L.O.L. Surprise! Lils Testvérek és állatok - Makeover 2 sorozat
5 150 Ft

5 réteg meglepetés L.O.L. Surprise!. Lil minden meglepetéssel a belsejében! Minden réteg segítség ahhoz, hogy a belsejében LIL Lányt estvére, LIL fiú testvére vagy LIL Állatka rejlik. Mosd meg és fedezd fel a vizes meglepetést Gyűjtsd össze az egé családot. Kombináld a kiegéítőket a babákkal.

L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets Szőröske - Makeover széria 2
4 990 Ft 4 120 Ft

7 réteg meglepetés L.O.L. Surprise!. Fuzzy Pets Szőröskék! Mosd meg a szőrös réteget és meglátod, hogy milyen állatka rejtőzött alatta. Vagy igazítsd meg a szőröket és tervezz magadnak saját állatkát. Gyűjtsd össze mind az egész családot. Kombináld a kiegészítőket az összes babával és a L.O.L. nővérekkel

L.O.L. Surprise! Mini babák Tiny Toys
2 590 Ft 2 390 Ft

Megérdemel a kedvenc L.O.L. babád egy saját játékot? Természetesen! Csomagold ki a Mini babát együtt egy mini lakókocsi darabbal. Gyűjtd össze az összes darabot, és épít egy autót a csodálatos L.O.L. babáidnak.

L.O.L. Surprise! Játszóház
78 790 Ft 74 900 Ft

Playhouse L.O.L. Surprise! stílust és a vidám szórakozást ötvözi! Modern ablakok, íves ajtók, téglák és csillogó részletek ezt a játszóházat a tökéletes első házakká változtatják minden kislány számára!

L.O.L. Surprise! Fuzzy Pets Szőröske - Makeover széria 1
4 120 Ft

7 réteg meglepetés L.O.L. Surprise!. Fuzzy Pets Szőröskék! Mosd meg a szőrös réteget és meglátod, hogy milyen állatka rejtőzött alatta. Vagy igazítsd meg a szőröket és tervezz magadnak saját állatkát. Gyűjtsd össze az egész családot. Kombináld a kiegészítőket az összes babával és a L.O.L. nővérekkel

L.O.L. Surprise! Játék vízi rejtjelekkel
8 890 Ft 7 690 Ft

A L.O.L. Surprise! babák barátaikat és vízi rejtjeleket is hoznak magukkal . A L.O.L. babák egyik közkedvelt játéka – Splash Queen, Kitty Queen, Neon Q.T. vagy Ms. Punk. Az L.O.L. társasjáték játszása során számos szórakozásban lesz részed!

L.O.L. Surprise! Kalandos társasjáték
6 890 Ft 6 690 Ft

A L.O.L. Surprise! babák barátaikkal és egy új játékkal jönnek. Képzeld magad az egyik kedvenc L.O.L. baba helyébe Merbaby, Queen Bee, Rocker vagy Divy. Az L.O.L. kalandos társasjáték játszása során számos feszültségben és szórakozásban lesz részed! Menj át elsőként a játékmezőn, gyűjtsd össze mind a 7 L.O.L. érmét, melyek meglepetést tartogatnak és játssz!

L.O.L. Surprise! Puzzle meglepetés 48 darab
3 090 Ft 2 990 Ft

Ezek a L.O.L. Surprise! puzzlek tele vannak meglepetéssel. Csak a kibontást követően fogod megtudni, milyen motívumot fogsz kirakni. A puzzle 48 darabból áll, összeállítás után 38,1 × 28,5 cm képet alkot. A puzzlen kívül a titokzatos gömb kiegészítő formájában meglepetést tartalmaz, amellyel a puzzle díszíthető.

L.O.L. Surprise! Puzzle 60 db gömbben
3 090 Ft 2 890 Ft

Ezek a L.O.L. Surprise! puzzlek tele vannak meglepetéssel. Csak a kibontást követően fogod megtudni, milyen motívumot fogsz kirakni. A puzzle 60 darabból áll, összeállítás után egy baba képét alkotja. A titokzatos gömb a puzzlen kívül még színes plakátokat és eredeti matricákat is tartalmaz, melyekkel a puzzle díszíthető.