La Prairie Cellular Radiance Cream 50 ml
276 080 Ft 237 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megújítja a bőr fiatalos felépítését, erősíti és rugalmasabbá varázsolja a bőrt. Folyékony kristályokat használva a bőrnek egyedülálló, ragyogó megjelenést kölcsönöz. A Cellular Radiance Cream feltölti a finom vonalakat és ráncokat, miközben revitalizálja és tökéletesíti a bőrt.

La Prairie Celluláris tisztító krém tisztító 200 ml-20%
34 100 Ft 27 240 Ft

Rendkívül finom, krémes, vízben oldódó tisztítószer, mely természetes lágyító összetevőkben gazdag. Meglágyítja és puhítja a bőrt, és elhagyja a nedvesség és a frissesség érzését. Normális, száraz bőrre tervezve.

La Prairie Arctisztító balzsam(Supreme Balm Clean ser) 100 ml
63 250 Ft 56 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az arctisztító balzsam a La Prairie márkától hatékonyan tisztítja a bőrt és előkészíti az éjszakai pihenésre. Mindennapi használatra alkalmas, Ez a balzsam segít megszabadulni a mindennapi stressztől, eltávolítja a sminket és tökéletesen tisztán tartja a bőrt. .

La Prairie Arctisztító hab (Foam Cleanser) 125 ml-24%
34 100 Ft 25 670 Ft

Luxus tisztító formájában krémes hab. Nyugtatja és tisztítja a bőrt gyengéden és alaposan eltávolítja a sminket, a szennyeződéseket és a felületi szennyeződések okozta környezetet. Azonnal felfrissíti a bőrt, sima és hidratált. A terméket lehet használni, mint egy borotvahab.

La Prairie Fehér Caviar (Creme Extraordinaire) napi és éjszakai krém 60 ml
276 660 Ft

A nappali és éjszakai krém, amely nedvességtartalmú, intenzíven megoldja a nem kívánt bőr elszíneződést és a pigment foltokat. A ritka arany kaviárral gazdagított kompozíció, amely a fehér kaviár gyűjtemény kizárólagos része, kivételes erősítő hatásokat is biztosít.

La Prairie Intenzív éjszakai krém retinollal (Cellular Power Charge Night) 40 ml
203 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az intenzív éjszakai ápolás retinollal a La Prairie márkától segít helyreállítani a bőrsejteket alvás közben. Lágyítja a bőr szerkezetét, csökkenti a ráncokat, a finom vonalakat és a pigmentfoltokat, minimalizálja a pórusok megjelenését és segít fenntartani a feszességet – mindezt alvás közben.

La Prairie (Skin Caviar Loose Powder) 40 + 10 g púder kaviárral
99 550 Ft

A kaviáros púder egységesíti a bőrtónust és bársonyos hatást kölcsönöz neki. A púder elfedi a bőr tökéletlenségeit, a belső lyukas kupak pedig a maga nemében egyedülálló zárórendszerrel ellátott, és csak a szükséges mennyiségű púder kifolyását teszi lehetővé.