KOVAP Garázs

KOVAP Garázs

Értékelés: 5
3 190 Ft

fém Kovap garázsba játék kisautót parkolhatja be. Szárnyas ajtaja könnyen nyitható, egyszerre kettő autó fér be a garázsba. Kiváló minőségű anyagból készült. 3 éves kortól ajánlott.


KOVAP Zetor Traktor utánfutóval
12 990 Ft

11 520 Ft

A Kovap Zetor Traktor utánfutóval egy zöld színű, környezetbarát anyagból készített 1:25 arányban kicsinyített játék traktor. Kiváló minőségű, felhúzható, így magától tud előre és hátrafelé is haladni, ezzel téve élethűvé, izgalmassá a játékot. Elsősorban fiúknak, 3 éves kortól ajánlott.


KOVAP Toronydaru

KOVAP Toronydaru

Értékelés: 4,5
7 990 Ft

7 050 Ft

Kovap daruval igazi élmény játszani. A daru gémje dönthető és a daru forgatható. Két kurblival működtethető, az egyik a az emelő szerkezetet a másik a gémet irányítja kötél segítségével.


KOVAP Mercedes 335 Létrás tűzoltóautó
8 520 Ft

Ha bárhol segítségre van szükség, a KOVAP Mercedes 335 darus tűzoltóautó rögtön ott terem. A hatalmas létra segítségével bármilyen magasról azonnal el tudják kezdeni a mentést. A modell hossza 17 cm, a létra akár 28 cm-esre is kihúzható.


KOVAP Gőzhenger, 1:25

KOVAP Gőzhenger, 1:25

Értékelés: 4,5
8 870 Ft

KOVAP gőzhenger bármilyen korú gyerekeknek izgalmas játék lehet. A gondos, részletgazdag kivitelezés teszi igazán szemet gyönyörködtetővé. Az elején illeszthető kulccsal lehet felhúzni, a fém szerkezet előre és hátrafelé haladásra is állítható.


KOVAP Piros Zetor traktor

KOVAP Piros Zetor traktor

Értékelés: 5
9 400 Ft

Festett fémből készült KOVAP piros Zetor traktor, amely felhúzható szerkezettel működik. Kormányozható első kerekekkel és sebességváltóval lehet irányítani. Előre és hátra is tud haladni.


KOVAP Zetor 25A Traktor, 1:25
12 240 Ft

Kovap Zetor 25A Traktor rendkívül részletgazdag, élethű kialakításának köszönhetően felhőtlen szórakozást garantál minden menzőgazdaság után érdeklődő gyermek számára. A felhúzható fémszerkezetű, így mozgó játék igazi izgalmas játékélményt biztosít. A zöld színű, 15 cm hosszú traktor 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.


KOVAP Utánfutó

KOVAP Utánfutó

Értékelés: 5
4 260 Ft

Kovap Utánfutó pontos, kicsinyített mása egy normál méretű utánfutónak. A nagy méretű csomagterének köszönhetően a gyermek belepakolhatja kedvenc játékait vagy más rakományt. A játék kiváló minőségű fémből készült, ezzel garantálva a hosszú élettartalmat. A játék tovább kombinálható a Kovap márka többi termékével.


KOVAP Zetor 25A Traktor
12 390 Ft
12 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kovap Zetor 25A Traktor nem csak a gyerekeknek szerezhet számtalan vidám játékkal töltött órát, de a stílusos és részletgazdag kivitelével akár egy gyűjteményben is rendkívül jól mutat. A felhúzható traktor kormánykereke, sebességváltója és kéziféke is mozgatható. A piros színű, acélból és műanyagból készült játék 3 éves kor feletti gyermekek számára ajánlott.