Lalique Amethyst Eclat - EDP
8 100 Ft

Az Ametiszt Eclat virágos gyümölcsös illata a nőknek. A gyümölcs fej fekete ribizli, málna és körte. A virágos szív bazsarózsa, rózsák és magnólia. Alapján a szeder, a pézsma és az oxalis virágok kombinációja alakul ki. 2014-ben indult. .


Lalique Amethyst - EDP-21%
9 290 Ft

7 300 Ft

Akció

Első pillantásra talán túl egyszerű illatok – és mégis a természetben fényűző és veszélyesen szuggesztív. Szénsavas szemben enyhén virágos pézsma jegyzeteket, bemutatja új, modern óra klasszikusan édes készítmény teljes csábító nőies. .


Lalique Azalée - EDP TESZTER
6 640 Ft

Az Azalée egy keleti-virágos illa nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a  bergamott, őszibarack és frézia. Rózsa, jázmin és gardenia kombinációja rejtőzik el a szívillatban.  A kompozíciót patchouli, pézsma és szantálfa kombinációja  zárja. Az illat 2014-ben került a piacra. .


Lalique - EDP
10 790 Ft

Ez egy virág-fűszeres illat a nők számára. A parfüm feje gyümölcsös, kertjével kiegészítve. A szívet pünkösdi rózsa, magnólia, narancsvirágok, ylang-ilang és rózsák jellemzik. Az érzéki alap borostyán, vanília, pézsma, cédrus, szantálfa és osmanthus. Ez az illat 1992-ben indult. .


Lalique Elegance Animale - EDP TESZTER
22 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Elegance Animale egy bőr illatösszetevőt tartalmazó parfüm férfiaknak és nőknek egyaránt.   A fejillat sáfrányt, muskátlit és őszibarackot tartalmaz. A szívillatban érezhető a rózsa, jázmin és gurjun balzsam. Az alapillatban a bőr illat és a szantálfa kombinációja alakul ki.


Lalique Encre Noire A L`Extreme - EDP
9 950 Ft

Az Encre Noire AL´Extreme egy fás-aromás férfi illat. A fejillatban érezhető a bergamot, gyanta és ciprus. A szívillatban rejtőzik a vetiver, írisz és tömjén. A kompozíció a patchouli, szantálfa benzoin kombinációja zárja be. Az illat 2015-ben került a piacra. .


Lalique Encre Noire Pour Homme - EDT
8 330 Ft

Rendkívül tíz évvel a Lalique Pour Homme Oroszlán megjelenése után a vonal Encre Noire Pour Homme-val rendelkezik. Világszerte a Lalique férfi vonala lesz a legutóbb bemutatott hölgyek szelektív illata, az Lalique Le Parfum úriember kísérete. Két kulcsszó van – a minőség és a luxus.


Lalique Encre Noire Sport - EDT
5 300 Ft

2013-ban a Lalique az Encre Noire Sport illatát jelöli. Ez a friss, citrusfás illat minden férfi számára készült, akik aktívak, szerelmi kalandok és nem hordanak. Élvezze az Encre Noire Sport illatát. .


Lalique Floral Bronze - EDP TESZTER
25 240 Ft

A Floral Bronze egy keleti-virágos illat nők és férfiak számára egyaránt. A fejillat rózsából, lilomból és gyöngyvirágból készül. Egy narancssárga virágot és tuberózist fog érezni a szívillatban  A kompozíciót a borostyán, vanília és a muskus kombinációja zárja. Az illat 2015-került a piacra. .


Lalique Hommage A L`Homme - EDT
5 300 Ft

A Hommage A L´Homme egy fás-fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a sáfrány, bergamott és az ibolya levél. A szívillatban érezhető a tonkabab, ibolya és a bors. A kompozíciót a labdanum, pézsma és agarfa kombinációja zárja. Az illat 2011-ben került a piacra.


Lalique HOMMAGE A L`HOMME EDT TESZTER
7 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Hommage A L´Homme egy fás-fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a sáfrány, bergamott és az ibolya levél. A szívillatban érezhető a tonkabab, ibolya és a bors. A kompozíciót a labdanum, pézsma és agarfa kombinációja zárja. Az illat 2011-ben került a piacra.


Lalique L´Amour Lalique - EDP
11 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A L´amour Lalique – ez az illat neve a Lalique márkától , ez egy virágos-fás illat, amely először 2013-ban lett bemutatva a nagyközönségnek.  Ez egy érzéki, meleg illat lányoknak és nőknek, akik szeretik a luxust és kivételes illatokkal szeretnék magukat körülvéni.


