Lactovit Activit bőrvédő testápoló 400 ml
1 710 Ft

Tělo tejben a márka Lactovit a legjobbat hozza ki a tökéletes bőrápoló. Tartalmazott vitaminok, ásványi anyagok és fehérjék regenerálja és védi a bőrt. Dairy mikrokapszulák Lactosomas pontosan úgy működik, ahol szükség van a legtöbb bőrt. A bőr láthatóan simább, rugalmasabb és simább.


Lactovit  Activit bőrvédő tusfürdő
740 Ft

Tusfürdő hasznosítja jótékony hatását az emberi tej bőrén és kíméletesen ellátást. A stressz, a fizikai stressz, napfény, hideg, piszkos porstředí – mindez gyengíti a bőrt, és megzavarja a természetes mikroflóra Jézus. A bőr fénytelen lesz, feszes és kiszáradt.


Lactovit Bőrfeszesítő testápoló 400 ml
1 800 Ft

Zpevňující testápoló koffeint tartalmazó pozitív hatással van a bőrre. Már az első használat után a bőr feszesebb lesz, rugalmasabb és ragyogóbb lesz. Dairy mikrokapszulák Lactosomas jogszabály pontosan hol van szükség a legtöbb bőrt. A bőr puha, sima és betonozott.


Lactovit Lactourea kézkrém (Hand Cream) 75 ml
910 Ft

A kézkrém alkalmas száraz és érzékeny bőrre. Összetevőket tartalmaz a maximális hidratációra és a bőr regenerálására. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása van. Az UV-védő vegyület segít megelőzni a pigmentfoltok kialakulását.


Lactovit Lactourea regeneráló testápoló tejproteinnel
1 260 Ft

Tělo a tej, amely 10% Lactourey hidratálja és helyreállítja a bőr. A tejsav egy természetes hidratáló faktor, ez segít fenntartani a védő sav palástját a bőr, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatások. Pure karbamid olyan bőr saját anyag, amely megtalálható a felső réteg.


Lactovit Lactourea regeneráló tusfürdő tejproteinnel
790 Ft

Tusfürdő Lactovit használja jótékony hatását az emberi tej a bőrön, és ellátja tápanyagokkal és fehérje. Sorozat Lactourea különösen alkalmas a gondozási száraz és nagyon száraz bőrre. Tartalmazott tejfehérje megszünteti a kellemetlen tüneteket, száraz bőr, mint a viszketés, hámlás és a stressz.


Lactovit Men Active revitalizáló tusfürdő férfiaknak 300 ml
790 Ft

Tusfürdő használja előnyös tulajdonságait a tej és speciális összetétele biztosítja a megfelelő bőrápolás. Intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt. Tartalma miatt egyedülálló tejipari mikrokapszulák Lactosomas pontosan úgy működik, ahol szükség van a legtöbb bőrt.


Lactovit Men Sensitive extra hidratáló tusfürdő 300 ml
790 Ft

Tusfürdő használja előnyös tulajdonságait a tej és speciális összetétele biztosítja a megfelelő bőrápolás. Készítmény vitaminokat és fehérjéket táplálja és hidratálja a bőrt. Hagyja simább és rugalmasabb. Tusfürdő alkalmas test, arc és a haj.


Lactovit Original tápláló tusfürdő
790 Ft

A tusfürdő kihasználja a tej előnyös tulajdonságait, és különleges összetételével gondoskodik a bőrtől. Az aktív összetevőknek köszönhetően táplálja és mélyen regenerálja a bőrt. A vitaminok a bőr puhaságát biztosítják és megakadályozzák a kiszáradást. A tusfürdő szépen puha és puha.


Lactovit Tápláló krém Original
1 710 Ft

Tělo a tej intenzíven táplálja és helyreállítja a puhaságát még a legszárazabb bőrt és tartja szép egész nap. Tej kapható kényelmes csomagban egy szivattyúval.


Lactovit Tápláló kézkrém Original (Hand Cream) 75 ml
910 Ft

A krémben található tápanyagok, mint a fehérjék, a kalcium és az ásványi anyagok bizonyítottan hatnak a bőrre. Ezek az összetevők helyreállítják és táplálják a bőrt. A tejfehérjék sima, hidratáló hatásúak. .