La Siesta Flora Családi függőágy
60 990 Ft
+ ingyen szállítás

La Siesta családi függőágy kiváló minőségű anyagból készült, mely tartósságot és stabilitást biztosít, kényelmes kuckót nyújtva a család minden tagjának. A La siesta márkához hűen a termék a kiváló design, a minőség és a kényelem ötvözeteként született.


La Siesta Colibri Függőágy
18 990 Ft

14 990 Ft

La Siesta Colibri függőágy, pont mint a madár, melyről nevét kapta, igazán kicsi, rikitó színű és rendkívül könnyű – speciális anyagának köszönhetően. Helytakarékosan tárolható és kis tömegű, így lesz nagyszerű társa utazásai során. Felfüggesztése két poliészter EasyAdjust függesztőkötélből és két UV-sugárzásnak ellenálló, polamiddal erősített üvegszálas kampóból áll, így nagyon praktikus, és biztonságos és stabil tartást biztosít. Sokféleképpen, többféle felületre is felfüggeszthető, és akár takaróként is használható.


La Siesta Colibri Egyszemélyes függőágy
30 990 Ft

24 990 Ft
+ ingyen szállítás

La Siesta Colibri egyszemélyes függőágy bármely kert tökéletes kiegészítője lehet, ideális választás pihenéshez. Puha felülete és légáteresztő, gyorsan száradó anyaga maximális kényelmet biztosít. A függőágy sűrűn szőtt anyagból készült, így a minőség garantált. A függőágy oldalára egy praktikus hordtáskát rögzítettek, amely az egyszerűbb szállíthatóságot biztosítja.


La Siesta Currambera Kétszemélyes függőágy
34 990 Ft

32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

La Siesta Currambera kétszemélyes függőágy a rendkívül népszerű Currambera sorozat része. Minőségi anyagból készült, színes és puha tapintású textil része színtiszta pamut, így akár éveken keresztül élvezheti függőágya kényelmét. Kialakításának köszönhetően anyaga és a felfüggesztés is nagyon nehezen szakad, így lesz még hosszabb élettartamú. Méretének köszönhetően két ember kényelmesen elfér benne, különleges kialakítású felfüggesztése pedig garantálja az egyenletes súlyeloszlást.


La Siesta Joki Függőszék

La Siesta Joki Függőszék

Értékelés: 5
36 990 Ft

34 490 Ft
+ ingyen szállítás

La Fiesta Joki függőszékben gyermeke a játékhoz és pihenéshez elengedhetetlen nyugtató, biztonságos környezetben érzi majd magát. Kivehető nagy, puha párnája és színtiszta minőségi pamut anyaga biztosítják gyermeke tökéletes kényelmét. A függőszék hozzájárul gyermeke játékos fejlődéséhez: enyhe lengése, hintázása fejleszti gyermeke egyensúlyérzékét – épp ezért ajánlja használatát a Német Szövetségi Egyesület a Tartás és Testmozgás Támogatásáért.


La Siesta Caribeña Függőszék
30 990 Ft

24 990 Ft
+ ingyen szállítás

La Siesta Caribeña függőszék színtiszta minőségi pamutból készült, így igazán kényelmes és puha, ráadásul strapabíró is. Ugyanazt a kiváló minőséget és kényelmet garantálja, mint azLa Fiesta függőágyak, viszont kis helyen is elfér. Mint az összes Kolumbiában készült La Fiesta függőágynak, különleges „nyitott henger függesztésű“ kialakítású. Tartósságát növeli, hogy textil része és fügesztőkötelei is szakadásállók, és hogy szerkezetének köszönhetően biztosított az egyenlő súlyeloszlás.


La Siesta Sonrisa Függőszék
34 990 Ft

31 690 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Élvezze a kellemes nyári napsütést a La Siesta Sonrise függőszékben! A hinta számos szállall való felfüggesztése nem csak stabilisást és megfelelő tartást, de a kényelmes elhelyezkedést is ganatálja. 100%-ban pamutból készült, kellemes tapintású anyagból.


La Siesta Függőágy, Habana
56 990 Ft

52 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

La Siesta Habana függőágy kiváló választás, ha pihenésre, lazításra vágyik. Ez a függőfotel olyan maximális kényelmet nyújt, mint egy függőágy – csak kisebb helyet foglal el. Ezért használata praktikus, a mennyezetre is felszerelhető. A hatalmas ülőfelület és a hosszú függesztőrúd a megfelelő kényelmet garantálja. A függőágy sűrűn szőtt anyagból készült, ezáltal a minőség garantált.


