Lalique Amethyst Eclat - EDP
8 490 Ft 8 070 Ft

Az Ametiszt Eclat virágos gyümölcsös illata a nőknek. A gyümölcs fej fekete ribizli, málna és körte. A virágos szív bazsarózsa, rózsák és magnólia. Alapján a szeder, a pézsma és az oxalis virágok kombinációja alakul ki. 2014-ben indult. .

Lalique Amethyst - EDP
9 740 Ft 7 180 Ft

Első pillantásra talán túl egyszerű illatok – és mégis a természetben fényűző és veszélyesen szuggesztív. Szénsavas szemben enyhén virágos pézsma jegyzeteket, bemutatja új, modern óra klasszikusan édes készítmény teljes csábító nőies. .

Lalique Azalée - EDP TESZTER
6 950 Ft 6 120 Ft

Az Azalée egy keleti-virágos illa nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a  bergamott, őszibarack és frézia. Rózsa, jázmin és gardenia kombinációja rejtőzik el a szívillatban.  A kompozíciót patchouli, pézsma és szantálfa kombinációja  zárja. Az illat 2014-ben került a piacra. .

Lalique - EDP
11 350 Ft 10 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Virágos-fűszeres illat a nők számára. A parfüm fejillata gyümölcsös, kiegészítve gardéniával. A szívillatban megtalálható bazsarózsa, magnólia, narancsvirágok, ylang-ylang és rózsa. Az érzéki alapot kiegészíti a ámbra, vanília, pézsma, cédrus , szantálfa és illatvirág.

Lalique - EDP TESZTER
8 570 Ft 7 510 Ft

Egy virágos-fűszeres női illatról van szó.  A parfüm fejillata gyümölcsös, gardéniával kiegészítve. A szívillatot pünkösdi rózsa, magnólia, narancsvirág, ylang-ylang és rózsa képezi. Az érzéki alapillatban rejtőzik a  borostyán, vanília, pézsma, cédrus, szantálfa és osmanthus.

Lalique Encre Noire A L`Extreme - EDP
10 430 Ft 9 460 Ft

Az Encre Noire AL´Extreme egy fás-aromás férfi illat. A fejillatban érezhető a bergamot, gyanta és ciprus. A szívillatban rejtőzik a vetiver, írisz és tömjén. A kompozíció a patchouli, szantálfa benzoin kombinációja zárja be. Az illat 2015-ben került a piacra. .

Lalique Encre Noire A L`Extreme - EDP TESZTER
8 620 Ft

Az Encre Noire AL´Extreme egy fás-aromatikus illat férfiak számára.  A fejillatban  érezhető a bergamot, gyanta és a ciprus. A szívillatban  vetiver, írisz és tömjén található. A kompozíciót  a patchouli, szantálfa és a  benzoin kombinációja zárja. Az illat 2015-ben került a piacra. .

Lalique Encre Noire Pour Homme - EDT
7 930 Ft

Rendkívül tíz évvel a Lalique Pour Homme Oroszlán megjelenése után a vonal Encre Noire Pour Homme-val rendelkezik. Világszerte a Lalique férfi vonala lesz a legutóbb bemutatott hölgyek szelektív illata, az Lalique Le Parfum úriember kísérete. Két kulcsszó van – a minőség és a luxus.

Lalique Encre Noire Sport - EDT
6 120 Ft

2013-ban a Lalique márka bemutatta az Encre Noire Sport illatot. Ez a friss, citrusos-fás illat minden olyan férfiak számára készült, akik aktív életet élnek, szeretik a kalandot és nem ismerik az unalmat. Hagyja magát elvarázsolni az Encre Noire Sport illatával.

Lalique Floral Bronze - EDP TESZTER
26 450 Ft 20 300 Ft

A Floral Bronze egy keleti-virágos illat nők és férfiak számára egyaránt. A fejillat rózsából, lilomból és gyöngyvirágból készül. Egy narancssárga virágot és tuberózist fog érezni a szívillatban  A kompozíciót a borostyán, vanília és a muskus kombinációja zárja. Az illat 2015-került a piacra. .

