Lanvin Eclat D´Arpege - EDP-18%
10 420 Ft

8 480 Ft

Akció

Az Eclat D´Arpege a nőiesség illata, a nőiességé, amely a szeretet és a szenvedély megtestesítője.   A Lanvin márka védjegye a nőiesség. Az Eclat D'Arpege illat olyan, mind egy melódia – friss, tiszta és örömteli.


Lanvin Eclat D´Arpege - EDP TESZTER
7 420 Ft

6 490 Ft

Akció

Az Eclat D´Arpege a nőiesség illata, a nőiességé, amely a szeretet és a szenvedély megtestesítője.   A Lanvin márka védjegye a nőiesség. Az Eclat D'Arpege illat olyan, mind egy melódia – friss, tiszta és örömteli.


Lanvin Eclat D´Arpege - mini EDP
1 750 Ft

Az Eclat D´Arpege a nőiesség illata, a nőiességé, amely a szeretet és a szenvedély megtestesítője.   A Lanvin márka védjegye a nőiesség. Az Eclat D'Arpege illat olyan, mind egy melódia – friss, tiszta és örömteli.


Lanvin Eclat D´Arpege Pour Homme - EDT
7 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Lanvin termékcsalád bemutatja a citrusos, friss férfi Eclat D´Arpege Pour Homme nevezetű illatot. Ez a kölnivíz 2015-ben készült és magába foglalja a fás és lédús gyümölcsös tónusokat. Engedje magát sodorni az Eclat D´Arpege Pour Homme illat friss hullámain. .


Lanvin Eclat De Fleurs - EDP
5 690 Ft

Gyengéd, örömteli és érzéki, ez egy új illat Eclat De Fleurs által Lanvin márka 2015 Szénsavas készítmény tele játékos és vidám hangokat kínál új energiát. Kellemes készítmény nyit körte friss illat, amely lassan keverve gyengéd rózsa, a jázmin és frézia.


Lanvin Eclat De Fleurs - EDP TESZTER
7 950 Ft

Gyengéd, örömteli és érzéki, ez az új Eclat De Fleurs illat Lanvin 2015-ig. Egy csillogó kompozíció, tele játékos és vidám hangokkal, új energiát ad. A kellemes összetétel friss körte illatával nyílik meg, amely lassan keveredik a finom rózsa, jázmin és őrléssel.


Lanvin Jeanne Lanvin - EDP
390 Ft

Essence of modern nőiesség, illat jön létre a tudatos, nem kötelező, ez virág és érzéki, köszönhetően a játékos gyümölcsös hangokat. Jeanne illat megtestesíti az elegancia és a könnyű új felesége Lanvin. A palack el van rejtve a rózsaszín és fehér doboz jár romantikus és kifinomult.


Lanvin L´Homme - EDT
6 230 Ft

Lanvin L´Homme célja a férfiak középső termékeny korban rajong a klasszikus illatokat. Szerző szag Alberto Morillas kérik ezt a parfümöt ideális kombinációja az egyszerűség és a tökéletesség. Gyöngyök a hangok ugyanakkor friss, fűszeres és fás, citrus nem hiányzik a valódi felüdülést.


Lanvin L´ Homme Sport - EDT
7 370 Ft

Férfias elegancia együtt gazdag hangok tiszta természetes összetevők tökéletesen kiegyensúlyozott egész – ezek a fő jellemzők, amelyek támaszkodik a modern ember Lanvin.


Lanvin Marry Me! - EDP
5 960 Ft

Marry Me! emlékeztet a spontán tört a nevetés, teljes az öröm és a boldogság. Gondtalan lényege nőiesség hoz magával az álom a szerelem – biztonságos karok, mint egy szerető. A szív rejtve van egy pár kivételes összetevők: ropogós, friss keserű narancs Tunézia és csábító jázmin sambac.


Lanvin Me - EDP
6 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Me Lanvin egy virágos-fás illat nőknek által Lanvin márka. Ez szentelt nők, akik valódi és magabiztos. Bevezető megjegyzések a gyümölcs – fekete áfonya és a mandarin, a szív virágos összetevőket és édesgyökér végén rejtőzködő szantálfa. Úgy indult 2013-ban. .


Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle - EDT
14 580 Ft

Újdonság

Virágos-gyümölcsös női illat a Modern Princess Eau Sensuelle a Lanvin termékcsaládtól egy új változata a 2016-os korábbi Modern Princess illatnak. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik az őszibarack és citrusfélék rózsaszín grapefruit, mandarin és citrom formájában.


Lanvin Modern Princess - EDP
10 080 Ft

Modern Princess a Lanvintól egy virágos-gyümölcsös illata nőknek, melynek megalkotását a vörös szín inpirálta. A gyümölcsös fejillatot a piros alma és a vörös ribiszke alkotja. A virágos szívben a jázmin és a frézia érződik.


Lanvin Oxygene - EDP
5 290 Ft

Fragrance határozza Oxygene modern nők, dinamikus és céltudatos. Oxygene egy friss levegőt az élet, luxus friss levegőt a fülledt világ és agresszív. Fragrance 2000-ben indult. .


Lanvin Oxygene Homme - EDT
5 030 Ft

Oxygene Homme célja a férfiak és rajong a sűrű, dús és érzéki frissességet. Oxygene Homme parfüm, amely egyesíti a friss fás és fűszeres jegyzeteket, amely érzését kelti intenzív frissesség, éles és érzéki.


Lanvin Rumeur 2 Rose - EDP
8 350 Ft

Rumeur 2 Rose egy csillámló változata az eredeti parfüm Rumeur. Közvetlenül „testre szabott” mérésére a vonzó lányok és nők, akik hiányoznak a spontaneitás és merészség táplálja csábító suttogás kísérő minden lépésnél.


Lanvin Rumeur - EDP
7 950 Ft

Kudy projde, zanechává za sebou neviditelnou stopu své vůně – prchavou a záhadnou, okouzlující a přímo svádějící k odhalení tajemství své nositelky. Ale záhady jsou od toho, aby zůstaly uzamčeny a tajemství nevyslovena, jinak by ztratily všechno své kouzlo, které v nás vyvolává ono příjemné chvění.