Labello Activ For Man ajakbalzsam férfiaknak 4,8 g
860 Ft

Ajakbalzsam az ajkaknak nyújthat tökéletes védelmet és gondoskodást. Gazdagított komlókivonatok, amely körülveszi az ajkak hatékony hidratálás és táplálás. Szájfény nem tartalmaz színes pigmenteket vagy parfümöt, hogy az ajkak hagy semmi nyomot.


Labello Ajakbalzsam a korallkrémben ( Caring Lip Balm) 3 g
1 850 Ft

Coral Crayon ajakbalzsam kezelés 80% -ban természetes olajokkal hidratáló összetevőket tartalmaz. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. Különleges és szép ajkakért. A finom textúra könnyen alkalmazható. Jelölje ki az ajkai színét.


Labello Ajakbalzsam Mango Shine ( Caring Lip Balm) 5,5 ml
860 Ft

A Mango Shine ajakbalzsam a mangó édes ízével élvezi az ajkát. Hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. Különleges és szép ajkakért. A finom textúra könnyen alkalmazható. Jelölje ki az ajkai színét.


Labello Ajándék ajakbalzsam-15%
2 650 Ft

2 250 Ft

Akció

Sada obsahuje:

Balzám na rty Soft Rosé 4,8 g Balzám na rty pearly Shine 4,8 g Balzám na rty Original 4,8 g .


Labello Crayon Black Cherry ( Caring Lip Balm) 3 g
1 850 Ft

Crayon Black Cherry ajakbalzsam gondoskodik az ajkáról fekete cseresznye. 80% -ban hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. A finom textúra könnyen alkalmazható. Jelölje ki az ajkai színét.


Labello Crayon Hot Pink ( Caring Lip Balm) 3 g
1 850 Ft

Crayon Hot Pink rúzskezelés 80% hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. Különleges és szép ajkakért. A finom textúra könnyen alkalmazható. Jelölje ki az ajkai színét.


Labello Kölni Labellino (Coconut) 7 g
1 710 Ft

Az ajkakat rendkívüli óvatossággal kezelje az értékes természetes összetevőkből. Az eredmény lágy és rugalmas ajkak, amelyek ösztönzik a csókot.


Labello Nude Crayon Rosy ( Caring Lip Balm) 3 g
1 850 Ft

Nude Crayon Rosy ajakbalzsam 80% -os hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Tisztességes, de szép, ilyen lesz az ajkad. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. Különleges és szép ajkakért. A finom textúra könnyen alkalmazható.


Labello Red Crayon Poppy ( Caring Lip Balm) 3 g
1 850 Ft

Red Crayon Poppy Treatment 80% hidratáló összetevőket tartalmaz természetes olajokkal. Adja az ajkának a szükséges gondosságot. Az ajkaid mindig hidratálódnak. Különleges és szép ajkakért. A finom textúra könnyen alkalmazható. Jelölje ki az ajkai színét.