Lancaster Lotion SPF 30 Sun Beauty (Velvet Milk) 175 ml
6 840 Ft 6 280 Ft

Sun Beauty Milk SPF 30 megfelelő UV védelmet biztosít a bőr számára. Lágy konzisztenciájának köszönhetően könnyen elosztható és nagyon jól felszívódik a bőrbe. Segít a bőrt hidratálni, táplálni és megakadályozni a ráncok és a pigment foltok megjelenését.

Lancaster Napi emelő krém SPF 15 Suractif Comfort Lift (Comforting Day Cream) 50 ml
21 380 Ft 16 690 Ft

Emelő krém az észrevehetően feszesebb bőr számára, erős arckontúrával azoknak a nőknek, akik tökéletes arcvonalakat szeretnének. Elősegíti a kollagén képződését és a bőr alsó rétegéig hat. Ezenkívül megvédi a bőrt a káros külső hatásoktól. A bőre ragyogó lesz, kemény és rugalmas.

Lancaster Naptej SPF 50 Sun Beauty (Velvet Fluid Milk)
13 110 Ft

Napvédő krém SPF 50 megvédi a bőrt az UVA + UVB sugaraktól. Egy innovatív infravörös technológiával rendelkezik, amely jobban védi a bőrt a napfénytől. Ideális a világosabb  bőrre, amely hajlamos a leégésre. Ennek köszönhetően a bőr fokozatosan fog lebarnulni, és rugalmas marad.

Lancaster SPF 30 Sun Beauty ( Velvet Touch Cream) 50 ml
6 840 Ft

Az SPF 30 Sun Beauty napvédő minden bőrtípusra vonatkozik. Lágy konzisztenciájának köszönhetően nagyon könnyen elosztható és gyorsan felszívódik. Nem hagy zsíros filmet a bőrön, és megvédi a bőrt a veszélyes UV sugárzás ellen.

Lancaster SPF 30 Sun Perfect Infinite Glow (Illuminating Cream) 50 ml
9 970 Ft 8 480 Ft

Az SPF 30 Sun Perfect ránctalanító Sun Perfect Infinite Glow kifejezetten olyan nők számára lett kifejlesztve, akik megakadályozzák a bőr öregedési tüneteit, és azonnali természetes ragyogást akarnak adni a bőrnek. Segít megelőzni a ráncokat és a pigment foltokat, és növeli a bőr természetes fényét.

Lancaster SPF 50 Sun Beauty (Comfort Touch Cream) 50 ml
6 840 Ft

Az SPF 50 Sun Beauty minden bőrtípusra készült. Az 50-es védelmi tényezőnek köszönhetően a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a veszélyes napfény ellen. Ezen kívül gondoskodik a bőrtől, hidratálja és selymesen puha marad.

Lancaster SPF 50 Sun Perfect Infinite Glow (Illuminating Cream) 50 ml
7 980 Ft

SPF 50 A Sun Perfect Infinite Glow kifejezetten olyan nők számára lett kifejlesztve, akik megakadályozzák a bőr öregedési tüneteit, és azonnali természetes ragyogást kívánnak adni a bőrnek. Segít megelőzni a ráncokat és a pigment foltokat, és növeli a bőr természetes fényét.

Lancaster Sun 365 ( Self Tann ing Oil) 150 ml
7 120 Ft 6 270 Ft

Sun 365 önbarnító testolaj segít abban, hogy az év bármelyik szakaszában természetes megjelenésű barnát hozzon létre! Aktiválja a természetes melanin termelést egy gyorsabb, tartósabb barnuláshoz a nap első napjától.

Lancaster Sun Beauty ( Silk y Touch Cream) 50 ml
6 840 Ft

SPF 15 A Sun Beauty Sun krém mérsékelt UV védelmet biztosít a bőr megóvására a napozás miatt. A bőr krém táplálja, hidratálja és elhagyja a selymes lágyakat. Minden bőrtípusra tervezték.

Lancaster Suractif Comfort Lift éjszakai krém (Night Cream) 50 ml
21 380 Ft 16 400 Ft

Emelő krém azoknak a nőknek, akik tökéletes arcvonalakat szeretnének. A bőre ragyogó lesz, kemény és rugalmas. Alvás közben ez a krém regenerálja és mélyen táplálja a bőrt, és tökéletesen működik a ráncok ellen is. A bőr fiatalos marad.