La Mer 150 ml (Treatment Lotion)
48 440 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A víz kezelése nagyszerű előkészítés a bőr gondozására. Ez növeli a vitalitást, a tápanyagokat és megvilágítja a megjelenését. Ez helyreállítja a bőr életét és előkészíti a következő gondozási lépéseket.

La Mer (Moisturizing Cream)
152 820 Ft

A krém felgyorsítja a bőr regenerálódási folyamatát, és bizonyíthatóan javítja a bőr szilárdságát és helyreállítását. Mélyen behatol a bőrbe, és mélyen hidratál. Megtartja a bőrben a szükséges nedvességet, táplálja a bőrt. A krém összetétele segít a bőr táplálásában és táplálásában.

La Mer 50 ml (The Lifting and Firming Mask)
84 030 Ft

Expressz emelőmaszk, amely helyreállítja a kontúr harmóniáját, és tökéletesen fiatalító gondoskodik a bőrtől. A maszkot az alvás előtt érdemes alkalmazni, amikor a maszk táplálja és vigyázza a bőrt. Helyettesíti a szükséges tápanyagokat és helyreállítja a bőrt.

La Mer 200 ml (The Cleansing Lotion)
29 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

La Mer Cleansing Milk minden bőrtípusra készült. Selymes, tejes szerkezetű, lágyítja a bőrt és tökéletesen eltávolítja a bőrből a szennyeződéseket és a törmeléket. Nagyon szelíd és szelíd – a szem környékének tisztítására is alkalmas. Táplálja a bőrt és csökkenti az irritációt.

La Mer 30 ml (The Lifting Contour Serum)
108 240 Ft 104 210 Ft

Az emelő bőr szérum érett bőrre alkalmas. Ez a szérum fokozza az arc kontúrjait, és új meghatározást ad neki. Ezenkívül az összetevőknek köszönhetően elősegíti a kollagén és az elasztin természetes termelését a bőrben, és vizuálisan karcsúbb állkapcsokat biztosít.

La Mer Ajakdúsító ápoló The Lip Volumizer 7 ml
28 510 Ft

A The Lip Volumizer ajakdúsító azonnal és láthatóan puhítja, kitölti és formálja az ajkakat. Az antioxidánsokkal dúsított hidratáló készítmény védi és táplálja az ajkakat. .

La Mer Cleansers (The Cleansing Foam) 125 ml
33 940 Ft

A bőr tisztító habja gyengéden, de mélységesen megtisztítja a bőrt. Tisztítás közben táplálja, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Tökéletesen eltávolítja az összes bőr szennyeződést és lerakódást, amelyet a nap folyamán nem szabad elkerülni. A bőrt mélyen táplálja, tiszta és friss.

La Mer (Eye Balm Intense) 15 ml
70 900 Ft 67 310 Ft

A revitalizáló balzsam gondoskodik a szemkörnyék finom bőréről. Simítja a ráncokat a szem körül, enyhíti a szemhéjat és a szemhéjat. Eltávolítja a szem alatti köröket és intenzíven táplálja a bőrt. A balzsam a bőrt megfiatalítja és megvilágítja.

La Mer Korrektor Skincolor (The Concealer) 4,2 g
24 220 Ft 17 410 Ft

A merev rejtegető optimális lefedettséget és gondoskodást biztosít. Nagyon pigmentált és tartós. Egyszerűen egy speciális applikátorral van felhordva a sötét körök, a bőrpír és a bőrszín különbségeinek fedezésére.

La Mer (Moisturizing Soft Cream)
60 340 Ft 57 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az új formula és a fejlett abszorpciós technológia a bőr tökéletes hidratálását biztosítja. Azonnal javítja a nedvességet akár 70% -kal, de akár 65% -kal is jobban a bőrön, csökkentve a ráncokat és a vonalakat. Táplálja a dehidratált bőrt, amely biztosítja a legjobb ellátást.

La Mer (Moisturizing Soft Lotion) 50 ml
90 600 Ft

A hidratáló krém kiegészíti a szárított bőr szükséges hidratálását. Tökéletesen kényelmes érzést ad a szükséges táplálkozással. Ezenkívül csökkenti a vonalak és a ráncok kialakulását, így a bőr fiatalos megjelenésű. Pontosan megmagyarázza a bőrét, és kényezteti Önt.

