La Chévre Ajándékcsomag miniatur  Épiderme 1
1 930 Ft

Szett tartalma:

krém a szem körül (szemkontúr krém) 5 g , regeneráló nappali krém 5 g , Tápláló nappali krém a koenzim Q10 és az E-vitamin 5 g , tápláló éjszakai krém minden bőrtípusra 5 g . .


La Chévre Regeneráló nappali krém
3 790 Ft

Regenerálja és csillapítja a száraz és érzékeny bőrre. Mert tartalmaz nagyobb mennyiségű folyékony viasz, létrehoz egy erős bőrvédő film, amely megvédi a környezeti károk és a kiszáradástól. A krém tervezték kezelést naponta érett, száraz bőrre. .


La Chévre Ad Fontes bőrápoló olaj 30 ml
3 980 Ft

Az egyedülálló kombinációja ritka természetes olajok! Tápláló olaj Ad Fontes célja elsősorban az érett, száraz bőrre. Puhítja, regenerálja és táplálja. Mentes szintetikus tartósítószereket és színezékeket.


La Chévre Hidratáló fürdősó kecsketejjel 4+1
3 520 Ft

Tej fürdő adalékot, különösen alkalmas száraz, érett bőrre, jelentősen fiatalítja a bőrt, és véd a káros környezeti hatásoktól, és létrehoz egyfajta belső harmóniát.


La Chévre Regeneráló éjszakai krém 50 g
5 300 Ft

Az akció a A és E vitamin védi a bőrt a korai öregedés és csökkenti a ráncokat. Hidratálja és puhítja a bőrt. A krémet úgy tervezték, éjszakai kezelés érett, száraz bőrre.


La Chévre Tápláló kéz- és lábkrém kecsketejjel
2 650 Ft

A krém alkalmas minden bőrtípusra, különösen érzékeny. Nagyon jól felszívódik és nem hagy zsíros érzetet. Regenerálja és hidratálja, szabályozza a pH, hozzáteszi zsíros anyagok, tökéletesen elterjedt.