La Prairie Arctisztító hab (Foam Cleanser) 125 ml-36%
31 400 Ft 19 870 Ft

Akció

Luxus tisztító formájában krémes hab. Nyugtatja és tisztítja a bőrt gyengéden és alaposan eltávolítja a sminket, a szennyeződéseket és a felületi szennyeződések okozta környezetet. Azonnal felfrissíti a bőrt, sima és hidratált. A terméket lehet használni, mint egy borotvahab.

La Prairie Cellular Radiance Cream 50 ml
254 160 Ft 182 110 Ft

Megújítja a bőr fiatalos felépítését, erősíti és rugalmasabbá varázsolja a bőrt. Folyékony kristályokat használva a bőrnek egyedülálló, ragyogó megjelenést kölcsönöz. A Cellular Radiance Cream feltölti a finom vonalakat és ráncokat, miközben revitalizálja és tökéletesíti a bőrt.

La Prairie Celluláris tisztító krém tisztító 200 ml
31 400 Ft 26 490 Ft

Rendkívül finom, krémes, vízben oldódó tisztítószer, mely természetes lágyító összetevőkben gazdag. Meglágyítja és puhítja a bőrt, és elhagyja a nedvesség és a frissesség érzését. Normális, száraz bőrre tervezve.

La Prairie Extrém bőr kaviár feszesítő komplex 30 ml
69 810 Ft 64 990 Ft

„Mini plasztikai sebészet“. Azonnali feszesítő, kioldó és simító hatású, töltővonalakkal és ráncokkal. Ez egy kiváló aljszőrzet, a make-up jobban elterjedt és hosszabb ideig tart. Ez energiát ad a fáradt bőrnek, miközben védi. Mindenfajta bőrre tervezve, kivéve a nagy érzékenységet.

La Prairie Eye Care lassul az idő folyása (Cellular Radiance Eye Cream) 15 ml-26%
140 710 Ft 102 830 Ft

Akció

Ez a krém világosítja a bőrt, ezáltal csökkentve a nyomok a fáradtság és a sötét karikák a szem alatt. Azt is kisimítja és csökkenti a ráncok láthatóságát. Megakadályozza azok kialakulását, visszaállítja a természetes megjelenése a szem körül, puhítja és táplálja a bőrt.

La Prairie Fehér Caviar (Creme Extraordinaire) napi és éjszakai krém 60 ml
254 160 Ft 188 620 Ft

A nappali és éjszakai krém, amely nedvességtartalmú, intenzíven megoldja a nem kívánt bőr elszíneződést és a pigment foltokat. A ritka arany kaviárral gazdagított kompozíció, amely a fehér kaviár gyűjtemény kizárólagos része, kivételes erősítő hatásokat is biztosít.

La Prairie Öregedésgátló éjszakai krém (Anti-Aging Night Cream) 50 ml-24%
89 630 Ft 67 850 Ft

Akció

Ez az éjszakai krém azon dolgozik, hogy helyreállítsa a bőrt, miközben alszol. Regenerálja a bőrt és felkészíti azt minden szükséges újabb nehéz nap után. Csökkenti ráncokat, hidratálja és kiküszöböli források korai öregedést. Ez a tökéletes kiegészítője a napi elleni krém a bőr korai öregedését.

La Prairie Sejtmegújító kézkrém (Cellular Hand Cream) 100 ml-24%
44 340 Ft 33 450 Ft

Akció

Egyedi kézkrém sejt bonyolult azonnali hidratáló és ideális kombinációja a magas koncentrációjú jó hidratálás gyengéd radírozás. Ez segít eltávolítása száraz, hámló részecskék, javítja, és megakadályozza a kialakulását pigment foltok, és természetellenes bőrszín.

La Prairie Szérum érett bőrre Skin Caviar 50 g
71 580 Ft

A kaviár kivonat szérum azonnali fényerőt és vitalitást biztosít. A hatóanyagok javítják a bőr textúráját és erősítik az arc kontúrját. A szérum kis golyók formájában van, amely a bőr hidratálását, szilárdságát és rugalmasságát biztosítja. Adja meg a bőrét maximális gondossággal!.