Labello Ajakbalzsam a korallkrémben ( Caring Lip Balm) 3 g
2 000 Ft 1 800 Ft

Coral Crayon ajakbalzsam kezelés 80% -ban természetes olajokkal hidratáló összetevőket tartalmaz. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. Különleges és szép ajkakért. A finom textúra könnyen alkalmazható. Jelölje ki az ajkai színét.

Labello Ajakbalzsam Mango Shine ( Caring Lip Balm) 5,5 ml
940 Ft

A Mango Shine ajakbalzsam a mangó édes ízével élvezi az ajkát. Hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. Különleges és szép ajkakért. A finom textúra könnyen alkalmazható. Jelölje ki az ajkai színét.

Labello Aloe Vera ( Caring Scrub) 4,8 g
990 Ft

Újdonság

Búcsút a száraz ajkakról az Aloe Vera egész nap hidratálja és gondozza. Egész évben puha és lágy ajkakkal rendelkezhet, csak a megfelelő ápolással.

Labello Crayon Black Cherry ( Caring Lip Balm) 3 g
2 000 Ft

Crayon Black Cherry ajakbalzsam gondoskodik az ajkáról fekete cseresznye. 80% -ban hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. A finom textúra könnyen alkalmazható. Jelölje ki az ajkai színét.

Labello Crayon Hot Pink ( Caring Lip Balm) 3 g
2 000 Ft 1 800 Ft

Crayon Hot Pink rúzskezelés 80% hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. Különleges és szép ajkakért. A finom textúra könnyen alkalmazható. Jelölje ki az ajkai színét.

Labello Nude Crayon Rosy ( Caring Lip Balm) 3 g
2 000 Ft

Nude Crayon Rosy ajakbalzsam 80% -os hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Tisztességes, de szép, ilyen lesz az ajkad. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. Különleges és szép ajkakért. A finom textúra könnyen alkalmazható.

Labello Red Crayon Poppy ( Caring Lip Balm) 3 g
2 000 Ft

Red Crayon Poppy Treatment 80% hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. Különleges és szép ajkakért. A finom textúra könnyen alkalmazható. Jelölje ki az ajkai színét.

Labello Vadrózsa ( Caring Scrub) 4,8 g
990 Ft

Újdonság

A repedezett ajkak pasé, felfedezik a csipkebogyó olaj erejét, és egész nap élvezhetik a puha ajkakat. Nem kell aggódnia a száraz ajkakért, csak törődj velük, és egész évben puhaak és egészségesek.