Lactovit Activit bőrvédő testápoló 400 ml
1 840 Ft

Tělo tejben a márka Lactovit a legjobbat hozza ki a tökéletes bőrápoló. Tartalmazott vitaminok, ásványi anyagok és fehérjék regenerálja és védi a bőrt. Dairy mikrokapszulák Lactosomas pontosan úgy működik, ahol szükség van a legtöbb bőrt. A bőr láthatóan simább, rugalmasabb és simább.

Lactovit  Activit bőrvédő tusfürdő
850 Ft

Tusfürdő hasznosítja jótékony hatását az emberi tej bőrén és kíméletesen ellátást. A stressz, a fizikai stressz, napfény, hideg, piszkos porstředí – mindez gyengíti a bőrt, és megzavarja a természetes mikroflóra Jézus. A bőr fénytelen lesz, feszes és kiszáradt.

Lactovit Lactourea regeneráló testápoló tejproteinnel
1 360 Ft

Tělo a tej, amely 10% Lactourey hidratálja és helyreállítja a bőr. A tejsav egy természetes hidratáló faktor, ez segít fenntartani a védő sav palástját a bőr, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatások. Pure karbamid olyan bőr saját anyag, amely megtalálható a felső réteg.

Lactovit Lactourea regeneráló tusfürdő tejproteinnel
850 Ft

Lactovit tusfürdő felhasználja a tej jótékony hatásait az emberi bőrre, és ellátja azt fehérjékkel és tápanyagokkal. A Lactourea sorozat különösen alkalmas a száraz és nagyon száraz bőr ápolására.

Lactovit Men Active revitalizáló tusfürdő férfiaknak 300 ml
850 Ft

Tusfürdő használja előnyös tulajdonságait a tej és speciális összetétele biztosítja a megfelelő bőrápolás. Intenzíven táplálja és hidratálja a bőrt. Tartalma miatt egyedülálló tejipari mikrokapszulák Lactosomas pontosan úgy működik, ahol szükség van a legtöbb bőrt.

Lactovit Men Sensitive extra hidratáló tusfürdő 300 ml
850 Ft

Tusfürdő használja előnyös tulajdonságait a tej és speciális összetétele biztosítja a megfelelő bőrápolás. Készítmény vitaminokat és fehérjéket táplálja és hidratálja a bőrt. Hagyja simább és rugalmasabb. Tusfürdő alkalmas test, arc és a haj.

Lactovit Original tápláló tusfürdő
1 270 Ft

A tusfürdő kihasználja a tej előnyös tulajdonságait, és különleges összetételével gondoskodik a bőrtől. Az aktív összetevőknek köszönhetően táplálja és mélyen regenerálja a bőrt. A vitaminok a bőr puhaságát biztosítják és megakadályozzák a kiszáradást. A tusfürdő szépen puha és puha.

Lactovit Tápláló krém Original
1 840 Ft

Tělo a tej intenzíven táplálja és helyreállítja a puhaságát még a legszárazabb bőrt és tartja szép egész nap. Tej kapható kényelmes csomagban egy szivattyúval.