Lanza VANISH 2v1 Power 5,25 kg / 70 mosási adag
4 290 Ft

Mosópor speciálisan színes ruhákra. A Vanish 2v1 Power egy egyedi kombinációja a Lanza mosószernek és a Vanish folttisztítónak. Eltünteti a csokoládé, fű, tea és vörösbor foltokat is.

Lanza Fehér ruhák szakérője 7,5 kg / 100 mosási adag
4 890 Ft

Mosópor speciálisan fehér ruházatra többfajta aktív anyagot tartalmaz. Lanza Expert fehér több ruházat kevesebb mosópor használata mellett, miközben óvja a ruhád fehér színt a szürküléstől.

Lanza Fresh&Clean Geal fehér ruhákra 4,5 l / 90 mosásra
2 690 Ft

mosószer három összetevőt ötvöz kifejezetten a fehér ruhák mosására a tökéletes tiszta és friss végeredményért. A Lanza Fresh & Clean Gel mosószer szerves bio enzimekkel kombinálva és szappan hozzáadásával tökéletesen tiszta és friss ruhát biztosít.

Lanza VANISH 2v1 Power Gel Universal 4,62 l / 70 mosási adag
3 990 Ft

Mosószer speciálisan színes ruhaneműre, a Lanza mosószer és a Vanish folteltávolító erejét kombinálja. Power Gel Universal hatékonyan eltávolítja a foltokat a fűtől, csokoládétól, vörösbortól stb.

Lanza Folyékony mosógéptisztító Express 250 ml
1 790 Ft

Az egyedülálló összetételének köszönhetően a Lanza folyékony mosógép tisztítója tökéletesen eltávolítja az összes szennyeződést a gép belsejéből. Ily módon a tisztítószer optimális teljesítményt és hosszabb élettartamot biztosít a készülék számára. Emellett kellemes friss illatot hagy a mosógép kinyitásakor.

Lanza Mosógép tisztító 250 ml
1 390 Ft

Új Lanza mosógéptisztító az egyedi összetételének köszönhetően remekül eltávolít bármilyen szennyeződést a mosógéped rejtett helyeiről, optimális teljesítményt és hosszabb élettartamot garantál. Továbbá nagyon kellemes friss illatot hagy maga mögött, amelyet mindig érezni fogsz, ha a mosogatógépet kinyitod.

Lanza Mosógatógép tisztító citmor 250 ml
1 290 Ft

Új Lanza mosógéptisztító az egyedi összetételének köszönhetően remekül eltávolít bármilyen szennyeződést a mosógéped rejtett helyeiről, optimális teljesítményt és hosszabb élettartamot garantál. Továbbá nagyon kellemes citrom illatot hagy maga mögött, amelyet mindig érezni fogsz, ha a mosogatógépet kinyitod.

Lanza Compact Color Mosópor, 4,5 kg
3 290 Ft

A Lanza Compact Color Mosópor tökéletes választás a színes ruhák mosásához, hiszen speciális formulájának köszönhetően elbánik a makacs foltokkal és közben megőrzi a ruhák élénk színét. Hosszantartó frissességet és ragyogó színeket eredményez.

Lanza 2in1 Vanish Mosógél, Fehér, 3,375 kg /45 mosásra
3 090 Ft

Lanza 2in1 mosógél a Vanish erejével kombinálva tökéletes fehér folttisztítót eredményez. Használatával, alacsony hőfokon, a legmakacsabb foltok is eltávolíthatók ruháinkból, tökéletes fehérséget eredményezve. A 3,375 kg-os kiszerelésben 45 mosásra elegendő gél van.

Lanza 2in1 Vanish Mosógél, Színes, 3,375 kg /45 mosásra
3 090 Ft

Lanza 2in1 mosógél a Vanish erejével kombinálva tökéletes színes folttisztítót eredményez. Használatával, alacsony hőfokon, a legmakacsabb foltok is eltávolíthatók ruháinkból, megőrizve eredeti élénk színüket. A 3,375 kg-os kiszerelésben 45 mosásra elegendő gél van.

Lanza Compact Regular mosópor, 4,5kg
3 490 Ft

A Lanza Compact Regular mosóporral nem csak tisztábbá, hanem fényesebbé is teheti ruháit! A 4,5 kg-os kiszerelésnek köszönhetően, amely 60 mosás erejéig elegendő, sokáig nem kell mosóport vásárolnia.

Lanza Expert Mosógél, 3,96l/ 60 mosásra
3 690 Ft 3 390 Ft

Lanza Expert mosógél tökéletesen eltávolítja színes ruháinkból a legmakacsabb szennyeződéseket is. 3 összetevőjének köszönhetően ruháink kellemes illatot és frissességet árasztanak magukból. A 3,96 literes kiszerelés 60 mosásra elegendő.

Lanza 2 az 1-ben Ultra White Gel 4,62 l / 70 mosási adag
6 190 Ft 3 190 Ft

A 2 az 1-ben Ultra White Gel 4,62 l mosószer speciálisan fehér ruhák mosására. A összetétele kombinálja a Lanza mosószerek erejét a Vanish folteltávolítóval. A Gel White megbízhatóan eltávolítja a fű, csokoládé, vörösbor által okozott és más kellemetlen foltokat.

Lanza Spring Freshness 3.96 l (60)
3 290 Ft

Az új Lanza Spring Freshness tartós illat-élményt garantál a ruháidnak, 3× hosszabb ideig maradnak tiszták és friss illatúak a fokozatos illatanyag felszabadulásnak köszönhetően. 60 mosási adagot tartalmaz.