La Mer 200 ml (The Cleansing Lotion)
29 230 Ft

Újdonság

La Mer Cleansing Milk minden bőrtípusra készült. Selymes, tejes szerkezetű, lágyítja a bőrt és tökéletesen eltávolítja a bőrből a szennyeződéseket és a törmeléket. Nagyon szelíd és szelíd – a szem környékének tisztítására is alkalmas. Táplálja a bőrt és csökkenti az irritációt.


La Mer 30 ml (The Lifting Contour Serum)
93 020 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Az emelő bőr szérum érett bőrre alkalmas. Ez a szérum fokozza az arc kontúrjait, és új meghatározást ad neki. Ezenkívül az összetevőknek köszönhetően elősegíti a kollagén és az elasztin természetes termelését a bőrben, és vizuálisan karcsúbb állkapcsokat biztosít.


La Mer 50 ml (The Lifting and Firming Mask)
74 110 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Expressz emelőmaszk, amely helyreállítja a kontúr harmóniáját, és tökéletesen fiatalító gondoskodik a bőrtől. A maszkot az alvás előtt érdemes alkalmazni, amikor a maszk táplálja és vigyázza a bőrt. Helyettesíti a szükséges tápanyagokat és helyreállítja a bőrt.


La Mer Cleansers (The Cleansing Foam) 125 ml
29 930 Ft

Újdonság

A bőr tisztító habja gyengéden, de mélységesen megtisztítja a bőrt. Tisztítás közben táplálja, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Tökéletesen eltávolítja az összes bőr szennyeződést és lerakódást, amelyet a nap folyamán nem szabad elkerülni. A bőrt mélyen táplálja, tiszta és friss.


La Mer (Eye Balm Intense) 15 ml
62 540 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A revitalizáló balzsam gondoskodik a szemkörnyék finom bőréről. Simítja a ráncokat a szem körül, enyhíti a szemhéjat és a szemhéjat. Eltávolítja a szem alatti köröket és intenzíven táplálja a bőrt. A balzsam a bőrt megfiatalítja és megvilágítja.


La Mer (Eye Concentrate ) 15 ml
62 540 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Átfogó gondoskodás a szemedért! Ez a tengeri ásványi szemkrém erősíti a szem területét, és láthatóan csökkenti a sötét köröket a szem alatt. Ez is enyhíti a finom vonalak megjelenését, így a szem területe világos, szilárd és védett.


La Mer (Hand Treatment) 100 ml
31 400 Ft

Újdonság

A krém gondoskodik a kéz száraz bőréről, és biztosítja a szükséges táplálkozást és hidratálást. Gondoskodik a kézbőrről, és kellemesen puha tapintásúvá teszi.


La Mer (Lifting Eye Serum) 15 ml
75 840 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A selyem szérum erősíti és kikapcsolja a bőrt. Javítja rugalmasságát, csökkenti a ráncokat. Láthatóan fiatalodik, és a legjobb gondosságot nyújtja.


La Mer (Moisturizing Cool Gel Cream)
49 570 Ft
+ ingyen szállítás

A negatív tényezők miatt a bőr hajlamos a hidratáció és az érzékenység csökkenésére. A gél tökéletesen megnyugtatja a bőrt, és hosszú távon hidratál. Az egyedülálló textúra ugyanolyan gondossággal jár, mint a krém, de könnyű, mint gél. Hűtse le a bőrt, hogy tökéletesen frissítse a bőrt.


La Mer (Moisturizing Cream)
305 940 Ft
+ ingyen szállítás

A krém felgyorsítja a bőr regenerálódási folyamatát, és bizonyíthatóan javítja a bőr szilárdságát és helyreállítását. Mélyen behatol a bőrbe, és mélyen hidratál. Megtartja a bőrben a szükséges nedvességet, táplálja a bőrt. A krém összetétele segít a bőr táplálásában és táplálásában.


La Mer (Moisturizing Soft Cream)
53 210 Ft
+ ingyen szállítás

Az új formula és a fejlett abszorpciós technológia a bőr tökéletes hidratálását biztosítja. Azonnal javítja a nedvességet akár 70% -kal, de akár 65% -kal is jobban a bőrön, csökkentve a ráncokat és a vonalakat. Táplálja a dehidratált bőrt, amely biztosítja a legjobb ellátást.


La Mer (Moisturizing Soft Lotion) 50 ml
79 920 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A hidratáló krém kiegészíti a szárított bőr szükséges hidratálását. Tökéletesen kényelmes érzést ad a szükséges táplálkozással. Ezenkívül csökkenti a vonalak és a ráncok kialakulását, így a bőr fiatalos megjelenésű. Pontosan megmagyarázza a bőrét, és kényezteti Önt.


La Mer Pleť EW tonik zsíros bőr (Oil Absorbing Tonic) 200 ml
29 930 Ft

Újdonság

A zsíros bőr tisztító tonikja azonnal eltávolítja az összes szennyeződést, elnyeli a felesleges faggyút, és hosszú ideig lágyítja a bőrt. Egyszerre tisztítja és hidratálja a bőrt, nem csak egy ideig, hanem egész nap. Hihetetlenül friss, puha és tiszta.


La Mer Pleť (Tonic) 200ml
29 930 Ft

Újdonság

Pleť minden bőrtípus igényeinek megfelelően készült. Ez a gyengéd bőr tonik óvatosan, de hatékonyan tisztítja a bőrt, és kellemesen frissíti azt. Táplált, tónusú és mindenekelőtt megnyugtatja. Emellett eltávolítja a holt bőrsejteket a bőr károsítása vagy szárítása nélkül.


