Koopman Buxus - gömb 22 cm
3 490 Ft

A zöld szín nyugtat, ezért növényeknek is részét kell képezniük a beltér dizájnjának. Csempéssz be a szobába egy kis nyugtató zöld színt a mű Marex Trade Buxus gömbbel, ami pontosan úgy néz ki, mintha élne a balkonra vagy a teraszra kihelyezve. A buxus gömb 22 cm átmérőjű és 202 zöld levélből áll. Ennek köszönhetően ízlésesen elrendezhető.

Koopman Rozsdamentes acél késkészlet, 4 db, fekete
4 690 Ft

A Marex Trade praktikus 4 darabos rozsdamentes acél késkészlet számos módon kihasználható a konyhában. A séfkés és az univerzális kés hagyományos szeletelésre és vágásra alkalmasak, a kis kés szeletelésre, míg a hámozókés zöldségek szeletelésére alkalmas. Designos fekete fogantyú.

Koopman Állólámpa, 150 cm
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ezt a stílusos állólámpát szép formatervezés és praktikus kivitelezés jellemzi. Vonzó fém és fa kivitelezésben, így a szoba bármilyen kiegészítőivel könnyen kombinálható. A lámpaernyő 360° forgatható.

Koopman Asztali lámpa 55 cm, fekete
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fekete asztali lámpa acélszerkezettel és merevített szövetből készült lámpaernyővel. Csinos dekoráció minden házba vagy lakásba. A gyerekszobában, akárcsak a hálóban vagy a dolgozószobában egyaránt használható.

Koopman Asztalka MDF 35 cm, fehér tárolórekesszel
14 990 Ft

Modern asztalka 35 cm-es átmérővel és 3 fa lábbal – nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem. 5 cm magas széllel rendelkezik, mely megakadályozza a tárgyak leesését az asztalról. Nem hiányozhat a praktikus belső tárolórekesz sem, mely 20 cm mély.

Koopman Falióra 60 cm, képkeret
10 890 Ft 10 490 Ft

Szereted mindig szem előtt tartani a szeretteidet és emlékezni a közös örömteli pillanatokra? Kerek falióra Marex Trade o Ø 60 cm 12 képkerettel, melyek az unalmas órából gyönyörű fényképalbumot csinálnak. Az óra minden beltér szép kiegészítője lesz.

Koopman Rozsdamentes acél késkészlet, 4 db, kék
4 690 Ft

A Marex Trade praktikus 4 darabos rozsdamentes acél késkészlet számos módon kihasználható a konyhában. A séfkés és az univerzális kés hagyományos szeletelésre és vágásra alkalmasak, a kis kés szeletelésre, míg a hámozókés zöldségek szeletelésére alkalmas. Designos kék fogantyú.

Koopman Rozsdamentes acél késkészlet, 4 db, fehér
4 690 Ft

A Marex Trade praktikus 4 darabos rozsdamentes acél késkészlet számos módon kihasználható a konyhában. A séfkés és az univerzális kés hagyományos szeletelésre és vágásra alkalmasak, a kis kés szeletelésre, míg a hámozókés zöldségek szeletelésére alkalmas. Designos fehér fogantyú.

Koopman 3 részes tálaló alátét fogantyúkkal, mangó fából
11 290 Ft 10 990 Ft

3 részes praktikus tálaló alátét két fogantyúval, amely mangó fából készült. Terítéshez és tálaláshoz kiváló segítség ez az alátét. Szintén szép kiegészítője is a háztartásnak. Az alátétek 3 méretben kaphatóak, Marex Trade termék.

Koopman Falióra 28 cm, virágok 1
2 390 Ft

Szereted a történelmet? Csodálod a régimódi kinézetű kiegészítőket? Akkor biztosan tetszeni fog a Marex Trade falióra gyönyörű nyílott virág motívummal. A beltér majd retro look-ban tündököl és te pár századdal visszamész a múltba, Tik tak!

Koopman Falióra 28 cm, virágok 2
2 390 Ft

Csempéssz egy kis nosztalgiát az otthonodba ezzel az egyedi és praktikus beltéri kiegészítővel. Marex Trade falióra 28 cm átmérővel, gyönyörű és praktikus. Megfelel kedves ajándéknak is, például születésnapra.

Koopman Falióra 28 cm, virágok 3
2 390 Ft

Az óralap bájos nyomtatott virágmintája visszakalauzolja az otthonodat a régi szép idők hangulatába. A Marex Trade falióra gyönyörű retró dizájnú, aminek köszönhetően kedves beltéri kiegészítő és praktikus segítőtárs is egyben, mivel mindig a pontos időt mutatja. Kiváló ajándék gyanánt is.

Koopman Falióra 28 cm, virágok 4
2 390 Ft

Csak ülj le és ámulj! A gyönyörű 28 cm átmérőjű Marex Trade faliórára nézve gyorsan eszedbe jutnak a régi szép idők. Az óra retró dizájnja kellemes és szívmelengető atmoszférát teremt az otthonodban. Ez a falióra kiváló leleményes és praktikus ajándéknak is.

Koopman Falióra 30 cm, azonos méretű számok
3 990 Ft

Mindig tudd, hogy mennyi az idő, bármit is csinálsz. A 30,5 cm átmérőjű számlappal rendelkező dizájnos Marex Trade faliórának köszönhetően mindig tudni fogod, hogy itt az ideje a családi ebédnek. A sokoldalú óra stílusos kiegészítő a nappaliba, az ebédlőbe, a konyhába és a hálószobába is.

Koopman Falióra 30 cm, számok nélkül
3 990 Ft

Hány óra van? Ezt gyorsan elárulja a stílusos beltéri kiegészítő, a Marex Trade falióra, ami ízléses rózsaszín-arany kivitelezést kapott. Az óra számlapja 30,5 cm átmérőjű, az ideális méretének és kontrasztos színeinek köszönhetően az óramutatók jól látszanak még nagyobb távolságról is. Melyik szoba falára akasztod?

Koopman Mangófa tál 30 cm

Koopman Mangófa tál 30 cm

Értékelés: 5
4 990 Ft

Hová tedd a gyümölcsöket, kövecskéket vagy a más dekorációs elemeket? Helyezd őket az egyedi anyagból, mangófából, készült kerek Marex Trade tálba! Ez a tál kiváló díszítőeleme a konyhának és a nappalinak is egyaránt. A nem hagyományos anyagának köszönhetően a beltérbe egy leheletnyi egzotikát és távoli országok hangulatát csempészi.

Koopman Összehajtható retro asztal
6 190 Ft

Összehajtható retro asztal 35 cm-es átmérővel természetes fa színű lemezzel. A robusztusságot a 3 fém lábbiztosítja. Magassága 53 cm. Tömege 1,6 kg.