Kosmos K3 Alarm-Rendszer
4 490 Ft

3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készlet az igazi kémeknek! Riasztás a gengszterek ellen megvéd minden fiókot, vagy szekrényt. Minden próbálkozásnál eltulajdonítani a titkos dokumentumokat, vagy bizonyítékokat megszólal a riasztó jelzés, ami a gengsztert rákényszeríti a menekülésre.


Kosmos K3 Cryptex
4 490 Ft

3 790 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Kryptex védi a titkaidat, kincseidet és titkos információidat! Csak az, aki tudja a megfelelő számkombinációt, az tudja kinyitni a titkos széfet, és megnézni mit rejteget.


Kosmos K3 Listening Spy
4 490 Ft

3 790 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Gyakran szükség van titkos információk megszerzésére a gyanúsított megfigyelésekor. A lehallgató berendezések segítenek leleplezni az élkövetőt. Erősítsd fel a suttogást és a hangokat a környéken!


Kosmos K3 Multi Spy
4 490 Ft

3 790 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Multi kém könnyen elfér a zsebben. A tetthelyet megvizsgálhatod nagyítóval, vonalzóval és csipesszel. Az üzenetek titkosságának megőrzése érdekében rejtjelezd. Detektív készlet egy praktikus berendezésben!


Kosmos K3 UV Light Code
4 490 Ft

3 790 Ft

Készlet az igazi kémeknek! Feltárni a hamis bankjegyeket és láthatatlan üzeneteket írni – ez lehetővé teszi az UV-Licht kódot integrált titkos tollal. Az UV fény alatt el lehet olvasni a láthatatlan üzeneteket.