KOVAP Garázs

KOVAP Garázs

Értékelés: 4,4
4 370 Ft

fém Kovap garázsba játék kisautót parkolhatja be. Szárnyas ajtaja könnyen nyitható, egyszerre kettő autó fér be a garázsba. Kiváló minőségű anyagból készült. 3 éves kortól ajánlott.

KOVAP Zetor 25A Traktor, 1:25

KOVAP Zetor 25A Traktor, 1:25

Értékelés: 4,7
14 770 Ft

Kovap Zetor 25A Traktor rendkívül részletgazdag, élethű kialakításának köszönhetően felhőtlen szórakozást garantál minden menzőgazdaság után érdeklődő gyermek számára. A felhúzható fémszerkezetű, így mozgó játék igazi izgalmas játékélményt biztosít. A zöld színű, 15 cm hosszú traktor 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.

KOVAP Gőzhenger, 1:25

KOVAP Gőzhenger, 1:25

Értékelés: 4,6
11 110 Ft 10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

KOVAP gőzhenger bármilyen korú gyerekeknek izgalmas játék lehet. A gondos, részletgazdag kivitelezés teszi igazán szemet gyönyörködtetővé. Az elején illeszthető kulccsal lehet felhúzni, a fém szerkezet előre és hátrafelé haladásra is állítható.

KOVAP Mercedes 335 Létrás tűzoltóautó
10 490 Ft

Ha bárhol segítségre van szükség, a KOVAP Mercedes 335 darus tűzoltóautó rögtön ott terem. A hatalmas létra segítségével bármilyen magasról azonnal el tudják kezdeni a mentést. A modell hossza 17 cm, a létra akár 28 cm-esre is kihúzható.

KOVAP Zetor Traktor utánfutóval
14 910 Ft

A Kovap Zetor Traktor utánfutóval egy zöld színű, környezetbarát anyagból készített 1:25 arányban kicsinyített játék traktor. Kiváló minőségű, felhúzható, így magától tud előre és hátrafelé is haladni, ezzel téve élethűvé, izgalmassá a játékot. Elsősorban fiúknak, 3 éves kortól ajánlott.

KOVAP Toronydaru

KOVAP Toronydaru

Értékelés: 4,6
9 710 Ft

Kovap daruval igazi élmény játszani. A daru gémje dönthető és a daru forgatható. Két kurblival működtethető, az egyik a az emelő szerkezetet a másik a gémet irányítja kötél segítségével.

KOVAP Zetor 25A Traktor

KOVAP Zetor 25A Traktor

Értékelés: 5
15 040 Ft

Kovap Zetor 25A Traktor nem csak a gyerekeknek szerezhet számtalan vidám játékkal töltött órát, de a stílusos és részletgazdag kivitelével akár egy gyűjteményben is rendkívül jól mutat. A felhúzható traktor kormánykereke, sebességváltója és kéziféke is mozgatható. A piros színű, acélból és műanyagból készült játék 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.

KOVAP Piros Zetor traktor

KOVAP Piros Zetor traktor

Értékelés: 4,8
11 690 Ft

Festett fémből készült KOVAP piros Zetor traktor, amely felhúzható szerkezettel működik. Kormányozható első kerekekkel és sebességváltóval lehet irányítani. Előre és hátra is tud haladni.

KOVAP Utánfutó

KOVAP Utánfutó

Értékelés: 4,7
5 340 Ft 4 990 Ft

Kovap Utánfutó pontos, kicsinyített mása egy normál méretű utánfutónak. A nagy méretű csomagterének köszönhetően a gyermek belepakolhatja kedvenc játékait vagy más rakományt. A játék kiváló minőségű fémből készült, ezzel garantálva a hosszú élettartalmat. A játék tovább kombinálható a Kovap márka többi termékével.