Labello Activ For Man ajakbalzsam férfiaknak 4,8 g
1 000 Ft 930 Ft

Ajakbalzsam az ajkaknak nyújthat tökéletes védelmet és gondoskodást. Gazdagított komlókivonatok, amely körülveszi az ajkak hatékony hidratálás és táplálás. Szájfény nem tartalmaz színes pigmenteket vagy parfümöt, hogy az ajkak hagy semmi nyomot.

Labello Ajakbalzsam Mango Shine ( Caring Lip Balm) 5,5 ml
970 Ft

A Mango Shine ajakbalzsam a mangó édes ízével élvezi az ajkát. Hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. Különleges és szép ajkakért. A finom textúra könnyen alkalmazható. Jelölje ki az ajkai színét.

Labello Aloe Vera ( Caring Scrub) 4,8 g
1 060 Ft 960 Ft

Búcsút a száraz ajkakról az Aloe Vera egész nap hidratálja és gondozza. Egész évben puha és lágy ajkakkal rendelkezhet, csak a megfelelő ápolással.

Labello Crayon Black Cherry ( Caring Lip Balm) 3 g
2 080 Ft 1 850 Ft

Crayon Black Cherry ajakbalzsam gondoskodik az ajkáról fekete cseresznye. 80% -ban hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. A finom textúra könnyen alkalmazható. Jelölje ki az ajkai színét.

Labello Nude Crayon Rosy ( Caring Lip Balm) 3 g
2 080 Ft

Nude Crayon Rosy ajakbalzsam 80% -os hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Tisztességes, de szép, ilyen lesz az ajkad. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. Különleges és szép ajkakért. A finom textúra könnyen alkalmazható.

Labello Vadrózsa ( Caring Scrub) 4,8 g
1 030 Ft 880 Ft

A repedezett ajkak pasé, felfedezik a csipkebogyó olaj erejét, és egész nap élvezhetik a puha ajkakat. Nem kell aggódnia a száraz ajkakért, csak törődj velük, és egész évben puhaak és egészségesek.