Lalique Amethyst - EDP
10 420 Ft 8 150 Ft

Első pillantásra talán túl egyszerű illatok – és mégis a természetben fényűző és veszélyesen szuggesztív. Szénsavas szemben enyhén virágos pézsma jegyzeteket, bemutatja új, modern óra klasszikusan édes készítmény teljes csábító nőies. .

Lalique Pour Homme - EDP
10 860 Ft 10 130 Ft

Lalique Pour Homme Oroszlán orientális-fás illata Lalique Parfums márka. Luxus kombinált csillogó tele csábítás tökéletesen megragadja a karakter az illat, amely egyesíti a citrusok kíséretében rozmaring és a levendula illata a fejét, és virágos szív dúsított cédrusfa.

Lalique L´Amour Lalique - EDP
11 250 Ft 10 600 Ft

A L´amour Lalique – ez az illat neve a Lalique márkától , ez egy virágos-fás illat, amely először 2013-ban lett bemutatva a nagyközönségnek.  Ez egy érzéki, meleg illat lányoknak és nőknek, akik szeretik a luxust és kivételes illatokkal szeretnék magukat körülvéni.

Lalique Satine - EDP
9 970 Ft 8 850 Ft

Lalique Satine egy kifinomult illat egyediségét. A cég Lalique maradt a gyártási illatanyagok ihlette egyediségét összeértek és sima szatén, amely kapcsolatban áll az elegancia és a nőiesség tipikus párizsi.

Lalique Encre Noire A L`Extreme - EDP
11 760 Ft

Az Encre Noire AL´Extreme egy fás-aromás férfi illat. A fejillatban érezhető a bergamot, gyanta és ciprus. A szívillatban rejtőzik a vetiver, írisz és tömjén. A kompozíció a patchouli, szantálfa benzoin kombinációja zárja be. Az illat 2015-ben került a piacra. .

Lalique Hommage A L`Homme - EDT
6 540 Ft

A Hommage A L´Homme egy fás-fűszeres férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik a sáfrány, bergamott és az ibolya levél. A szívillatban érezhető a tonkabab, ibolya és a bors. A kompozíciót a labdanum, pézsma és agarfa kombinációja zárja. Az illat 2011-ben került a piacra.

Lalique Amethyst Eclat - EDP
9 080 Ft 8 350 Ft

Az Ametiszt Eclat virágos gyümölcsös illata a nőknek. A gyümölcs fej fekete ribizli, málna és körte. A virágos szív bazsarózsa, rózsák és magnólia. Alapján a szeder, a pézsma és az oxalis virágok kombinációja alakul ki. 2014-ben indult. .

Lalique - EDP
13 400 Ft 11 460 Ft

Virágos-fűszeres illat a nők számára. A parfüm fejillata gyümölcsös, kiegészítve gardéniával. A szívillatban megtalálható bazsarózsa, magnólia, narancsvirágok, ylang-ylang és rózsa. Az érzéki alapot kiegészíti a ámbra, vanília, pézsma, cédrus , szantálfa és illatvirág.

Lalique Encre Noire Pour Homme - EDT
8 630 Ft

Rendkívül tíz évvel a Lalique Pour Homme Oroszlán megjelenése után a vonal Encre Noire Pour Homme-val rendelkezik. Világszerte a Lalique férfi vonala lesz a legutóbb bemutatott hölgyek szelektív illata, az Lalique Le Parfum úriember kísérete. Két kulcsszó van – a minőség és a luxus.

Lalique Encre Noire Sport - EDT
7 690 Ft

2013-ban a Lalique márka bemutatta az Encre Noire Sport illatot. Ez a friss, citrusos-fás illat minden olyan férfiak számára készült, akik aktív életet élnek, szeretik a kalandot és nem ismerik az unalmat. Hagyja magát elvarázsolni az Encre Noire Sport illatával.

Lalique Le Parfum - EDP
10 120 Ft 9 610 Ft

Fedezze fel az érzéki gyönyör az Orient női illat Lalique Le Parfum, felruházva maximum seductiveness. Egy figyelemre méltó flakon rejtett mámorító koktél titokzatos és lenyűgöző keleti hangokat.

Lalique Living - EDP
9 310 Ft 8 180 Ft

Virágszerű illat a nők számára alkalmas az esti rendezvényekre. A kezdetektől fogva a bergamottot, a mentát és a levendulát fogja érezni. A szívben, szerecsendió, rózsa, fekete bors és írisz. Alapja cédrus, labdanum, orris, szandál, vetiver, tonka bab, vanília és kasmír.

Lalique Nilang - EDP
7 440 Ft 7 020 Ft

Nilang a márka Lalique egy keleties virágos illat nőknek, amely megnyitja a virágos jegyek a jázmin, frézia, liliom és a nárcisz. Aztán jön a szív álló Lotus és áfonya. Alapítvány rejt szantálfa, ámbra, pézsma, vanília és praliné. Az illat 1995-ben indult. .

Lalique Perles De Lalique - EDP
9 520 Ft

Finom érzékiség . A luxus illat egy szokatlan és szenvedélyes nőiességet hordoz magával, amelyet egy gyengéd, de vitathatatlanul érzéki jellegű, a férfi fejét többször is összekeverhet.

Lalique Pour Homme - EDT
7 440 Ft

Lalique Pour Homme Oroszlán orientális-fás illata Lalique Parfums márka. Luxus kombinált csillogó tele csábítás tökéletesen megragadja a karakter az illat, amely egyesíti a citrusok kíséretében rozmaring és a levendula illata a fejét, és virágos szív dúsított cédrusfa.

Lalique Pour Homme Equus - EDP
9 820 Ft 8 780 Ft

Keleti, fűszeres férfi  illat a Lalique Parfums márkától. Az illat 2001-ben került a piacra. .

Lalique White - szórófejes parfümös víz
9 820 Ft 9 290 Ft

A tökéletes szépség szimbóluma. Ha Lalique, akkor azonnal meg kell említeni a „kristályt“, és egyedi flaconokra kell gondolni, amelyet René Lalique remekművei ihletettek. Ez  így van a Lalique White esetében is.