La Mer 30 ml (The Lifting Contour Serum)
99 340 Ft 85 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az emelő bőr szérum érett bőrre alkalmas. Ez a szérum fokozza az arc kontúrjait, és új meghatározást ad neki. Ezenkívül az összetevőknek köszönhetően elősegíti a kollagén és az elasztin természetes termelését a bőrben, és vizuálisan karcsúbb állkapcsokat biztosít.

La Mer Cleansers (The Cleansing Foam) 125 ml-21%
31 930 Ft 24 960 Ft

Akció

A bőr tisztító habja gyengéden, de mélységesen megtisztítja a bőrt. Tisztítás közben táplálja, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Tökéletesen eltávolítja az összes bőr szennyeződést és lerakódást, amelyet a nap folyamán nem szabad elkerülni. A bőrt mélyen táplálja, tiszta és friss.

La Mer (Eye Balm Intense) 15 ml-21%
66 700 Ft 52 150 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A revitalizáló balzsam gondoskodik a szemkörnyék finom bőréről. Simítja a ráncokat a szem körül, enyhíti a szemhéjat és a szemhéjat. Eltávolítja a szem alatti köröket és intenzíven táplálja a bőrt. A balzsam a bőrt megfiatalítja és megvilágítja.

La Mer (Eye Concentrate ) 15 ml-15%
66 700 Ft 56 650 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Átfogó gondoskodás a szemedért! Ez a tengeri ásványi szemkrém erősíti a szem területét, és láthatóan csökkenti a sötét köröket a szem alatt. Ez is enyhíti a finom vonalak megjelenését, így a szem területe világos, szilárd és védett.

La Mer Hosszantartó alapozó SPF 20 Skincolor (The Soft Fluid Foundation) 30 ml
35 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A hosszú élettartamú smink meglepődik a hihetetlen képességével, hogy egész nap tökéletesen nézzen ki. A könnyű textúra biztosítja a bőrt abszolút kényelemben és könnyen alkalmazható. Tökéletesen ötvözi a bőr tónust és lefedi az összes hiányosságot.

La Mer Korrektor Skincolor (The Concealer) 4,2 g-24%
22 780 Ft 17 140 Ft

Akció

A merev rejtegető optimális lefedettséget és gondoskodást biztosít. Nagyon pigmentált és tartós. Egyszerűen egy speciális applikátorral van felhordva a sötét körök, a bőrpír és a bőrszín különbségeinek fedezésére.

La Mer (Moisturizing Cool Gel Cream)-15%
52 870 Ft 44 480 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A negatív tényezők miatt a bőr hajlamos a hidratáció és az érzékenység csökkenésére. A gél tökéletesen megnyugtatja a bőrt, és hosszú távon hidratál. Az egyedülálló textúra ugyanolyan gondossággal jár, mint a krém, de könnyű, mint gél. Hűtse le a bőrt, hogy tökéletesen frissítse a bőrt.

La Mer (Moisturizing Cream)
326 290 Ft
+ ingyen szállítás

A krém felgyorsítja a bőr regenerálódási folyamatát, és bizonyíthatóan javítja a bőr szilárdságát és helyreállítását. Mélyen behatol a bőrbe, és mélyen hidratál. Megtartja a bőrben a szükséges nedvességet, táplálja a bőrt. A krém összetétele segít a bőr táplálásában és táplálásában.

La Mer (Moisturizing Soft Cream)
56 760 Ft
+ ingyen szállítás

Az új formula és a fejlett abszorpciós technológia a bőr tökéletes hidratálását biztosítja. Azonnal javítja a nedvességet akár 70% -kal, de akár 65% -kal is jobban a bőrön, csökkentve a ráncokat és a vonalakat. Táplálja a dehidratált bőrt, amely biztosítja a legjobb ellátást.

La Mer Pleť EW tonik zsíros bőr (Oil Absorbing Tonic) 200 ml-18%
31 820 Ft 25 910 Ft

Akció

A zsíros bőr tisztító tonikja azonnal eltávolítja az összes szennyeződést, elnyeli a felesleges faggyút, és hosszú ideig lágyítja a bőrt. Egyszerre tisztítja és hidratálja a bőrt, nem csak egy ideig, hanem egész nap. Hihetetlenül friss, puha és tiszta.

