Koopman Buxus - gömb 22 cm
3 490 Ft

A zöld szín nyugtat, ezért növényeknek is részét kell képezniük a beltér dizájnjának. Csempéssz be a szobába egy kis nyugtató zöld színt a mű Marex Trade Buxus gömbbel, ami pontosan úgy néz ki, mintha élne a balkonra vagy a teraszra kihelyezve. A buxus gömb 22 cm átmérőjű és 202 zöld levélből áll. Ennek köszönhetően ízlésesen elrendezhető.


Koopman Dekoratív cserepes művirág, 20 cm kék
2 690 Ft
2 590 Ft

Elegáns, modern dekoráció az otthonában. A Marex Trade cserepes virága megkülönböztethetetlen az igazi virágoktól a hiteles és precíz kidolgozás miatt. Kiváló minőségű polimerből készült természetes kék színben. 20 cm magas


Koopman Díszpárna 60 × 60 cm, fehér rózsa
7 590 Ft

6 890 Ft

Díszpárna virágmotívummal. A Marex Trade párna 60 × 60 elülső oldala sifonból, a hátsó pedig selyem brokátból készült. A dekoráció nem csak a belső tér kellemes felüdítése, de kellemes kiegészítő a kikapcsolódáshoz is.


Koopman Állólámpa, 150 cm-43%
27 855 Ft

15 630 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ezt a stílusos állólámpát szép formatervezés és praktikus kivitelezés jellemzi. Vonzó fém és fa kivitelezésben, így a szoba bármilyen kiegészítőivel könnyen kombinálható. A lámpaernyő 360° forgatható.


Koopman Asztali lámpa 55 cm, fekete
13 990 Ft

Fekete asztali lámpa acélszerkezettel és merevített szövetből készült lámpaernyővel. Csinos dekoráció minden házba vagy lakásba. A gyerekszobában, akárcsak a hálóban vagy a dolgozószobában egyaránt használható.


Koopman Bortartó 12 palacknak
13 690 Ft

Praktikus bortartó akár 12 palack számára stabil szerkezettel és praktikus fogantyúval. Fából és acélból készült és az elegáns dizájnjának köszönhetően biztosan megtetszik minden borkedvelőnek.


Koopman Díszpárna 60 × 60 cm, piros rózsa
7 590 Ft

6 890 Ft

Díszpárna rózsa motívummal. A 60 × 60 méretű Marex Trade párna elülső oldala sifonból, a hátsó oldala pedig selyem brokátból készült. Nagyon kellemes tapintású és tökéletes társ relaxáció során, valamint az ágy és a kanapé díszelemévé válik.


Koopman Falióra 30 cm, számok nélkül
3 990 Ft

Hány óra van? Ezt gyorsan elárulja a stílusos beltéri kiegészítő, a Marex Trade falióra, ami ízléses rózsaszín-arany kivitelezést kapott. Az óra számlapja 30,5 cm átmérőjű, az ideális méretének és kontrasztos színeinek köszönhetően az óramutatók jól látszanak még nagyobb távolságról is. Melyik szoba falára akasztod?


Koopman Összehajtható retro asztal
6 190 Ft

Összehajtható retro asztal 35 cm-es átmérővel természetes fa színű lemezzel. A robusztusságot a 3 fém lábbiztosítja. Magassága 53 cm. Tömege 1,6 kg.


Koopman Falióra 28 cm, virágok 1
2 390 Ft

Szereted a történelmet? Csodálod a régimódi kinézetű kiegészítőket? Akkor biztosan tetszeni fog a Marex Trade falióra gyönyörű nyílott virág motívummal. A beltér majd retro look-ban tündököl és te pár századdal visszamész a múltba, Tik tak!


Koopman Falióra 28 cm, virágok 2
2 390 Ft

Csempéssz egy kis nosztalgiát az otthonodba ezzel az egyedi és praktikus beltéri kiegészítővel. Marex Trade falióra 28 cm átmérővel, gyönyörű és praktikus. Megfelel kedves ajándéknak is, például születésnapra.


Koopman Falióra 28 cm, virágok 3
2 390 Ft

Az óralap bájos nyomtatott virágmintája visszakalauzolja az otthonodat a régi szép idők hangulatába. A Marex Trade falióra gyönyörű retró dizájnú, aminek köszönhetően kedves beltéri kiegészítő és praktikus segítőtárs is egyben, mivel mindig a pontos időt mutatja. Kiváló ajándék gyanánt is.


Koopman Falióra 28 cm, virágok 4
2 390 Ft

Csak ülj le és ámulj! A gyönyörű 28 cm átmérőjű Marex Trade faliórára nézve gyorsan eszedbe jutnak a régi szép idők. Az óra retró dizájnja kellemes és szívmelengető atmoszférát teremt az otthonodban. Ez a falióra kiváló leleményes és praktikus ajándéknak is.


Koopman Falióra 30 cm, nem szabályos számok
3 990 Ft

Elegáns, minimalista, ízléses, sokoldalú – mindez jellemzi a Marex Trade faliórát, ami felteszi a stílusos koronát minden beltér dizájnjára. A decens rózsaszín-arany kivitelezésének köszönhetően könnyen kombinálható, de mégis érdekes és egyedi eleme marad a berendezésnek.


Koopman Mangófa tál 30 cm
4 990 Ft

Hová tedd a gyümölcsöket, kövecskéket vagy a más dekorációs elemeket? Helyezd őket az egyedi anyagból, mangófából, készült kerek Marex Trade tálba! Ez a tál kiváló díszítőeleme a konyhának és a nappalinak is egyaránt. A nem hagyományos anyagának köszönhetően a beltérbe egy leheletnyi egzotikát és távoli országok hangulatát csempészi.


Koopman Asztalka MDF 35 cm, fehér tárolórekesszel
14 990 Ft

Modern asztalka 35 cm-es átmérővel és 3 fa lábbal – nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. 5 cm magas széllel rendelkezik, mely megakadályozza a tárgyak leesését az asztalról. Nem hiányozhat a praktikus belső tárolórekesz sem, mely 20 cm mély.


Koopman Falióra 30 cm, azonos méretű számok
3 990 Ft

Mindig tudd, hogy mennyi az idő, bármit is csinálsz. A 30,5 cm átmérőjű számlappal rendelkező dizájnos Marex Trade faliórának köszönhetően mindig tudni fogod, hogy itt az ideje a családi ebédnek. A sokoldalú óra stílusos kiegészítő a nappaliba, az ebédlőbe, a konyhába és a hálószobába is.


Koopman Falióra 60 cm, képkeret
10 890 Ft

9 890 Ft

Szereted mindig szem előtt tartani a szeretteidet és emlékezni a közös örömteli pillanatokra? Kerek falióra Marex Trade o Ø 60 cm 12 képkerettel, melyek az unalmas órából gyönyörű fényképalbumot csinálnak. Az óra minden beltér szép kiegészítője lesz.