La Chévre Pleť OIC tisztító vizet 200 g
3 790 Ft 3 300 Ft

Nem tartalmaz alkoholt, nem szárítjaki  és  nem irritálja a bőrt, hanem gyengéden tisztítja. Az arclemosó víz alkalmas minden bőrtípusra.

La Chévre Arctisztító tej 200 g
3 790 Ft

Finoman eltávolítja a make-up, pozitívan szabályozza a savas bőr film. Krém tisztítására tervezték minden bőrtípusra.

La Chévre Regeneráló nappali krém
5 810 Ft 4 390 Ft

Regenerálja és csillapítja a száraz és érzékeny bőrre. Mert tartalmaz nagyobb mennyiségű folyékony viasz, létrehoz egy erős bőrvédő film, amely megvédi a környezeti károk és a kiszáradástól. A krém tervezték kezelést naponta érett, száraz bőrre. .

La Chévre Hidratáló fürdősó kecsketejjel 4+1
5 230 Ft 4 110 Ft

Kiárusítás

Tej fürdő adalékot, különösen alkalmas száraz, érett bőrre, jelentősen fiatalítja a bőrt, és véd a káros környezeti hatásoktól, és létrehoz egyfajta belső harmóniát.

La Chévre (Night Cream With Argan Oil ) 50 g
5 840 Ft 5 490 Ft

Regenerálja és táplálja a bőrt. Az A és E vitamin védi a bőrt a korai öregedéstől és csökkenti a ráncokat. A krémet minden típusú bőr, éjszakai kezelésére szánják, különösen érzékenyek. Fontos antioxidánsokat, A és E vitaminokat tartalmaz, amelyek megóvják a bőrt az öregedéstől.

La Chévre (Replenishing Night Cream) 50 g
5 840 Ft 4 620 Ft

Az éjszakai krém megvédi a bőrt az idő előtti öregedéstől, regenerálja, megnyugtatja és csökkenti a ráncképződést. Növeli a bőr lágyságát és fényerejét, erősíti a szilárdságát és rugalmasságát, csökkenti a ráncok kialakulását. Ajánlott az érzékeny, száraz és érett bőr éjszakai kezelésére.

La Chévre Tápláló kéz- és lábkrém kecsketejjel
3 580 Ft 3 450 Ft

A krém alkalmas minden bőrtípusra, különösen érzékeny. Nagyon jól felszívódik és nem hagy zsíros érzetet. Regenerálja és hidratálja, szabályozza a pH, hozzáteszi zsíros anyagok, tökéletesen elterjedt.