La Mer Pleť (Tonic) 200ml
31 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pleť minden bőrtípus igényeinek megfelelően készült. Ez a gyengéd bőr tonik óvatosan, de hatékonyan tisztítja a bőrt, és kellemesen frissíti azt. Táplált, tónusú és mindenekelőtt megnyugtatja. Emellett eltávolítja a holt bőrsejteket a bőr károsítása vagy szárítása nélkül.

La Mer Regeneráló Szérum anti-aging Szérumok (The Regenerating Serum) 30 ml-20%
105 020 Ft 83 150 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az öregedésgátló bőrszérum segít megszüntetni a ráncokat, helyreállítja a bőr sűrűségét és fenntartja a fiatalos megjelenést. Egy luxus ápolás, amely egyesíti a bőrszínt és biztosítja a szükséges táplálkozást. A regenerációs folyamat hatékonyan és radikálisan megújítja a bőrt.

La Mer (Reparative Body Lotion) 200 ml-21%
45 550 Ft 35 610 Ft

Akció

Rendkívül hatékony testápolót fejlesztettek ki, amely elősegíti a bőrsejtek természetes megújulását, és helyreállítja az egész test bőrének vitalitását. Az öregedés elleni küzdelem elősegíti a természetes nedvességgátat. Kezelje bőrét elvesztett vitalitással és ragyogással!.

La Mer Szérumok (The Concentrate )-21%
158 950 Ft 124 280 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A frissítő texturált szérum segít a ráncok kiegyenlítésében, a bőr sűrűségének helyreállításában és a fiatalos megjelenés fenntartásában. Egy luxus ápolás, amely egyesíti a bőrszínt és biztosítja a szükséges táplálkozást.

La Mer Testápoló ( Body Cream)-15%
56 390 Ft 47 410 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Testápoló  bársonyos, puha, egységes és ragyogó bőr érdekében. A tengeri moszat kivonatok gondoskodnak a bőr alapos és tartós hidratálásáról. Emellett megszünteti az öregedés jeleit, fiatalos megjelenést biztosítva. Adja meg a bőrének a legjobb ellátást.

La Mer (The Cleansing Gel) 200 ml-16%
31 220 Ft 25 950 Ft

Akció

La Mer Cleansing Gel óvatosan, de hatékonyan megtisztítja a bőrt minden szennyezőanyagtól és sminkmaradványtól. Minden hétköznapi ápoláshoz alkalmas minden bőrtípushoz. A gél nagy előnye, hogy szabályozza a faggyútermést és megakadályozza a bőr kiszáradását. Az eredmény tiszta frissességű bőr.

La Mer (The Cleansing Micellar Water) 200 ml-22%
32 630 Ft 25 190 Ft

Akció

La Mer tisztító micellás vizet alaposan eltávolítja a bőrt. Ez a micelláris víz minden bőrtípusra vonatkozik. Eltávolítja az elhalt bőrsejteket és a szennyeződéseket a bőrből, beleértve a sminket, a port stb.

La Mer (The Intensive Revitalizing Mask) 75 ml-18%
43 990 Ft 35 700 Ft

Akció

A frissítő arcmaszk tökéletesen törődik a bőrével. Elősegíti a sejtek megújulását és védi a bőrt nemcsak a káros hatásoktól, hanem az idő előtti öregedéstől is. Kezelje bőrét hidratáló fürdővel!.

La Mer (The Moisturizing Matte Lotion) 50 ml-21%
86 370 Ft 67 530 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Pleť emulzió csökkenti a faggyút, ragyog és elhagyja a bőrt, tiszta és tompa. A könnyű textúra tökéletes táplálkozást és hidratálást biztosít. Csökkenti a bőr hiányosságait és helyreállítja a sűrűséget.

La Mer (The Revitalizing Hydrating Serum) 30 ml)
62 440 Ft
+ ingyen szállítás

La Mer revitalizáló szérum hidratáló hatással minden bőrtípusra. Ez a szérum helyreállítja a bőr rugalmasságát, mélyen hidratálja és helyreállítja a fiatalos megjelenést. Adja meg a bőrt, amit megérdemel – a lehető legjobb ellátás. Fontos megjelenést és táplált bőrt biztosít Önnek.

La Mer (The Treatment Lotion Hydrating Mask) 6 db
53 630 Ft 51 470 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Az összes bőrtípusra tervezett hidratáló arcmaszk új energiát ad a fáradt bőrnek és intenzíven hidratálja. A benne lévő anyagok képesek a hatóanyagok magas koncentrációját fenntartani. Ez biztosítja a bőr vitalitását, felfrissíti, sima tapintásúvá teszi.