La Mer Regeneráló Szérum anti-aging Szérumok (The Regenerating Serum) 30 ml
98 470 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Az öregedésgátló bőrszérum segít megszüntetni a ráncokat, helyreállítja a bőr sűrűségét és fenntartja a fiatalos megjelenést. Egy luxus ápolás, amely egyesíti a bőrszínt és biztosítja a szükséges táplálkozást. A regenerációs folyamat hatékonyan és radikálisan megújítja a bőrt.


La Mer (Reparative Body Lotion) 200 ml
42 600 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Rendkívül hatékony testápolót fejlesztettek ki, amely elősegíti a bőrsejtek természetes megújulását, és helyreállítja az egész test bőrének vitalitását. Az öregedés elleni küzdelem elősegíti a természetes nedvességgátat. Kezelje bőrét elvesztett vitalitással és ragyogással!.


La Mer Skincolor Pleť korrektor (The Concealer) 4,2 g
21 360 Ft

Újdonság

A merev rejtegető optimális lefedettséget és gondoskodást biztosít. Nagyon pigmentált és tartós. Egyszerűen egy speciális applikátorral van felhordva a sötét körök, a bőrpír és a bőrszín különbségeinek fedezésére.


La Mer Skincolor (The Loose Powder) porpor 8 g
26 130 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A levegős por tökéletesen tapad a bőrhöz, mint második bőr. Megzavarja a bőrt, simítja és láthatóan megtisztítja. Tökéletesen matt felületet ad a bőrnek a bőr színének vagy sminkjének veszélyeztetése nélkül.


La Mer Skincolor (The Powder Brush)
19 410 Ft

Újdonság

A kozmetikai kefe alkalmas porkészítésre. Tökéletesen tökéletesíti az arcát, és tökéletes megjelenést biztosít.


La Mer Szérumok (The Concentrate )
103 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A frissítő texturált szérum segít a ráncok kiegyenlítésében, a bőr sűrűségének helyreállításában és a fiatalos megjelenés fenntartásában. Egy luxus ápolás, amely egyesíti a bőrszínt és biztosítja a szükséges táplálkozást.


La Mer Tartós smink SPF 20 Skincolor (The Soft Fluid Foundation) 30 ml
33 250 Ft

Újdonság

A hosszú élettartamú smink meglepődik a hihetetlen képességével, hogy egész nap tökéletesen nézzen ki. A könnyű textúra biztosítja a bőrt abszolút kényelemben és könnyen alkalmazható. Tökéletesen ötvözi a bőr tónust és lefedi az összes hiányosságot.


La Mer (The Cleansing Gel) 200 ml
29 230 Ft

Újdonság

La Mer Cleansing Gel óvatosan, de hatékonyan megtisztítja a bőrt minden szennyezőanyagtól és sminkmaradványtól. Minden hétköznapi ápoláshoz alkalmas minden bőrtípushoz. A gél nagy előnye, hogy szabályozza a faggyútermést és megakadályozza a bőr kiszáradását. Az eredmény tiszta frissességű bőr.


La Mer (The Cleansing Micellar Water) 200 ml
30 560 Ft

Újdonság

La Mer tisztító micellás vizet alaposan eltávolítja a bőrt. Ez a micelláris víz minden bőrtípusra vonatkozik. Eltávolítja az elhalt bőrsejteket és a szennyeződéseket a bőrből, beleértve a sminket, a port stb.


La Mer (The Intensive Revitalizing Mask) 75 ml
41 240 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A frissítő arcmaszk tökéletesen törődik a bőrével. Elősegíti a sejtek megújulását és védi a bőrt nemcsak a káros hatásoktól, hanem az idő előtti öregedéstől is. Kezelje bőrét hidratáló fürdővel!.


La Mer (The Moisturizing Matte Lotion) 50 ml
80 980 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Pleť emulzió csökkenti a faggyút, ragyog és elhagyja a bőrt, tiszta és tompa. A könnyű textúra tökéletes táplálkozást és hidratálást biztosít. Csökkenti a bőr hiányosságait és helyreállítja a sűrűséget.


La Mer (The Reparative Skin Tint) SPF 30 (The Reparative Skin Tint) 40 ml
26 300 Ft

Újdonság

La Mer SPF 30 tonizáló krém azonnal felgyorsítja a bőrt és támogatja a természetes helyreállítási folyamatot. Csökkenti a finom vonalak, ráncok és pórusok láthatóságát, és fiatalos és regenerált megjelenést biztosít a bőrnek. Ez egységesíti a bőrszíntónust és védi az UV sugárzástól.


La Mer (The Revitalizing Hydrating Serum) 30 ml)
58 460 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

La Mer revitalizáló szérum hidratáló hatással minden bőrtípusra. Ez a szérum helyreállítja a bőr rugalmasságát, mélyen hidratálja és helyreállítja a fiatalos megjelenést. Adja meg a bőrt, amit megérdemel – a lehető legjobb ellátás. Fontos megjelenést és táplált bőrt biztosít Önnek.


La Mer (The Treatment Lotion Hydrating Mask) 6 db
51 820 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Az összes bőrtípusra tervezett hidratáló arcmaszk új energiát ad a fáradt bőrnek és intenzíven hidratálja. A benne lévő anyagok képesek a hatóanyagok magas koncentrációját fenntartani. Ez biztosítja a bőr vitalitását, felfrissíti, sima tapintásúvá teszi.


La Mer Tělo fenti krém ( Body Cream)
54 550 Ft
+ ingyen szállítás

Tělo bársonyos, puha, egységes és ragyogó bőrre. A tengeri moszat kivonatok gondoskodnak a bőr alapos és tartós hidratálásáról. Emellett megszünteti az öregedés jeleit, fiatalos megjelenést biztosítva. Adja meg a bőrét a legjobb ellátásnak. .