Kosmos FS A mágnesek varázsa
6 570 Ft

Kísérletezz egy titokzatos láthatatlan erővel, amely lenyűgöző effektusokat hoz létre. Ez a kísérleti készlet izgalmas és vicces kísérleteket tartalmaz különféle mágnesekkel.

Kosmos MB Ugráló aszteroidák
3 550 Ft

Granulátummal és bolygó formával készítheted el saját tarka golyóidat. Töltsd meg a formát színes granulátummal, merítsd egy időre vízbe, és egy pillanat alatt ugráló bolygók képződnek!

Kosmos MB óriásmolekulák

Kosmos MB óriásmolekulák

Értékelés: 5
3 550 Ft

Golyók, kígyók vagy medúza – ezzel a kísérleti készlettel különféle óriási molekulákat hozhatsz létre és fedezhetsz fel. Vezéreld az őrült molekulákat és élvezd a szórakoztató kísérleteket!

Kosmos FS A kristályok világa
6 570 Ft

Tenyésszél ki valóban nagy kristályokat egy új innovatív módszer segítségével. Hozzál létre egy valódi kristályvilágot az egyes kristályokból, kristályláncokból és egyéb izgalmas kísérletekből.

Kosmos FS Nyálkás galaxis

Kosmos FS Nyálkás galaxis

Értékelés: 3
6 570 Ft

Keverj magadnak legfurcsább nyálkákat, még világító galaktikus nyálkát is. Kísérletezzél földi és földön kívüli nyálkákkal, és merülj el a nyálkás földönkívüliek izgalmas világában.

Kosmos FS nyálkás pattogó labda
6 840 Ft

Készíts egyedül fényes, élénk színű pattogó labdákat! Különleges granulátum és öntőformák alkalmazásával egyedül keverhetsz különböző színű golyókat és négyszögletes labdákat. Az pattogó labdák nem tartalmaznak olyan adalékanyagot, amely véglegesen lágyítja őket. 2–3 nap elteltével a labdák kiszáradnak és elveszítik az ugrálási képességüket.

Kosmos K3 Alarm-Rendszer

Kosmos K3 Alarm-Rendszer

Értékelés: 5
3 600 Ft 3 410 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Riasztás a gengszterek ellen megvéd minden fiókot, vagy szekrényt. Minden próbálkozásnál eltulajdonítani a titkos dokumentumokat, vagy bizonyítékokat megszólal a riasztó jelzés, ami a gengsztert rákényszeríti a menekülésre.

Kosmos K3 Listening Spy

Kosmos K3 Listening Spy

Értékelés: 5
3 870 Ft 3 690 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Gyakran szükség van titkos információk megszerzésére a gyanúsított megfigyelésekor. A lehallgató berendezések segítenek leleplezni az élkövetőt. Erősítsd fel a suttogást és a hangokat a környéken!

Kosmos K3 Multi Spy
3 870 Ft 3 690 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Multi kém könnyen elfér a zsebben. A tetthelyet megvizsgálhatod nagyítóval, vonalzóval és csipesszel. Az üzenetek titkosságának megőrzése érdekében rejtjelezd. Detektív készlet egy praktikus berendezésben!

Kosmos K3 UV Light Code

Kosmos K3 UV Light Code

Értékelés: 5
4 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készlet az igazi kémeknek! Feltárni a hamis bankjegyeket és láthatatlan üzeneteket írni – ez lehetővé teszi az UV-Licht kódot integrált titkos tollal. Az UV fény alatt el lehet olvasni a láthatatlan üzeneteket.

Kosmos Kristálygeodák
3 550 Ft

Hagyd, hogy a gipszformában kristályok növekedjenek, és nézd, hogy azok hogyan válnak lenyűgöző kristálygeodává. A készlet lehetővé teszi kristály létrehozását héjban. Ez a nagyszerű szórakozás érdekes tényeket is tartalmaz a kristályokról és a kémiai reakciókról.

Kosmos MB Őrült szörnyek

Kosmos MB Őrült szörnyek

Értékelés: 5
4 010 Ft 3 690 Ft

Ezzel a speciális modellezővel és műanyag kiegészítőkkel csodálatos szörnyeket és képregény idegeneket hozhatsz létre. Még adj hozzá mozgó szemeket és díszítsd ki őket, és szörnyek máris a világon vannak! Ennek az intelligens modellnek a sajátosságainak köszönhetően néhány perc alatt tökéletesen megváltozik.

Kosmos MB Őskori rákfélék
3 550 Ft

Amint a tojás az akváriumban lévő sós vízbe kerül, a lárvák először kikelnek, később pedig felnőtt rákfélékké alakulnak. Ebben a kísérleti készletben mindent megtalálsz, amire szükséged van.

Kosmos MB Varázslatok

Kosmos MB Varázslatok

Értékelés: 3
3 550 Ft

Ismerd meg a mágikus darabokat lépésről lépésre. A készletből származó mágikus eszközökkel és az egyes lépéseket magyarázó színes utasításokkal a mágia gyerekjáték lesz számodra.

Kosmos FS Tengeri rákok

Kosmos FS Tengeri rákok

Értékelés: 3
6 570 Ft

Keltsd életre a őskort és ismerkedj meg a kopoltyúsokkal. Az első lárvák 1 – 2 napon belül kikelnek. Figyeld őket, hogyan növekednek, táplálkoznak és mozognak a vízben. Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szükséged van a kopoltyúsok sikeres tenyésztéséhez.

Kosmos MB Csodás ásványok
4 100 Ft

Áss és fedezd fel az ásványi anyagokat úgy, mint az igazi geológusok! Öt különböző féldrágakövet rejtenek egy gipsztömbben. A színes útmutatóban többet megtudhatsz az ásványokról.

Kosmos MB Növekvő kristályok
3 550 Ft

Nézd meg, hogyan lesz a fehér kristályos sóból, egy kis vízből és színezékből csodásan növekvő kristály. És egyébként azt is meg fogod érteni, hogy mi a kristály, és hogyan alakulnak ki annak különféle formái.