elegáns karóra egy bőr szíjjal és dial azonos fehér gyöngyház design. A számlap megvédi az acélt hüvely rózsaszín aranyozással. Ők ugyanazt a felületet és a mutató indexek. Egy tipikus megvalósítási módja a kézirat címke hozzáadja nézni érdeklődés és az eredetiség.

Komono Harlow Estate KOM-W4129
60 350 Ft 42 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az elegáns Komono órák első pillantásra rózsaszínű arany árnyalatúak, amelyek nagyszerűnek Komono . Csak egy egyszerű kéz van az arany minimalista tárcsán. Az óra tökéletesen kiegészíti a ruháját és kiemelkedik a csuklóján. A tok és a húzás minőségi rozsdamentes acélból készül.

Komono Kate KOM-W4254
29 400 Ft

Komono négyzet alakú órák olyan elegáns darabok, hogy alig tud elkerülni egy széles terület figyelmét. Az egyszerű mutatókkal rendelkező kéz eltávolításra kerül a minimalista tárcsáról.

Komono Kate KOM-W4256
26 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Komono négyzet alakú órák olyan elegáns darabok, hogy alig tud elkerülni egy széles terület figyelmét. Az egyszerű mutatókkal rendelkező kéz eltávolításra kerül a minimalista tárcsáról.

Komono Konrad KOM-W4203
61 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Komono órája egy stílusos darab, ami megnehezíti a széles körű figyelmet. A minimalista stílusú dekoráció csak fekete kezekkel, arany második és egy márkajelzéssel van díszítve.

Komono Konrad Retrogade KOM-W4200
68 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Komono órája egy stílusos darab, ami megnehezíti a széles körű figyelmet. A minimalista tárcsán a kronográfot használják, amely egy második, napi és heti mutató.

Komono Lewis Cigar KOM-W4055
51 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Unisex Komono elegáns karóra, barna bőr szíjjal és dial az árnyékban matt szürke. A tárcsa megtalálni a márkajelzéssel 3 kéz, valamint a 60 másodperces és 12 órás skála a jellegzetes narancssárga színű. Acél ház, szürke kontrasztot is. A minimalista design ad az órát érdeklődés és az eredetiség.

Komono Lewis Estate KOM-W4075
60 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Komono stílusos órája az első pillantásra all-in-one, ami jól néz ki. Az óra arca elegáns, óránként és percenként. Az óra tökéletesen illeszkedik a ruhájához, és nagyszerű lesz a csuklóira. A tok és a tolóerő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül.

Komono Lewis Estate KOM-W4076
60 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Komono stílusos órája első pillantásra ragyog egy teljesen fekete, matt dizájnnal, amely jól néz ki. Az óra arca elegáns, óránként és percenként. Az óra tökéletesen illeszkedik a ruhájához, és nagyszerű lesz a csuklóira. A tok és a tolóerő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül.

Komono Lewis Estate KOM-W4077
60 350 Ft

A Komono stílusos órája az első csúszásokon egy fehér tárcsával, elegáns órával és percenkénti skálával. A minimalista design hozza a megfelelő gyümölcslé az órához. Az óra tökéletesen kiegészíti a felszerelést, és a csuklóján lévő sima vonalaknak köszönhetően kiváló lesz.

Komono Lewis Estate KOM-W4078
60 350 Ft

Az elegáns Komono órák az első pillantásra szilárd, fekete matt felületűek, amelyek nagyszerűnek Komono . A sötét szürke tárcsán csak egyszerű indexek vannak. Az óra tökéletesen kiegészíti a ruháját és kiemelkedik a csuklóján. A tok és a húzás minőségi rozsdamentes acélból készül.

Komono Lewis Estate KOM-W4079
60 350 Ft

A stílusos Komono első pillantásra ezüstszínű próféciával néz ki, ami jól néz ki. Az ezüst tárcsán csak egyszerű indexek vannak. Az óra tökéletesen kiegészíti a ruháját és kiemelkedik a csuklóján. A tok és a húzás minőségi rozsdamentes acélból készül.

Komono Lexi KOM-W2752
33 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Komono stílusos órája először az arany Komono néz, elegáns mutatókkal és egyszerű kezekkel. A minimalista design hozza a megfelelő gyümölcslé az órához. Az óra tökéletesen kiegészíti a ruháját, és a csuklóján lévő sima vonalaknak köszönhetően kiváló lesz.

Komono Magnus II Pewter KOM-W1942
36 440 Ft 27 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos férfi órák Komono a modern design. Tiszta kék számlap kő minta erős és eredeti. Bőr szíj színe sötétbarna biztosít kényelmes legyen. Ezüst tervezési eset és telefonos létrehoz egy friss pillantást. Stílusos darab, hogy élvezni fogja a nagy bók a ruhában.

Komono Magnus II Saddle Brown KOM-W1944
36 440 Ft 27 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stílusos férfi órák Komono a modern design. A tiszta, fehér számlap biztosítja a kiváló olvashatóságot. Bőr szíj színe sötétbarna biztosítja a kényelmes illeszkedést. aranyozott burkolat létrehoz egy új megjelenés. Stílusos darab, hogy élvezni fogja a nagy bók a ruhában.

Komono Mono KOM-W4303
22 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Komono karóra minden nő számára tökéletes, akik szeretik magukat stílusos kiegészítőkkel díszíteni. Első pillantásra a karóra színe tagadhatatlanul vonzó – a világos narancssárga árnyalat világít minden szabadidőruhát.

