Lanvin Eclat D´Arpege - EDP
430 Ft

Az Eclat D´Arpege a nőiesség illata, a nőiességé, amely a szeretet és a szenvedély megtestesítője.   A Lanvin márka védjegye a nőiesség. Az Eclat D'Arpege illat olyan, mind egy melódia – friss, tiszta és örömteli.

Lanvin Marry Me! - EDP
7 740 Ft

Marry Me! emlékeztet a spontán tört a nevetés, teljes az öröm és a boldogság. Gondtalan lényege nőiesség hoz magával az álom a szerelem – biztonságos karok, mint egy szerető. A szív rejtve van egy pár kivételes összetevők: ropogós, friss keserű narancs Tunézia és csábító jázmin sambac.

Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle - EDT
12 420 Ft 8 880 Ft

Virágos-gyümölcsös női illat a Modern Princess Eau Sensuelle a Lanvin termékcsaládtól egy új változata a 2016-os korábbi Modern Princess illatnak. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik az őszibarack és citrusfélék rózsaszín grapefruit, mandarin és citrom formájában.

Lanvin Eclat D´Arpege Pour Homme - EDT
9 610 Ft 9 310 Ft

A Lanvin termékcsalád bemutatja a citrusos, friss férfi Eclat D´Arpege Pour Homme nevezetű illatot. Ez a kölnivíz 2015-ben készült és magába foglalja a fás és lédús gyümölcsös tónusokat. Engedje magát sodorni az Eclat D´Arpege Pour Homme illat friss hullámain. .

Lanvin Eclat De Fleurs - EDP
6 590 Ft

Gyengéd, örömteli és érzéki, ez egy új illat Eclat De Fleurs által Lanvin márka 2015 Szénsavas készítmény tele játékos és vidám hangokat kínál új energiát. Kellemes készítmény nyit körte friss illat, amely lassan keverve gyengéd rózsa, a jázmin és frézia.

Lanvin Éclat De Nuit - EDP
10 200 Ft

Éclat De Nuit egy ínyenc virág-gyümölcsös illat a nők számára. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik a friss citrom, lédús piros alma és fekete ribizli. A tisztán virágos szívillatban kibontakozik a mámorító frézia, a jázmin és a narancsfa virág illatjegyei.

Lanvin Jeanne Lanvin - EDP
5 890 Ft 5 160 Ft

Essence of modern nőiesség, illat jön létre a tudatos, nem kötelező, ez virág és érzéki, köszönhetően a játékos gyümölcsös hangokat. Jeanne illat megtestesíti az elegancia és a könnyű új felesége Lanvin. A palack el van rejtve a rózsaszín és fehér doboz jár romantikus és kifinomult.

Lanvin L´ Homme Sport - EDT
7 520 Ft 7 010 Ft

Férfias elegancia együtt gazdag hangok tiszta természetes összetevők tökéletesen kiegyensúlyozott egész – ezek a fő jellemzők, amelyek támaszkodik a modern ember Lanvin.

Lanvin L´Homme - EDT
7 070 Ft

Lanvin L´Homme célja a férfiak középső termékeny korban rajong a klasszikus illatokat. Szerző szag Alberto Morillas kérik ezt a parfümöt ideális kombinációja az egyszerűség és a tökéletesség. Gyöngyök a hangok ugyanakkor friss, fűszeres és fás, citrus nem hiányzik a valódi felüdülést.

Lanvin Me - EDP
7 800 Ft

Me Lanvin egy virágos-fás illat nőknek által Lanvin márka. Ez szentelt nők, akik valódi és magabiztos. Bevezető megjegyzések a gyümölcs – fekete áfonya és a mandarin, a szív virágos összetevőket és édesgyökér végén rejtőzködő szantálfa. Úgy indult 2013-ban. .

Lanvin Modern Princess - EDP
12 360 Ft 11 500 Ft

Modern Princess a Lanvintól egy virágos-gyümölcsös illata nőknek, melynek megalkotását a vörös szín inpirálta. A gyümölcsös fejillatot a piros alma és a vörös ribiszke alkotja. A virágos szívben a jázmin és a frézia érződik.

Lanvin Oxygene - EDP
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Oxygene illat modern, dinamikus és céltudatos nőknek szánták. Az Oxygene az élet friss lélegzete, egy friss levegő fényereje egy agresszív és lélegzetelállító világban mutatja be.  Az illat 2000-ben került a piacra.

Lanvin Oxygene Homme - EDT
5 780 Ft

Oxygene Homme célja a férfiak és rajong a sűrű, dús és érzéki frissességet. Oxygene Homme parfüm, amely egyesíti a friss fás és fűszeres jegyzeteket, amely érzését kelti intenzív frissesség, éles és érzéki.

Lanvin Rumeur 2 Rose - EDP
8 390 Ft

Rumeur 2 Rose egy csillámló változata az eredeti parfüm Rumeur. Közvetlenül „testre szabott” mérésére a vonzó lányok és nők, akik hiányoznak a spontaneitás és merészség táplálja csábító suttogás kísérő minden lépésnél.

Lanvin Rumeur - EDP
8 460 Ft 8 140 Ft

Amerre csak jár az illata láthatatlan nyomát hagyja – múlandó és titokzatos, elvarázsoló és egyúttal arra csábít, hogy a viselője titkait felfedje.