-17%
Lalique Amethyst - EDP 100 ml

Lalique Amethyst - EDP

10 510 Ft
8 660 Ft

Első pillantásra talán túl egyszerű illatok – és mégis a természetben fényűző és veszélyesen szuggesztív. Szénsavas szemben enyhén virágos pézsma jegyzeteket, bemutatja új, modern óra klasszikusan édes készítmény teljes csábító nőies. .

Partnerünktől: Vivantis
Lalique Lalique Pour Homme - EDP 125 ml

Lalique Pour Homme - EDP

10 820 Ft

Lalique Pour Homme Oroszlán orientális-fás illata Lalique Parfums márka. Luxus kombinált csillogó tele csábítás tökéletesen megragadja a karakter az illat, amely egyesíti a citrusok kíséretében rozmaring és a levendula illata a fejét, és virágos szív dúsított cédrusfa.

Partnerünktől: Vivantis
Lalique L´Amour Lalique - EDP 100 ml

Lalique L´Amour Lalique - EDP

11 350 Ft
10 980 Ft

A L´amour Lalique – ez az illat neve a Lalique márkától , ez egy virágos-fás illat, amely először 2013-ban lett bemutatva a nagyközönségnek.  Ez egy érzéki, meleg illat lányoknak és nőknek, akik szeretik a luxust és kivételes illatokkal szeretnék magukat körülvéni.

Partnerünktől: Vivantis
Lalique Satine - EDP 100 ml

Lalique Satine - EDP

10 050 Ft

Lalique Satine egy kifinomult illat egyediségét. A cég Lalique maradt a gyártási illatanyagok ihlette egyediségét összeértek és sima szatén, amely kapcsolatban áll az elegancia és a nőiesség tipikus párizsi.

Partnerünktől: Vivantis
Lalique Amethyst Eclat - EDP 100 ml

Lalique Amethyst Eclat - EDP

9 160 Ft
8 820 Ft

Az Ametiszt Eclat virágos gyümölcsös illata a nőknek. A gyümölcs fej fekete ribizli, málna és körte. A virágos szív bazsarózsa, rózsák és magnólia. Alapján a szeder, a pézsma és az oxalis virágok kombinációja alakul ki. 2014-ben indult. .

Partnerünktől: Vivantis
-12%
Lalique Bronze - EDP 100 ml

Lalique Bronze - EDP

30 040 Ft
26 150 Ft

A bájos Bronze illat a Lalique márkától kiváló mind férfiak, mind nők számára. Összetevőinek együttesen van értelme, és hihetetlen élményt tapasztalhat meg neki köszönhetően. A virágos fej rózsa, gyöngyvirág és ibolya árnyalatokat tartalmaz. A szívet tuberóz és narancssárga virág nyitja meg.

Partnerünktől: Vivantis
-17%
Lalique Lalique - EDP 100 ml

Lalique - EDP

13 510 Ft
11 180 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Virágos-fűszeres illat a nők számára. A parfüm fejillata gyümölcsös, kiegészítve gardéniával. A szívillatban megtalálható bazsarózsa, magnólia, narancsvirágok, ylang-ylang és rózsa. Az érzéki alapot kiegészíti a ámbra, vanília, pézsma, cédrus , szantálfa és illatvirág.

Partnerünktől: Vivantis
-7%
Lalique Electrum - EDP 100 ml

Lalique Electrum - EDP

28 540 Ft
26 340 Ft

Az Electrum remek parfüm férfiaknak és nőknek. A fejillat összetevői közé tartozik a körte, frézia és bergamott. A szívben a jázmin, a rózsa és a szantálfa dominál. A kompozíciót a pézsma, borostyán, vetiver és pacsuli kombinációja zárja. Ezek az egyedülálló összetevők teszik tökéletessé az illatot.

Partnerünktől: Vivantis
Lalique Encre Noire A L`Extreme - EDP 100 ml

Lalique Encre Noire A L`Extreme - EDP

11 260 Ft
10 940 Ft

Az Encre Noire AL´Extreme egy fás-aromás férfi illat. A fejillatban érezhető a bergamot, gyanta és ciprus. A szívillatban rejtőzik a vetiver, írisz és tömjén. A kompozíció a patchouli, szantálfa benzoin kombinációja zárja be. Az illat 2015-ben került a piacra. .

Partnerünktől: Vivantis
Lalique Encre Noire Pour Homme - EDT 100 ml

Lalique Encre Noire Pour Homme - EDT

9 690 Ft

Rendkívül tíz évvel a Lalique Pour Homme Oroszlán megjelenése után a vonal Encre Noire Pour Homme-val rendelkezik. Világszerte a Lalique férfi vonala lesz a legutóbb bemutatott hölgyek szelektív illata, az Lalique Le Parfum úriember kísérete. Két kulcsszó van – a minőség és a luxus.

Partnerünktől: Vivantis
Lalique Encre Noire Sport - EDT 50 ml

Lalique Encre Noire Sport - EDT

6 690 Ft

2013-ban a Lalique márka bemutatta az Encre Noire Sport illatot. Ez a friss, citrusos-fás illat minden olyan férfiak számára készült, akik aktív életet élnek, szeretik a kalandot és nem ismerik az unalmat. Hagyja magát elvarázsolni az Encre Noire Sport illatával.

Partnerünktől: Vivantis
Lalique Hommage A L`Homme - EDT 50 ml
1x

Lalique Hommage A L`Homme - EDT

6 490 Ft

A Hommage A L´Homme egy fás-fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a sáfrány, bergamott és az ibolya levél. A szívillatban érezhető a tonkabab, ibolya és a bors. A kompozíciót a labdanum, pézsma és agarfa kombinációja zárja. Az illat 2011-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis