Lancaster Lotion SPF 30 Sun Beauty (Velvet Milk) 175 ml
6 330 Ft

Újdonság

Sun Beauty Milk SPF 30 megfelelő UV védelmet biztosít a bőr számára. Lágy konzisztenciájának köszönhetően könnyen elosztható és nagyon jól felszívódik a bőrbe. Segít a bőrt hidratálni, táplálni és megakadályozni a ráncok és a pigment foltok megjelenését.


Lancaster SPF 30 Sun Beauty (Oil-Free Milky Spray) 150 ml
6 330 Ft

Újdonság

Az SPF 30 Sun Beauty biztosítja a megbízható bőrvédelmet a veszélyes UV sugárzás ellen. Olajmentes – nem hagy zsíros érzést a bőrön, és a permetet egyszerűen és egyenletesen alkalmazza.


Lancaster SPF 30 Sun Beauty ( Velvet Touch Cream) 50 ml
6 330 Ft

Újdonság

Az SPF 30 Sun Beauty napvédő minden bőrtípusra vonatkozik. Lágy konzisztenciájának köszönhetően nagyon könnyen elosztható és gyorsan felszívódik. Nem hagy zsíros filmet a bőrön, és megvédi a bőrt a veszélyes UV sugárzás ellen.


Lancaster SPF 30 Sun Perfect Infinite Glow (Illuminating Cream) 50 ml
9 230 Ft

Újdonság

Az SPF 30 Sun Perfect ránctalanító Sun Perfect Infinite Glow kifejezetten olyan nők számára lett kifejlesztve, akik megakadályozzák a bőr öregedési tüneteit, és azonnali természetes ragyogást akarnak adni a bőrnek. Segít megelőzni a ráncokat és a pigment foltokat, és növeli a bőr természetes fényét.


Lancaster SPF 50 Sun Beauty (Comfort Touch Cream) 50 ml
6 330 Ft

Újdonság

Az SPF 50 Sun Beauty minden bőrtípusra készült. Az 50-es védelmi tényezőnek köszönhetően a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a veszélyes napfény ellen. Ezen kívül gondoskodik a bőrtől, hidratálja és selymesen puha marad.


Lancaster SPF 50 Sun Perfect Infinite Glow (Illuminating Cream) 50 ml
7 380 Ft

Újdonság

SPF 50 A Sun Perfect Infinite Glow kifejezetten olyan nők számára lett kifejlesztve, akik megakadályozzák a bőr öregedési tüneteit, és azonnali természetes ragyogást kívánnak adni a bőrnek. Segít megelőzni a ráncokat és a pigment foltokat, és növeli a bőr természetes fényét.


Lancaster Sun 365 ( Self Tann ing Gel Cream) 50 ml
6 590 Ft

Újdonság

Sun 365 önzáró gélkrém aktiválja a természetes melanin-termelést egy gyorsabb, tartósabb barnaságra a nap első napján. Selymes gél krém textúra azonnal felszívódik a bőrbe, rugalmasan, hidratálva és ragyogva egész nap.


Lancaster Sun 365 ( Self Tann ing Oil) 150 ml
6 590 Ft

Újdonság

Sun 365 önbarnító testolaj segít abban, hogy az év bármelyik szakaszában természetes megjelenésű barnát hozzon létre! Aktiválja a természetes melanin termelést egy gyorsabb, tartósabb barnuláshoz a nap első napjától.


Lancaster Sun Beauty Lotion SPF 50 Sun Beauty (Velvet Fluid Milk)
12 140 Ft

Újdonság

Napvédő krém SPF 50, amely megvédi a bőrt az UVA + UVB sugaraktól. Egy innovatív infravörös technológiával rendelkezik, amely jobban védi a bőrt a napfénytől. Ideális egy könnyebb bőrre, amely hajlamos égésre. Ennek köszönhetően a bőr fokozatosan napozni kezd, így a bőr rugalmas marad.


Lancaster Sun Beauty ( Silk y Touch Cream) 50 ml
6 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SPF 15 A Sun Beauty Sun krém mérsékelt UV védelmet biztosít a bőr megóvására a napozás miatt. A bőr krém táplálja, hidratálja és elhagyja a selymes lágyakat. Minden bőrtípusra tervezték.