Ladotex Utazó pelenkázó alátét, 58, őz
1x

Ladotex Utazó pelenkázó alátét

4 290 Ft

Bemutatjuk a Ladotex nagyon praktikus összecsukható utazó pelenkázó alátétét a babád számára. Ez az alátét bármilyen táskába, babakocsiba vagy poggyászba elfér, így ezt a segítőt mindenhová magaddal viheted. Három kivitelben kapható.

Forgalmazó: MALL
Ladotex Lapos pelenkázó alátét 75x85, 58, Őzike
1x

Ladotex Lapos pelenkázó alátét 75x85

4 890 Ft

Bemutatjuk a Ladotex márkájú nagyon praktikus és egyszerű lapos pelenkázó alátétet. A szőnyeg szilárd és stabil felületen való elhelyezésre alkalmas, szekrényeken, komódokon és más sík felületeken használható. Ezt a segítőt otthon is szeretni fogod.

Forgalmazó: MALL
Ladotex Háromoldalas puha pelenkázó alátét 50x70, 60, Nyuszi

Ladotex Háromoldalas puha pelenkázó alátét 50x70

5 290 Ft

Bemutatjuk a Ladotex márka háromoldalas puha pelenkázó alátétjét. A szőnyeg nagyon praktikus az oldalán lévő hajlékony éleknek köszönhetően. Nagyon jól alkalmazkodik a babához, és alkalmas szilárd és stabil felületekhez, pl. szekrényekhez, komódokhoz stb.

Forgalmazó: MALL
Ladotex Összecsukható pelenkázólap, Zsiráfos
13x

Ladotex Összecsukható pelenkázólap

4 190 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Ladotex összecsukható pelenkázólap praktikus kiegészítője minden utazásnak. Kis méretűre összehajtható, így bármilyen táskában könnyedén elfér. Vidám mintázatú felülete mosható, higiénikus.

Forgalmazó: MALL
Ladotex Lapos pelenkázó alátét 50x70, 58, Őzike
1x

Ladotex Lapos pelenkázó alátét 50x70

4 290 Ft

Bemutatjuk a Ladotex márka praktikus puha pelenkázó alátétjét. Az alátét szilárd és stabil felületen, például szekrényen, komódon vagy más sík felületen használható. Játszószőnyegként is használható, a fantáziád szabadon szárnyalhat. Ezt a segítőt otthon is szeretni fogod.

Forgalmazó: MALL