Lalique Le Parfum - EDP
7 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fedezze fel az érzéki gyönyör az Orient női illat Lalique Le Parfum, felruházva maximum seductiveness. Egy figyelemre méltó flakon rejtett mámorító koktél titokzatos és lenyűgöző keleti hangokat.


Lalique Living - EDP
8 310 Ft

7 830 Ft

Akció

Virágszerű illat a nők számára alkalmas az esti rendezvényekre. A kezdetektől fogva a bergamottot, a mentát és a levendulát fogja érezni. A szívben, szerecsendió, rózsa, fekete bors és írisz. Alapja cédrus, labdanum, orris, szandál, vetiver, tonka bab, vanília és kasmír.


Lalique Living - EDP TESZTER
8 230 Ft

Virágos-fás női illat, amely  alkalmas az esti rendezvényekre. A fejillatban érezhető a  bergamot,  menta és a levendula.   A szívillatban rejtőzik a szerecsendió, rózsa, fekete bors és írisz.


Lalique Nilang - EDP
6 480 Ft

Nilang a márka Lalique egy keleties virágos illat nőknek, amely megnyitja a virágos jegyek a jázmin, frézia, liliom és a nárcisz. Aztán jön a szív álló Lotus és áfonya. Alapítvány rejt szantálfa, ámbra, pézsma, vanília és praliné. Az illat 1995-ben indult. .


Lalique Or Intemporel - EDP TESZTER
26 570 Ft

Az Or Intemporel egy keleti-fűszeres illat férfiak és nők számára egyaránt.  A fejillatban rejtőzik a  bergamott, kardamom, szerecsendió és fekete bors. A szívillat ibolyát, kávét és dohányt tartalmaz. A kompozíciót a vanília,  patchouli és a balsam tolu kombinációja zárja.


Lalique Perles De Lalique - EDP
8 170 Ft

Finom érzékiség . A luxus illat egy szokatlan és szenvedélyes nőiességet hordoz magával, amelyet egy gyengéd, de vitathatatlanul érzéki jellegű, a férfi fejét többször is összekeverhet.


Lalique Pour Homme - EDP
5 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lalique Pour Homme Oroszlán orientális-fás illata Lalique Parfums márka. Luxus kombinált csillogó tele csábítás tökéletesen megragadja a karakter az illat, amely egyesíti a citrusok kíséretében rozmaring és a levendula illata a fejét, és virágos szív dúsított cédrusfa.


Lalique Pour Homme - EDT
5 280 Ft

Lalique Pour Homme Oroszlán orientális-fás illata Lalique Parfums márka. Luxus kombinált csillogó tele csábítás tökéletesen megragadja a karakter az illat, amely egyesíti a citrusok kíséretében rozmaring és a levendula illata a fejét, és virágos szív dúsított cédrusfa.


Lalique Rose Royale - EDP TESZTER
25 240 Ft

A Rose Royale keleti-virágos illat férfiaknak és nőknek egyaránt.   A gyümölcsös fej illata kajszibarack és a lédús őszibarack kombinációját tartalmazza. A virágos  szívillatban rejtőzik a  rózsa és osmanthus. Az alapillatot a pézsma,  kasmír fa és az osmanthus kombinációja zárja.


Lalique Satine - EDP
9 520 Ft

Lalique Satine egy kifinomult illat egyediségét. A cég Lalique maradt a gyártási illatanyagok ihlette egyediségét összeértek és sima szatén, amely kapcsolatban áll az elegancia és a nőiesség tipikus párizsi.


Lalique Spicy Electrum - EDP TESZTER
20 320 Ft

A Spicy Electrum a keleti-fás illat férfiak és nők számára egyaránt. A fejillatban érezhető a  bergamott, frézia és a körte. A jázmin, a rózsa és a szantálfa rejtőzik a szívillatban. A végül pedig a patchouli,  vetiver,  borostyán és a pézsma zárja a kompozíciót. Az illat 2015-ben került a piacra.


Lalique White - szórófejes parfümös víz
8 730 Ft

A tökéletes szépség szimbóluma. Ha Lalique, akkor azonnal meg kell említeni a „kristályt“, és egyedi flaconokra kell gondolni, amelyet René Lalique remekművei ihletettek. Ez  így van a Lalique White esetében is.