Komono Mono KOM-W4304
22 370 Ft

Komono órák kiválóan alkalmasak mindenkinek, aki szeret elegáns kiegészítőkkel díszíteni. Első pillantásra a teljes fekete bevonat ideálisvá teszi szinte minden szabadidőruházathoz. A tárcsa könnyen olvasható, és egyszerű mutatókkal díszített kézzel rendelkezik.

Komono Mono KOM-W4306
22 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Komono karóra minden nő számára tökéletes, akik szeretik magukat stílusos kiegészítőkkel díszíteni. Első pillantásra az óra színes dizájnja kétségtelenül vonzó – a pasztellvörös árnyalatai világítanak minden szabadidőruhát.

Komono Mono KOM-W4307
22 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Komono karóra minden nő számára tökéletes, akik szeretik magukat stílusos kiegészítőkkel díszíteni. Első pillantásra az óra színe kétségtelenül lenyűgöző lesz – a sötétkék árnyalata tökéletesen kiegészíti a szabadidőruházatot.

Komono Mono KOM-W4308
22 370 Ft

Komono órák kiválóan alkalmasak mindenkinek, aki szeret elegáns kiegészítőkkel díszíteni. Első pillantásra a teljes fehér forma az órát szinte bármilyen szabadidőruhává teszi. A tárcsa könnyen olvasható, és egyszerű mutatókkal díszített kézzel rendelkezik.

Komono Walther Cognac KOM-W4001
67 380 Ft 48 180 Ft

A Komono márka híres divatos varázsairól, amely első pillantásra elbűvöli az időtlen dizájn szerelmeseit. Te és ő, és a Walther kollekcióból Komono be a Komono karóra. A sötétkék tárcsa, sima barna bőrszíjjal kombinálva, nagyon elegánsnak tűnik, és mindenkinek ruházati stílust ad.

Komono Winston Ash KOM-W3015
33 620 Ft 25 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Unisex Stílusos Órák Komono Winston Ash egy modellt egy szürke dial, hogy utánozza a kő. Belül a ezüst fém burkolat bevonattal, lásd a japán Quartz óraszerkezet. A hátsó része a burkolat anyaga rozsdamentes acél. Sima felület bőrszíj bilincs. Az átmérője tárcsa: 41mm.

Komono Winston Double Subs KOM-W3053
37 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Komono órák ideálisak minden olyan modern úriember számára, akik szeretik az elegáns kiegészítőket. Fehér tárcsájukat könnyen olvasható kezek és mutatók díszítik, érdekes elem két színes másodlagos számlap, amelyek másodpercként és dátumként szolgálnak.

Komono Winston Regal Caviar KOM-W2270
33 620 Ft 23 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Komono óra fekete-fehér kivitelezésben és  aranyozott acél tokkal kiemelkednek mind a férfi, mind a női csuklón. A tárcsa tökéletesen illeszkedik a bőrszíjhoz. A modell alkalmas mindennapi viseletre, de alkalmi rendezvényre is alkalmas nem hagyományos  kiegészítőként.

Komono Winston Regal NATO KOM-W2272
29 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Komono fekete acél tokkal tökéletesen Komono a férfi csuklóján. A minimalista stílusú órafelületet csak indexek és márkajelzéssel ellátott kezek díszítik. Nézze meg a csuklóját egy NATO-nylon szíjjal, amely nagyon tartós és tökéletesen illeszkedik a csuklójához.

Komono Winston Regal NATO KOM-W2273
29 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Komono órák szinte minden felszereléshez illeszkednek, és tökéletesen Komono a férfi csuklóján. A minimalista stílusú órafelületet csak indexek és márkajelzéssel ellátott kezek díszítik. Nézze meg a csuklóját egy NATO-nylon szíjjal, amely nagyon tartós és tökéletesen illeszkedik a csuklójához.

Komono Winston Regal NATO KOM-W2274
29 400 Ft

Komono órák szinte minden felszereléshez illeszkednek, és tökéletesen Komono a férfi csuklóján. A minimalista stílusú órafelületet csak indexek és márkajelzéssel ellátott kezek díszítik. Nézze meg a csuklóját egy NATO-nylon szíjjal, amely nagyon tartós és tökéletesen illeszkedik a csuklójához.

Komono Winston Subs BLACK KOM-W3000
36 440 Ft

Unisex karóra műhelyéből márka Komono készülnek a minimalista és időtlen, elegáns design. Szilárd fekete kiviteli alak csak megzavarja a kék használt található, amely egy külön subciferníku. A kontrasztos elem indexek is fehér. Ház átmérője 41 mm, a modell és a létesítmény nagyobb órák.

Komono Winston Subs NATO KOM-W2275
36 440 Ft

Komono órák minden modern úriember számára tökéletesek. A tisztán fehér tárcsa jól olvasható kezekkel és indexekkel van díszítve; A burkolat rozsdamentes acélból készült, és az óra karcsúsított, tartós NATO- hevederrel van ellátva, amely kellemes és ellenálló a külsőre.

Komono Winston Subs NATO KOM-W2276
36 440 Ft

Komono órák minden modern úriember számára tökéletesek. A fekete tárcsa jól olvasható kezeket és indexeket díszít, egy érdekes elem a tárcsázás, amelyben a második kéz önállóan kering.

Komono Winston Subs NATO KOM-W2277
36 440 Ft

Komono órák minden modern úriember számára tökéletesek. Fehér tárcsájuk jól olvasható kezeket és indexeket díszít, egy érdekes elem a tárcsázás, amelyben a második kéz önállóan kering.