L.O.L. Surprise! Lils Testvérek és állatok - Makeover 2 sorozat
4 470 Ft

5 réteg meglepetés L.O.L. Surprise!. Lil minden meglepetéssel a belsejében! Minden réteg segítség ahhoz, hogy a belsejében LIL Lányt estvére, LIL fiú testvére vagy LIL Állatka rejlik. Mosd meg és fedezd fel a vizes meglepetést Gyűjtsd össze az egé családot. Kombináld a kiegéítőket a babákkal.


L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets Szőröske - Makeover széria 2
4 990 Ft

3 960 Ft

7 réteg meglepetés L.O.L. Surprise!. Fuzzy Pets Szőröskék! Mosd meg a szőrös réteget és meglátod, hogy milyen állatka rejtőzött alatta. Vagy igazítsd meg a szőröket és tervezz magadnak saját állatkát. Gyűjtsd össze mind az egész családot. Kombináld a kiegészítőket az összes babával és a L.O.L. nővérekkel


L.O.L. Surprise! Játék vízi rejtjelekkel
8 890 Ft

8 310 Ft

A L.O.L. Surprise! babák barátaikat és vízi rejtjeleket is hoznak magukkal . A L.O.L. babák egyik közkedvelt játéka – Splash Queen, Kitty Queen, Neon Q.T. vagy Ms. Punk. Az L.O.L. társasjáték játszása során számos szórakozásban lesz részed!


L.O.L. Surprise! Kalandos társasjáték
6 890 Ft

6 260 Ft

A L.O.L. Surprise! babák barátaikkal és egy új játékkal jönnek. Képzeld magad az egyik kedvenc L.O.L. baba helyébe Merbaby, Queen Bee, Rocker vagy Divy. Az L.O.L. kalandos társasjáték játszása során számos feszültségben és szórakozásban lesz részed! Menj át elsőként a játékmezőn, gyűjtsd össze mind a 7 L.O.L. érmét, melyek meglepetést tartogatnak és játssz!


L.O.L. Surprise! Puzzle 60 db gömbben
3 060 Ft

Ezek a L.O.L. Surprise! puzzlek tele vannak meglepetéssel. Csak a kibontást követően fogod megtudni, milyen motívumot fogsz kirakni. A puzzle 60 darabból áll, összeállítás után egy baba képét alkotja. A titokzatos gömb a puzzlen kívül még színes plakátokat és eredeti matricákat is tartalmaz, melyekkel a puzzle díszíthető.


L.O.L. Surprise! Puzzle meglepetés 48 darab
3 060 Ft

Ezek a L.O.L. Surprise! puzzlek tele vannak meglepetéssel. Csak a kibontást követően fogod megtudni, milyen motívumot fogsz kirakni. A puzzle 48 darabból áll, összeállítás után 38,1 × 28,5 cm képet alkot. A puzzlen kívül a titokzatos gömb kiegészítő formájában meglepetést tartalmaz, amellyel a puzzle díszíthető.


L.O.L. Surprise! Csillogó baba A változat
5 750 Ft

L.O.L. Surprise!. Csillogó gömb több réteg meglepetéssel és teljesen új kinézetű babával és kiegészítőkkel. A rétegek leleplez valami abból, hogy milyen babát találsz majd benne. Fürdesd meg vagy etesd meg és fedezd fel a vízi meglepetést. Gyűjtsd össze mindet és állítsd ki a gyűjteményedet. És az benne a legjobb, hogy sosem tudhatod, melyiket nyitod ki.


L.O.L. Surprise! Gyöngyöző meglepetés - lila
12 390 Ft
12 160 Ft

Fedezd fel a színes habzó meglepetést, ami a csillogós hordozható félkörben található hat kis gyönggyel. Tedd a nagy habzó kagylót a vízbe pár percre és egy műanyag kagyló lesz a jutalmad. A műanyag kagyló belsejében speciális L.O.L. baba és testvérei találhatók.


L.O.L. Surprise! Gyöngyöző meglepetés - türkiz
12 390 Ft
12 160 Ft

Fedezd fel a színes habzó meglepetést, ami a csillogós hordozható félkörben található hat kis gyönggyel. Tedd a nagy habzó kagylót a vízbe pár percre és egy műanyag kagyló lesz a jutalmad. A műanyag kagyló belsejében speciális L.O.L. baba és testvérei találhatók.


L.O.L. Surprise! Ooh La La Baby Surprise - Lil D.J.
15 290 Ft

12 160 Ft

L.O.L. Surprise!. Ohh La La Baby! A nagy nővér nagyobb, mint a többi L.O.L. testvér. A gömbben a baba mellet új ruhákat, kiegészítőket és csillogós arcpirosítót vagy rúzst talál saját magad számára.