Lactovit Lactourea regeneráló testápoló tejproteinnel
1 950 Ft 1 880 Ft

Tělo a tej, amely 10% Lactourey hidratálja és helyreállítja a bőr. A tejsav egy természetes hidratáló faktor, ez segít fenntartani a védő sav palástját a bőr, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatások. Pure karbamid olyan bőr saját anyag, amely megtalálható a felső réteg.

Lactovit Lactourea regeneráló tusfürdő tejproteinnel
1 350 Ft

Lactovit tusfürdő felhasználja a tej jótékony hatásait az emberi bőrre, és ellátja azt fehérjékkel és tápanyagokkal. A Lactourea sorozat különösen alkalmas a száraz és nagyon száraz bőr ápolására.

Lactovit Men Active revitalizáló tusfürdő férfiaknak 300 ml
970 Ft

Tusfürdő használja előnyös tulajdonságait a tej és speciális összetétele biztosítja a megfelelő bőrápolás. Intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt. Tartalma miatt egyedülálló tejipari mikrokapszulák Lactosomas pontosan úgy működik, ahol szükség van a legtöbb bőrt.

Lactovit Activit bőrvédő testápoló 400 ml
2 090 Ft

Tělo tejben a márka Lactovit a legjobbat hozza ki a tökéletes bőrápoló. Tartalmazott vitaminok, ásványi anyagok és fehérjék regenerálja és védi a bőrt. Dairy mikrokapszulák Lactosomas pontosan úgy működik, ahol szükség van a legtöbb bőrt. A bőr láthatóan simább, rugalmasabb és simább.

Lactovit  Activit bőrvédő tusfürdő
930 Ft 900 Ft

Tusfürdő hasznosítja jótékony hatását az emberi tej bőrén és kíméletesen ellátást. A stressz, a fizikai stressz, napfény, hideg, piszkos porstředí – mindez gyengíti a bőrt, és megzavarja a természetes mikroflóra Jézus. A bőr fénytelen lesz, feszes és kiszáradt.

Lactovit Bőrfeszesítő testápoló 400 ml
1 970 Ft

Zpevňující testápoló koffeint tartalmazó pozitív hatással van a bőrre. Már az első használat után a bőr feszesebb lesz, rugalmasabb és ragyogóbb lesz. Dairy mikrokapszulák Lactosomas jogszabály pontosan hol van szükség a legtöbb bőrt. A bőr puha, sima és betonozott.

Lactovit Men Sensitive extra hidratáló tusfürdő 300 ml
970 Ft

Tusfürdő használja előnyös tulajdonságait a tej és speciális összetétele biztosítja a megfelelő bőrápolás. Készítmény vitaminokat és fehérjéket táplálja és hidratálja a bőrt. Hagyja simább és rugalmasabb. Tusfürdő alkalmas test, arc és a haj.

Lactovit Original tápláló tusfürdő
900 Ft

A tusfürdő kihasználja a tej előnyös tulajdonságait, és különleges összetételével gondoskodik a bőrtől. Az aktív összetevőknek köszönhetően táplálja és mélyen regenerálja a bőrt. A vitaminok a bőr puhaságát biztosítják és megakadályozzák a kiszáradást. A tusfürdő szépen puha és puha.

Lactovit Tápláló krém Original
2 100 Ft

Tělo a tej intenzíven táplálja és helyreállítja a puhaságát még a legszárazabb bőrt és tartja szép egész nap. Tej kapható kényelmes csomagban egy szivattyúval.

Lactovit Tusfürdő mandulaolajjal LACTOOIL 500 ml
1 350 Ft 1 270 Ft

A gyengéd mandulaolajjal ellátott tusfürdő táplálja és révitalízalja a bőrt. A krémes összetétel és a finom illat biztosítja a szükséges ápolást. Alkalmas pihenést igénylő száraz bőrre.