La Mer Pleť EW tonik zsíros bőr (Oil Absorbing Tonic) 200 ml
33 940 Ft

A zsíros bőr tisztító tonikja azonnal eltávolítja az összes szennyeződést, elnyeli a felesleges faggyút, és hosszú ideig lágyítja a bőrt. Egyszerre tisztítja és hidratálja a bőrt, nem csak egy ideig, hanem egész nap. Hihetetlenül friss, puha és tiszta.

La Mer Pleť (Tonic) 200ml
33 940 Ft

Pleť minden bőrtípus igényeinek megfelelően készült. Ez a gyengéd bőr tonik óvatosan, de hatékonyan tisztítja a bőrt, és kellemesen frissíti azt. Táplált, tónusú és mindenekelőtt megnyugtatja. Emellett eltávolítja a holt bőrsejteket a bőr károsítása vagy szárítása nélkül.

La Mer Szemkörnyékápoló krém lime teával(Eye Concentrate ) 15 ml
75 430 Ft

A 3× koncentrált Miracle Broth ™ szemkörnyékápoló krém azonnal revitalizálja és helyreállítja a szem körüli érzékeny bőr fiatalos megjelenését. Hatékonyan kiküszöböli a sötét karikák, duzzanatok és ráncok megjelenését. A lime tea kivonat antioxidáns hatású, és frissé teszi a bőrt.

La Mer Szérumok (The Concentrate )
117 670 Ft

A frissítő texturált szérum segít a ráncok kiegyenlítésében, a bőr sűrűségének helyreállításában és a fiatalos megjelenés fenntartásában. Egy luxus ápolás, amely egyesíti a bőrszínt és biztosítja a szükséges táplálkozást.

La Mer (The Cleansing Gel) 200 ml
33 180 Ft

La Mer Cleansing Gel óvatosan, de hatékonyan megtisztítja a bőrt minden szennyezőanyagtól és sminkmaradványtól. Minden hétköznapi ápoláshoz alkalmas minden bőrtípushoz. A gél nagy előnye, hogy szabályozza a faggyútermést és megakadályozza a bőr kiszáradását. Az eredmény tiszta frissességű bőr.

La Mer (The Cleansing Micellar Water) 200 ml
34 690 Ft 33 330 Ft

La Mer tisztító micellás vizet alaposan eltávolítja a bőrt. Ez a micelláris víz minden bőrtípusra vonatkozik. Eltávolítja az elhalt bőrsejteket és a szennyeződéseket a bőrből, beleértve a sminket, a port stb.

La Mer (The Lip Balm) 9 g
21 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tápláló ajakápolás célja az ajkak alapos kezelése. Megvédi az ajkak érzékeny és finom bőrét a mindennapi életben elkerülhető káros hatásoktól. Mélyen táplálja, hidratálja és megnyugtatja. Ezenkívül megszünteti a feszültséget és az ajkát lágy és sima marad.

La Mer (The Moisturizing Matte Lotion) 50 ml
85 170 Ft

Pleť emulzió csökkenti a faggyút, ragyog és elhagyja a bőrt, tiszta és tompa. A könnyű textúra tökéletes táplálkozást és hidratálást biztosít. Csökkenti a bőr hiányosságait és helyreállítja a sűrűséget.

La Mer The Replenish Oil Exfoliator 100 ml hámlasztó
43 740 Ft

A Le Mer The Replenish Oil Exfoliator hámlasztója eltávolítja a bőrről a szennyeződést, beleértve a smink- és más kozmetikumok maradványait. Méregteleníti a bőrt, kisimítja és teltté varázsolja.

La Mer (The Revitalizing Hydrating Serum) 30 ml)
69 390 Ft

La Mer revitalizáló szérum hidratáló hatással minden bőrtípusra. Ez a szérum helyreállítja a bőr rugalmasságát, mélyen hidratálja és helyreállítja a fiatalos megjelenést. Adja meg a bőrt, amit megérdemel – a lehető legjobb ellátás. Fontos megjelenést és táplált bőrt biztosít Önnek.