Eclat D´Arpege - EDP 30 ml
8x

Lanvin Eclat D´Arpege - EDP

6 170 Ft

Az Eclat D´Arpege a nőiesség illata, a nőiességé, amely a szeretet és a szenvedély megtestesítője. A Lanvin márka védjegye a nőiesség. Eclat D'Arpege illat olyan, mind egy melódia – friss, tiszta és örömteli.

Partnerünktől: Vivantis
Oxygene - EDP 75 ml

Lanvin Oxygene - EDP

8 450 Ft

Az Oxygene illat modern nőknek alkalmas, akik dinamikusak és céltudatosak. Az oxigén az élet friss leheletét, a friss levegő fényűző leheletét jelenti az agresszív és kilégzett világban. Az illat 2000-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Lanvin L´ Homme - EDT 100 ml

Lanvin L´ Homme - EDT

8 830 Ft

A Lanvin L´Homme középkorú férfiaknak készült, akik rajonganak a klasszikus illatokért. Az illat alkotója, Alberto Morillas a tökéletesség és az egyszerűség ideális kombinációját kereste ebben a parfümben. A cseppek egyszerre frissek, fűszeresek és fásak, nem hiányoznak a tiszta citrus frissítők.

Partnerünktől: Vivantis
L´ Homme Sport - EDT 100 ml

Lanvin L´ Homme Sport - EDT

8 200 Ft

A férfias elegancia és a tisztán természetes összetevők gazdag tónusai tökéletesen kiegyensúlyozott egészben – ezek a fő tulajdonságok, amelyekre a modern Lanvin férfi támaszkodik.

Partnerünktől: Vivantis
Rumeur 2 Rose - EDP 100 ml

Lanvin Rumeur 2 Rose - EDP

9 390 Ft

A Rumeur 2 Rose az eredeti Rumeur parfüm csillogó változata. Közvetlenül azoknak a vonzó lányoknak és nőknek alkalmas, akik nem hiányolják a spontaneitást és merészséget, amelyet a csábító suttogás ösztönöz, amely minden lépésben elkíséri őket.

Partnerünktől: Vivantis
Rumeur - EDP 100 ml

Lanvin Rumeur - EDP

8 660 Ft
8 250 Ft

Amerre csak jár az illata láthatatlan nyomát hagyja – mulandó és titokzatos, elvarázsoló és egyúttal arra csábít, hogy a viselője titkait felfedje.

Partnerünktől: Vivantis
-8%
A Girl In Capri - EDT 90 ml

Lanvin A Girl In Capri - EDT

12 010 Ft
10 930 Ft

A Girl in Capri egy citrusos-aromás illat a modern nők számára. A Girl In Capri a Lanvina márkától bájos citrusos akkordokat fényes és napsütéses érzések ihlették, melyeket a fiatalos szellem erejének szentelnek. A nap, a nyaralás, a jó hangulat és a fiatal illatot testesíti meg.

Partnerünktől: Vivantis
Arpége - EDP 100 ml

Lanvin Arpége - EDP

10 770 Ft

A Lanvin Arpege romantikus, virágos-aldehid illat. Jeanne Lanvin lányának, Marguerite-nek szentelte, és a parfüm az anyai szeretet kifejezőjévé vált.

Partnerünktől: Vivantis
-5%
Eclat D´Arpege Pour Homme - EDT 100 ml

Lanvin Eclat D´Arpege Pour Homme - EDT

9 770 Ft
9 220 Ft

Az Eclat D´Arpege Pour Homme a Lanvin márkától egy citrusos, friss illat férfiaknak. Ezt az illatot 2015-ben hozták létre, és ötvözi a lédús gyümölcsös és a fás színeket. Hagyja magát az Eclat D´Arpege Pour Homme illata frissesség hullámán szállni.

Partnerünktől: Vivantis
Lanvin Eclat De Fleurs - EDP 100 ml

Lanvin Eclat De Fleurs - EDP

10 100 Ft

Gyengéd, örömteli és érzéki, ez az új Eclat De Fleurs illat a Lanvin márkától a 2015-ös évre. A játékos és örömteli hangokkal teli csillogó kompozíció új energiát ad. A kellemes kompozíció a friss körteillattal nyílik meg, amely fokozatosan keveredik a finom rózsákkal, jázminnal és fréziával.

Partnerünktől: Vivantis
-8%
Lanvin Éclat De Nuit - EDP 100 ml

Lanvin Éclat De Nuit - EDP

10 520 Ft
9 600 Ft

Az Éclat De Nuit egy ínyenc virágos-gyümölcsös illat nőknek. A gyümölcs fejillata friss citromból, lédús piros almából és fekete ribizliből áll össze. A tiszta virágos szívben narkotikus frézia, jázmin, az éjszaka orchidea királynője és a narancsvirág cseng. Az illat 2018-ban került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Jeanne Lanvin - EDP 100 ml

Lanvin Jeanne Lanvin - EDP

10 610 Ft

A modern nőiesség lényege, az illat a tudatos nem kötődésre jön létre, virágos és játékos gyümölcsös tónusainak köszönhetően imádni való is. Jeanne illata eleganciával és könnyedséggel testesíti meg az új Lanvin nőt.

Partnerünktől: Vivantis