Lalique Hommage A L`Homme - EDT
5 560 Ft

A Hommage A L´Homme egy fás-fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a sáfrány, bergamott és az ibolya levél. A szívillatban érezhető a tonkabab, ibolya és a bors. A kompozíciót a labdanum, pézsma és agarfa kombinációja zárja. Az illat 2011-ben került a piacra.

Lalique L´Amour Lalique - EDP
9 740 Ft 8 350 Ft

A L´amour Lalique – ez az illat neve a Lalique márkától , ez egy virágos-fás illat, amely először 2013-ban lett bemutatva a nagyközönségnek.  Ez egy érzéki, meleg illat lányoknak és nőknek, akik szeretik a luxust és kivételes illatokkal szeretnék magukat körülvéni.

Lalique Le Parfum - EDP
9 460 Ft 8 900 Ft

Fedezze fel az érzéki gyönyör az Orient női illat Lalique Le Parfum, felruházva maximum seductiveness. Egy figyelemre méltó flakon rejtett mámorító koktél titokzatos és lenyűgöző keleti hangokat.

Lalique Living - EDP
8 710 Ft 8 070 Ft

Virágszerű illat a nők számára alkalmas az esti rendezvényekre. A kezdetektől fogva a bergamottot, a mentát és a levendulát fogja érezni. A szívben, szerecsendió, rózsa, fekete bors és írisz. Alapja cédrus, labdanum, orris, szandál, vetiver, tonka bab, vanília és kasmír.

Lalique Living - EDP TESZTER
8 620 Ft

Virágos-fás női illat, amely  alkalmas az esti rendezvényekre. A fejillatban érezhető a  bergamot,  menta és a levendula.   A szívillatban rejtőzik a szerecsendió, rózsa, fekete bors és írisz.

Lalique Nilang - EDP
6 950 Ft

Nilang a márka Lalique egy keleties virágos illat nőknek, amely megnyitja a virágos jegyek a jázmin, frézia, liliom és a nárcisz. Aztán jön a szív álló Lotus és áfonya. Alapítvány rejt szantálfa, ámbra, pézsma, vanília és praliné. Az illat 1995-ben indult. .

Lalique Perles De Lalique - EDP
8 570 Ft 8 070 Ft

Finom érzékiség . A luxus illat egy szokatlan és szenvedélyes nőiességet hordoz magával, amelyet egy gyengéd, de vitathatatlanul érzéki jellegű, a férfi fejét többször is összekeverhet.

Lalique Pour Homme - EDP
10 160 Ft 9 460 Ft

Lalique Pour Homme Oroszlán orientális-fás illata Lalique Parfums márka. Luxus kombinált csillogó tele csábítás tökéletesen megragadja a karakter az illat, amely egyesíti a citrusok kíséretében rozmaring és a levendula illata a fejét, és virágos szív dúsított cédrusfa.

Lalique Pour Homme - EDT
5 560 Ft

Lalique Pour Homme Oroszlán orientális-fás illata Lalique Parfums márka. Luxus kombinált csillogó tele csábítás tökéletesen megragadja a karakter az illat, amely egyesíti a citrusok kíséretében rozmaring és a levendula illata a fejét, és virágos szív dúsított cédrusfa.

Lalique Pour Homme Equus - EDP
9 180 Ft 8 350 Ft

Keleti, fűszeres férfi  illat a Lalique Parfums márkától. Az illat 2001-ben került a piacra. .

Lalique Satine - EDP
9 320 Ft 8 900 Ft

Lalique Satine egy kifinomult illat egyediségét. A cég Lalique maradt a gyártási illatanyagok ihlette egyediségét összeértek és sima szatén, amely kapcsolatban áll az elegancia és a nőiesség tipikus párizsi.

Lalique White - szórófejes parfümös víz
9 180 Ft 7 080 Ft

A tökéletes szépség szimbóluma. Ha Lalique, akkor azonnal meg kell említeni a „kristályt“, és egyedi flaconokra kell gondolni, amelyet René Lalique remekművei ihletettek. Ez  így van a Lalique White esetében is.