La Siesta Kétszemélyes Függőágy, Hawaii
64 990 Ft

51 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

La Siesta Hawaii kétszemélyes függőágy kiváló választás, ha pihenésre, lazításra vágyik. A függőágy méretei és teherbíró képessége miatt egyszerre akár két ember is használhatja. A súlyeloszlás egyenletes a függőágy tartós fekvőterülete és az erős rögzítőkötelek miatt. A függőágy sűrűn szőtt anyagból készült, ezáltal a minőség garantált. Kültéri használatra alkalmas.


La Siesta Modesta Függőágy
26 990 Ft

21 990 Ft
+ ingyen szállítás

La Siesta Modesta függőágy – tiszta természet, egyszerű elegancia, időtlen szépség. Ez a függőágy kifejezetten a természetközeliség jegyében készült: dizájnja egyszerű, anyaga nem fehérítőzött és nem festett – így gyártása energiatakarékos. A kolumbiai La siesta függőágyak jellegzetessége a speciális hurkos felfüggesztés, mely egyenletes súlyeloszlást biztosít. A függőágy anyaga színtiszta magas minőségű pamut, így puha és kényelmes, ráadásul szakadásálló és tartós is.


La Siesta Sonrisa Egyszemélyes függőágy
26 990 Ft

25 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

La Siesta Sonrisa egyszemélyes függőágyat akár egész nyáron a szabadban tarthatja! Polipropilénből készült HamacTex® anyaga rendkívűl jól bírja az időjárás viszontagságait, és kiemelkedően gyorsan szárad. Külsőre és tapintásra is meglepően hasonlít a pamutra, így tökéletes kénylemet nyújt Ön és párja számára is. A súlyeolszlás egyenletes és a függőágy igazán tartós erős HamacTex® fekvőterülete és speciális kialakítású, dupla hurkokból álló, szakadásálló felfüggesztése miatt.


La Siesta Yayita Függőágy Babáknak
30 990 Ft

28 690 Ft
+ ingyen szállítás

La Siesta Yayita függőágy kifejezetten kisbabák számára készült. Biztonsági hámjával, nyitott és zárt poziciójával tökéletesen használható bölcsőként. Kellemesen ringatja, nyugtatja a csöppséget: barátságos, kényelmes környezetet biztosít számukra.


La Siesta Canoa Függőágy állvány
149 990 Ft

134 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

La Siesta Canoa függőágy állvány praktikus, ha nem áll rendelkezésünkre megfelelő fa, fal vagy oszlop amihez rögzíthetnénk a függőágyat. Az állvány rendkívül erős és ellenálló fa anyagból készült, emellett környezetbarát, FSC tanúsítvánnyal rendelkezik. QuickExtend rendszere segítségével pillanatok alatt felállítható. Vízálló és maximum 200 kilogrammot bír el.


La Siesta Függőágy állvány
61 990 Ft

55 890 Ft
+ ingyen szállítás

A 120 kg-ig terhelhető La Siesta függőágy állvány szélessége 295–385 cm, magassága 95–130 cm között állítható. Fémbőll készült, súlya 16 kg.


La Siesta Vela Függőágy állvány
186 990 Ft

184 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

La Siesta Vela függőágy állvány praktikus, ha nem áll rendelkezésünkre megfelelő fa, fal vagy oszlop amihez rögzíthetnénk a függőágyat. Az állvány rendkívül erős és ellenálló fa anyagból készült, emellett környezetbarát, FSC tanúsítvánnyal rendelkezik. QuickExtend rendszere segítségével pillanatok alatt felállítható és állítható ülésmagassággal rendelkezik. Vízálló és maximum 160 kilogrammot bír el.


La Siesta Colibri double Függőágy
21 990 Ft

17 990 Ft

La Siesta Colibri ultrakönnyű ejtőernyőselyem túra-függőágy, mely kiválóan alkalmas túrázásokhoz, bicikliseknek vagy pihenés szempontjából, otthon. Erős varrása lehetővé teszi a nagy teherbírást (max. 180 kg), ezáltal garantálva a megfelelő minőséget. Jól szellőző anyaga gépben is mosható (30 °C-on). A tartó zsebnek köszönhetően bárhová könnyen hordozható.


La Siesta Univerzális rögzítő készlet
10 990 Ft

La Siesta univerzális rögzítő készlet alkalmas függőágyak falra, fákra, gerendákra és mennyezetre történő rögzítésére. A csomag tartalmaz rögzítőhorgokat, köteleket és csavarokat. A hárompontos rögzítés biztosítja az egyenletes súlyeloszlást. Víz- és UV-álló anyagból készült eszközök. Maximum 200 kilogrammos kapacitásra tervezve.